Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-11, 21:45   #3901
santi santi
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 399
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV

Krzyczê tylko, ¿e jestem ze ¶wiezymi w³osami, poniesiona melan¿em w £odzi i nadrabiam 24 strony

Ile ja bym da³a, ¿eby wróciæ do LO...nawet fizykê i matmê mog³abym dalej mieæ!

Jedna santi wystarczy
santi santi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-11, 21:50   #3902
CleoDuquesne
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 029

Mam na g³owie isanê bodycreme z bia³± glink±.
Zastanawiam siê, czy jak zostawiê na noc, to brzydko stwardnieje, czy nie ?
CleoDuquesne jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-11, 21:55   #3903
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Cytat:
Napisane przez versatille Poka¿ wiadomo¶æ
Ale wiesz co? Ja na pocz±tku chcia³am wygl±daæ podobnie do laski z mojego Avatara. Ale grzywka jak dla mnie zbyt grzeczna, falki chcê mieæ równe, a nie takie byle co, no i kolor jaki¶ bardziej ludzki, choæ do czerwieni mnie ci±gnie
Te¿ sobie znajd¼ jaki¶ Avatar, który Ci humor bêdzie poprawia³ np. ³adn± laskê, ale z brzydkimi lokami i te¿ poczujesz, ¿e jeste¶ lepsza od swojego Avatara
Jeste¶ genialna, nigdy bym na to nie wpad³a
Sama avatary dobieram jako przeciwieñstwa siebie. Albo s³odkie blondynki, albo kobiece brunetki, chudzielce itd. A ja zawsze takie dzieciê po¶rodku

Matko! Znowu serce ni st±d ni zow±d mi przy¶pieszy³o, ¿e a¿ je w gardle mia³am
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-11, 21:55   #3904
201612231846
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 143

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
A ja siê nie zgodzê. Moje dwa lata w Prywatnym Gimnazjum by³y cudowne! Za to teraz, pocz±tek szko³y ¶redniej, jest dla mnie koszmarem
Powiem tak. Ka¿dy ma inne wspomnienia ze szko³y. Dla mnie szko³a ¶rednia by³a lepsza ni¿ gimnazjum. Mo¿e ,dlatego ¿e w gimnazjum ludzie byli ,¿e tak powiem niedojrzali. Non stop siê z kogo¶ nabijali. No i by³ ten podzia³ spo³eczny na bogatych i biednych.
201612231846 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-11, 21:56   #3905
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Czyli? Kasieñka, jak Ty co¶ powiesz czasami
Wszystko zale¿y od klasy Mia³am klasê terapeutyczn± (11 dzieci z ADHD, problemami z nauk± i innymi takimi) - by³o super, wspó³pracowali, tylko musieli mieæ du¿o do roboty na lekcji albo lekcja musia³a byæ arcyciekawa.

Klasa "normalna" w gimnazjum - 6 kartkówek na jednej lekcji i siedzieli jak myszy pod miot³±

Tak, jestem czasem niepedagogiczna

W liceum naród bardziej wspó³pracuje - to niezaprzeczalny fakt.

A co do najgorszych okresów ¿ycia - mój to gimnazjum, geneza wszelkich lêków i nerwic - ale to z powodu klasy.
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-11, 21:59   #3906
201612231846
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Wszystko zale¿y od klasy Mia³am klasê terapeutyczn± (11 dzieci z ADHD, problemami z nauk± i innymi takimi) - by³o super, wspó³pracowali, tylko musieli mieæ du¿o do roboty na lekcji albo lekcja musia³a byæ arcyciekawa.

Klasa "normalna" w gimnazjum - 6 kartkówek na jednej lekcji i siedzieli jak myszy pod miot³±

Tak, jestem czasem niepedagogiczna

A co do najgorszych okresów ¿ycia - mój to gimnazjum, geneza wszelkich lêków i nerwic - ale to z powodu klasy.
Tiaa. Niektóre klasy to istna pora¿ka.
Stary 2012-12-11, 22:00   #3907
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Poka¿ wiadomo¶æ
Tiaa. Niektóre klasy to istna pora¿ka.
Do tego te¿ trzeba przywykn±æ - nauczyciel nie wybiera klasy, tylko j± dostaje. I przez trzy lata musi dawaæ radê
Tylko fajnie by by³o, jakby wy³apywali osoby bêd±ce koz³ami ofiarnymi reszty.

Edytowane przez kascysko
Czas edycji: 2012-12-11 o 22:04
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-11, 22:01   #3908
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

a ja mam same pozytywne wspomnienia z ka¿dej szko³y ale i tak studia to najlepsze ¿ycie
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-11, 22:09   #3909
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Powiem tak. Ka¿dy ma inne wspomnienia ze szko³y. Dla mnie szko³a ¶rednia by³a lepsza ni¿ gimnazjum. Mo¿e ,dlatego ¿e w gimnazjum ludzie byli ,¿e tak powiem niedojrzali. Non stop siê z kogo¶ nabijali. No i by³ ten podzia³ spo³eczny na bogatych i biednych.
Dok³adnie, acz teraz jest u mnie na odwrót. Totalne dzieci - tak¿e jestem jeszcze dzieckiem, ale jakie¶ granice powinny byæ zachowane...
Cytat:
Serio? W takim razie ja chyba teraz chodzê do ¿³obka, bo liceum tego nazwaæ nie mo¿na
Cytat:
Napisane przez say-hello Poka¿ wiadomo¶æ
a ja mam same pozytywne wspomnienia z ka¿dej szko³y ale i tak studia to najlepsze ¿ycie
I to mnie pociesza
Stary 2012-12-11, 22:11   #3910
Hedonistka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 782

Dla mnie gimnazjum by³o najlepszym okresem- super ludzie, fajna szko³a, nauczyciele i w ogóle, masa wspomnieñ, ah... Za to liceum, o zgrozo... mi³o wspominam tylko trzy, cztery kole¿anki i nic wiêcej Studia bardzo mi³o i szkoda, ¿e to tylko jeszcze kilka miesiêcy, a na magisterce w innej szkole znów mo¿e byæ dla odmiany kiepsko

Jutro powinno doj¶æ do mnie zamówienie z Vatik± kokosow± i myd³em Aleppo Za to Sesa od DDD jeszcze siê nie pojawi³a
Stary 2012-12-11, 22:19   #3911
santi santi
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 399

Cytat:
U mnie podobnie - jednak zawsze mia³am szczê¶cie do klasy

Jedna santi wystarczy
santi santi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-11, 22:20   #3912
versatille
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 940

Cytat:
Mój najgorszy to podstawówka - mama nauczycielka...
Potem ju¿ by³o tylko lepiej. W gim mia³am w klasie tylko 7 dziewczyn i 15 ch³opaków codziennie wraca³am ze szko³y z bólem brzucha ze ¶miechu. A liceum okaza³o siê jeszcze lepsze choæ powa¿niejsze zboczone tematy z polonist± na lekcjach to jest to
No i mam to szczê¶cie, ¿e siedzê w rzêdzie z ch³opakami g³ównie, a nie z dziewczynami - i du¿o siê dzieje. Bêdzie mi tego brakowaæ
Cytat:
Oby, ale i tak wolê dmuchaæ na zimne

Gdy schudniesz bêdziesz fajnie wygl±daæ w ubraniu,
gdy æwiczysz - ¶wietnie wygl±dasz we wszystkim, zw³aszcza nago!
versatille jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-11, 22:20   #3913
aleeexandra
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 898

Przysz³o moje zamówienie z MedicSpa
Po tych waszych felernych egzemplarzach od razu rzuci³am siê na maski, ale wszystko z nimi ok Na tej ze spirulin± i keratyn± jest ta naklejka, o której która¶ z Was wspomina³a (nazwa Bingo zaklejona BingoSpa), ale nic podejrzanego w zapachu/kolorze/konsystencji nie znala³am. Bêd± testy
aleeexandra jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-11, 22:21   #3914
medsik
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 037
GG do medsik

Cytat:
Napisane przez santi santi Poka¿ wiadomo¶æ
U mnie podobnie - jednak zawsze mia³am szczê¶cie do klasy
zazdroszczê Wam, ja zawsze trafia³am najgorzej. ¼le wspominam ka¿d± klasê
medsik jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-11, 22:24   #3915
201612231846
Konto usuniête

Cytat:
Dok³adnie, acz teraz jest u mnie na odwrót. Totalne dzieci - tak¿e jestem jeszcze dzieckiem, ale jakie¶ granice powinny byæ zachowane...

Serio? W takim razie ja chyba teraz chodzê do ¿³obka, bo liceum tego nazwaæ nie mo¿na

I to mnie pociesza
Powiem tak ,ja zawsze mia³am problem z akceptacj± w gimnazjum. Podobnie¿ by³am zbyt dojrza³a. Ale jak dla mnie nagranie jakiej¶ laski telefonem jak siê przebiera na wf i wrzucenie tego na YouTube to dno. A u mnie w klasie taka sytuacja mia³a miejsce. Szkoda mi jej by³o. Szko³a te¿ wyci±gnê³a lipne konsekwencje. Czym jest obni¿enie zachowania przy takim filmiku? Nic dziwnego ,¿e pó¼niej ka¿dy problem rozwi±zywa³a piê¶ciami.
Stary 2012-12-11, 22:25   #3916
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Mój najgorszy to podstawówka - mama nauczycielka...
Potem ju¿ by³o tylko lepiej. W gim mia³am w klasie tylko 7 dziewczyn i 15 ch³opaków codziennie wraca³am ze szko³y z bólem brzucha ze ¶miechu. A liceum okaza³o siê jeszcze lepsze choæ powa¿niejsze zboczone tematy z polonist± na lekcjach to jest to
No i mam to szczê¶cie, ¿e siedzê w rzêdzie z ch³opakami g³ównie, a nie z dziewczynami - i du¿o siê dzieje. Bêdzie mi tego brakowaæ
Masz tego samego nauczyciela?
Ja tak mia³am w gimnazjum. Ze mn± 9 os. w klasie, w tym prócz mnie tylko jedna dziewczyna i gra³o. Ca³e gim. liczy³o tylko 39 osób A teraz w kl. 34 osoby, gdzie tylko 1/4 to ch³opcy, a w szkole s± chyba setki osób. Ciê¿ko te¿ przyzwyczaiæ mi siê znów do dzwonków (wszyscy patrzeli na mnie jak na kosmitê, kiedy nie wiedzia³am co siê dzieje, gdy dzwoni³ dzwonek) i dwóch semestrów, bo w gim. mia³am 4. Z reszt± klasy to niebo, a ziemia. Dawniej wszyscy mi pomagali, ale nie litowali siê, a teraz wyzywaj± od inwalid, kalek i sierot, popychaj± i kompletnie na nie mnie uwa¿aj± (co tydzieñ mam nowe krwiaki i siniaki, bo cierpiê na chorobê przy której mocniejszy dotyk powoduje powstawanie siniaka)... Gdyby wiedzieli ile ju¿ w ¿yciu wycierpia³am... Czasami mam ochotê ¿yczyæ im choæ czê¶ci tego, co przesz³am

Edytowane przez Kaveri
Czas edycji: 2012-12-11 o 22:26
Stary 2012-12-11, 22:26   #3917
AnnClaiir
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 474

Je¶li chodzi o szko³ê to ja najlepiej wspominam gimnazjum. Bardzo mia³am sympatyczn± klasê. W liceum pierwsza klasa taka ¶rednia, w drugiej mo¿e jakbym by³a od pocz±tku, a nie od drugiego roku by³oby du¿o lepiej. Ale przetrwa³am i na studiach mam ca³kiem fajn± grupê Chocia¿ gimnazjum chyba nic nie przebije
Stary 2012-12-11, 22:32   #3918
versatille
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 940

Cytat:
Ja tak mia³am w gimnazjum. Ze mn± 9 os. w klasie, w tym prócz mnie tylko jedna dziewczyna i gra³o. Ca³e gim. liczy³o tylko 39 osób A teraz w kl. 34 osoby, gdzie tylko 1/4 to ch³opcy, a w szkole s± chyba setki osób. Ciê¿ko te¿ przyzwyczaiæ mi siê znów do dzwonków (wszyscy patrzeli na mnie jak na kosmitê, kiedy nie wiedzia³am co siê dzieje, gdy dzwoni³ dzwonek) i dwóch semestrów, bo w gim. mia³am 4. Z reszt± klasy to niebo, a ziemia. Dawniej wszyscy mi pomagali, ale nie litowali siê, a teraz wyzywaj± od inwalid, kalek i sierot, popychaj± i kompletnie na nie mnie uwa¿aj± (co tydzieñ mam nowe krwiaki i siniaki, bo cierpiê na chorobê przy której mocniejszy dotyk powoduje powstawanie siniaka)... Gdyby wiedzieli ile ju¿ w ¿yciu wycierpia³am... Czasami mam ochotê ¿yczyæ im choæ czê¶ci tego, co przesz³am
Jak tego samego? Mam polonistê od polskiego w gim mia³am zaczepist± polonistkê

Nie martw siê, za rok zamieszakam w Kato i siê Tob± zaopiekujê

Gdy schudniesz bêdziesz fajnie wygl±daæ w ubraniu,
gdy æwiczysz - ¶wietnie wygl±dasz we wszystkim, zw³aszcza nago!
versatille jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-11, 22:32   #3919
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
biedactwo! w ogóle siê nimi nie przejmuj, to oni s± looserami!

dziewczyny, ponawiam pytanie: czy oleje orzechowe w lidlu s± w sta³ej ofercie, czy tylko na ¶wiêta (seria deluxe) ?
Stary 2012-12-11, 22:36   #3920
201612231846
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez medsik Poka¿ wiadomo¶æ
zazdroszczê Wam, ja zawsze trafia³am najgorzej. ¼le wspominam ka¿d± klasê
Nie martw siê. Ja w podstawówce mia³am samych ch³opaków ,tak¿e spoko . Do 2-giej klasy nawet spoko. Ale pó¼niej tragedia. W gimnazjum poziom ludzi nie zadziwia³ inteligencj± ,a w szkole ¶redniej klasa spoko ,a praktyki masakra

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Kretyni
Stary 2012-12-11, 22:42   #3921
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Jak tego samego? Mam polonistê od polskiego w gim mia³am zaczepist± polonistkê

Nie martw siê, za rok zamieszakam w Kato i siê Tob± zaopiekujê
Chodzi³o mi o to, ¿e na lekcjach polskiego u mnie, mój polonista lubi poruszaæ takie tematy

Do tego czasu zabiorê stamt±d upê w troki

Cytat:
biedactwo! w ogóle siê nimi nie przejmuj, to oni s± looserami!
£atwiej powiedzieæ, ale staram siê. Rozmawiam tylko z 3 dziewczynami z klasy Jako tako s± pomocne, je¶li chodzi o lekcje, kiedy nie ma mnie w szkole. No ale ¼le siê czujê, po prostu. Dawniej posz³am do prywatnego gimnazjum, bo w starym traktowali mnie jeszcze gorzej i przede wszystkim nie wiedzia³am co to strach czy ból brzucha przed szko³±, a teraz zwijam siê z rana, jak mam jechaæ do szko³y.
Cytat:
Kretyni
A co zrobiê? Musze wytrwaæ chocia¿ do koñca 1 kl.
Najgorsze jest to, ¿e staram siê dbaæ o siebie, swoje zdrowie, lekarze nagabuj±, aby unikaæ sytuacji, w których dochodzi do siniaczeñ, bo to niezdrowe (i wygl±dam, jakby mnie katowali w domu ). Kilka razy mia³am podejrzenie bia³aczki - gdzie objawem s± tak¿e siniaki. Nieraz nie wiem czy co¶ siê dzieje, czy wychodzi dopiero to, co mi zrobili
Stary 2012-12-11, 22:51   #3922
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 906

ja tam siê niezmiernie cieszê, ¿e omin±³ mnie ten cudowny wynalazek jakim jest gimnazjum

najmilej wspominam okres studiów, teraz jestem na podyplomówce ale to nie to samo, mimo ¿e wcze¶niej studiowa³am zaocznie
SoBitterSoSweet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-11, 22:51   #3923
201612231846
Konto usuniête

Cytat:
Chodzi³o mi o to, ¿e na lekcjach polskiego u mnie, mój polonista lubi poruszaæ takie tematy

Do tego czasu zabiorê stamt±d upê w troki

£atwiej powiedzieæ, ale staram siê. Rozmawiam tylko z 3 dziewczynami z klasy Jako tako s± pomocne, je¶li chodzi o lekcje, kiedy nie ma mnie w szkole. No ale ¼le siê czujê, po prostu. Dawniej posz³am do prywatnego gimnazjum, bo w starym traktowali mnie jeszcze gorzej i przede wszystkim nie wiedzia³am co to strach czy ból brzucha przed szko³±, a teraz zwijam siê z rana, jak mam jechaæ do szko³y.

A co zrobiê? Musze wytrwaæ chocia¿ do koñca 1 kl.
Najgorsze jest to, ¿e staram siê dbaæ o siebie, swoje zdrowie, lekarze nagabuj±, aby unikaæ sytuacji, w których dochodzi do siniaczeñ, bo to niezdrowe (i wygl±dam, jakby mnie katowali w domu ). Kilka razy mia³am podejrzenie bia³aczki - gdzie objawem s± tak¿e siniaki. Nieraz nie wiem czy co¶ siê dzieje, czy wychodzi dopiero to, co mi zrobili

S³uchaj ,a przeniesienie siê do innej szko³y po 1 semestrze? Najchêtniej bym pozabija³a takich ludzi
Stary 2012-12-11, 22:59   #3924
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
A liceum okaza³o siê jeszcze lepsze choæ powa¿niejsze zboczone tematy z polonist± na lekcjach to jest to
Och, ci panowie poloni¶ci. Te¿ takiego mia³am w liceum. To by³ jedyny nauczyciel z którym na wycieczkach prowadzili¶my powa¿ne d³ugie nocne Polaków rozmowy i jedyny, który rozumia³ moje poczucie humoru. Gdy mu pyskowa³am za bardzo, rzuca³ tekstem: "Gdyby¶ by³a dwa lata starsza to bym Ciê inaczej uciszy³". I tak wymownie porusza³ brwiami.

Liceum by³o dobre. Ale studia i tak najlepsiejsze.

Sesa dzisiaj po raz ostatni. I rado¶æ i smutno.

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2012-12-11 o 23:00
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-11, 22:59   #3925
Hedonistka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 782

Kaveri, bardzo Ci wspó³czujê. To jacy ludzie potrafi± byæ wstrêtni, wredni, okrutni, bezmy¶lni, bez wyobra¼ni, taktu, empatii jest pora¿aj±ce. Pokazuj± takim zachowaniem brak klasy, dojrza³o¶ci, mózgu... szkoda s³ów ehh
Stary 2012-12-11, 23:21   #3926
Gwiazda Wieczorna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 360

Kocham olej ³opianowy
Gwiazda Wieczorna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-11, 23:27   #3927
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwiazda Wieczorna Poka¿ wiadomo¶æ
Kocham olej ³opianowy
ja te¿ dzisiaj akurat o nim pisa³am na blogu
Stary 2012-12-11, 23:29   #3928
deszczowypies
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 182

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ
Ja zawsze jem gluta z ziarenkami
A teraz zajadam owsiankê z siemieniem i otrêbami.
ja czasem te¿, ale wtedy zamykam oczy i wch³aniam go jak najszybciej, co by tylko tego zglucenia nie czuæ

Cytat:
Napisane przez CrimsonGhost Poka¿ wiadomo¶æ
G³upie ale pierwsze co pomy¶la³am to "muszê obadaæ sk³ad karmy dla psów i zobaczyæ co tam ciekawego jest"
hahahah, widzê, ¿e to ju¿ wiza¿owe zboczenie

Cytat:
Ale wiesz co? Ja na pocz±tku chcia³am wygl±daæ podobnie do laski z mojego Avatara. Ale grzywka jak dla mnie zbyt grzeczna, falki chcê mieæ równe, a nie takie byle co, no i kolor jaki¶ bardziej ludzki, choæ do czerwieni mnie ci±gnie
Te¿ sobie znajd¼ jaki¶ Avatar, który Ci humor bêdzie poprawia³ np. ³adn± laskê, ale z brzydkimi lokami i te¿ poczujesz, ¿e jeste¶ lepsza od swojego Avatara
dlatego ja sobie walnê³am Bridget Jones i na punkcie jej w³osów akurat nie mam ¿adnych kompleksów

Cytat:
pjona, tak samo!

Cytat:
nie da rady przynie¶æ siê ju¿ teraz? próbowa³a¶ rozmawiaæ z pedagogiem, psychologiem szkolnym, wychowawc±, rodzicami? nie wiem czy wiesz, ale to mo¿e podchodziæ pod nêkanie, które jest karalne. je¶li szko³a siê tym nie zainteresuje, a Twoi rodzice bêd± chcieli wnie¶æ oskar¿enie - zarówno Twoi "koledzy" jak i ca³e grono pedagogiczne mo¿e mieæ nie lada k³opoty. Pomy¶l nad tym i zasygnalizuj "górze" jak siê sprawy maj±. Powodzenia, trzymaj siê!
i poka¿ im to: Art. 190a.
§ 1. Kto przez uporczywe nêkanie innej osoby lub osoby jej najbli¿szej wzbudza u niej uzasadnione okoliczno¶ciami poczucie zagro¿enia lub istotnie narusza jej prywatno¶æ, podlega karze pozbawienia wolno¶ci do lat 3.

deszczowypies jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-11, 23:33   #3929
say-hello
Zakorzenienie

na w³osy olej z orzecha w³oskiego (muszê w koñcu go wykoñczyæ, za da miesi±ce siê przeterminuje) i do spania
Stary 2012-12-11, 23:36   #3930
the rock
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 178
GG do the rock

Powiem tak, od 8 do 19:15 by³am odciêta od ¶wiata
Nie by³o pr±du bo wymieniali s³upy energetyczne na mojej wiosce

Wiêc przyznajê bez bicia, ¿e nie nadrabiam ale za tydzieñ we wtorek idê do fryzjera na farbê i ciêcie

regenerujê w³osy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.