|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
Witam sie.
![]() Jakies rożne wirusy panują ty jelitowks tam cos innego masakra. Niech to sie wreszcie skończy. Ja dzisiaj mam ciagle wiszaca na rękach trzylatke ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Dzięki Wam posprzątałam łazienkę bo tak mało piszecie
![]()
#2314 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za rady
![]() W dzień Gracjanek sie troszke bawił a teraz znowu zaczyna popłakiwanie i na ręce ![]() ![]() ![]() Gratuluje dzielnych dzieciaczków na szczepieniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
do Leośka wlasnie przyszły moja mama z siostra więc mam troche odpoczynku.obiad sobie zrobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Zadomowienie
|
WITAMY
![]() i nadrabiamy... ale wcześniej trochę o naszej wesołej rodzince ![]() u nas to dopiero jest nie po kolei ![]() mogę przybić piątkę z Afternoon i Kaczuszką ![]() Byłam w długoletnim związku aż pewnego dnia poznałam mojego M i świat mi zawirował ![]() Poznaliśmy się na WFie uniwersyteckim - na siatkówce mieszanej (damsko-męskiej). Taka byłam wygadana i "co to nie ja" że TŻ postanowił dać mi nauczkę... Byliśmy w przeciwnych drużynach i żebym trochę spokorniała bombardował mnie swoim pioruńsko mocnym serwisem!!! Strasznie się na Niego wkurzałam... Ale mimo to jak zaprosił mnie po zajęciach na pizze i piwo to nie odmówiłam ![]() Bardzo miło nam się rozmawiało, bo okazało się że mieliśmy sporo wspólnych znajomych i... że jesteśmy z jednego wydziału ![]() ![]() No i tak gadaliśmy sobie i okazało się nagle (po moim 3 już piwie, on chyba 1 wypił), że zapomniał portfela ![]() No i trzeba było się umówić w szkole i się potoczyło... Jak dzieci przekomarzaliśmy się i widywaliśmy codziennie - między zajęciami i na siatce ![]() Zerwałam z moim ex i... kiedy M się o tym dowiedział powiedział że wszytstko zepsułam ![]() Po 3 miesiącach przedstawiłam Go mojej rodzinie ze słowami, że to ten jeden jedyny i że bierzemy ślub w przyszłym roku ![]() ![]() to właśnie MIŁOŚĆ mojego życia - jestem o tym przekonana i wiedziałm to już od początku ![]() ![]() wtedy stwierdziliśmy że ślub poczeka, bo chcemy zrobić taki z dużą pompą, a w ciąży nie miałam do tego głowy... Nie mamy dokładnej daty ślubu, ale chcemy to upchnąć między Baśką a drugim dzieckiem - no i najlepiej byłoby żebym jednak w ciąży jeszcze nie była... Ot taka nasza zwariowana historia ![]() Wszystko w niej na opak, ale przepełniona jest mnóstwem miłości ![]() Bardzo się kochamy, nie kłócimy się a nasze życie to sielanka - może dlatego nie mam za bardzo co pisać, bo nawet z Basią problemów nie mamy ![]() Może to przez to że jesteśmy BARDZO wyluzowanymi rodzicami - ciągle z Baśką tańczymy, zabieramy ją praktycznie wszędzie ze sobą: ostatnio 3 razy byłą z nami na kręglach ![]() Tacy z nas szaleni prawnicy ![]() dołączam zdjęcie ze Świąt - tych naszych pamiętnych pierwszych - śmiałam się rok temu że za rok zamiast pieska będzie z nami dzidzia - i jest!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2318 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Ja dopiero weszłam na wizaż , od rana jeździliśmy już za prezentami świą tecznymi ![]() Uwielbiam czytać Wasze historie o TŻ-tach ![]() Od wczoraj okropnie boli mnie głowa, apap nie pomaga ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A para z Was piękna! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To tak ja moja. Aż się ostatnio śmiałam, że będę ją musiala uczyć, żeby wszystkiego do buzi nie brała ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
W tym roku mam spokój z prezentami świątecznymi bo ich nie robimy ![]()
![]() |
#2321 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2322 |
potworkowa
|
Filusia no to piątka
![]() ![]() my wzięliśmy ślub cywilny, a kościelny w lipcu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Rozeznanie
|
Marta plastry też mąż mi kupił,ale nic nie pomagają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Zadomowienie
|
Afternoon weź zmierz ciśnienie, jak będzie wysokie to wygoń męża do apteki po jakieś relanium czy coś takiego, jakiś lek na uspokojenie, mi tak waliło ciśnienie po cc że nic na oczy nie widziałam położna dała mi dwa kielichy i przeszło jak ręką odjął
---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Filusia laska z Ciebie nieziemska !!!!!!! Gda to widze że mój zięciunio ładnie mamusią rządzi ![]()
#2325 |
Rozeznanie
|
Sojka ciśnienie 90/70, tętno 62.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
Byliśmy na długim spacerze, bo Krop wcześniej skończył, bo był w pracy od 3.30. Super pogoda.
Nie, nie. Ja po prostu wtedy małolata byłam w podstawowce, więc czyny "lubieżne" ![]() Ze wszystkich oddziałow na jakich pracowałam nie nawidziłam noworodków przez cholerne pielęgniarki, ktore uważały się za wyrocznie. W większości to były suki jakich mało. |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | |
potworkowa
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |
Rozeznanie
|
Filusia widać że szczęśliwa z Was para
![]() Wróciliśmy do domu, z bioderkami wszystko ok. Mały rośnie jak należy. Trochę marudził, ale znośnie ![]() Czytam te wasze historie dziewczyny to aż się ciepło na serduszku robi. Szalone miłości ![]() Ja z moim mężem jestem już 11,5 roku, po ślubie rok i 3 miesiące. Ja go nie chciałam na początku (miałam innego), on nie dał za wygraną i dotąd walczył aż wywalczył ![]() Cytat:
![]() |
#2329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ze z bioderkami wszystko dobrze ![]() A staż macie naprawdę imponujący ![]()
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam kilka zdjęć z chrzcin na meil
![]() ![]() ![]() jak odbiore od fotografa to wrzuce jakieś profesjonalne ![]() A tu wrzucam choinke ![]() ![]() ![]() Lucia piękne zdjęcia ![]() ![]()
Kiedyś będziesz miał dorosłą duszę, ale dzisiaj jesteś mały jak okruszek ![]() Gracjanek ![]() Fabianek ![]() Edytowane przez Anusia479 Czas edycji: 2012-12-11 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2332 |
Zadomowienie
|
Witam wieczorkiem!
podczytałam tylko dwie ostatnie strony ale nie dam rady zacytować dziś mój kiepski dzień bo pokłóciłam się z mężem i nie rozmawiam na razie z dziadem bo tylko niemiłe słowa by mi przez gardło przeszły chyba też spać z nim nie będę bo będzie się chciał przytulać zapewne a ja nie mam ochoty na to no i małej nie poszłam zważyć bo fanaberie jedzeniowe miała dzisiaj jak nigdy rano po przebudzeniu nie chciała ssać cycka choć od karmienia ostatniego nocnego minęło 3 godziny a ona zazwyczaj jak w zegarku je teraz w końcu coś tam possała i pojechaliśmy do pracy potem w pracy spała ładnie ale też po 3h się nie obudziła na karmienie i w rezultacie jadła po ok 5 h od ostatniego karmienia odstawiała cyrki przy cycku, nie chciała się przysysać tylko się prężyła i płakała jak by jej się jakaś krzywda działa a chwilkę przed przystawianiem do piersi śmiała się i gaworzyła normalnie myślałam że mnie dziś z równowagi wyprowadzi i gda nie miej wyrzutów że źle o Heniu pomyślałaś bo ja dziś o mojej córce myślałam same najgorsze rzeczy z tej złości że jeść nie chce i numery odstawia a ja ciągle mam w głowie myśl że za mało przybiera i to mnie jeszcze bardziej podkur...wiało Filusia piękni jesteście oboje na tym zdjęciu!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zadomowienie
|
U nas choinki nie będzie. W naszym małym mieszkanku nie ma za dużo miejsca, a od kiedy dochodzą zabawki malej to już w ogóle się ciasno zrobiło
![]() Za to na pewno będzie u moich rodziców więc u nich nacieszę się choinką. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 |
Zadomowienie
|
na dziś dobrej nocy wam życzę
moja pewnie średnia będzie |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | |
Wtajemniczenie
|
Cześc laski
![]() Bylismy u lekarza. Chłopaki przeziębione ale osłuchowo czysto ![]() Lista leków jest ![]() Asiulka niech zdrowieją Twoje dzieciaczki ![]() Cytat:
![]() Lidka dobrej nocki. mam nadzieję, że szybko sie pogodzicie ![]() Filusia super wyglądacie ![]() Brawa dla naszych dzielnych dzieciaczkow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbuj sie przespać. na mnie czasami też kawa z cytryną działała ![]()
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecię własnie leży sobie ja się patrzę a ona bierze smoczek w rączkę i próbuje sobie celnąć do buzi
![]() ![]() Mam wspaniałe dziecko ![]()
![]() |
#2338 |
Wtajemniczenie
|
jejku ale jestem padnięta dzisiejszym dniem,padnę dziś jak kawka
![]() nadrobiłam wszystko ale nie cytuję bo już nie mam siły, wybaczcie ![]() Odebrałam wyniki małej TSh i tu pytanie do aga_ton mam : jakie TSHmiała Lenka ? u nas wyszło 2,98 ale czytam, że w różnych laboratoriach są różne normy ![]() ![]() Jutro mamy szczepienie na 13, oby zniosła to dzielnie jak dziś pobranie krwi ![]() Krzesełko dziś przyszło do karmienia,poczeka sobie w kartonie jeszcze pare miesięcy , ale jest extra ![]() zamowiliśmy sobie z Tż kolacyjke do domu i czekamy, ale jestem głodna na maxa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wybaczie ze nie odpisze ale chore dzieci to istna tragedia. jasiu mial swoją pierwsza kolkę w zyciu. eehhh teraz spi ale zjesc mi wogole nie chcial.. zobaczymy kiedy sie obdzi.. wybaczie mi dzisiaj... Filusia cudna z was para ![]() zdjecia tortu Anusi genialnie w sensie tort... ![]() to chyba tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |
Zakorzenienie
|
To niemożliwe, bo po 1. jak ja mu dawałam przedwczoraj to też nie chciał, a po 2. on nawet nie płacze, tylko gryzie sobie smoczek od butelki i się śmieje... A potem popłakuje, że głodny...
No niestety... ![]() Cytat:
![]() A opisałam swoją historię poznania na klubie ![]() Edytowane przez gda Czas edycji: 2012-12-11 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.