|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Mikołaj już cudownie biega
![]() ![]() A u mnie krucho z czasem, bo gorący sezon ciasteczkowy ![]() Dziękuję, że pytasz. Podczytuję was ale jakoś zawsze czasu brak na napisanie. Trzymam kciuki za was wszystkie.
![]() |
#4562 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cytat:
Możemy poprosic o zdjęci??? ![]() Podczytuj a jak bedzie chwila to pisz... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4563 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() witam się i chwalę z rana dobrą wiadomością - dzwoniła pani z laboratorium - mamy z Tż prawidłowe kariotypy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Tz zjadł mi wczoraj wszystkie bułki (4 ![]() ![]() Czarnula biedna Wiki, trzymam kciuki, żeby wszystko wyszło na prosto ![]() Agatka szkoda, ale skoro wszystko było ok i wiesz jaki błąd zrobiłaś to może następnym razem się uda ![]() Eliza ![]() Koocurku zgadłaś ![]() ![]() ![]() Ja nie mam pojęcia, kto był moim mikołajem, więc proszę się przyznać ![]() Dziewczyny, część z was bawiła się w różne rękodzieła. Ostatnio trafiłam na super stronę, oglądam ciągle i mam zamiar popróbować trochę. To jest stosunkowo nowa strona. http://www.inspirello.pl/ ![]() Julek szaleje coraz bardziej, Pestka za to zrobiła się spokojniejsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() wow. szacun!!!!! a mąż... hm 4 buły?!
![]() |
![]() |
#4566 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do bułek to mój zjada na I śniadanie też 4, a na II kolejne 3-4, ale on jak to się mówi ma dobrą przemianę materii ![]() Z budową domu to rozumiem.. u nas podobnie.Ale my w przyszłym roku na pewno nie zaczniemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
Witam....
Dzięki dziewczynki za pocieszenie ![]() ![]() Wy już po śniadaniu a ja dopiero z łózka się zwlekłam i czekam na pieczywo aż Tż przywiezie i przyjedzie z pracy ... ![]()
![]() |
#4568 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudowna wiadoomość z rana!! ![]() ![]() Cytat:
Wszystko dotarło w całości i czekoladki są pyszne....i zastanawiałam się właśnie nad nimi ![]() Herbatki musza poczekać, aż skończe 1 trymestr chyba, że mój mąż wypije je szybciej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
anitka cudowne wiadomości Kochana!!
![]() ![]() anusia odezwij się ![]()
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
aganieszkab widzę Cie....pisz do nas bo inaczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4571 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nawet nie wiecie jak ja się cieszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4572 |
Wtajemniczenie
|
witajcie z rana
ja juz po sniadanku w nocy obudzil mnie bol brzucha, do tego Marysia sie nie ruszala zaczelam bardzo ruszac brzuchem i dstalam takiego kopa, ze zobaczylam swieczki z bolu, ale wiedzialam, ze z Mala jest dobrze. oczy mi sie zamykaja wiec chyba wroce do lozka dospac
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4573 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gdzie robilas? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wytrwałosci zycze ![]() A ja mam ciaglego dola od niedzieli.. ![]() A jeszcze na dodatek cala noc budzilam sie co godzine, poltorej. Meczyl mnie jeden sen- bylam podlaczona do respiratora, kroplowek itp. Nie moglam sie stamtad uwolnic, nawet po przebudzeniu ponownie zapadalam w ten sen.. Dziwne. Widac, ze durnoty mi w glowie siedza... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4574 |
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny, dzis na godz 7 mialam I KTG i gina, wiec...KTG trwalo 10min, w ciagu ktorych wystapilo 10 ruchów Malej, i jeden skurcz, serce walilo jak dzwon
![]() ![]() ![]() chyba zaraz pojde sie zdrzemnac dzis byla pobudka 5.30 ![]() Czarnula wspolczuje Ci ![]() Ja nie wiem co w Sylwka - moze porodowka ![]() ![]() Zeberka - plan przeprowadzki jest taki ze przenosimy rzeczy w weekend - ale wczoraj dzwonil facet od blatu i jest jakis problem i dzis ponownie przyjezdza na pomiar ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Inutil - super stronka ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Maksi zgadlas to ja bylam Twoim Sw Mikolajem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Dzis pakowanie torby do szpitala - sok winogronowy zakupiony ![]()
![]() |
#4575 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja wstałam, zaraz się zbieram do sklepu, a potem posprzątam. TŻ idzie dzisiaj po pracy na spotkanie z kolegami, więc popołudnie i wieczór dla siebie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4576 | ||
Zakorzenienie
|
ejjj.. nie roztrząsaj
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4577 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() Oj tam, zdasz następnym razem ![]() Jestem zła, bo mieliśmy podpisać aneks do kredytu, ale od tygodnia zmieniły się prowizję i zamiast 150zł, każą nam zapłacić ponad 700zł :/ a nasze papiery leżą tam 3 tygodnie, tylko babka się dopiero teraz za nie wzięła
![]() |
![]() |
#4578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
buuuuu a ten sok to jako zatrzyk energii bo ja nie w temecie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4579 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kundzia super plan na sylwestra i popieram kolejność zaproponowana przez Panią ![]() Mega banki to zdziercy ![]() ![]() Jak Synek? kopie? Edytowane przez anitaxas Czas edycji: 2012-12-11 o 10:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
Kopie pięknie, aż momentami boli, bo sobie prawy bok upodobał i cały czas tam wystawia nóżkę albo rączkę. Ale niech nawet boli, byleby się ruszał
![]()
![]() |
#4581 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybciej o 2 tyg na macierzyński poszła Zeberka, ale dlatego że chciała, wymuszanie tego przez gina jest trochę nie w porządku (a skoro twierdzi że nie może ci dać l4 to ciekawe czy wystawił by ci zaświadczenie o dopuszeczniu do pracy) Swoją droga ciekawe czy w Zusie by udzielili jakiś wyjaśnień na temat tego podejścia lekarzy... Ja znów też mam macierzyński szybciej niż urodziłam, a dlatego że tydzień po tp dostałam skierowanie do szpitala, więc mój lekarz nie mogł mi wystawić dalszego l4 to leżało już wtedy w gestii szpitala, ale jeszcze tydzień po terminie miałam normalnie l4 od swojego lekarza. A w szpitalu cóz stwierdzili "to nie była już ciąża na podtrzymaniu więc l4 się nie należy, wystawimy macierzyński od dnia przyjęcia do szpitala" co też nie jestem pewna czy było w porządku, ale to bym musiała się dowiadywać już w jakiś Zusach itp więc ten tydzień już odpuściłam. A u ciebie nie dość że 2 tygodnie zlecą to przecież nie masz gwarancji że urodzisz w tp, niech jeszcze 2 tyg zlecą jak u mnie i masz 4 tygodnie macierzyńskiego w plecy, no nie wiem czy się ze swoim dogadasz, jak nie to idz do lekarza 1 kontaktu albo kogoś takiego po l4.
![]() |
![]() |
#4583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ______________ miałam dzisiaj koszmary, jak się obudziłam nie wiedziałam co się dzieje. dopiero jak drugi raz zasnęłam, już rano, śniło mi się, że urodziłam chłopczyka, to był pierwszy sen od początku ciąży, w którym śniło mi się żywe dziecko. wieczorem, w nocy i rano Młody szalał, czasem tak się układa, że wali po lewej stronie, tak trochę poniżej żeber, potrafi zaboleć. ostatnio coraz częściej włazi tam nóżkami. czasem tak kopnie, że chyba odbija się od ścianek i po ułamku sekundy wali po przeciwnej stronie chyba główką ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4584 |
Raczkowanie
|
Witam się dziewczynki z krzaczorów
![]() Może i się nie odzywam (bo nie mam o czym pisać ![]() Gorąco witam nowe AM i przytulam ![]() Agatko nie martw się tym egzaminem, pamiętaj że tylko co drugi "gupi" ma szczęście ![]() ![]() ![]() Anitko ciesze się że wyniki ok, głowa do góry i działać ![]() Kundzia racja jest taka że na 2 tygodnie przed porodem może ci się zacząć macierzyński i to chyba jak się dostaniesz do szpitala to z automatu, ale o tym że l4 nie może wypisać to pierwsze słyszę, tak jak dziewczyny pisały zawsze możesz poprosić o zdolność do pracy ![]() ![]() A u mnie... hmm... bez zmian, obijam się w domu, nic nie robię praktycznie, aż mi głupio, bo święta tuż tuż a ja nic nie mam zrobione (posprzątane znaczy się) i jakoś mnie to nie ciągnie, schizuję w kółko o zaniku objawów, chociaż apetyt wciąż różny (chociaż jak dotąd ani razu nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4585 |
Wtajemniczenie
|
a co z tymi dziewczynami, ktore nie dostana macierzynskiego? u mnie jest taka sytuacja ze chyba nie dostane bo dziewczyna ktora zastepuje wraca w lutym, wiec im wiecej pociagne na l4 tym bede miec wiecej kasy, wiec jak mi nie przysluguje macierzynski to czy moge po porodzie dostac chociaz l4?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
uciekam do świątecznej roboty. może jeszcze któregoś dnia zmobilizuję się do odświeżenia swojego robótkowego wątku bo mam kilka zaległości do pokazania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4587 |
Wtajemniczenie
|
aganieszkab ja tez nie mam nic posrzatane ;/ w ogole mi sie nie chce i nie wiem co mam ruszyc bo w wrzesniu mielismy nowa kuchnie, w pazdzierniku sypialnie wiec raczej na biezaco jest wsyzstko... jedynie co to tz zglosil sie do mycia okien
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4589 |
Zakorzenienie
|
oj wiem dziewczynki, dzięki
![]() ![]() Maga a nie wiesz jak to jest?? bo w tym ośrodku np jak już długie kolejki są to wprowadzają drugą zmianę....nie wiesz czy w tedy można się przepisać na wcześniejszy termin?? U Was też tak jest czy tylko jedna zmiana?? agnieszkab brak objawów to dobre objawy ![]() Co do porządków to ja Wam powiem że jak byłam przed egzaminem to mialam tyle chęci żeby porobić sobie wiele rzeczy i porządków byleby nie mieć czasu na robienie testów itd. a teraz?? Teraz mam lenia i nie chce mi sie nic...;/
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2012-12-11 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4590 | |
Raczkowanie
|
Agatko wizytę mam 22 grudnia dopiero, jakoś trza przeżyć
Cytat:
![]() ![]() jakoś dałam radę całe pięć lat ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.