|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. IV
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
proszę, nie jest może jakaś super, ale do albumu się nadaje
zrobiłam ją w wannie podczas kąpieli i aparat postawiłam sobie na głowie pod kątem :d hahahahah i tak celowałam udało się na 1 razem
|
|
|
#1414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
serio?? nada się do albumu rodzinnego?
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
strippi - bardzo ładne
i brzuszek pokaźny
|
|
|
|
|
#1417 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie kochana, że się nada. Jest ładne, jasne i takie czyste mi się wydaje
Chciałabym takie mieć i chociaż aparat mamy, to mąż nie kwapi się by ładną fotkę ciężarówce swojej zrobić Potem zrób sobie takie drugie, ale z maleństwem na brzuszku )
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze jakiś pomysł
![]() czasem branża IT nie ma nic do rzeczy... w jednej firmie, na jednym stanowisku, z takim samym stażem można zarabiać baaardddzooo różnie ![]() jest super. bardzo mi się podoba. subtelnie i ewidentnie ciążowo
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi piękny kolorek pokoju
![]() Ja dziś byłam na wizycie poranny szantaż emocjonalny "jak mam się dalej denerwować i żyć w niepewności to mogę nie jechać ale psychicznie się wykończę do następnej wizyty" no i pojechaliśmy ogólnie część drogi tragedia a bliżej poznania już dużo lepiej było. Ale jak z domu wychodziliśmy to tak śnieg sypał że strach było jechać. Ale jak to tż stwierdził jak ja się na coś uprę to nie ma mocnych jakbym na jutro nie mogła przełożyć no nie nie mogę bo jak nie będzie terminów i mi za tydzień umówi a ja już czekam 4 tygodnie. ![]() No i na 100% dziewczynka jak to lekarz stwierdził pięknie "wargulki widać" Maleństwo zdrowe większość odstępów w rozmiarach to jest 2 dni plus lub minus jedynie obwód główki jest 8 dni do tyłu ale mieści się w granicach tak więc zdrowituka piękna dziewczynka ma 355g. Dostaliśmy płytkę z całego badania połówkowego tak więc lekarz się śmiał że mamy dowód na niego ale wszystko pięknie więc teraz tylko patrzeć by mała przybierała na masie Wyniki stwierdził że są ok tak więc niską hemoglobiną i hematokrytem mam się nie przejmować mieszczą się w normach dla ciężarnych i żelazo jest super więc mam nie brać (i tak nie brałam żelaza tylko od tygodnia witaminy co 2 dzień jak się okazało że bez nich i tak mam wysokie żelazo).No i mam doła kurde wszyscy negują moje imię dla małe jak tż już się nawet przekonał i chyba nawet zaczyna mu się podobać to dziś jego mama nosem kręciła i mówi "jeszcze dużo czasu zmieni ci się 5 razy" Już stwierdziłam że jak mnie zapytają jeszcze raz to powiem że tak że zmieniłam i nie będzie Anielki tylko Nadzieja ,Franciszka albo Blanka (choć akurat Blanka mi się też podoba ale bez szału) ciekawe co na to powiedzą. Zmykam do domku obiad gotować a jutro do fryzjera w końcu bo od sierpnia nie byłam a włosy są tragiczne tak więc jutro cięcie Ale innego wyjścia nie ma.Pozdrawiam was dziewczyny serdecznie i trzymam kciuki również za Wasze wizyty |
|
|
|
|
#1420 |
|
Wtajemniczenie
|
Zmierzyłam - 140 cm z doniczką. Załączam zdjęcie na razie takiej nagiej
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nada sie nada...Chciałabym zobaczyc jeszcze zdjęcie jak robiłas sobie to zdjecie- z aparatem na głowie;p |
|
|
|
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super że wszystko dobrze a imieniem sie nie sugeruj że inni kręca nosem, mieli swój czas do nazywania dzieci aha Strippi fajny brzusio
|
|
|
#1423 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro mówi ze dobrze to dobrze w czwartek mam wizyte przyslucham sie teraz co mowi przy badaniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1425 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fotka też fajna
|
|
|
#1427 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wowww świetna fotka, super miec taką pamiątke na prawde |
|
|
|
|
|
#1428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za wizyte
|
|
|
#1429 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a miałyscie badane piersi w ciąży ?
Bo ja jeszcze nie
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1431 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
|
#1432 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no siostra sie tak przeprowadzala z jednego mieszkania na drugie - bo byly oddalone od siebie i niecale 2 km - lekkie rzeczy w rekalmowki z ikea - a ciezsze na raz samochodem wziela ![]() Cytat:
![]() aaa no i przypomnialo mi sie ze bede musiala zrobci GLUKOZE :zygi: noo nic ide po malu sie szykowac na te pogaduchy - zazancze ze zjadlam cala truskawkowa z Wedla w 10 minut - nowy rekord
|
|||
|
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
U nas na szkole rodzenia mówiła połóżna o laktacji i cośtam, ze pewnie lekarze nam badali piersi, a my wszystkie kręcimy głowami, że nie, na co ona, że sobie poogladą sobie potem i jak któraś ma wklęsłe brodawki lub inny problem, to powie jak je ćwiczyć... Na co jakas laska, że to moze za tydzien to się umyjemy... Nie wiem czy to miał być żart, czy co, ale
Ale ciesze się, ze ktoś mi powie co i jak, bo mi przed ciąza jak kiedys upomniałam się ginekologa o badanie piersi to powiedział jeden, ze mam małe brodawki i zeby hartowac zimną woda;p Teraz w ciązy się trochę powiększyły, zobaczymy co powie w środe pani położna. A jutro wizyta...... |
|
|
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Wiesz, jak by mi się Hipolit czy inny Wieńczysław podobał, to tak bym dała (byle by się chłop zgodził). Na innych się nie oglądaj Zazdroszczę fryzjera. aż przejrzałam kalendarz, kiedy ostatnio byłam... aaaa w marcu... także z krótkich włosów mam już słusznie zapuszczone (dosłownie i w przenośni). hehe niby z moim fryzjerem zmierzaliśmy do wydłużenia, ale mam absolutny żywioł na głowie (wizyta miała być w sierpniu ).Cytat:
tylko 5?! hehe to ja już kolosalna idiotka. do kwadratu, albo do sześcianu ![]()
|
|
|
|
#1435 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam badane piersi w 5tc. Było to typowe badanie, nic szczególnego. Przyszłam wtedy upewnić się o ciąży i po USG lekarz zbadał mi biust. Teraz nikt mi nie badał..
Usmażyłam sobie łososia i warzywa na patelnię. Mmmmm.... Sławusiowi chyba smakowało Brat pytał co chciałabym dostać pod choinkę- zaproponowałam Pamiętnik Syna. Mam nadzieję, że wybierze jakiś fajny, bo ja nie potrafię się zdecydować.
27.11.2009 - pierwsza randka 02.08.2012 - nasz ślub 25.03.2013 - me + you = Sławek Edytowane przez czarny flamaster Czas edycji: 2012-12-10 o 15:42 |
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
kasia niezle aparatki jestescie... ale rower wymiata
strippi sliczne zdjecie w h&m juz wiekszosc ometkowana, kupilam kilka rzeczy dla siebie.. dla malego tylko pare, gdyz jako jedyny dzial zostawiony na koniec... czekalam i czekalam, ale sie nie doczekalam... pojade jutro albo w srode ![]() i chyba mnie chorobsko rozklada... goraczki nie mam, ale czuje sie podobnie, gardlo boli od rana, i z nosa leje sie caly czas... wiec chyba przeziebienie? ![]() kurcze, od co najmniej 7 lat nie bylam przeziebiona czy chora.. to teraz mnie rozklada
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam, ale w sumie tylko takie 'z grubsza', bo niecały rok temu miałam usg piersi.
|
|
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Hipolit - bardzo Ladne imie
![]() nawet ojciec 2 razy musial chodzic do urzedu po dowod bo za pierwszym razem wpisal Jan i Genowefa - jako rodzicow, a tu zdziwko taka mala pomylka
|
|
|
|
|
#1439 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A my kurcze nie mamy chyba żadnego wspólnego zdjęcia z czasu ciążyCytat:
![]() A co do imienia to tak jak piszą dziewczyny - nie ma co się sugerować zdaniem innych... Choc wiem po sobie, że latwo to mówić ale jednak człowiek się wkurza gdy słyszy: "ja to bym tak na imię nie dała" A Twój Tż jakie ma zdanie? Mój mnie zaczyna wkurzać, bo jak jakis miesiąc temu chciałam odpuścić imię Leon (bo oczywiście nikomu się nie podobało) i zaproponowałam Filipa, to mój Tż oczywiście stwierdził, że Filip nie... tydzień temu znajomi też powiedzieli, że Filip nie... Tż nadal potwierdzał, że Filip nie I stwierdził, że "niech juz będzie ten Leon". No to ja juz się na tego Leonka nastawiłam Ja go pytam jak długo będzie zdanie zmieniał, bo dopiero co mu się to imie nie podobało... A on mi na to, że "po co Ty się tak od razu nastawiasz?" Kurcze... no jak tu się nie nastawiać? I jeszcze powiedział, że w pracy dziś wszystkim mówił, że będzie Filip i każdemu się podoba![]() Inna sprawa, że ja sama nie wiem co bym chciała... bo jak Tż się na jakies imię nie zgadza, to ja mu wiercę dziurę w brzuchu i strasznie akurat takie imię chcę... A jak on w końcu się zgodzi, to ja nagle nabieram watpliwości Tak jak teraz z tym Filipem... Jeszcze na początku listopada strasznie to imie chciałam... a teraz nie wiemCytat:
![]() ja miałam raz - na samym początku... gdy poszłam na kontrolę sprawdzić co z krwiakiem. Ginka szybko sprawdziła krwiaka i chyba jej głupio było wołać 100zł za 3 min badania, więc mi przebadała tez piersi
Leonek Edytowane przez Mokka_83 Czas edycji: 2012-12-10 o 16:02 |
||||
|
|
|
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I te kobiety są 50+ i inaczej nikt inny na nie nie mówi/ł one też się przedstawiają babcinymi imionami
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.

Maleństwo zdrowe większość odstępów w rozmiarach to jest 2 dni plus lub minus jedynie obwód główki jest 8 dni do tyłu ale mieści się w granicach tak więc zdrowituka piękna dziewczynka ma 355g.
Ale innego wyjścia nie ma.
skoro mówi ze dobrze to dobrze
05.07.2008