|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#3751 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 405
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
Dziewczyny, czy która¶ z Was uzywa³a Revitaxu??Chodzi mi przede wszystkim o szampon i skutki Jego uzywania na w³osach farbowanych??
Zakupi³am seriê: serum i szampon, nie bior±c wogóle pod uwagê, ¿e szampon ten ma równie¿ w³a¶ciwo¶ci przeciw³upie¿owe....... Pomó¿cie
|
|
|
|
#3752 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 119
|
Cytat:
tez tak bede robiæ jak w koñcu kupiê (od miesi±ca zapominam )
|
|
#3753 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 143
|
Witam!
?---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
W³osy Ci uros³y |
|
|
|
|
#3754 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Cytat:
Jak go przyrzadzacie do picia?
|
|
|
#3755 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Ja podpinam grzywkê albo zaczesujê j± na bok. Te¿ zapuszczam.
|
|
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 471
|
|
|
#3757 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
A mo¿e masz zaleg³o¶ci w nauce? Mój T¯ ,np nigdy nie ogarnia³ matematyki. Ale w zwi±zku z matur± wzi±³ siê za naukê indywidualnie. Znalaz³ podrêcznik z wyja¶nieniem co i jak. Uczy³ siê ,uczy³. Maturê napisa³ na 70%
|
|
|
|
|
#3758 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 119
|
Cytat:
pic jeszcze nie pilam ale dziewczyny gotuj± jak na glutka do wlosow i potem z czym¶ mieszaj±
|
|
#3759 | |||
|
Konto usuniête
|
Hej!
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
A wiesz ,¿e ja te¿ tak mam. Prawa strona znacznie gorzej uk³ada siê ni¿ lewa. W dodatku mam wyciêt± dziurê z boku w³osów sprzed 3 lat. A teraz na pewno nie wyrównam ,bo w³osy s± takie d³ugie ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3760 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 204
|
Kascysko, pytanie do Ciebie, bo wiem, ¿e pi³a¶ dro¿dze (czytam bloga
). Nadal je pijesz? Czy to by³ jednorazowy epizod? Bo co do efektów, to czyta³am, ¿e s± ¶wietne. No i jeszcze pytanie do Amli w pudrze -jak czêsto j± stosujesz? Jedna wizazanka pisa³a, ¿e co dwa tygodnie, bo jak czê¶ciej to wysusza w³osy. jak to jest u Ciebie?
|
|
|
|
#3761 |
|
Konto usuniête
|
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=145362
Wstawi³am zdjêcia moich w³osów. |
|
|
|
#3762 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
). Zostawiam zwykle na godzinê, ziarenka puszczaj± ¶luz i ca³o¶æ zjadam![]() Chemiê na IV roku ![]() Cytat:
Wiesz, ja mam w³osy zdrowe ju¿ ca³kiem. Ale te¿ uwa¿am, ¿e zio³a w nadmiarze mog± wysuszaæ. Macerat amlowy u¿ywa³am ci±giem do samego skoñczenia butelki - nic siê nie dzia³o z³ego. A sam± amlê w pudrze jako¶ raz na tydzieñ-pó³torej i te¿ nic siê nie sta³o
|
|
#3763 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Jezu jak wy nak³adacie to awokado na wlosy
![]() Uwali³am wszystko oprócz w³osów
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
|
|
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387619 ja robiê ¿el taki jak w przepisie w tym w±tku i nak³adam na w³osy jako maskê
![]() hej, hej poka¿ w³osy
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 813
|
Cytat:
![]() Tak mi wszedl do glowy Twoj link z podpisu, ze od wczoraj slucham tylko tego! Dostalam paczke od MedicSpa. Co prawda nic wlosowego nie ma, ale kolagen do dloni juz wyprobowany (calkiem fajnie sie spisuje), maska cynkowa czeka na swoja kolej
|
|
|
|
|
#3767 | ||
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Proszê ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
O kurczê . Pewnie nie masz problemu ze sk³adami kosmetykówl
|
||
|
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile dajesz wody? Caly kubek? |
|
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
Zwykle nie mam, ale wierz mi na s³owo, ¿e nie nauczy³am siê tego na studiach
|
#3770 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
T¯ mi zrobi³ prezent na miko³ajki . Kupi³ mi w³a¶nie szampon elseve z argin± i od¿ywkê. Do tego szampon i od¿ywkê z schaumy z olejkiem
|
|
|
|
|
#3771 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
|
|
#3772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Surowe, niezmielone ziarenka s± ogólnie praktycznie nietrawione w naszym przewodzie pokarmowym. Namoczenie ich lub zmielenie sporo zmienia ![]() Ze wzglêdu na sk³ad - siemiê przygotowane na ciep³o i surowe nie ró¿ni siê wiele, bo te nasionka na szczê¶cie nie posiadaj± sk³adników szczególnie labilnych termicznie (nietrwa³ych temperaturowo inaczej mówi±c). Zanim padnie pytanie o cyjanogenezê - z dwóch ³y¿ek siemienia tego cyjanku jest tyle, ¿e nawet na kichniêcie siê nie uzbiera![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
Po SLESie ma zaraz silikon, czego¶ takiego nie widzia³am jeszcze. Guar do kompletu, soli w cholerciê, a zestaw konserwantów taki, ¿e nawet mój do¶æ mocny skalp lekko siê zje¿y³.Konkuzja - spróbowaæ mo¿esz, ale w³a¶ciwie sam ten szampon mo¿e obci±¿yæ w³osy. Jednak je¶li ze wzglêdu na czynnik osobniczy Ci podpasuje, to u¿ywaj
|
|
#3773 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
chyba, ¿e jeszcze nie trafi³am na te w³a¶ciwie Cytat:
|
|
#3774 |
|
Konto usuniête
|
|
|
|
|
#3775 | |||
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Ja nigdy nie mia³am do takowych s³abo¶ci.
Zawsze krótkie, albo takie gêste góra do brody ![]() U mnie matura z matmy to obawiam siê, ¿e bêdzie pora¿ka. Ostatnio trafi³am na tragicznego korepetytora i po pierwszych zajêciach zrezygnowa³am. Teraz liczê na mojego brata ![]() Ja dodajê od¿ywki/maski do glutka ![]() Fajna sprawa. P³ukanki nigdy nie robi³am. Albo jako ¿el po myciu (taki jakby balsam b/s), albo do maski przed myciem ![]() Cytat:
![]() I te¿ mnie nic nie puszy, ale za³o¿y³am tak± mega giga czapê lwa i mia³am krótki przyklap. Ale krótki na szczê¶cie ![]() Cytat:
![]() A do owsianki np albo serków to dodajê tak jak jest ![]() Tak jest najlepiej, bo mo¿na inaczej krêæka dostaæ ![]() Cytat:
Edytowane przez CleoDuquesne Czas edycji: 2012-12-11 o 13:26 |
|||
|
|
|
#3776 | ||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 400
|
Krakowianki, Krakuski pro¶bê mam!
![]() S± jakie¶ super hiper ekstra nowe sklepy w Krk, które wlosomaniaczka odwiedziæ musi? ![]() Bo o Szewsk± zahaczê obowi±zkowo, bo Gloria.. Firlit na Dlugiej pewnie te¿ zaliczê i zgarnê mo¿e malego Kallosa Latte wreszcie.. Poza tym na Dlugiej sprzedawali w tych wszystkich sklepach swego czasu Sleek Line Repair? Dobrze kojarzê? Bo jeszcze nie mialam tej maski i czas to zmieniæ ![]() A jak bêdê w okolicyto pewnie i podejdê do Zielarskiego na Szlaku ( A i jeszcze jedno pytanie! Masca Organique byla w Galerii Krakowskiej do kupienia, prawda? ![]() Jak w sobotê pó¼nym popoludniem uwidzicie gdzie¶ w tych okolicach babê z walizk± (najprawdopodobniej babê przeklinaj±c± walizkê) to mo¿ecie pomachaæ. To bêdê ja! ![]() Cytat:
Koniecznie poproszê o wra¿enia po cynku! ![]() Cytat:
Wow! Niezla ró¿nica! Oby tak dalej
|
||
|
|
|
#3777 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Dziêki
|
|
|
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3779 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 400
|
Mogê trochê podziamaæ?
![]() Znalaz³am trochê rozdwojonych koñcówek - s± zdecydowanie krótsze ni¿ reszta, wiêc to resztki cieniowania. Oczywi¶cie upitolilam je, ale jestem oburzona. Te moje koñce s± bezczelne ![]() Olejujê je, pakujê w nie jedwab CHI a one maj± jeszcze czelno¶æ siê rozdwajaæ.. Must-have na najbli¿szy czas: od¿ywka silikonowa.. Oby pomoglo, bo nie chcialabym ju¿ lecieæ do fryzjera - bylam dopiero pod koniec wrze¶nia.. ![]() Cytat:
Teraz nic, tylko wznosiæ modly o to, ¿eby wszystko szlo punktualnie, bo jak bus siê spó¼ni, to nie zd±¿ê nigdzie i nic nie kupiê
Edytowane przez trommelka Czas edycji: 2012-12-11 o 14:19 |
|
|
|
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pogrubionego - wiem, wiem ![]() O³ rajt! Popros tez inne dziewczyny o opinie. Jak kascysko rzucila, ze maska cynkowa robi cuda, to wiele osob z tego watku sie na nia rzucilo
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

do sa³atek
)

?

w dodatku czego bym nie u¿ywa³a teraz to jest puch, albo ewentualnie przyklap. O lekkich, gladkich falach z sierpnia nie ma mowy i czego bym nie próbowa³a to pora¿ka. Sama nie wiem co gorsze, puch jak miot³a, czy smêtne str±ki.

myslalam, ze z niego tylko plukanki.