Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-10, 18:43   #3661
moooniek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 793
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV

Cytat:
Napisane przez Krrem Poka¿ wiadomo¶æ
Zasesowa³am siê pierwszy raz. Strasznie intensywny zapach ale mi siê podoba. Mamie mniej :x Wygoni³a mnie z pokoju :x
ja uwielbiam zapach sesy, ale zostalo mi jej na jedno u¿ycie
moooniek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 18:47   #3662
XminorXlosX
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 814

Cytat:
Napisane przez moooniek Poka¿ wiadomo¶æ
a ja sie lepiej czuje w rudym, takim ¶wie¿o po hennowaniu
mój kolor jest g³êboki?!
No dzisiaj mnie powali³ intensywno¶ci±

Odzyska³am Internet

XminorXlosX jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 18:52   #3663
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
Napisane przez say-hello Poka¿ wiadomo¶æ

moi s±siedzi maj± te¿ sznaucera, ale to jaki¶ wariat najchêtniej zagryz³by mnie i moj± suczkê. w dodatku szczeka ca³e dnie, w³asciciele w ogóle sobie z nim nie radz±..
bo niektórzy my¶l±, ¿e psa siê kupuje i my¶l± 'jako¶ to bêdzie'. S± kompletnie nieasertywni, pies w³azi im na g³owê, a oni na to, ¿e ju¿ nic z tym nie da siê zrobiæ. Wszystko siê da zrobiæ jak siê chce.
Najbardziej mnie denerwuj± psy znajomych, które podchodz± do siedz±cego przy stole delikwenta i wskakuj± na kolana, drapi±, li¿± po to, ¿eby dostaæ jakie¶ ¿arcie. A moja mama ka¿dego psa potrafi³a wytresowaæ tak, ¿e je¿eli ju¿ jad³ z rêki to tylko z lewej. Na wszelki wypadek, jakby mu dzieci ciastka chcia³y popchn±æ albo inne ¶wiñstwa.

Wystarczy³o mi 10 minut spaceru do autobusu i mnie spuszy³o na ca³± resztê dnia. Niecierpiê zimy.
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 18:58   #3664
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Poka¿ wiadomo¶æ
bo niektórzy my¶l±, ¿e psa siê kupuje i my¶l± 'jako¶ to bêdzie'. S± kompletnie nieasertywni, pies w³azi im na g³owê, a oni na to, ¿e ju¿ nic z tym nie da siê zrobiæ. Wszystko siê da zrobiæ jak siê chce.
Najbardziej mnie denerwuj± psy znajomych, które podchodz± do siedz±cego przy stole delikwenta i wskakuj± na kolana, drapi±, li¿± po to, ¿eby dostaæ jakie¶ ¿arcie. A moja mama ka¿dego psa potrafi³a wytresowaæ tak, ¿e je¿eli ju¿ jad³ z rêki to tylko z lewej. Na wszelki wypadek, jakby mu dzieci ciastka chcia³y popchn±æ albo inne ¶wiñstwa.

Wystarczy³o mi 10 minut spaceru do autobusu i mnie spuszy³o na ca³± resztê dnia. Niecierpiê zimy.
Mam takie samo zdanie na ten temat. Jako¶ potrafi³am wychowaæ psa, ¿eby nie skomla³, nie w³azi³ na ³ó¿ko, nie szczeka³, nie ¿ebra³ przy stole ( a mam go ze schroniska, na pocz±tku mia³ mega dziwne nawyki - np. chowanie jedzenia w mojej szafie). a s±siedzi z do³u maj± w d... to, ¿e jak wychodz± rano o 8:00 to ich pies szczeka jak szalony a¿ do godziny 16:00....

promocje w Naturze od 13.12 : olejki Grenn Pharmacy za 5,49, jedwab Marion 15 ml za 3,99, maski Gliss Kurr (ta ¿ó³ta jest ponoæ fajna) za 12,99, od¿ywki Fructis za 8,99
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 19:09   #3665
Krrem
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 410

Cytat:
ja uwielbiam zapach sesy, ale zostalo mi jej na jedno u¿ycie
Mi tata zamówi³ 180 ml Trochê mi pos³u¿y

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Mam takie samo zdanie na ten temat. Jako¶ potrafi³am wychowaæ psa, ¿eby nie skomla³, nie w³azi³ na ³ó¿ko, nie szczeka³, nie ¿ebra³ przy stole ( a mam go ze schroniska, na pocz±tku mia³ mega dziwne nawyki - np. chowanie jedzenia w mojej szafie). a s±siedzi z do³u maj± w d... to, ¿e jak wychodz± rano o 8:00 to ich pies szczeka jak szalony a¿ do godziny 16:00....

promocje w Naturze od 13.12 : olejki Grenn Pharmacy za 5,49, jedwab Marion 15 ml za 3,99, maski Gliss Kurr (ta ¿ó³ta jest ponoæ fajna) za 12,99, od¿ywki Fructis za 8,99
Mój york i w³azi mi do ³ó¿ka (to mi nie przeszkadza bo od ma³ego ¶piê z jakim¶ psem ) ¿ebrze przy stole szczeka wygl±daj±c przez balkon.... ale mo¿na siê z nim dogadaæ. O ile idiotycznie to brzmi. Wystarczy ¿e mu powiem ¿eby da³ spokój bo to mu nic nie da to wtedy odpuszcza i idzie spac na kanapê. Ale i tak bestia jest niemo¿liwy bo gdzie nie próbujê postawiæ nogi kiedy jest ciemno to tam jest pies. Ile razy przez niego prawiê glebe zaliczy³am

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 19:15   #3666
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 956

Cytat:
Napisane przez justusia16 Poka¿ wiadomo¶æ

Gdzie jest alex ?
te¿ sie od jakiego¶ czasu zastanawiam...

KUPI£AM AVOCADO!
i alterre perfumei, barwe chmielow±.

zaolejowa³am sie lnianym
zaraz zmykam spaæ, dzisiaj sama by³am na praktykach i nowa tura by³a ludzi, poprostu padam z nóg...

Blog!
U¶miech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 19:22   #3667
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
moja przyjació³ka ma tak rozpieszczonego psa, ¿e a¿ boli. Ledwo cz³owiek usi±dzie, a ten ju¿ na kolanach le¿y. Li¿e, szturcha, okropieñstwo. Ale to te¿ ja jestem przekonania, ¿e pies to ma byæ pies a nie maskotka.

Ja nigdy nie wysz³am z moim bokserem na spacer po mie¶cie bez kagañca, bo najzwyczajniej w ¶wiecie nie wierzê, ¿e ka¿dy pies jest zawsze ³agodny i nie gryzie. Ró¿ne s± sytuacje. Mój pies by³ oaz± spokoju, ale jak wywioz³o siê go do lasu to lata³ za zaj±cami jak g³upi. I raz by u¿ar³ pijanego faceta, który podszed³ do mnie zbyt blisko, ale u¿y³am magicznego 'nie rusz' i spoñczy³o siê moim wielkim strachu i jeszcze wiêkszym strachu pana pijanego. Gdybym nic psu nie krzyknê³a to kole¶ nie móg³by mieæ ju¿ dzieci.

Jest jeszcze ta promocja na biovaxy w SP? Kupi³abym sobie wersjê do ciemnych, bo nie mia³am.
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 19:37   #3668
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ
No dzisiaj mnie powali³ intensywno¶ci±

Odzyska³am Internet
<zawstydzony> widaæ mi bardzo odrosty?
Stary 2012-12-10, 20:26   #3669
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
<zawstydzony> widaæ mi bardzo odrosty?
Ja tam nie widzia³am ilo¶æ w³osów i ich objêto¶æ mnie zmia¿d¿y³y ja w czapce powinnam chodziæ przy moich cieniaskach a jeszcze dobi³am je suszareczk± wczoraj

Stary 2012-12-10, 20:52   #3670
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam nie widzia³am ilo¶æ w³osów i ich objêto¶æ mnie zmia¿d¿y³y ja w czapce powinnam chodziæ przy moich cieniaskach a jeszcze dobi³am je suszareczk± wczoraj
a co Ty gadasz, na pewno mnie widzia³a¶?
ja dzisiaj rano suszy³am chcia³am pobawiæ siê dyfuzorem, ale stwierdzi³am, ze na takie eksperymenty czas jest w weekend
Stary 2012-12-10, 20:53   #3671
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
a co Ty gadasz, na pewno mnie widzia³a¶?
ja dzisiaj rano suszy³am chcia³am pobawiæ siê dyfuzorem, ale stwierdzi³am, ze na takie eksperymenty czas jest w weekend
Od dawna sobie obiecujê, ¿e nauczê siê u¿ywaæ dyfuzora, ale niestety nie mam czasu w weekendy na takie wyskoki

Stary 2012-12-10, 21:00   #3672
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Od dawna sobie obiecujê, ¿e nauczê siê u¿ywaæ dyfuzora, ale niestety nie mam czasu w weekendy na takie wyskoki
mam tak samo
ech, spotka mnie jeszcze co¶ gorszego na rozszerzeniu ni¿ funkcje trygo?
Stary 2012-12-10, 21:00   #3673
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Cytat:
No masz... Dalej nic mnie nie podnieca
Cytat:
Ja nigdy nie wysz³am z moim bokserem na spacer po mie¶cie bez kagañca, bo najzwyczajniej w ¶wiecie nie wierzê, ¿e ka¿dy pies jest zawsze ³agodny i nie gryzie. Ró¿ne s± sytuacje. Mój pies by³ oaz± spokoju, ale jak wywioz³o siê go do lasu to lata³ za zaj±cami jak g³upi. I raz by u¿ar³ pijanego faceta, który podszed³ do mnie zbyt blisko, ale u¿y³am magicznego 'nie rusz' i spoñczy³o siê moim wielkim strachu i jeszcze wiêkszym strachu pana pijanego. Gdybym nic psu nie krzyknê³a to kole¶ nie móg³by mieæ ju¿ dzieci.
Taki pies to marzenie, zw³aszcza w mojej klatce i warunkach w jakich mieszkam...
Tylko by³by problem z zajmowaniem siê nim. Rodzice nie maj± czasu, rodzeñstwo za ma³e, a ja czêsto nie jestem w stanie wyj¶æ z domu. Ponadto ba³abym siê, ¿e móg³by odgry¼æ mi jak±¶ chora koñczynê czy co¶
Moja ciocia ma takiego kundelka. Odwiedza³am j± akurat w momencie, kiedy gni³y mi dwa paliczki u stóp, a na palcach by³a zanokcica i jeszcze rany po zerwaniu paznokci. Ten pies tak siê ko³o mnie krêci³, ¿e serce mia³o mi wyskoczyæ... Od tej pory nie by³am u niej ani razu i stwierdzi³am, ¿e nie pójdê, dopóki nie bêdê zdrowa
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 21:01   #3674
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
moja przyjació³ka ma tak rozpieszczonego psa, ¿e a¿ boli. Ledwo cz³owiek usi±dzie, a ten ju¿ na kolanach le¿y. Li¿e, szturcha, okropieñstwo. Ale to te¿ ja jestem przekonania, ¿e pies to ma byæ pies a nie maskotka.

akurat pod wzglêdem pieszczot mój piesek nie potrafi siê opanowaæ jak kto¶ przyjdzie do nas to niestety musi psa g³askaæ i g³askaæ i g³askaæ, bo inaczej nie ma spokoju ;D
Cytat:
Napisane przez Krrem Poka¿ wiadomo¶æ

Mój york i w³azi mi do ³ó¿ka (to mi nie przeszkadza bo od ma³ego ¶piê z jakim¶ psem ) ¿ebrze przy stole szczeka wygl±daj±c przez balkon.... ale mo¿na siê z nim dogadaæ. O ile idiotycznie to brzmi. Wystarczy ¿e mu powiem ¿eby da³ spokój bo to mu nic nie da to wtedy odpuszcza i idzie spac na kanapê. Ale i tak bestia jest niemo¿liwy bo gdzie nie próbujê postawiæ nogi kiedy jest ciemno to tam jest pies. Ile razy przez niego prawiê glebe zaliczy³am
z takim ma³ym pieskiem te¿ mog³abym spaæ, ale jednak sznaucer olbrzym to co innego :P ona nie do¶æ, ¿e jest wielka, to jeszcze siê rozpycha podczas burzy zawsze siê boi i próbuje nam wej¶æ do ³ó¿ka, czasem jej pozwalamy, ale to koñczy siê tym, ¿e zapiera siê ³apami o ¶ciany i spycha nas z ³ó¿ka
Stary 2012-12-10, 21:15   #3675
karmazynka99
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 152

Cytat:
Napisane przez miranda122 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja nie chowam, bo wtedy brzydko wygl±dam
dzieki za kolejne zdanie

a ja dzisiaj w nawet fajnych falkach, chociaz do jura ewnie wszystko sie rozleci

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie w³osów z wiza¿em : 65cm completed

Moja pielêgnacja w³osów
karmazynka99 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 21:16   #3676
graphicdesign
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 165

Musia³am obci±æ dzi¶ ze 3 cm w³osków Smutno mi jako¶... Nie widzê efektów wizualnych pielêgnacji Uk³adaj± siê tak, ¿e nie mam w ogóle ochoty ich rozpuszczaæ
graphicdesign jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 21:18   #3677
karmazynka99
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 152

Cytat:
równiez tego nie ogarniam

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie w³osów z wiza¿em : 65cm completed

Moja pielêgnacja w³osów
karmazynka99 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 21:23   #3678
Krrem
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 410

Kaveri usunê³a¶ bloga?

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 21:30   #3679
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
mam tak samo
pr±d przemienny xD ! I maturalne powtórki... Choæ ja tam lubiê trygonometriê akurat :P

Edytowane przez XminorXlosX
Czas edycji: 2012-12-10 o 21:33
Stary 2012-12-10, 21:32   #3680
CleoDuquesne
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 029

Nie cierpiê was nadrabiaæ po ca³ym dniu spêdzonym poza domem.
Nie cierpiê !
Grrr.

Ale nie wa¿ne. Przysz³a moja przesy³ka z setare i jestem meeega hepi.
Jutro siê hennujemy.

Mo¿ecie mi podaæ w jaki sposób nak³adacie hennê khadi ?
Co gdzie jak, co dodajecie, z czym mieszacie itp
CleoDuquesne jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 21:33   #3681
ogorekpazurek
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 423

tak sie zazekalam ze nie dam nigdy wicej oleju arganowego na noc bo smierdzi, ale wlosy sa tak cudne ze na pewno sie skusze jeszcze

wiecie cos na temat odzywek biosilk?? bo dostalam od kolezanki troche na robe, ale mysle o silikonie z alkoholem i mam jakos opory sprobowac, a nawet nie wiem jaka to jest odzyywka

a jesli chodzi o psy to ja sie nie tyle ich boje co wlasnie wlascicieli nieodpowiedzialnych w wakacje szlam z dwojka malych dzieci na spacer i kolezanka tez ze swoimi dziecmi i leci jakis duzy pies bez kaganca, bez smyczy, moj synek w raczce bulke ma wiec ten pies zaraz do niego..zrobil sie wielki krzyk, pisk, placz wszystkich dzieci a wlascicielka wielkie zdziwienie okazala, ze nierozumie dlaczego te dzieci psa sie boja przeciez on tylko wacha...moja kolezanka zadzwonila po straz miejska, bo w niemczech...przynajmniej w naszym landzie wszystkie psy musza byc na smyczy a te wieksze z kagancami..ale wlasnie najgorsza byla reakcja tej kobiety, bo nawet jak pies jest lagodny to ona w ogole nie reagowala na to ze dzieci sie go baly..i to male dzieci ... Ale widze tez super fajne wychowane psy..jest taki chlopak jak idziemy do przedszkola z dziecmi to pies na jedno slowko odwraca tak glowe, zeby nie byla w kierunku dzieci, albo kobieta specjalnie bierze psa na druga strone, bo te wieksze psy sa na wysokosci mojego synka w wozku spacerowym, zeby sie nie bal...ja tez mialam przygode z tymi niebezpiecznymi psami, bo chlopak straszyl nim mnie dla zabawy przed kumplami i nie mogl utrzymac psa ktory sie na mnie rzucil..na szczescie mial kaganiec i inni szybko zareagowali...od tej pory nie chodze do tego parku w ogole..a juz na pewno nie z dziecmi...
ogorekpazurek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 21:36   #3682
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ
Nie cierpiê was nadrabiaæ po ca³ym dniu spêdzonym poza domem.
Nie cierpiê !
Grrr.

Ale nie wa¿ne. Przysz³a moja przesy³ka z setare i jestem meeega hepi.
Jutro siê hennujemy.

Mo¿ecie mi podaæ w jaki sposób nak³adacie hennê khadi ?
Co gdzie jak, co dodajecie, z czym mieszacie itp
a jaki masz kolor? ja do orzechowego br±zu dodajê tylko trochê od¿ywki i trzymam ok 1 godziny
(na blogu poczytasz dok³adniej :P)
Stary 2012-12-10, 21:42   #3683
CleoDuquesne
BAN sta³y

Cytat:
a jaki masz kolor? ja do orzechowego br±zu dodajê tylko trochê od¿ywki i trzymam ok 1 godziny
Wziê³am jasny br±z oraz bezbarwn±.
Ale jutro k³adê jasny br±z.

Chcê daæ na g³owê Amlê na ca³± noc. Czy jest sens ? Znaczy, czy lepiej na ca³± noc, czy na 1h np ?
(PS. zapach Amli ani trochê mi nie przeszkadza )

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
PS. co do bloga, to pisa³am ju¿, ¿e kolor mi siê nieziemsko podoba
Stary 2012-12-10, 21:43   #3684
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
pr±d przemienny xD ! I maturalne powtórki... Choæ ja tam lubiê trygonometriê akurat :P
ta z podrêcznika jest ca³kiem przyjemna, kie³basa ju¿ ¶rednio, a ruskie zbiory zadañ w ogóle...
Stary 2012-12-10, 21:44   #3685
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ

PS. co do bloga, to pisa³am ju¿, ¿e kolor mi siê nieziemsko podoba
dziêkujê

jestem ciekawa, jak u Ciebie siê sprawdzi oczywi¶cie zdjêcia bêd±?
Stary 2012-12-10, 21:45   #3686
CleoDuquesne
BAN sta³y

Cytat:
dziêkujê

jestem ciekawa, jak u Ciebie siê sprawdzi oczywi¶cie zdjêcia bêd±?
Oczywi¶cie.
Wszystko uwieczniê i pochwalê siê efektami
Stary 2012-12-10, 22:04   #3687
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Trygonometria jest w porz±dku kobiety
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 22:08   #3688
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Trygonometria jest w porz±dku kobiety
potwierdzam
Stary 2012-12-10, 22:11   #3689
KinkyGirl
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 2 204

Cytat:
Napisane przez graphicdesign Poka¿ wiadomo¶æ
Musia³am obci±æ dzi¶ ze 3 cm w³osków Smutno mi jako¶... Nie widzê efektów wizualnych pielêgnacji Uk³adaj± siê tak, ¿e nie mam w ogóle ochoty ich rozpuszczaæ
Mam to samo. Mia³am normalne w³osy, ale oczywi¶cie nie pasowa³y, wiêc wycieniowa³am i mam jakie¶ smêtne, cienkie pióra. My¶la³am, ¿e to doda im 'lekko¶ci', ale efekt odwrotny. Zawsze nosi³am rozpuszczone, ale chyba zacznê nosiæ koczki. Tak z pó³ roku, to te cieniowanie trochê siê "zagê¶ci", no i licze ¿e baby hair trochê odbuduj± moj± czuprynê...
KinkyGirl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 22:13   #3690
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Napisane przez KinkyGirl Poka¿ wiadomo¶æ
Mam to samo. Mia³am normalne w³osy, ale oczywi¶cie nie pasowa³y, wiêc wycieniowa³am i mam jakie¶ smêtne, cienkie pióra. My¶la³am, ¿e to doda im 'lekko¶ci', ale efekt odwrotny. Zawsze nosi³am rozpuszczone, ale chyba zacznê nosiæ koczki. Tak z pó³ roku, to te cieniowanie trochê siê "zagê¶ci", no i licze ¿e baby hair trochê odbuduj± moj± czuprynê...
Pó³ roku to naprawdê nie jest d³ugo

Mi ju¿ 3 rok na schodzeniu z cieniowania mija
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.