|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy-pytania, relacje, trzymanie kciuków. Cz.X.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#2282 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#2283 |
|
Raczkowanie
|
leleczka, SUPER !
opowiadaj
|
|
|
|
#2284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulacje A pamiętam jak ciągle pisałaś, że się boisz ![]() Opowiadaj!
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
|
|
|
|
#2285 |
|
Zadomowienie
|
Wybaczcie, że nie cytuję, ale za dużo mam do powiedzenia
![]() No więc, to nie był mój pierwszy raz, tylko już 5 Na razie nie zapisywałam się, chcę psychicznie troszkę od tego odpocząć, teorię mam ważną do końca lutego, więc jeszcze troszkę czasu jest.Dostałam tego samego egzaminatora, co za pierwszym razem i nawet przeszła mi przez głowę myśl, że u niego zaczęła się moja historia ze zdawaniem i u niego może się skończyć, no ale nie dane mi było ![]() Ciężko powiedzieć czego to była wina, raczej tak bardzo się nie denerwowałam, jak wjechałam przodem w kopertę i wychyliłam się, to tak słabo było widać tą linię w prawym lusterku, no ale cofałam, teraz żałuję, że nie zatrzymałam się i nie poprosiłam o drugą próbę, ale myślałam, że się jakoś wybronię. Chocolate_Rain pisała, że można kupić sobie na poprawę humoru buty, mnie co prawda nie stać teraz na nie, ale kupiłam sobie szminkę i lakier do paznokci i czuję się szczęśliwa ![]() leleczka, gratuluję Ci z całego serca i cieszę się razem z Tobą |
|
|
|
#2286 |
|
Raczkowanie
|
leleczka wielkie brawa
![]() olivien i dla osoby która Ci popsuła humor
Edytowane przez justysialek Czas edycji: 2012-12-10 o 15:37 |
|
|
|
#2287 |
|
Raczkowanie
|
liczyłam na wsparcie TŻ.. miał być ze mną w PORDZie i mnie wspierać, ale niestety nie będzie go ze mną..
za to jadę z koleżanką i może humor mi się trochę polepszy do wieczora
|
|
#2288 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2289 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale trzeba dalej walczyć! Na kiedy się umówiłaś?Coś za coś ![]() Cytat:
Jeszcze ze stresu by tam zemdlał i co
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
||
|
|
|
#2290 |
|
Wtajemniczenie
|
juz piszę
![]() egzamin miałam mieć o godzinie 12, ale zaczełam o 12.11. egzaminator wydawał sie nie miły na początku (mówił tylko w prawo, w lewo, prosto podjechałam i niewygodnie mi sie trzymało nogę na sprzęgle, wiec stwierdziłam, ze poprawię nogę i samochód zgasł rgzaminator mówi, ze pierwsza próba niezaliczona.. no trudno tylko chciałam noge przesunąć (i tak mu powiedziałam), druga próba wyszła ok. Wyjechalam na miasto i poszło już bardzo szybko dosyć łatwa trasa, tylko kierunku nie ponowiłam na rondzie (o czym na koniec powiedział). Już kierowaliśmy się na WORD gdzie czekalo mnie parkowanie (myśle sobie: kurde jak uwale na parkowaniu przy samym koncu to się załamie) na szczęście było ok i kierunek WORD. Wjechałam do WORDU, zaparkowałam i egzaminator mówi: wynik egzaminu oczywiście pozytywny, ale prosze jeszczę poćwiczyć troszkę Ważne że zdałam! Tak się cieszę a i strasznie gazowałam samochód, bo bałam się że zgaśnie ![]() Przepraszam że piszę tak chaotycznie i pewnie z błędami ale nadal nie mogę uwierzć, jestem w szoku
|
#2291 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2292 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
btw, komendy tylko typu "w pierwszą możliwą w prawo" czy normalnie "w prawo" ? |
|
|
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie ze masz to juz za sobą i miłe swięta przed sobą
|
|
#2294 |
|
Raczkowanie
|
Karolina naginamy zasady...do 6 razy sztuka
![]() Leleczka brawo brawo
|
#2295 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
teraz zacznie się prawdziwa nauka
||
|
|
|
#2296 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2297 |
|
Zadomowienie
|
Zamierzam się dobrze przygotować do tego 6 razu, muszę znaleźć jakąś dobrą szkołę jazdy i tam kupić kilka godzin
Wszystko musi być tym razem dobrze przemyślane ![]() Nie, bo już ją wypróbowałam, moja mama powiedziała, że jak jej nie chcę, to żebym jej sprezentowała ![]() Ale śmiać mi się z siebie chce, dzisiaj instruktor podwoził mnie na egzamin i kilkakrotnie powtarzał, żebym znowu nie wymusiła pierwszeństwa (no i nie wymusiłam, bo nie było gdzie |
|
|
|
#2298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wtedy zadne glupie lusterko by sie nie odwazylo zahaczyc o slupek![]() Ja niestety tez oblalam. Egzaminator byl starszy, nierozgadany ale spoko, nie czepail sie tylko caly czas mowil ze slamazarna jestem no ale snieg lezal przeciez to nie szalalam. Mialam swiatla drogowe i plym chlodzacy. Zrobilam luk, gorke i pelna dumy ze pokonalam placyk pojechalam na misto. Mialam skrety w lewo, zawracanie pod wiaduktem na rondzie z tramwajami, skrety w prawo, parkowalam prostopadle i wyszlo mi koslawo ale egzaminator byl spoko i zaliczyl No i jezdzilam jakies 20, 25 minut i jechalaismy przez skrzyzowanie z okreslonym pierwszenstwem. Wszystkich ladnie puscilam ale jak potem wracalismy przez to samo skrzyzowanie tylko z innej strony to nie ustapilam bo wymyslilam, ze ja juz jestem w polowie na drodze z pierwszenstwem i ten drugi samochod mam mnie po prawej to musi mnie puscic a to ja powinnam puscic jego bo on mial pierwszenstwo wedlug znakow. Babska logika ![]() no i egzaminator mowi, przykro mi ale musze pania oblac. I mowi, ze szkoda ze sie nie udalo bo dobrze sobie pani radzi wiec mimo, ze oblalam to i tak sie ciesze bo pokonalam placyk i dobrze mi szlo.Teraz mam termin na 22.12 i mam zamiar zrobic sobie mega prezent na swieta ![]() Olivien, nadal trzymam kciuki za Ciebie, Karolina nastepnym razem na sie uda |
|
|
|
|
#2299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Następnym razem się uda!
|
|
#2300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2301 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2302 |
|
Raczkowanie
|
leleczka- gratulacje!
![]() Karolina - buuu, szkoda że się nie udało No i mogłaś się zapisać, i tak trzeba pewnie z miesiąc czekać, nie ma co odkładać na potem |
|
|
|
#2303 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2304 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie, nie kupilam nic bo przed swietami finanse kuleja a przed egzaminem kolejna jazde chcialabym jeszcze wykupic ale w domu pozarlam pyszna czekolade ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
babka proponowala termin na czwartek i piatek w tym tygodniu jeszcze ale godziny mi nie pasowaly i troche za szybko jednakTeraz mam w sobote i mam nadzieje, ze nie bedzie duzego ruchu bo wszyscy juz wyjada na swieta ![]() A baba to zawsze po swojemu cos przekombinuje
Edytowane przez Chocolate_Rain Czas edycji: 2012-12-10 o 18:06 |
||
|
|
|
#2305 |
|
Raczkowanie
|
za 30 min jazdy, a później prosto na egzamin
jest mały stresik, ale taki malutki, bardzo malutki trzymajcie kciukasy!
|
|
#2306 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2307 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2308 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja zaczęłam się stresować w poczekalni, a skończyłam po wyjeździe z placu i dalej samo poszło ![]() Cytat:
kolezanka u niego też zdała za 1 ![]() dziewczyny następnym razem napewno się uda, nie dajcie się !
|
|
#2309 |
|
Zadomowienie
|
gadalam dzis z kolezankami z klasy i 2 zdawaly u tego samego goscia, ktory mnie oblal i...obie byly nim zachwycone, zdaly po 30 min jedno-dwa parkowania
same superlatywy.. czy ja cholera wywoluje jakies negatywne emocje... przestalam wierzyc, ze kiedykolwiek to zdam...GRATKI
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
jakie zdjęcie trzeba dołączyć do tego wniosku o prawo jazdy? mam zdjęcie 3,5 x 4,5 cm, z odsłoniętym uchem - może być czy są jakieś inne jeszcze wymagania?
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

i
dla osoby która Ci popsuła humor
za to jadę z koleżanką i może humor mi się trochę polepszy do wieczora 

Ale trzeba dalej walczyć! Na kiedy się umówiłaś?

same superlatywy.. czy ja cholera wywoluje jakies negatywne emocje... przestalam wierzyc, ze kiedykolwiek to zdam...