|
|
#901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Droga Szatą
z całych sił Cytat:
no to odpukać i plujemy trzy razy przez lewe ramię, żeby nie przeszło ![]() Cytat:
![]() adankieta. wybieram odp. C) całkiem, zupełnie normalne
|
|
|
#902 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() edit: Rejcz, no właśnie przez koszty przesyłki nie da się zamówić tylko jednej potrzebnej rzeczy... to dokładam zazwyczaj hydrolat albo dwa.. no i dziś mi przyszło do głowy że mam z 80 zeta zamarynowane w hydrolatach no i fogle nadmiar jakiś czuję...Cytat:
![]() zwykłe zestawy z BU
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-12-11 o 20:38 |
||
|
|
|
#903 |
|
Wtajemniczenie
|
Trzymam
za to, co komu potrzeba najbardziej.
|
|
#904 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Okropieństwo Czuć trochę banana w zapachu, ale w smaku wypisz-wymaluj - lekarstwo do zęba Fuj, nie dałam rady, H. wypiłRejcz, chwal go, chwal na potęgę, to może się mu utrwali
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#905 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#906 | |
|
|
Cytat:
To piwo nie jest nawet taką ciekawostką jak czosnkowe, po prostu przeniczniak z tym obrzydliwym eugenolem tłumiącym wszystko inne i z bardzo nikłym bananowym aromatem, fuj
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja Marta wybrała kierunek studiów Automatyka i Robotyka z nadzieją,że nie będzie miała problemów z pracą,ale już sama nie wiem Masakra. Oj dawno ![]() ![]() Zuo jak się robi na ostatnią chwilę.Ja już mogę świętować.Paczki dla 8 osób już zapakowane ![]() A ja z nad białego winha Wiem,wiem,że nie zdrowe i tuczy...ale czasami lubię ![]() Trzymam oba Cytat:
dla menża
|
||
|
|
|
#908 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#909 | |
|
|
Cytat:
W połowę mniejszym było jeszcze gorzej
|
|
|
|
#910 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
jeżeli nie mam obcisłych dzianiowych rękawów tylko jakieś luźniejsze , zahaczam o wszystkie klamki napotkane ![]() Cytat:
pracowych rzeczy nie wepchnę w małą torebeczkę 2 ![]() znalazłam miejsce gdzie Grey jest na swoim miejscu , chociaż nie wiem czy działa stosownie do oczekiwań https://www.kinkywinky.pl/ksiazki/ druga stronaZa wszystkich potrzebujących ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Niech mi kto powie , po jaką cholerę kupiłam Hoggara i Vanille Noir bo miałam 2 kupony rabatowe na 40% Ziiimno ,, termometr spada .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2012-12-11 o 20:58 |
|||
|
|
|
#911 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak chwalicie Hoggara, muszę przetestować.
Myślę o Eau de Baux... nie będzie ktoś rozbierał? ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Pachnącego wieczorku
|
|
#912 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Sama poszłabym na taki kierunek, gdybym miała głowę do fizyki i matematyki, ale niestety, nie podnieca mnie to....
|
|
|
|
|
#914 | |||
|
Zakorzenienie
|
Znad Magnusa Rumowego
![]() ![]() Cytat:
Na pewno skorzystam, mam nadzieję, że Majuta również ![]() Cytat:
![]() 2 Gratulacje ![]() Cytat:
Miałaś marazm? Ostudziłaś mój ętuzjazm.
|
|||
|
|
|
#915 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i dla fszystkich poszukujących Cytat:
Cytat:
nie powinna mieć po nim problemów z pracą ja też w końcu Hoggara kupiłam TŻu ![]() bo wybierał między Bleu de Chanel, Beckhamem i Hoggarem Chanela odrzuciłam od razu, skoro mogłam się w 100 zł zmieścić no i wzięłam ostatecznie Hoggara ![]() faktycznie jest fajny ![]() i ten Beckham też rzeczywiście fajny, nie spodziewałabym się Cytat:
![]() no ale już too late ![]() Mam kupione przezany dla TŻa, dla taty, 0,5 prezentu dla teściowej, zamówiony dla teścia, został mi tylko dla mamy oraz zamówienie hurtowe świeczek YC dla reszty
|
|||||
|
|
|
#916 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
miałam 1 plombę w mlecznym a obecnie jestem posiadaczką 3 dziesięcioletnich plomb w stałych, z zębami akurat nie mam atrakcji...
oczarowy właśnie kupiłam, ale teraz mają z liści a nie kwiatów i ten liściowy śmierdzi poza tym mam na stanie lawendowy (jeszcze nie używałam), lipowy (chyba robi nic), czarnoporzeczkowy (cudnie pachnie ale powoduje pieczenie i czerwoność, za to bardzo dobrze sprawdza się na włosy) i kocankowy of kors Cytat:
|
|
|
|
|
#917 |
|
BAN stały
|
Chciałam kupić teraz w dmie ten olejek alverde porzeczka-paczula i właśnie wyczytałam, że wycofali (wycofują?)
![]() i zastępują... kokosowym, ble! Ja nie rozumiem tej polityki - źle się na pewno nie sprzedawał, to jeden z ich hitów, więc dlaczego?
|
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#919 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Miałąm kiedyś w koszyku, ale jakoś tak mi sie wywalił .... Ktora z Was pali/ paliła e - papierosa ? ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() Trzeba zapasy znowu robić |
|||
|
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 Chlupanie na wacik jest niehigieniczne i nieekonomiczne Najekonomiczniej jest mieć lenia i wcale nie używać |
|
|
|
|
#921 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dzień dobrywieczór i dobranoc zarazem ach ach wreszcie jedne perfumy co znam zapach Beckham ale reszta o której piszecie czysta magia. nic to. uczę się kucia nie było. było za to grzebanie w rurze oraz inteligentna rozmowa z żyjącą tam cywilizacją, która uprzejmie mię poprosiła o niewpier....lanie się w ich świat oraz inteligentna wymiana kolanka, zakolanka i czegoś tam jeszcze. i wybieranie 50 litrów wody spod wanny ![]() bujam się spać, wykończyły mnie pertraktacje z obcymi.
|
|
#922 |
|
To ja :)
|
Hej... Korporacja chce mnie zabić.
W ogóle, to dzięki za słowa dotyczące nietopsza, bo już zaczynałam mieć wyrzuty sumienia... Jedna znajoma na mnie naskoczyła, że nie jestem wyrozumiała dla starszych osób... No ale ileż można... Wracając do korporacji -właśnie się dowiedziałam, że prawdopodobnie w najbliższy i kolejny weekend będę musiała do pracy chodzić... Super. Przed wigilią. No rewelka. Gdyż sprzedaż podobno dopiero się dowiedziała o zmianach w procedurach. Jakoś ja o tym od lipca słyszę, a nie jestem tym zainteresowana szczególnie... No i mamy systemy przestawiać. A oni chcą jeszcze przed tym zdążyć. Chyba pora się rozchorować, bo mam już dość tego, że pracę po 13 godzin traktuje się jako normę. Wróciłam do domu półtorej godziny temu, przygotowałam żarcie na jutro, teraz spać i znów od świtu zap... Chyba gdzieś i zginęły dobre proporcje między życiem prywatnym, a zawodowym... Ech...
|
#923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nic nie mówiłam,nie namawiałam![]() Cytat:
2 ![]() 3Gdyby człowiek wiedział,że się przewróci,to by se usiadł Pochwalę się,że moja córa jest ogólnie wybitnie uzdolniona,i matematycznie i humanistycznie i językowo.Ja ją widzę na psychologii,filozofii,jap onistyce,anglistyce,ale to ją nie kręci.Języków lubi uczyć się sama i tak robi. Powiedziałam jej kiedyś,że przyszłość ma język chiński.Odpowiedziała:Jak i problem,jak trzeba będzie,to się nauczę Jej marzeniem jest praca dla Japońców ,albo w Japonii przy tworzeniu np robotów i wogóle życie tam. To tak pokrótce... Nie wiem,czy tego bym chciała,ale jeśli tylko będę mogła to pomogę zrealizować jej marzenia...Mam mądrą (też życiowo),dobrą i kochaną córkę Teraz można się śmiać i drwić ze mnie.Pozwalam
|
||
|
|
|
#924 |
|
Piers do przodu
|
Mursz
Szatą ![]() Reszcie I
|
#925 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ze spreja nigdy już nie spożyję nic o smaku banana, no po za samym rzeczonym ![]() Cytat:
a u mnie ów = 0Cytat:
no chyba, że dorwie to jakaś nastolatka ![]() Cytat:
![]() ogarnięcia prezentów gratuluję szczerze i zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#926 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
I idę spać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
to ja Ci pogratuluję
, pękaj se z dumy
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PonoćNo ja pękam,ale nie miałam komu się pochwalić,więc tutaj ,cichaczem
Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2012-12-11 o 22:34 |
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

z całych sił 

no i fogle nadmiar jakiś czuję...
Czuć trochę banana w zapachu, ale w smaku wypisz-wymaluj - lekarstwo do zęba ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

dla menża

pracowych rzeczy nie wepchnę w małą torebeczkę 

, wczoraj na piechty do sklepu posuwałam i zmarzłam jak psikuta

oraz inteligentna rozmowa z żyjącą tam cywilizacją, która uprzejmie mię poprosiła o niewpier....lanie się w ich świat