Mamy lipcowo-sierpniowe 2013 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-11, 08:19   #3181
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Dot.: Mamy lipcowo-sierpniowe 2013

Margosia co prawda to prawda)
także trzeba uważać, aby nie przesadzić.

ale to chyba wszystkiego dotyczy, nie tyko koloru pokoju, ale innych spraw.
żebyśmy nie starali się spełniać naszych marzeń przez dziecko, tylko pozwolić mu na spełnianie jego własnych.

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 08:28   #3182
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
Margosia co prawda to prawda)
także trzeba uważać, aby nie przesadzić.

ale to chyba wszystkiego dotyczy, nie tyko koloru pokoju, ale innych spraw.
żebyśmy nie starali się spełniać naszych marzeń przez dziecko, tylko pozwolić mu na spełnianie jego własnych.
Szkoda, że później w codziennym życiu o tym zapominamy bardzo często... ech...

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 08:56   #3183
kooocur
Zakorzenienie

U nas pewnie bedzie chłopak..tak czuje. Mówimy do Brzucha per Marcel...

Jest mi to zupełnie obojetne....serio!

Z chłopakiem będzie prościej bo moja mama trzyma wszystkie ciuszki i zabawki 5 letniego synka mojej siostry. Ona kupowała wszystko piękne i firmowe wiec....

Tam jest wszystko od 0- 5 lat. Baa nawet mata edukacyja, która sama kupiłam chrześniakowi

Na szczeście moja sis kupowała wszystko w kolorach zieleni, żółci i neutralnych kolorach wiec w razie dziewuszki też połowa będzie do noszenia...

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 08:57   #3184
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strawberry162 Pokaż wiadomość
Kobitki stawiam całą zgrzewkę soczku każdej!!!
Z okruszkiem wszystko w porządku Słyszałam serduszko:lov e: Coś pięknego! Widziałam rączki, nóżki Puszek ma 3.2 cm 3.2 cm szczęścia No i tak słodko się ruszał
Jestem baaardzo szczęśliwa 10 tc (9t1d) potwierdzony
W przyszły czwartek tj. 20.12 mam badanie prenatalne
Dziękuję Wam za kciuki Bardzo się przydały

A no i jestem bardzo zadowolona z mojego nowego ginekologa Poświęcił nam 1godz, wszystko opowiadał na spokojnie Tż nie był przy USG ale pan dr je tak jakby nagrał i jak już skończył badanie to tż przyszedł i oglądał powtórkę CHyba mu się podobało

Małaczarnakejt Gratujule udanej wizytykl aski:

A teraz to ja idę spac bo okropnie boli mnie głowa i jest mi niedobrze przez to
Dobranoc Słoneczka
No to wizyta w pełni udana. No i fajne podejście lekarza. Dobrze się tobą zajął, a to ważne

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
mój tż ostatnio do mnie mówi, że tez by wolał syna, bo, przecież jak będzie dziewczynka to będzie wszędzie ten cholerny róż i justin biber hahaha)
a jak chłopak to będzie puszczał mu rolling stones, led zeppelin, u2 hahaha) a a dziewczyną to co? tylko księżniczki i róż hhahah)

także my też czekamy na syna!
Mój tato puszczał mi led zeppelin, więc i córce można
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 09:01   #3185
kooocur
Zakorzenienie

Zapomniałam....śniło mi się pół nocy, że karmie moje dziecko piersia.....

Cudowne uczucie

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 09:06   #3186
AgaPlast
Zadomowienie

Witam,
można się dołączyć? Podczytuję Was od zeszłego miesiąca bo miałam cichą nadzieję być już z wami(wszystkie objawy ciążowe ) ale przyszła @ i tyle) w tym miesiącu zero objawów nawet tych typowych na @(tylko kawa mi nie wchodzi i pic mi sie chce strasznie) wieć zrobiłam dzisiaj test przed terminem spodziewanej @ i od razu grube krechy )) jeszcze jestem w tym pozytywnym szoku. Ale trochę o mnie mam 31 lat jak urodze bede miec 32 z TZ staralismy sie od jakiegos czasu ale na zasadzie niech nas życie zaskoczy a od 2 cykli przyłożylismy sie do roboty i mamy efekt ) ostatnia @ 15.11 więc termin z kalkulatora wypada 22.08. ) Muszę się trochę ogarnoąć bo w ogóle nowicjuszka forum wizaż jestem )
AgaPlast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 09:12   #3187
AgaPlast
Zadomowienie

Witam, jestem totalnie nowa zarówno na forum jak i w byciu mama) Pisałam już do Was ale pewnie coś pokręciłam z emocji i mój post gdzieś tam sie kręci po necie moze wpadnie potemD
Można do Was dołączyć?
Dzisiaj przed terminem spodziewanej @ zatestowałam i zobaczyłam piękne II kreseczki praktycznie od razu termin ostatniej @ 15.11 tp wg kalkulatora 22.08.
Mam 31 lat jak urodzę to bede miec 32 z TZ staralismy sie jakis czas ale na zasadzie ze niech zycie nas zaskoczy) więc bedziemy mieli fajny prezent pod choinkę.
Ogólnie czuje sie dobrze narazie i to ten brak objawów nawet tych na @ dał mi do myślenia. Tylko pić mi sie chce starasznie i moja ukochana kawa jakos mi nie wchodzi juz od jakiegos czasu.
Pozdrawiam wszystkie mamusie
Stary 2012-12-11, 09:15   #3188
Anulka_p
Zakorzenienie

A ja się w ogóle nie przywitałam- Dzień dobry
Pięknie u mnie sypie śnieg od rana i jest świątecznie biało. Uwielbiam święta i nie mogę się już ich doczekać.

Mnie też się coś śniło, ale nie pamiętam co. Na pewno coś niedobrego, bo jak się obudziłam, to czułam jakiś taki wewnętrzny niepokój, ale nie myślę o tym, bo się jeszcze głupio ponakręcam.

Miłego dnia Mamusie Zawitam później jak popracuję, a mam masę zaległości.
Stary 2012-12-11, 09:16   #3189
Myszolka91
Raczkowanie

hej. Moge sie dolaczyc?
W miolajki dowiedzialam sie ze jestem w 4tyg ciazy! Termin porodu to 29 lipca mam nadzieje ze upalow nie bedzie.
Myszolka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 09:23   #3190
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaPlast Pokaż wiadomość
Witam, jestem totalnie nowa zarówno na forum jak i w byciu mama) Pisałam już do Was ale pewnie coś pokręciłam z emocji i mój post gdzieś tam sie kręci po necie moze wpadnie potemD
Można do Was dołączyć?
Dzisiaj przed terminem spodziewanej @ zatestowałam i zobaczyłam piękne II kreseczki praktycznie od razu termin ostatniej @ 15.11 tp wg kalkulatora 22.08.
Mam 31 lat jak urodzę to bede miec 32 z TZ staralismy sie jakis czas ale na zasadzie ze niech zycie nas zaskoczy) więc bedziemy mieli fajny prezent pod choinkę.
Ogólnie czuje sie dobrze narazie i to ten brak objawów nawet tych na @ dał mi do myślenia. Tylko pić mi sie chce starasznie i moja ukochana kawa jakos mi nie wchodzi juz od jakiegos czasu.
Ogromne gratulacje i witaj z nami Mamuśkami

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
hej. Moge sie dolaczyc?
W miolajki dowiedzialam sie ze jestem w 4tyg ciazy! Termin porodu to 29 lipca mam nadzieje ze upalow nie bedzie.
O i kolejna Mamusia. Super Gratulacje i dawaj coś jeszcze więcej o sobie
Stary 2012-12-11, 09:24   #3191
strawberry162
Rozeznanie

Dobry dzień

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Zapomniałam....śniło mi się pół nocy, że karmie moje dziecko piersia.....

Cudowne uczucie
Też mi się kiedyś coś takiego śniło z tą różnicą że moje dziecko nie było dzieckiem tylko dzieckiem... szczurem I jak go karmiłam to czułam jakby mleko przepływało przez każdą moją żyłę od stóp aż do piersi blee okropne uczucie. Przez ten głupi sen boje się karmienia tym bardziej że mam bardzo wrażliwe sutki;/

Cytat:
Można do Was dołączyć?
Cytat:
hej. Moge sie dolaczyc?

Witam nowe Mamusie i serdecznie Wam gratuluje

D0tkaaa
za wizyte i za Maleństwo

Antonisia
strawberry162 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 09:28   #3192
Myszolka91
Raczkowanie

Mieszkam w Berlinie. Czy sa tu jakies przyszle mamusie z moich okolic?
Nie mam jeszcze meza ale slub planujemy na styczen/luty.
Na nastepna wizyte do ginekologa wybieram sie w pierwszym tyg. stycznia.Teraz mecza mnie straszne mdlosci.Zazywam witaminki i jakos to leci.
Myszolka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 09:32   #3193
mela1234
Zakorzenienie

Wy to macie tyle do napisania, a ja się kiepsko czuję i nic nie mam do powiedzenia. Bo przecież o mdłościach non stop nie będę pisała! Bez sensu. No i doła mam, pokłóciłam się wczoraj z mężem i mam zamiar się dziś nie odzywać do niego.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 09:35   #3194
roxy20
Raczkowanie

Cytat:
Hahah to trafiłaś....pisze do Was miedzy jedym rzygankiem a drugim....

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
to ja wznoszę toast zieloną herbatą

Dziewczyny jak się ma wasza cera?? Ja mam pryszcza na pryszczu, normalnie czuję się jakbym miała *naście a nie *dzieści lat
ja też mam podobny problem
Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Wy to macie tyle do napisania, a ja się kiepsko czuję i nic nie mam do powiedzenia. Bo przecież o mdłościach non stop nie będę pisała! Bez sensu. No i doła mam, pokłóciłam się wczoraj z mężem i mam zamiar się dziś nie odzywać do niego.
możesz pisać, ja też mam od trzech dni bez przerwy....

Witam nowe mamusie

I gratuluję udanych wizyt
roxy20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 09:39   #3195
szifra
Raczkowanie

Witajcie, ja też nie piszę ale czytam Was cały czas regularnie. No bo pisać o tym jak mi źle? Hmmm. Mdłości całymi dniami, do tego ciągle przywiązana do łóżka (jeszcze tydzień-oby było ok). Zasypiam chyba 10 razy w ciągu dnia i o dziwo przesypiam całą noc. W sumie dobrze że jestem na L4 bo chyba nie dałabym rady teraz pracować. Gratulacje za Wasze badania i witam nowe mamusie. Miłego dnia
szifra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 09:41   #3196
roxy20
Raczkowanie

ja mam niestety pracę i szkołę, tak że zazdroszczę leniuchowania;(
trzymaj się
roxy20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 09:47   #3197
AgaPlast
Zadomowienie

Cytat:
U nas pewnie bedzie chłopak..tak czuje. Mówimy do Brzucha per Marcel...

Jest mi to zupełnie obojetne....serio!

Z chłopakiem będzie prościej bo moja mama trzyma wszystkie ciuszki i zabawki 5 letniego synka mojej siostry. Ona kupowała wszystko piękne i firmowe wiec....

Tam jest wszystko od 0- 5 lat. Baa nawet mata edukacyja, która sama kupiłam chrześniakowi

Na szczeście moja sis kupowała wszystko w kolorach zieleni, żółci i neutralnych kolorach wiec w razie dziewuszki też połowa będzie do noszenia...

TZ bardzo by chciał syna bo u niego same dziewuchy w rodzinie sie porodziły a u mnie znowu same chłopaki D ja chce by mój chrupek był zdrowy a płec to narazie zagadka Marcel fajne imie
Stary 2012-12-11, 09:50   #3198
AgaPlast
Zadomowienie

A ja mam lenia strasznego od kilku dni i pracuje na swoim i przez to to jeszcze cieżej mi sie zmobilizowac a terminy gonia a najgorsze ze pracuje w domu wiec powód zeby jak najpóżniej zająć sie robotą zawsze się znajdzie
Stary 2012-12-11, 09:57   #3199
sammi24
Zadomowienie

Dzień dobry kobietki
gratuluję mamusiom udanych, pomyślnych wizyt
i witam nowe mamy na wątku

Ja mam dzisiaj totalnego lenia z dnia na dzień większego

Wczoraj zrobiłam makaron z kurczakiem i szpinakiem, wsadziłam w to chyba z 5-6 dorodnych ząbków czosnku, napchałam się, a potem zaczęłam zastanawiać, czy taka ilość czosnku nie zaszkodzi maluszkowi są jak nawet czytam syropy z czosnkiem dla ciężarnych ale chyba nie w takiej dawce jaką ja przyjęłam a dzisiaj śmierdzi w całym mieszkaniu

Jeśli chodzi o płeć, to mój TŻ mowi "wszystko jedno, ale fajnie jakby był chłopak" wiem, że marzy o synku. Ja kiedyś chciałam pierwszą córę ale z czasem też mi się zmieniło i mógłby być chłopak. Ale nie jestem jakaś strasznie zdeterminowana.

Biorę się za sprzątanie chałupy, koniec z lenistwem

ps. wiecie że ja mam już ubraną, świecącą choinkę klimatuję się już
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 10:05   #3200
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Można do Was dołączyć?
Cześć
I jak masz pragnienie to pij im więcej tym lepiej

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
A ja się w ogóle nie przywitałam- Dzień dobry
Pięknie u mnie sypie śnieg od rana i jest świątecznie biało. Uwielbiam święta i nie mogę się już ich doczekać.

Mnie też się coś śniło, ale nie pamiętam co. Na pewno coś niedobrego, bo jak się obudziłam, to czułam jakiś taki wewnętrzny niepokój, ale nie myślę o tym, bo się jeszcze głupio ponakręcam.

Miłego dnia Mamusie Zawitam później jak popracuję, a mam masę zaległości.
Dzień dobry, dobry
I życzę aby praca dziś była przyjemniejsza!

Cytat:
hej. Moge sie dolaczyc?
Witaj
Upały... tez o tym myślałam i mam nadzieję, ze nas i nasze Maluszki ominą
Piękny prezent Mikołajowy
Cytat:
Mieszkam w Berlinie. Czy sa tu jakies przyszle mamusie z moich okolic?
Nie mam jeszcze meza ale slub planujemy na styczen/luty.
Na nastepna wizyte do ginekologa wybieram sie w pierwszym tyg. stycznia.Teraz mecza mnie straszne mdlosci.Zazywam witaminki i jakos to leci.
Gratulację z okazji ślubu
Masz już sukienkę?
Ja też mam następną wizytę 3 stycznia
Znów się zaczną imprezki wraz z początkiem nowego roku

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Pisz Kochana o swoich mdłościach, nawet non stop... Większość z nas Cię tu rozumie
I będę trzymać kciuki, żeby już się trochę uspokoiły... Co za dużo to nie zdrowo

Cytat:
Napisane przez szifra Pokaż wiadomość
Witajcie, ja też nie piszę ale czytam Was cały czas regularnie. No bo pisać o tym jak mi źle? Hmmm. Mdłości całymi dniami, do tego ciągle przywiązana do łóżka (jeszcze tydzień-oby było ok). Zasypiam chyba 10 razy w ciągu dnia i o dziwo przesypiam całą noc. W sumie dobrze że jestem na L4 bo chyba nie dałabym rady teraz pracować. Gratulacje za Wasze badania i witam nowe mamusie. Miłego dnia
Pisz jak Ci źle! Nawet jeżeli fizycznie nie rozwiążemy Twojego problemu to będziemy starały się Cię wspierać! Po to tu jesteśmy

Mały
Stary 2012-12-11, 10:09   #3201
aremalgos
Rozeznanie

ja choinkę ubieram w sobotę, a co
jutro mam usg i nie mogę się na niczym skupić w pracy ponieważ cały czas o tym myślę.
Stary 2012-12-11, 10:14   #3202
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość

Wczoraj zrobiłam makaron z kurczakiem i szpinakiem, wsadziłam w to chyba z 5-6 dorodnych ząbków czosnku, napchałam się, a potem zaczęłam zastanawiać, czy taka ilość czosnku nie zaszkodzi maluszkowi są jak nawet czytam syropy z czosnkiem dla ciężarnych ale chyba nie w takiej dawce jaką ja przyjęłam a dzisiaj śmierdzi w całym mieszkaniu

Jeśli chodzi o płeć, to mój TŻ mowi "wszystko jedno, ale fajnie jakby był chłopak" wiem, że marzy o synku. Ja kiedyś chciałam pierwszą córę ale z czasem też mi się zmieniło i mógłby być chłopak. Ale nie jestem jakaś strasznie zdeterminowana.

Biorę się za sprzątanie chałupy, koniec z lenistwem

ps. wiecie że ja mam już ubraną, świecącą choinkę klimatuję się już
Myślę, że Dzidziolowi od czosnku nic nie będzie... co najwyżej będzie miał awersję po porodzie, o albo będzie uzależniony

Mój Tż marzy o Dziewczynce

My choinkę ubieramy w przyszła niedzielę, bo w poniedziałek wyjeżdżam a Tż sam tego później nie zrobi
Z tym, że ja i tak za długo jej oglądać nie będę więc będzie mało klimatycznie...

Ale my sobie kupiliśmy we wrześniu taką małą w doniczce... i połowa uschła? Takie rude igły ma... I będzie dziwnie wyglądać... ale przez większość świat nas nie będzie więc nie będziemy inwestować w nową...
Najwyżej ubierzemy ją na pomarańczowo i powiemy, że tak miało być

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Napisane przez aremalgos Pokaż wiadomość
ja choinkę ubieram w sobotę, a co
jutro mam usg i nie mogę się na niczym skupić w pracy ponieważ cały czas o tym myślę.
Już zazdroszczę
Ja mam następne usg dopiero w lutym

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Ej... będziemy oduczać Maluchy od pieluch latem?
Ostatnio po osiedlu spacerowała mam z takim 1.5- 2 latkiem i on mówi "Mama siku!", a mama mu odpowiada... "Kochanie założyłam Ci pampersa zrób siku w pieluchę", a on "Nie! Siku!" i musiała go na tym mrozie rozbierać

Dobrze, że to chłopak bo jakby dziewczynę miała z tego kombinezonu rozbierać i tyłek wystawiać na ten mróz to ja dziękuję

Mały
Stary 2012-12-11, 10:40   #3203
fiazo
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38072965]Jakieś konkretne maseczki czy sama robisz?
Bo ja na co dzień mam takie problemy, więc chętnie posłucham o jakichś dobrych maseczkach [/QUOTE]

Kupiłam jakiś czas temu w avon, konkretnie żeby podać jakie to dopiero jak w domu będę, ale może inne też pomogą, to był przypadek, że spróbowałam takiej metody i przypadek, że zadziałało
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 10:52   #3204
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Taaaak będziemy wprowadzać nowe posiłki, pisać sobie o ząbkach i o tym, jak dziecko siada, raczkuje, wstaje, a potem odpieluchowywać

Witam nowe mamusie
Ja po śniadaniu, zaraz idę do sklepu.
Trochę mi chyba mdłości wróciły od wczoraj. Niezbyt dobrze się czuję.. :/
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 10:52   #3205
fiazo
Zakorzenienie

Witam nowe mamuśki.

My choinkę zawsze ubieramy 24go.

Co do snów to ja miałam dziś erotyczny

Co do płci, wolałabym chłopca, w rodzinie jest z mojej strony już 5 dziewczynek i 1 chłopiec.

Ja mam wstręt do różowego, koleżanka ma córkę, którą ubiera od stóp do głów na różowo. Strasznie to wygląda.
Kiedyś moja siostra swoją córę ubierała na różowo i mówiła, że wygląda jak księżniczka no i jej zostało, zachowuje się strasznie, dosłownie jak księżniczka.
Różowemu mówię stanowcze NIE !!!
Stary 2012-12-11, 10:56   #3206
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

ja wlasnie tez nie rozumimem tego ze dziewczynke trzeba ubierac na rozowo? ja np jak bede miec dziewczynke to tak czy siak kupimy granatowy wozek i przeciez spiszki tez mozze miec grantowe, a dlaczego nie? czy kobiety ubieraja sie tylko na rozowo? nie, wiec dziecko tez moze byc inaczej ubrane, ja mam wisia na punkcie ubioru i bardzo do tego przywiazeuje uwage, wiec moje dziecko chce zeby bylo ubrane tak fajnie no spodko, ale nie spodki roz, oczywiscie mozna wlozyc roz, ale tez do tego cos innego, inny kolor

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 11:02   #3207
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Witam nowe mamuśki.

My choinkę zawsze ubieramy 24go.

Co do snów to ja miałam dziś erotyczny

Co do płci, wolałabym chłopca, w rodzinie jest z mojej strony już 5 dziewczynek i 1 chłopiec.

Ja mam wstręt do różowego, koleżanka ma córkę, którą ubiera od stóp do głów na różowo. Strasznie to wygląda.
Kiedyś moja siostra swoją córę ubierała na różowo i mówiła, że wygląda jak księżniczka no i jej zostało, zachowuje się strasznie, dosłownie jak księżniczka.
Różowemu mówię stanowcze NIE !!!
Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
ja wlasnie tez nie rozumimem tego ze dziewczynke trzeba ubierac na rozowo? ja np jak bede miec dziewczynke to tak czy siak kupimy granatowy wozek i przeciez spiszki tez mozze miec grantowe, a dlaczego nie? czy kobiety ubieraja sie tylko na rozowo? nie, wiec dziecko tez moze byc inaczej ubrane, ja mam wisia na punkcie ubioru i bardzo do tego przywiazeuje uwage, wiec moje dziecko chce zeby bylo ubrane tak fajnie no spodko, ale nie spodki roz, oczywiscie mozna wlozyc roz, ale tez do tego cos innego, inny kolor
Ja też mam awersję do różu, ale niestety nie da się go uniknąć, bo bardzo duża część ubranek jest produkowana w tym kolorze...
Pewnie, że nie wszystkie, ale jednak takie co ładniejsze i w ogóle, trzeba byłoby się nagimnastykować co by wyeliminować róż
Nawet zabawki- wózki, lalki są zwykle różowe ;P

A zresztą przez moją awersję nie mogę dziecku zabraniać tego koloru, bo pewnie w wieku przedszkolnym i tak zapała miłością do niego
Więc będzie miało i takie i takie jeśli będzie dziewczynką

Mały
Stary 2012-12-11, 11:10   #3208
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość

Dzień dobry, dobry
I życzę aby praca dziś była przyjemniejsza!
No niestety nie jest. Chyba jednak stycznia i lutego nie wytrzymam, ale już was tą pracą nie zadręczam, bo mnie samej się już nawet nie chce o niej wspominać.
Stary 2012-12-11, 11:12   #3209
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
No niestety nie jest. Chyba jednak stycznia i lutego nie wytrzymam, ale już was tą pracą nie zadręczam, bo mnie samej się już nawet nie chce o niej wspominać.

Mały
Stary 2012-12-11, 11:15   #3210
fiazo
Zakorzenienie

oj jak ja bym poszła na L4, ale teraz nie mogę , okres przedświąteczny i trzeba prezenty dla klientów rozwieść do tego mam co 2 tyg szkolenie unijne.

Oczywiście jeszcze w pracy się ukrywam z ciążą.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości