|
|
#871 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Ogląda ktoś Nip/Tuck?
![]() Bo chciałam ściągnąć jakiś nowy serial na podróż i padło na ten... A poza tym w ten weekend w końcu nadrabiamy cały sezon Dextera |
|
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że zaryzykuję, dam szansę, że wreszcie się uda, że zna mnie już tyle miesięcy, że widocznie naprawdę chce się ze mną spotkać dla mnie samej, a nie żeby mnie wykorzystać do jakiś swoich celów, że los się wreszcie do mnie uśmiechnął, że dam radę, choćby było ciężko, że sobie poradzę z pracą, z mieszkaniem, że mnie nie zrani tak, jak wszyscy inni... ☠☠☠☠a, taka stara, a taka głupia
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-12-11 o 16:37 |
|
|
|
|
#874 |
|
Nindżopesz
|
A czy ktos ogladal Operacje Argo? Ogolnie film niezbyt mi sie podobal ale rozbawilo mnie, ze 3/4 uciekinierow nosi hipsterowskie okularki
Nie ogarniam czemu ta moda wrocila.
|
|
|
|
#875 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
Pozytywne myślenie MAJUTY trzeba dodać
![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- źle nie?
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
Z moimi gabarytami?
ale poważnie to myślałam o tym ale i tak szukam dalej
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paczuszka poszła |
|
|
|
|
#881 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
dlaczego tylko Majuty, wszystkim nam się przyda
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#882 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ja sobie przypominam wszystko po kolei
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam podobnie na niwie zawodowej co się zbiorę żeby spróbować znowu to szmatą w pysk ![]() H, mi upolował bananowego Corneliusa
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2012-12-11 o 17:01 |
|||
|
|
|
#883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o pracy nawet nie będę wspominać
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
I ja też nie będę wspominać....
|
|
|
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro, znaczy w czwartek, do reumatologa się wybierałam ![]() dawno mnie tu nie było, awarię telefonu/netu miałam, dzisiaj był naprawiacz mam też na stanie awarię samochodu a naprawiacz się nie śpieszy ![]() zmęczyłam tego Greya => lipa taraz czytam Nesbo, zanabyłam 3 szt. tyle u mnie, a co u Was? ![]() a i macham znad bruschetty (pyszna i silnie czosnkowa mi wyszła, będę zabijać oddechem, jak demon jakiś )i kataru edit: o! czosnek na katar chyba dopsz zrobi
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2012-12-11 o 17:23 |
|
|
|
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wreszcie właśnie myślałam o Tobie dziś ![]() zima ![]() Zbieram siły aby pojechać do galerii i postarać sie kupić jak najwięcej prezentów. Oby coś z tego wyszło
|
|
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
znacie?
usłyszałam w radiu i cały dzień za mną chodzi - fajna wersja ![]() uwielbiam te piosenkę Czekam, przyjdź, czekam, przyjdź, przytul mnie...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-12-11 o 17:29 |
|
|
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. u mnie też, ciągle pada , wczoraj na piechty do sklepu posuwałam i zmarzłam jak psikuta nie lubie zimy, bardzo nie lubie ad3. prezenty to zuo, muszę kupić sis i szwagru (tylko, bo robiliśmy losowanie jak w szkole i każdy robi tylko jeden prezent, tzn. ja robię dwa, bo P. mojej siostrze to chyba imadło by ewent. kupił )tak więc życzę Ci powodzenia w kupowaniu
|
|
|
#889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Macham znad Cin Cin wiśniowego
Bo jak Majuta pozytywnie myśli to tak jakby się koniec świata zbliżał ![]() Cytat:
a dostałam smsa z przypomieniem o spotkaniu i jak tam mam dojechać![]() 2. Nie wiem co to ale huraaa ![]() O przydałoby mi się bo coś zaczynam być pociągająca ![]() Kciał to miał ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-12-11 o 18:40 |
||
|
|
|
#890 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję że nie gdzieś na końcu
jak wybiorę się do Ciebie to się tam przejdęDrogi Baru trzymaj za mnie kciuki żebym nową/lepszą pracę znalazła
|
#892 | |
|
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Za Ciebie też trzymam ![]()
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. 2 za wyjątkiem ostatnio pogrubione - albowiem mój chuop do niedawna zrobił by identycznie - ale od kiedy nie ma mnie w domu all day ( dorywczo only ) to: dom błyszczy zakupy porobione zlewy naprawione szafki skonstruowane jedzenie ugotowane prezenty pokupione wino nalane - normalnie zbieram własną szczękę chyba mogłabym zostać biznesłuman i wracać do domu wieczorami na masaż kąpiel i hasiu bo zaiste nie znam lepszej gospodyni domowej ja się tak domem nie zajmowałam bo nie czułam potrzeby i misię nie chciało - preferuję czilałt my house is my castle wiem wiem kiedyś mu się znudzi ale chwalę póki co bo to skarb ![]() no a zima jest obleśna |
|
|
|
|
#897 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a ja się wyłamię bo zima jest cuuudna, tak mokro jest i zimno i śnieg pada
)namachałam się właśnie jak dzika śwynia kręcąc tonik z kwasem, serum z migdałem i żel hialuronowy z dodatkami.... na krem już mi pary nie starczyło... jednak nadgarstek mam mało wytrenowany ![]() a, i mam mini ankietkę, czy posiadanie 5 butli z hydrolatami jest A) bardzo nienormalne? B) tylko trochę nienormalne? moje gratulacje czekam na wrażeniaa ja w niedzielę upolowałam w końcu czekoladowego magnusa ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#899 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ani trochę "nienormalne"
|
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.2. heh niestety mam swiadomość że to może nie potrwać zbyt długo -ale widzę że go to jara i ma obłęd w oczach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

Bo szkoda czasu jeśli chodzi o coś, co Cię w ogóle nie interesuje
Najbliżej pozytywnego myślenia jestem jak nie myślę wcale, cóż, od czegos trzeba zacząć

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a naprawiacz się nie śpieszy 
(pyszna i silnie czosnkowa mi wyszła, będę zabijać oddechem, jak demon jakiś 
)