Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-12-11, 08:13   #4561
natalia_23
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Hej.

Jak u Ciebie??
Mikołaj już cudownie biega w ogóle jest cudowny
A u mnie krucho z czasem, bo gorący sezon ciasteczkowy .
Dziękuję, że pytasz.
Podczytuję was ale jakoś zawsze czasu brak na napisanie.
Trzymam kciuki za was wszystkie.

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 08:16   #4562
kooocur
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
A u mnie krucho z czasem, bo gorący sezon ciasteczkowy .
Dziękuję, że pytasz.
Podczytuję was ale jakoś zawsze czasu brak na napisanie.
Trzymam kciuki za was wszystkie.

Możemy poprosic o zdjęci???

Podczytuj a jak bedzie chwila to pisz...

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 08:16   #4563
anitaxas
Zadomowienie

Cześć

witam się i chwalę z rana dobrą wiadomością - dzwoniła pani z laboratorium - mamy z Tż prawidłowe kariotypy Kamień z serca
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 08:18   #4564
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dzień dobry!

Tz zjadł mi wczoraj wszystkie bułki (4 ) i nie mam nic na śniadanie

Czarnula biedna Wiki, trzymam kciuki, żeby wszystko wyszło na prosto
Agatka szkoda, ale skoro wszystko było ok i wiesz jaki błąd zrobiłaś to może następnym razem się uda
Eliza
Koocurku zgadłaś mam nadzieję, że czekoladki doszły w całości przynajmniej (bo nie wiem czy zauważyłaś, ale robione własnoręcznie )

Ja nie mam pojęcia, kto był moim mikołajem, więc proszę się przyznać

Dziewczyny, część z was bawiła się w różne rękodzieła. Ostatnio trafiłam na super stronę, oglądam ciągle i mam zamiar popróbować trochę. To jest stosunkowo nowa strona.
http://www.inspirello.pl/
Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
napisz co u Julka, u Pestki? co z budowa?

Julek szaleje coraz bardziej, Pestka za to zrobiła się spokojniejsza budowa.... jak działka stała tak stoi, ale mamy plany na przyszły rok, tylko nie wiadomo co z tym wyjdzie, jak zawsze chodzi o pieniądze.
Stary 2012-12-11, 08:20   #4565
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
mamy z Tż prawidłowe kariotypy

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
bo nie wiem czy zauważyłaś, ale robione własnoręcznie
wow. szacun!!!!!
a mąż... hm 4 buły?!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 08:26   #4566
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry!

Tz zjadł mi wczoraj wszystkie bułki (4 ) i nie mam nic na śniadanie

Julek szaleje coraz bardziej, Pestka za to zrobiła się spokojniejsza budowa.... jak działka stała tak stoi, ale mamy plany na przyszły rok, tylko nie wiadomo co z tym wyjdzie, jak zawsze chodzi o pieniądze.
Inutil wstaw jakieś zdjęcia Julka On jest taki śliczny
a co do bułek to mój zjada na I śniadanie też 4, a na II kolejne 3-4, ale on jak to się mówi ma dobrą przemianę materii
Z budową domu to rozumiem.. u nas podobnie.Ale my w przyszłym roku na pewno nie zaczniemy
Stary 2012-12-11, 08:30   #4567
agatkaa1
Zakorzenienie

Witam....

Dzięki dziewczynki za pocieszenie heh ja nadal nie mogę dojśc do siebie i zła jestem wrr...

Wy już po śniadaniu a ja dopiero z łózka się zwlekłam i czekam na pieczywo aż Tż przywiezie i przyjedzie z pracy ...

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-11, 08:30   #4568
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

witam się i chwalę z rana dobrą wiadomością - dzwoniła pani z laboratorium - mamy z Tż prawidłowe kariotypy Kamień z serca

Cudowna wiadoomość z rana!!

Cytat:
Koocurku zgadłaś mam nadzieję, że czekoladki doszły w całości przynajmniej (bo nie wiem czy zauważyłaś, ale robione własnoręcznie )

Wszystko dotarło w całości i czekoladki są pyszne....i zastanawiałam się właśnie nad nimi

Herbatki musza poczekać, aż skończe 1 trymestr chyba, że mój mąż wypije je szybciej

Synuś
Stary 2012-12-11, 08:38   #4569
agatkaa1
Zakorzenienie

anitka cudowne wiadomości Kochana!!

anusia odezwij się

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-12-11, 08:42   #4570
kooocur
Zakorzenienie

aganieszkab widzę Cie....pisz do nas bo inaczej

Synuś
Stary 2012-12-11, 08:45   #4571
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość

Dzięki dziewczynki za pocieszenie heh ja nadal nie mogę dojśc do siebie i zła jestem wrr...
Agatko nie złość się - nie warte to Twoich nerwów Trzeba wierzyć że uda się za drugim podejściem! Teraz już tylko jazda więc nie będziesz musiała się stresować egzaminem z teorii - zawsze to coś! Zresztą egz. na prawko to loteria.. albo masz szczęście i zdasz albo nie masz i czasami nawet Ci z najlepszymi umiejętnościami nie zdają. Będzie dobrze! Nie zadręczaj się.

Cytat:
Cytat:

anitka
cudowne wiadomości Kochana!!
Nawet nie wiecie jak ja się cieszę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-11, 09:04   #4572
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

witajcie z rana
ja juz po sniadanku
w nocy obudzil mnie bol brzucha, do tego Marysia sie nie ruszala zaczelam bardzo ruszac brzuchem i dstalam takiego kopa, ze zobaczylam swieczki z bolu, ale wiedzialam, ze z Mala jest dobrze. oczy mi sie zamykaja wiec chyba wroce do lozka dospac
measia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 09:26   #4573
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Cześć

Brawo Super wiadomosc. Ja zamierzam wlasnie zrobic kariotyp.. Ale w lbn tylko w 2 miejscach wykonuja.. Nie dosc ze kosztuje 400 zl od osoby, to trzeba czekac 1,5-2 miesiace na wyniki
Gdzie robilas?
Cytat:
Witam....

Wy już po śniadaniu a ja dopiero z łózka się zwlekłam i czekam na pieczywo aż Tż przywiezie i przyjedzie z pracy ...

Cytat:

Wszystko dotarło w całości i czekoladki są pyszne....i zastanawiałam się właśnie nad nimi

Herbatki musza poczekać, aż skończe 1 trymestr chyba, że mój mąż wypije je szybciej
Schowaj, niech poczekaja do 2 trymestru bezpieczne

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
witajcie z rana
ja juz po sniadanku
w nocy obudzil mnie bol brzucha, do tego Marysia sie nie ruszala zaczelam bardzo ruszac brzuchem i dstalam takiego kopa, ze zobaczylam swieczki z bolu, ale wiedzialam, ze z Mala jest dobrze. oczy mi sie zamykaja wiec chyba wroce do lozka dospac
Hej, przypomina mi sie ciaza mojej przyjaciolki, jak m aly sie ulozyl nózkami w strone narządow wew i ciagle ją kopal
Wytrwałosci zycze

A ja mam ciaglego dola od niedzieli.. Wczoraj u lekarza mi sie poglębil i czuje sie jakbym nie zyla wlasnym zyciem, tylko jakbym stala obok i patrzyla na dziewczyne, ktora sie strasznie męczy. Nie umiem jej pomoc, jestem bezsilna. Tylko patrze.. Kurde, nigdy sie tak nie czulam. Mam wrazenie ze nie umiem wrocic do wlasnego zycia..

A jeszcze na dodatek cala noc budzilam sie co godzine, poltorej. Meczyl mnie jeden sen- bylam podlaczona do respiratora, kroplowek itp. Nie moglam sie stamtad uwolnic, nawet po przebudzeniu ponownie zapadalam w ten sen.. Dziwne. Widac, ze durnoty mi w glowie siedza...

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 09:32   #4574
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Czesc dziewczyny, dzis na godz 7 mialam I KTG i gina, wiec...KTG trwalo 10min, w ciagu ktorych wystapilo 10 ruchów Malej, i jeden skurcz, serce walilo jak dzwon szyjka trzyma wiec Mala jeszcze nie wybiera sie na swiat. W poniedzialek II KTG. Dostalam l4 do 21.12 ale lekarz cos wspomnial ze 2 tyg przed porodem juz nie moze wystawic l4 dlaczego?? czy cos o tym wiecie?? stwierdzilam ze dokladnie go wypytam o to w przyszlym tygodniu...
chyba zaraz pojde sie zdrzemnac dzis byla pobudka 5.30
Czarnula wspolczuje Ci
Ja nie wiem co w Sylwka - moze porodowka albo dziki sex na nowej podlodze

Zeberka - plan przeprowadzki jest taki ze przenosimy rzeczy w weekend - ale wczoraj dzwonil facet od blatu i jest jakis problem i dzis ponownie przyjezdza na pomiar

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Inutil - super stronka

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Maksi zgadlas to ja bylam Twoim Sw Mikolajem ciesze sie ze prezent sie podobal , a moim chyba byla Aguusia

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Dzis pakowanie torby do szpitala - sok winogronowy zakupiony

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 09:37   #4575
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Cześć

Wiedziałam, że tak będzie Bardzo się cieszę, to duża ulga, bo genetyka to poważna sprawa.

Cytat:
Witam....

Agatko ja wiem, że to mało pocieszające, ale na palcach jednej ręki mogłabym zliczyć znajomych, którzy zdali za 1. razem... Na pewno następnym się uda, skoro już i tak dobrze Ci poszło

Ja wstałam, zaraz się zbieram do sklepu, a potem posprzątam. TŻ idzie dzisiaj po pracy na spotkanie z kolegami, więc popołudnie i wieczór dla siebie.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 09:44   #4576
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
nadal nie mogę dojśc do siebie i zła jestem wrr...
ejjj.. nie roztrząsaj

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
lekarz cos wspomnial ze 2 tyg przed porodem juz nie moze wystawic l4 dlaczego??
Twój ginek ma przedziwne podejście do L4... zawsze mnie zaskoczy.....

Cytat:
Ja nie wiem co w Sylwka - moze porodowka albo dziki sex na nowej podlodze
hehehe w odwrotnej kolejności jest fajnym planem

Cytat:
uwieeeeelbiam tę naszą tradycję

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 09:51   #4577
Maga83
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
mamy z Tż prawidłowe kariotypy
bardzo się cieszę

Cytat:
)
Dobrze, że u Was wszystko w porządku

Cytat:
nadal nie mogę dojśc do siebie i zła jestem wrr...
Oj tam, zdasz następnym razem

Jestem zła, bo mieliśmy podpisać aneks do kredytu, ale od tygodnia zmieniły się prowizję i zamiast 150zł, każą nam zapłacić ponad 700zł :/ a nasze papiery leżą tam 3 tygodnie, tylko babka się dopiero teraz za nie wzięła

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 09:57   #4578
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Maksi zgadlas to ja bylam Twoim Sw Mikolajem ciesze sie ze prezent sie podobal , a moim chyba byla Aguusia

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

buuuuu

a ten sok to jako zatrzyk energii bo ja nie w temecie??

Synuś
Stary 2012-12-11, 10:03   #4579
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
Brawo Super wiadomosc. Ja zamierzam wlasnie zrobic kariotyp.. Ale w lbn tylko w 2 miejscach wykonuja.. Nie dosc ze kosztuje 400 zl od osoby, to trzeba czekac 1,5-2 miesiace na wyniki
Gdzie robilas?
Eliza my dzięki info od kochanej Perse robiliśmy na NFZ tylko że na Śląsku, a Ty jesteś z Lublina więc trochę daleko.. ale jeśli chcesz szczegóły to napiszę na priv. Na sam wynik czekaliśmy ok. 3 tygodni, a miało być dopiero po 8 więc jestem mile zaskoczona

Kundzia super plan na sylwestra i popieram kolejność zaproponowana przez Panią A co do L4 na dwa tygodnie przed porodem to nie wiem o co chodzi ale gdzieś mi się coś obiło o uszy że wtedy wystawia się wolne w ramach urlopu macierzyńskiego??? ale ja się nie znam, może jakaś mamusia ma doświadczenie w tej kwestii.

Mega banki to zdziercy a o ich pracownikach mimo dobrych chęci to nie mam o nich dobrego zdania
Jak Synek? kopie?

Edytowane przez anitaxas
Czas edycji: 2012-12-11 o 10:06
Stary 2012-12-11, 10:06   #4580
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Jak Synek? kopie?
Kopie pięknie, aż momentami boli, bo sobie prawy bok upodobał i cały czas tam wystawia nóżkę albo rączkę. Ale niech nawet boli, byleby się ruszał

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 10:08   #4581
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Kopie pięknie, aż momentami boli..
To dobrze niech kopie mimo że boli to daje spokój serca i umysłu
Stary 2012-12-11, 10:43   #4582
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
Dostalam l4 do 21.12 ale lekarz cos wspomnial ze 2 tyg przed porodem juz nie moze wystawic l4 dlaczego?? czy cos o tym wiecie?? stwierdzilam ze dokladnie go wypytam o to w przyszlym tygodniu...
to jest nieprawda, ale nie wiedziec czemu wielu ginów ma takie podejście. To się łączy z tym, że na 2 tygodnie przed porodem można (ale tylko jeśli się chce) wystąpić o udzielenie wcześniejszego urlopu macierzyńskiego wtedy już logiczne że l4 nie jest potrzebne.
Szybciej o 2 tyg na macierzyński poszła Zeberka, ale dlatego że chciała, wymuszanie tego przez gina jest trochę nie w porządku (a skoro twierdzi że nie może ci dać l4 to ciekawe czy wystawił by ci zaświadczenie o dopuszeczniu do pracy) Swoją droga ciekawe czy w Zusie by udzielili jakiś wyjaśnień na temat tego podejścia lekarzy...

Ja znów też mam macierzyński szybciej niż urodziłam, a dlatego że tydzień po tp dostałam skierowanie do szpitala, więc mój lekarz nie mogł mi wystawić dalszego l4 to leżało już wtedy w gestii szpitala, ale jeszcze tydzień po terminie miałam normalnie l4 od swojego lekarza.
A w szpitalu cóz stwierdzili "to nie była już ciąża na podtrzymaniu więc l4 się nie należy, wystawimy macierzyński od dnia przyjęcia do szpitala" co też nie jestem pewna czy było w porządku, ale to bym musiała się dowiadywać już w jakiś Zusach itp więc ten tydzień już odpuściłam.

A u ciebie nie dość że 2 tygodnie zlecą to przecież nie masz gwarancji że urodzisz w tp, niech jeszcze 2 tyg zlecą jak u mnie i masz 4 tygodnie macierzyńskiego w plecy, no nie wiem czy się ze swoim dogadasz, jak nie to idz do lekarza 1 kontaktu albo kogoś takiego po l4.
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 11:06   #4583
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:

miałam dzisiaj koszmary, jak się obudziłam nie wiedziałam co się dzieje. dopiero jak drugi raz zasnęłam, już rano, śniło mi się, że urodziłam chłopczyka, to był pierwszy sen od początku ciąży, w którym śniło mi się żywe dziecko.

wieczorem, w nocy i rano Młody szalał, czasem tak się układa, że wali po lewej stronie, tak trochę poniżej żeber, potrafi zaboleć. ostatnio coraz częściej włazi tam nóżkami. czasem tak kopnie, że chyba odbija się od ścianek i po ułamku sekundy wali po przeciwnej stronie chyba główką albo nóżkami i rączkami jednocześnie a ja myślałam, że on ciągle jeszcze jest taki malutki i słabiutki... wczoraj spojrzałam w kalendarz. w pierwszy dzień świąt zaczniemy III trymestr. na prawdę zacznę się chyba rozglądać za rzeczami do szpitala. no i wyprawką bo jeszcze nie mamy pojęcia jakie łóżeczko, wózek i wszystko. powoli skłaniam się do kupowania chyba jednak na ostatnią chwilę, ale wybrać musimy koniecznie dużo wcześniej.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 11:20   #4584
aganieszkab
Raczkowanie

Witam się dziewczynki z krzaczorów
Może i się nie odzywam (bo nie mam o czym pisać ) ale jestem z Wami na bieżąco

Gorąco witam nowe AM i przytulam

Agatko
nie martw się tym egzaminem, pamiętaj że tylko co drugi "gupi" ma szczęście trzeba się tylko dobrze w kolejce ustawić , następnym razem na pewno zdasz, ja za ciebie trzymam

Anitko ciesze się że wyniki ok, głowa do góry i działać

Kundzia
racja jest taka że na 2 tygodnie przed porodem może ci się zacząć macierzyński i to chyba jak się dostaniesz do szpitala to z automatu, ale o tym że l4 nie może wypisać to pierwsze słyszę, tak jak dziewczyny pisały zawsze możesz poprosić o zdolność do pracy , albo do rodzinnego się przejdź na koniec, faktem jest, iż moja kumpela na 3 dni przed terminem porodu miała w doku kontrolę z ZUS

A u mnie... hmm... bez zmian, obijam się w domu, nic nie robię praktycznie, aż mi głupio, bo święta tuż tuż a ja nic nie mam zrobione (posprzątane znaczy się) i jakoś mnie to nie ciągnie, schizuję w kółko o zaniku objawów, chociaż apetyt wciąż różny (chociaż jak dotąd ani razu nie ) i co jakiś czas mocno boli mnie brzuch, to trudne przetrwać przynajmniej do 12 tc...
aganieszkab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 12:28   #4585
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

a co z tymi dziewczynami, ktore nie dostana macierzynskiego? u mnie jest taka sytuacja ze chyba nie dostane bo dziewczyna ktora zastepuje wraca w lutym, wiec im wiecej pociagne na l4 tym bede miec wiecej kasy, wiec jak mi nie przysluguje macierzynski to czy moge po porodzie dostac chociaz l4?

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 12:29   #4586
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

uciekam do świątecznej roboty. może jeszcze któregoś dnia zmobilizuję się do odświeżenia swojego robótkowego wątku bo mam kilka zaległości do pokazania
Stary 2012-12-11, 12:30   #4587
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

aganieszkab ja tez nie mam nic posrzatane ;/ w ogole mi sie nie chce i nie wiem co mam ruszyc bo w wrzesniu mielismy nowa kuchnie, w pazdzierniku sypialnie wiec raczej na biezaco jest wsyzstko... jedynie co to tz zglosil sie do mycia okien

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-11, 12:33   #4588
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
a co z tymi dziewczynami, ktore nie dostana macierzynskiego? u mnie jest taka sytuacja ze chyba nie dostane bo dziewczyna ktora zastepuje wraca w lutym, wiec im wiecej pociagne na l4 tym bede miec wiecej kasy, wiec jak mi nie przysluguje macierzynski to czy moge po porodzie dostac chociaz l4?
ale po co Ci L4 jak nie będziesz pracować? z czego chcesz to zwolnienie, bo przecież nie z pracy.. Ty masz specyficzną umowę i bardzo "śmieciową", z tego co pamiętam pracujesz do powrotu tej dziewczyny a potem zostajesz zupełnie bez pracy. L4 możesz mieć chyba do czasu zatrudnienia, więc do lutego, potem chyba tylko rejestracja w urzędzie pracy jako bezrobotna, żeby mieć ubezpieczenie
Stary 2012-12-11, 12:34   #4589
agatkaa1
Zakorzenienie

oj wiem dziewczynki, dzięki heh muszę się troszkę poużalać nad sobą... hihi ajć! Następnym razem zdam...tyle że to będzie miesiąc przerwy....troszkę dużo ale cóż....

Maga a nie wiesz jak to jest?? bo w tym ośrodku np jak już długie kolejki są to wprowadzają drugą zmianę....nie wiesz czy w tedy można się przepisać na wcześniejszy termin?? U Was też tak jest czy tylko jedna zmiana??

agnieszkab brak objawów to dobre objawy nie ma co schizować choć mogę sobie wyobrazić jak się boisz i martwisz....będzie dobrze!! Kiedy masz wizytę??

Co do porządków to ja Wam powiem że jak byłam przed egzaminem to mialam tyle chęci żeby porobić sobie wiele rzeczy i porządków byleby nie mieć czasu na robienie testów itd. a teraz?? Teraz mam lenia i nie chce mi sie nic...;/

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2012-12-11 o 12:37
Stary 2012-12-11, 12:46   #4590
aganieszkab
Raczkowanie

Agatko wizytę mam 22 grudnia dopiero, jakoś trza przeżyć

Cytat:
Co do porządków to ja Wam powiem że jak byłam przed egzaminem to mialam tyle chęci żeby porobić sobie wiele rzeczy i porządków byleby nie mieć czasu na robienie testów itd. a teraz?? Teraz mam lenia i nie chce mi sie nic...;/
Hehe nawet nie wiesz jak pięknie miałam wysprzątany dom przed każdą sesją (chociaż przed maturą nie było lepiej) byle tylko w hefty nie zaglądać
jakoś dałam radę całe pięć lat ale sprzątanie było de best
aganieszkab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości