|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cytat:
moja szwagierka zdaje 20 grudnia....i był wolny termin na ten dzień ale kurde gUpia baba mnie nie chciała zapisać bo powiedziała że owszem wolne ale dla osób które zdają pierwszy raz ;/ ![]()
![]() |
![]() |
#4532 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cytat:
![]() Wika, trzymam kciuki żeby Ci się udało jednak... czy szpital odpowiedział na pismo?
![]() |
![]() |
#4533 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4534 | ||||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękuję za wirtualne wsparcie w tym pierwszym dniu w pracy
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja 4 lata temu miałam usuwanego 8 cm mięśniaka. A został wykryty przy rutynowym badaniu ginekologicznym. Lekarz "pierwszy lepszy" na nfz, bo nie miałam czasu, kasy itd. No i wiecie jak mi o tym powiedział: "No jest duży guz. Według mnie to nowotwór i wygląda na złośliwy, bo jest twardy" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4535 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skąd! ![]() ![]() Próbuję się kontaktować ze Stowarzyszeniem Rodziców po Poronieniu i Departamentem Matki i Dziecka przy Ministerstwie Zdrowia. Wiem, ze Pani z tego Departamentu raz interweniowała, gdy szpital nie chciał wydać dokumentów - u mnie juz pewnie nie mogą ich wydać. Zastanawiam się tez nad Sprawą dla Reportera, choć nie wiem czy to da radę ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ludzie no to faktycznie trafiła na jakiegoś buca co widać że chciał uwalić więc znalazł najgłupszy szczegół!! ![]()
![]() |
![]() |
#4538 | |||||
Zakorzenienie
|
Leczyłam u psychiatry pare lat temu, bo to się leczy właściwie raz psychoterapią. Później przy nawrotach już człowiek w miare wie jak sobie radzić.. i ja niby też wiem, nie pozwalam lękowi sobą zawładnąć ale zadanie jest utrudnione bo drżę o to moje maleństwo
![]() nerwica to troche takie wmawianie sobie chorób, a która z nas w ciąży sobie nie wmawia jak ją zakuje tu czy tam, więc ja sobie wmawiam tym bardziej.. Już się troche oswoiłam po szpitalu ale pierwsze dni to się czułam że jestem tu(w domu) ale jakby nie powinno mnie tu być. Takie pokićkane ![]() Cytat:
![]() ja już różnie licze, zawsze mówie skończone tc ale miesiące rozpoczynam tak jak Ty od rozpoczętego tygodnia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czyli jestem normalna (jak na AM) ![]() ![]() Cytat:
![]() o tym bólu to tak pisze bo wiadomo że nawet nie mam pojęcia jak to boli ![]() Dobrze że się wam wyżaliłam, lepiej mi! ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4539 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do dr Gulanowskiej, to mam mieszane uczucia, gdyz to wlasnie ona przyjmowala i blędnie zdiagnozowala dziewczyne, ktora ostatnio umarla w naszym szpitalu przy porodzie. Ja bym do niej nie poszla raczej. Ale jak czujesz sie u niej komfortowo, to najwazniejsze ![]() Po 5 latach mam wyrobione zdanie nt lekarzy ginekologów. 99% z nich nadaje sie tylko do prowadzenia prostej, typowej ciazy albo przepisywania tabsów. Pozostaly 1% to specjalisci, ktorym albo sie nie chce, albo juz maja tyle kasy, ze nie musi im sie chciec i traktuja pacjentke tasmowo. Ja niestety trafilam na jednych i na drugich. I nie mam zadnych pozytywnych wspomnień. Caly czas szukam lekarza specjalisty, ktoremu SIE CHCE leczyc kogos innego niz typowa kobiete, ktora ma typowe problemy. Czasami mi sie wydaje ze z wiedzą, jaką posiadłam przez te 5 lat walki, moglabym poprowadzic niejedną ciąże i pewnie z lepszym skutkiem niz niejeden konował ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4540 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4541 |
Zadomowienie
|
Melduje sie, ze nadal lezymy w szpitalu. Nie robili dzis usg bo brzuszek znow sie stawial. Zaczelam obserwowac dokladnie dolegliwowsci ichyba czuje Mala. Nie wiem czy to mozliwe, to dopiero 15tc, ale jest identycznie jak poprzednio, tj. robaczki w brzuchu
![]() Aaa, i Perse, pytalam o leki na bol glowy. W szpitalu oprocz apapu zaproponowali Pyralgine i Ketonal, to podobno mozna, ale nie wiem w jakich dawkach. Bede podpytywac przy obchodzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4542 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Oczywiście nic nigdy nie będę brała na własną rękę ![]() No i trzymam kciuki za Was, żebyście szybko wyszły (wyszli? ![]() ![]() (A w drugiej ciąży ponoć szybciej czuć ruchy, więc może to Mała ![]() Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-12-10 o 20:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
Maksi- pewnie jakiś wirus? Ariston? Pozostałe agd też będziesz mieć z Aristona?
Ale bym poszła na bal sylwestrowy...mój Tz-et pracuje w Sylwestra i w Boże Narodzenie też ![]() czarnula- ale przeżycia, oby Wiki jak najszybciej zdrowiała, a Ty wypocznij troszkę bo przed Tobą poród ... z małą jest Tz-et więc ma opiekę... ![]()
![]() |
#4544 |
Rozeznanie
|
Dziękuje że o mnie pamiętasz
![]() jestem, jestem podczytuje was prawie codziennie i wiem co u której ale nie mam co pisać więc siedzę cicho...
![]() |
#4545 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam Boscha od 3 lat i go bardzo bardzo mocno kocham ![]() Cytat:
![]() ile razy ja się budziłam rano z nadzieją, że to wszystko to był tylko sen... napisz co u Julka, u Pestki? co z budowa? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4546 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak, planuję mieć wszystko z Aristona ![]() gdzie pracuje Tż, że w święta musi iść do pracy? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
maksi my się wybieramy ja co roku na bal. ja zawsze mam ochotę na taką imprezę
![]() anusia nie bądź taka, odzywaj się.
![]() |
#4548 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() cały czas miałam świadomość, że mój gin nie jest specjalistą od "zachodzenia". ale teraz doceniam, jak dobry jest w prowadzeniu ciąży. mam nadzieję, że jest genialnym położnikiem. trzeba znaleźć swojego... trudne zadanie. jak z szukaniem chłopa, dobrej pracy... tja. biała sala ![]() cudnie! wyszalejecie się! Cytat:
![]() No i cieszę się z ruchów!!!!! ![]() ![]() Tooopoorkkaaaaa!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4549 |
Konto usunięte
|
A ja się P nie boję.
Oglądam teraz taki program o chirurgii estetycznej na TVN i podziwiam odwagę laski, która tam poszła (ta pierwsza uczestniczka)... Oglądacie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38072638]
Oglądam teraz taki program o chirurgii estetycznej na TVN i podziwiam odwagę laski, która tam poszła (ta pierwsza uczestniczka)... Oglądacie?[/QUOTE]oglądam. ale jak jest z sali operacyjnej i jest krew to jestem pod kołdrą ![]() lepsze niż ten serial z Różdżką ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4551 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38073183]Nooo jak rozcinają.... bleeee :P[/QUOTE]
jak wyrzucają "kawałki"... mocne. trudne. dobre....
![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
uciekam zaraz kąpać się i spać. i tak nie mam weny na nic.
a co do sylwestra to nie mam pojęcia, pewnie zostaniemy w domu. mąż ma mieć wolne (za to pracuje w 1 i 2 dzień świąt), ale nikt z bliskich znajomych nie robi chyba żadnej domówki a tylko to nam teraz zostało. już nie wiem co lepsze, żeby pracował w święta czy sylwestra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4554 |
Konto usunięte
|
My w Sylwestra też siedzimy sami.
W zeszłym roku też tak było. Oprócz mojej siostry jest tylko jedna osoba, jeden znajomy, z którym bym mogła w tym dniu posiedzieć, ale on już wtedy będzie w Irl. Tak to nie mam ochoty na niczyje towarzystwo. Chyba, że Wasze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki, żeby Ci przeszło ![]() Mamy iść do znajomych, ale wszystko zależy od Bąblusia ![]()
![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
maksi - napisałam Ci priv
![]() dziewczyny - to robimy wirtualnego Sylwestra na wizażu??? ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Kasia ma jeszcze przez dwa dni antybiotyk dostałam skierowanie na usg brzuszka w związku z tym, że mało przybiera na wadze.... ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- anusia- odzywaj się adunia - ![]() agatko - pójdziesz w styczniu i zdasz ![]() ewel- ale bym się wściekła....kiedy masz się zgłosić? nie mieli tel aby zadzwonić? kunegundka- kiedy się przeprowadzacie?
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2012-12-10 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
Witam z rańca
![]() serek wiejski a na deser babeczka z owocami i kremem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Heh ja tosta pochłonęlam....plus szklanka wody z cytryna no i tableteczki
![]() Zastanawiam się jeszcze nad jogurtem naturalnym z malinkami na gorąco.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
witam
![]()
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.