Fakty o nas samych - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-12-11, 13:19   #31
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana
Dot.: Fakty o nas samych

Fajny wątek
1. przed okresem wzruszam się na byle jakim porgramie oraz płaczę o najmniejsza drobnostkę
2.obgryzam nałogowo skorki
3.odczuca mnie na sama mysl o plackach ziemniaczanych
4.zawsze keidy ogladam z tż'tem film musze w miedzyczasie wejsc na filmweb i czytac spoilery
5.jestem maniaczka teorii wielkiego podrywu
6.nie przepadam za dziecmi
7.kocham temperature powyzej 30stopni
8.jak bylam mala przed kazdym wfem plakalam pol nocy
9.keidys nienawidzilam marchewki, a teraz moglabym ja jesc tonami
10.lubie zdrapywac z paznokci lakier, chociaz wiem, ze nie jest to dobre dla samej plytki ;D
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 13:44   #32
papryczka160
Wtajemniczenie

To i ja coś dorzucę .
1. Lubię przeglądać książki kucharskie, gorzej z gotowaniem.
2.Boję się kotów.
3. Jestem uzależniona od słodkości, codziennie muszę zjeść choćby cukiereczka.
4. Boję się przyszłości ;-(.
5.Trochę za dużo wydaję ;-(.
6. Uwielbiam sport każdego rodzaju narty, basen, rower, fitness.
7. Uzależniona od neta .
8. Jestem maruda i dobrze o tym wiem, ale ciężko się powstrzymać.;-)
9.Kocham zwierzęta.
10. Kocham góry .
papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 14:07   #33
coff3ina
Zadomowienie

1. Mialam kilkadziesiat chomikow w swoim zyciu - wszystkie szczesliwie dozyly sedziwego wieku. Dlaczego kilkadziesiat? Nie podejrzewalismy, ze parka moze byc az tak plodna.
2. Uwielbiam dekorowac swoj pokoj/mieszkanie zwlaszcza w czasie swiatecznym.
3. Lubie recznie robione rzeczy typu szaliki, figurki, pudelka itd. Koncze swoj pierwszy szalik na drutach.
4. Jak jestem sama w mieszkaniu spie przy zapalonym swietle w przedpokoju. Zostalo mi z czasow dziecinstwa. Niby wiem, ze nic sie tam nie kryje ale jednak wole miec pewnosc.
5. Tim Burton jest dla mnie jednym z najlepszych tworcow.
6. Jestem swieczko-maniaczka. Mam kilkanascie zapachow z tej samej firmy.
7. Irytuja mnie reklamy z typu: musisz byc najlepsza Pania Domu i prasowac koszule swojemu mezczyznie bo w innym wypadku bedziesz nieszczesliwa, niespelniona a on znajdzie sobie inna.
8. Podczas podrozy zawsze staram sie znalezc rzecz, ktora bedzie wizytowka danego regionu/panstwa. Niekoniecznie typowa i 'oklepana'.
9. Moglabym zamieszkac w dobrej herbaciarni.
10. Lubie chodzic po drzewach.

https://www.facebook.com/thefeelgoodplace1
coff3ina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 15:18   #34
Groverka
Raczkowanie

1. Jestem okropną bałaganiarą. Zawsze jak posprzątam (a kiedy sprzątam to wszystko musi być zrobione idealnie) to obiecuję sobie, że od teraz wszystko będę odkładać na swoje miejsce, żeby ten porządek utrzymać. Po paru godzinach znowu jest tak jak przed sprzątaniem
2. Nie lubię skrajnych temperatur.
3. Ze sportów uwielbiam tenisa stołowego, mogłabym grać dniami i nocami bez przerwy
4. Za bardzo wszystko olewam, niczym się nie przejmuję (a jeśli już to krótko) i chciałabym to w końcu zmienić, bo kiedyś okaże się, że niestety, ale nie "będzie dobrze"
5. Nie potrafię krzyczeć, koleżanki myślą, że jestem oazą spokoju (mówią, że nigdy nie widziały mnie wkurzonej), a tak naprawdę złoszczę się, ale w sobie.
6. Nienawidzę wstawać rano, zajęcia mogłabym zaczynać o 13 i siedzieć na uczelni do 21. Zawsze dziwiło mnie jak koleżanki wolą iść np na 7 i wrócić wcześniej. Jak mam raz w tygodniu na 7.30 to szlag mnie trafia, jestem jak zombie, z zajęć nie wynoszę nic, bo co 5 minut patrzę na zegarek i obliczam za ile minut znowu położę się spać. Przez to nienawidzę piątku
7. Po alkoholu włącza mi się słowotok. Mówię po prostu, żeby mówić. Na drugi dzień mi głupio przez głupoty jakie wygadywałam
8. Uwielbiam śpiewać prowadząc samochód.
9. Nie lubię jeść kiedy ktoś patrzy.
10. Kocham się śmiać tak, że aż boli mnie brzuch i lecą mi łzy, dlatego jest to jeden z głównych wyznaczników wyboru znajomych

Edytowane przez Groverka
Czas edycji: 2012-12-11 o 15:20
Groverka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 15:55   #35
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Napisane przez Groverka Pokaż wiadomość
6. Nienawidzę wstawać rano, zajęcia mogłabym zaczynać o 13 i siedzieć na uczelni do 21. Zawsze dziwiło mnie jak koleżanki wolą iść np na 7 i wrócić wcześniej. Jak mam raz w tygodniu na 7.30 to szlag mnie trafia, jestem jak zombie, z zajęć nie wynoszę nic, bo co 5 minut patrzę na zegarek i obliczam za ile minut znowu położę się spać. Przez to nienawidzę piątku
Hahah też miałam w piątki na rano. Wszystkie studenckie imprezy odbywały się w czwartki, bo piątki głównie wolne i ludzie jechali do domu, ale my mieliśmy lektorat na 8.00. Nic się na studiach nie nauczyłam z anglika bo siadałam w ostatnim rzędzie i udawałam że mnie nie ma Ale ogólnie wolę na rano a popołudnie mieć dla siebie

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 17:04   #36
Selfish Girl
Life is a drink ...

1. Jako jedyna w domu jestem leworęczna
2. Głównie słucham amerykańskiego rapu i R'n'B ale mam słabość do Britney Spears, Christiny Aguilery i Lady Gagi
3. Nie wyjdę z domu bez makijażu.
4. Jak jestem sama w domu to lubię chodzić w samej bieliźnie.
5. Bardzo lubię zwierzęta, tak bardzo, że w przyszłości chciałabym mieć swoją farmę owiec, kóz i całe stado gęsi i kaczek
6. Jestem uzależniona od chipsów i pepsi - nawet teraz jem chipsy XD
7. Potrafię kupić buty na wysokim obcasie i nigdy ich nie założyć
8. Może zabrzmi to dziwnie ale uwielbiam obierać ziemniaki ...
9. Jeżeli ktoś robi mi jakieś świństwo - zazwyczaj odpłacam sie tym samym.
10. Przygarnęłam z ogłoszenia dwie szynszyle którym dałam na imie Pika i Czu.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 17:34   #37
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac
Konto usunięte

1. Kocham majonez, z majonezem zjem wszystko. Właśnie robię tosty smarowane majonezem zamiast masłem<3
2. Jestem introwertykiem.
3. Jestem półgłucha
4. Mam problemy z koordynacją i równowagą, potrafię się przewrócić stojąc albo wpaść na ścianę idąc prostym korytarzem. Nie radzę też sobie z tańcem.
5. Mam czasem takie dni, niezależnie od niczego, kiedy potrafię się wzruszyć oglądając napisy po W11
6. Uwielbiam tetrisa i pasjansa.
7. Nie podnoszę głosu, nie krzyczę; ogólnie mało co wyprowadza mnie z równowagi.
8. Moją taktyką na podryw jest niepatrzenie w oczy, nieodzywanie się, a najlepiej ucieczka
9. Nowo poznanych ludzi mój mózg zapamiętuję poprzez przypinanie ich do miejsc, w których ich poznałam. Wiele razy zdarzyło mi się nie poznać kogoś na ulicy, ponieważ spotykam go np. tylko u koleżanki w domu i mój mózg nie wyobraża sobie, że ktoś może występować w innych miejscach
10. Wszystkie niespokrewnione, najbliższe mi osoby płci żeńskiej mają na imię Marta
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-11, 18:12   #38
antidotum89
Wtajemniczenie

1. Panicznie boje sie zab!
2. Nie cierpie ciem:P
3. Uwielbiam czosnek i cebulę
4. Lubie mowic, duzo, lubie publiczne wystapienia, bo wiem ze umiem naklonic ludzi do sluchania mnie
5. Uwielbiam i Kocham miloscia bezwarunkowa mojego prawie 18letniego kocurka, czesto nazywam go moim kochaniem
6. Kocham sie malowac <3
7. Nie nawidze malowac paznokci ale zawsze mam pomalowane
8. Nie muszę do śniadania miec czegos do picia ale zawsze musze przepic zupę
9. pije nawet 6 kubków kawy dziennie
10. Dla mnie idealna temp jest 30st <

"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it "

antidotum89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 18:19   #39
isetta_
Zadomowienie

1. Nie lubię mieć porządku. Prawie każda rzecz u mnie w pokoju jest na wierzchu, dzięki temu wiem gdzie co jest.
2. Lubię ironicznych ludzi.
3. Nie potrafię się skupić przy muzyce, jak coś mam zrobić, muzyka musi być wyłączona.
4. Podczas okresu piekę zakalce, zawsze. Dlatego przestałam piec w te dni.
5. Kiedy ktoś z mojego otoczenia mówi "zara, tera, poszłem, wziełem" w myślach brzydko o nim mówię
6. Odpręża mnie malowanie paznokci.
7. Mam sporo par butów, które kupiłam, a nigdy nie miałam na nogach. Nie sprzedałam/oddałam ich, bo mam dziwny do nich sentyment i lubię na nie po prostu popatrzeć.
8. Nie wyobrażam sobie ranka bez wypicia herbaty w moim 0,5 l kuflu od piwa.
9. Zawsze wszystko głupio analizuję, często zastanawiam się czy to przypadkiem nie jakaś nerwica.
10. Marzę by zamieszkać w Norwegii po studiach.
isetta_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 18:28   #40
strzałka17
Raczkowanie

1. Jestem strasznym nerwusem. Wszystkim się przejmuję.
2. Jestem uzależniona od neta.
3. Jestem leniem. Mogę przesiedzieć cały dzień nic nie robiąc.
4. Jestem strasznie ambitna. Chcę być we wszystkim najlepsza, ale powyższy pkt mnie ogranicza.
5. Jestem bardzo nieśmiała.
6. Lubię imprezy i dobrze się bawić.
7. Boję się, że nie znajdę pracy po studiach.
8. Jestem marzycielką.
9. Uwielbiam ludzi z poczuciem humoru.
10. Kocham pieski i kotki.
strzałka17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 18:48   #41
Darkoz
Zakorzenienie

1. Śmiech jest moim lekarstwem na wszystko.
2. Codziennie muszę wypić cappuccino, kawę albo herbatę.
3. Uwielbiam naleśniki z bananami i czekoladą.
4. Po obejrzeniu Avengers zakochałam się w Robercie Downey Jr i granej przez niego postaci.
5. Lubię psy, ale o wiele bardziej podziwiam temperament kota i uważam, że ten drugi lepiej pachnie.
6. Uwielbiam ironiczne żarty i przekomarzanie się z przyjaciółmi.
7. Mam wielkie kłopoty z wstawaniem rano i często się spóźniam z tego powodu.
8. Nie cierpię ananasów z puszki.
9. Szlag mnie trafia, jak ktoś wchodzi bez pukania albo przy wychodzeniu zostawia drzwi otwarte na oścież.

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-11, 19:14   #42
fioleciasto
Zakorzenienie

1. Jestem szczęśliwie zakochana od prawie 4 i pół roku.
2. Mam siostrę, która od 9 lat mieszka za granicą.
3. Uwielbiam zwierzęta, a ostatnio całą sobotę szukałam z tż i mamą domów dla dwóch porzuconych kociaków- udało się ale jednego wieźliśmy aż 50km
4. Bardzo dużo jem, zarówno 'normalnego' jedzenia jak i słodyczy. Nie ma dnia żebym nie zjadła czegoś słodkiego, nie podjadała do nocy itd.
5. Od tygodnia ćwiczę i bardzo dobrze się z tym czuje
6. Gdy nie mogę podjąć jakieś decyzji, rzucam kostką
7. Co piątek maluje paznokcie.
8. Lubię swoje mieszkanie, mieszkam z mamą.
9. Studiuje i choć czasem mam dość tego kierunku to i tak chyba bym go nie zmieniła.
10. Urodziłam się w listopadzie i jestem skorpionem.
11. Codziennie rano piję kawę, najczęściej w 0,5l kubku
12. Nie palę papierosów i brzydzi mnie to
13. Lubię wstawać wcześnie, źle się czuje gdy zdarzy mi się dłużej pospać

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26

Edytowane przez fioleciasto
Czas edycji: 2012-12-11 o 19:16
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 19:33   #43
visionAM
Zakorzenienie

Fajny wątek

1. Jestem bardzo nerwowa i wszystkim się przejmuję, nawet niepotrzebnymi pierdołami, ale wszystko duszę w sobie i reakcją na nerwowe/stresujące sytuacje jest u mnie drżenie całego ciała i ucisk w żołądku

2. Nigdy nie wyjdę z domu nieumalowana, nawet w mieszkaniu baaaardzo rzadko chodzę bez makijażu... nienawidzę siebie niepomalowanej

3. Często zbyt wybiórczo traktuję różne fakty i później wychodzi na to, że wiem, że dzwoni ale nie wiem, w którym kościele Albo nie potrafię się do końca odpowiednio wysłowić, bo o czymś zapomnę/nie przyswoję i niby wiem co mówić, ale nie kończę myśli/zdania tak jak powinnam.

4. Studiowałam kierunek związany z geografią, a kompletnie nie znam się na mapie ani Polski ani świata... mam wielkie problemy z zapamiętaniem gdzie jest jakie miasto, rzeka czy góry. Nawet stolice europejskie znam bardzo średnio

5. Jestem trochę a-społeczna, tzn. mam sporo znajomych, ale nie czuję potrzeby utrzymywania z nimi jakiś super dobrych kontaktów, mój TŻ twierdzi, że jestem dość zdystansowana do ludzi co podobno bardzo widać. Dopiero gdy kogoś poznam i polubię czuję się przy nim swobodnie i uważam, że taka osoba zasługuje na moje zainteresowanie

6. Nie przepadam za dziećmi i nie rozczulam się na ich widok. Ostatnio zaczęły mnie tylko "ruszać" małe pieski, może to jakieś pierwsze objawy instynktu, ale mam nadzieję, że nie

7. Ciężko mi przetrawić pewne nie do końca dobre wybory życiowe i często sama biję się ze swoimi myślami i pluję sobie w brodę, że zrobiłam tak, a nie inaczej i jaka byłam głupia...

8. Jestem uzależniona od internetu, Facebooka i Wizażu

9. Kupuję ciuchy i buty, w których później nie chodzę albo założę raz i leżą w szafie przez rok albo dłużej. Lubię też bardzo wysokie szpilki, a później nie chodzę w nich, bo bolą mnie stopy itp.

10. Dłubię w nosie, gdy nikt nie widzi

11. Chciałabym zrobić w życiu wiele rzeczy i do wielu z nich wystarczy niewiele, ale po prostu mi się NIE CHE i nie umiem z tym nic zrobić....
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 19:58   #44
Mome
Raczkowanie

1. Jestem leworęczna i lubię siebie za to.
2. Nie znoszę, kiedy ludzie komentują to, czy/ ile/ kiedy/ co jem. Mój talerz - moja sprawa. Jem małe porcje, za to często (co 1,5 - 2 godziny), bo właśnie wtedy jestem głodna - i nie ma w tym żadnej ideologii.
3. W związku z poprzednim: nigdy nie byłam na diecie i nie mam zamiaru być.
4. Nigdy nie farbowałam włosów (ok, raz, ale się nie liczy, bo farba w ogóle nie chwyciła).
5. Bardzo żałuję, że ze względów finansowo-mieszkaniowych na razie nie mogę mieć kota. Kotki są najlepsze na świecie
6. Cały czas mam wrażenie, że za mało i nie dość dobrze pracuję.
7. Bardzo lubię zdrobnienia. I tak, jestem jedną z tych irytujących osób, które mówią "pieniążki", "we wtoreczek", "torebusia". W dodatku świetnie się przy tym bawię i nie mam żadnych wyrzutów sumienia
8. Większość znajomych postrzega mnie jako osobę dość ponurą.
9. Nie znoszę wszelkiego rodzaju obrońców poprawności językowej.
10. Za każdym razem, kiedy się z kimś pokłócę, zaczynam to analizować na wszystkie strony i dochodzę do wniosku, że nie miałam racji i trzeba było ustąpić (niezależnie od tego, jak głupie są poglądy tej drugiej osoby)
Mome jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-11, 20:08   #45
svamp
Zadomowienie

o, jak ja lubię takie wątki. na forum humorum (na gazeta.pl) jest mój ulubiony wątek "10 przypadkowych faktów o Tobie" <3

1. Nie wyobrażam sobie innej przyszłości niż zamieszkanie na północy kontynentu. Z chęcią będę żyła na norweskich Lofotach, łowiła dorsze i miała wywalone na resztę świata. Taki mam plan.
2. No, może nie do końca na resztę. Marzę, żeby pojeździć rowerem po Islandii, poza tym fascynuje mnie kultura Japonii. No i Nowa Zelandia, Indonezja.
3. Uwielbiam gotować.
4. A jeszcze bardziej jeść.
5. Kilka lat temu ważyłam 39kg, ale jak wyżej - uwielbiam jedzenie. Za dobre żarcie z kuchni indyjskiej byłabym w stanie zabić.
6. Od podstawówki mam nerwicę natręctw - raz jest lepiej, raz gorzej. Obecnie walczę z natręctwami w głowie (liczenie liter, powtarzanie słów) Męczy mnie to.
7. Mam bardzo toksycznych rodziców.
8. Wszystkie pieniądze jakie mam wydaję na koncerty i festiwale.
9. W moim poprzednim mieszkaniu było tak zimno, że para leciała z ust, a w obecnym jest tak ciepło, że nie musimy w ogóle grzać.
10. Czasami mówię jak Yoda i tego nie kontroluję.
waiting for it to come back to me
svamp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-11, 20:43   #46
ladylajla
Zakorzenienie

1. Nigdy nie kupiłam nic przez internet.

2. Mam dwie kocie znajdy.

3. Boję się niemowląt, a już nade wszystko noworodków - tzn. nie, że uciekam z krzykiem na ich widok, ale za nic nie chcę brać na ręce ani bawić, by niechcący nie zrobić im krzywdy.

4. Ludzie często mnie zaczepiają i o coś pytają, zagadują - mam wrażenie, że częściej niż innych. Nawet jak jestem z kimś, albo z grupą, to zwracają się do mnie. Nie wiem dlaczego

5. Lubię chodzić do kina na przedpołudniowe seanse.

6. Kiedy czymś się szczególnie interesuję, dogrzebuję się do w 50 strony Google.

7. Czytałam wszystkie szkolne lektury. Lubię czytać, ale to było czynione z jakąś perwersyjną satysfakcją

8. Nadużywam słowa "nie". I wyrażenia "nie wiem".

9. Często odczuwam irracjonalny wstyd za innych, np. kiedy ktoś zachowuje się idiotycznie, niekulturalnie itd.. Kiedy w talent show pokazują freaka, zmieniam kanał, bo mi przykro jak się poniża i robią z niego pośmiewisko.

10. W drugiej klasie wróciłam raz ze szkoły bez plecaka, za to radośnie wymachując workiem z kapciami Na szczęście nie zginął
Stary 2012-12-11, 21:24   #47
Ivenna
Raczkowanie

1. Kocham zwierzęta - zwłaszcza psy i koty.
2. Nie znoszę zapachu papierosów ani palaczy.
3. Jestem bardzo roztrzepana, zawsze przed jakimś ważnym wydarzeniem muszę kogoś zapytać co, gdzie i kiedy.
4. Nie lubię dzieci.
5. Lubię osoby cyniczne, odważne i ze specyficznym poczuciem humoru, a także ludzi, którzy dużo się śmieją.
6. KOCHAM zimę i lato. Choć lato raczej przez parę miesięcy w roku, bo jestem typem zdecydowanie zimnolubnym i w upały (gdy nie mogę się kąpać w jeziorze) po prostu się męczę. Przez to nie mogłabym mieszkać w jakimś ciepłym kraju.
7. Spaaaaanie ! Uwielbiam !
8. Nienawidzę sprzątać i malować paznokci.
9. Uwielbiam gry komputerowe. Marzę aby mieś PS3.
10. Jestem introwertyczna i małomówna.
Stary 2012-12-11, 21:57   #48
martynusia222
Zakorzenienie

Myślałam, że wątek umrze przez offtopa, ale skoro tak się nie stało to i ja

1. Uwielbiam filmy dokumentalne ( ale nie przyrodnicze i historyczne).
2. Kocham polski hip-hop.
3. Kocham kupować buty i torebki, nienawidzę spodni, choć miłością nieśmiertelną kocham spodnie rurki i nie założę innych.
4. Nie lubie się zwierzać ze swojego życia uczuciowego.
5. Lubię zapach nowych książek/gazet.
6. Zaczęłam palić fajki, pić alkohol i jarać zioło w wieku 14-15 lat i nie wyrosłam na patologię.
7. Uwielbiam psiaki rasy golden retriever.
8. Mogłabym jeść tylko fast foody i papryczki chilli, a zapijać wszystko coca colą.
9. Studiować/ uczyć się mogłabym całe życie.
10. Kocham kluby, imprezy, kolorowe drinki.
Stary 2012-12-11, 22:38   #49
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladylajla Pokaż wiadomość
1. Nigdy nie kupiłam nic przez internet.

2. Mam dwie kocie znajdy.

3. Boję się niemowląt, a już nade wszystko noworodków - tzn. nie, że uciekam z krzykiem na ich widok, ale za nic nie chcę brać na ręce ani bawić, by niechcący nie zrobić im krzywdy.

4. Ludzie często mnie zaczepiają i o coś pytają, zagadują - mam wrażenie, że częściej niż innych. Nawet jak jestem z kimś, albo z grupą, to zwracają się do mnie. Nie wiem dlaczego

5. Lubię chodzić do kina na przedpołudniowe seanse.

6. Kiedy czymś się szczególnie interesuję, dogrzebuję się do w 50 strony Google.

7. Czytałam wszystkie szkolne lektury. Lubię czytać, ale to było czynione z jakąś perwersyjną satysfakcją

9. Często odczuwam irracjonalny wstyd za innych, np. kiedy ktoś zachowuje się idiotycznie, niekulturalnie itd.. Kiedy w talent show pokazują freaka, zmieniam kanał, bo mi przykro jak się poniża i robią z niego pośmiewisko.

10. W drugiej klasie wróciłam raz ze szkoły bez plecaka, za to radośnie wymachując workiem z kapciami Na szczęście nie zginął
Przepraszam za ot, ale zauważyłam, że wiele osób tak ma, a wydawało mi się, że tylko ja
a34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-12, 00:11   #50
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez svamp Pokaż wiadomość
6. Od podstawówki mam nerwicę natręctw - raz jest lepiej, raz gorzej. Obecnie walczę z natręctwami w głowie (liczenie liter, powtarzanie słów) Męczy mnie to.
To jest jakieś natręctwo? Bo ja mam coś podobnego Czyli, rozpoczynając moją listę:
1. Gdy widzę jakieś słowo, odruchowo liczę szybko, ile ma liter i sprawdzam, czy jest to liczba podzielna przez 2, 3, 5 itd(ale głównie przez trzy, nie wiem czemu ). Tak samo jest z liczbami. Dodatkowo, jak idę chodnikiem czy inną drogą, gdzie są wyraźne linie od płyt, liczę do sześciu i "na sześć" mam stanąć na złączu płyt. Jeśli za pierwszym razem mi nie wyjdzie- dostosowuję krok tak, aby móc iść wg mojego "planu"

2. Często bardzo mocno się zamyślam, czasami wypowiadam na głos strzępki swoich myśli(ale staram się kontrolować w miejscach publicznych).

3. Panicznie boję się grzybów i koni.

4. Kocham koty

5. Gdy jestem smutna/zła/przygnębiona/rozdrażniona, pocieszam się gotowaniem i jedzeniem Moimi czołowymi poprawiaczami nastroju są placki ziemniaczane z serem żółtym na wierzchu i wszelakie risotta warzywne

6. Kocham historię, zwłaszcza międzywojnie.

7. W związku z powyższym- uwielbiam polskie komedie z tego okresu(Bodo), a starych tang mogłabym słuchać bez końca(moje ulubione- Jedna, jedyna w wykonaniu Fogga

8. Jeśli chodzi o gust muzyczny Uwielbiam klasyczne zespoły rockowe- The Doors, The Beatles, AC/DC, Black Sabbath oraz(mniej klasyczne ) The White Stripes. Z polskich zespołów lubię Pidżamę Porno, Manaam, Republikę.

9. Nie lubię dzieci.

10. Kocham czytać

11(dodatkowo ). Uwielbiam życie towarzyskie, ale często mam strasznie introwertyczne zapędy i potrafię nie iść na jakąś imprezę, na którą czekałam kilka dni, bo "nie chcę nikogo widzieć i chce być sama" Potrafię też na tydzień odciąć się od świata, bo nie mam ochoty na kontakty z kimkolwiek. Walczę z tym, bo czasami naprawdę źle na tym wychodzę, no ale cóż
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-12, 01:12   #51
Precious things
Rozeznanie

1. Moja ulubiona książka to ,, Idiota".
2. Z moim przyjacielem znamy się 22 lata.
3. Uwielbiam szczury kapturowe.
4. Mam skrzywienie odnośnie ludzi bezdomnych, w ciężkiej sytuacji życiowej, uzależnionych, więźniów - za dużo i za często się zastanawiam czego musiał doświadczyć człowiek żeby sięgnąć dna i jak wyglądało jego życie.
5. Mam małą niedowagę.
6. Bardzo lubię miejsce, w którym mieszkam.
7. Jeśli narysuję konia i psa, to i tak nie można tego odróżnić - nie mam absolutnie żadnego talentu artystycznego.
8. Jestem za eutanazją.
9. Mówię czasami do swojej babci po imieniu.
10. Umiem zjeżdzać na rowerze po schodach.

Edytowane przez Precious things
Czas edycji: 2012-12-12 o 01:25
Precious things jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-12, 06:48   #52
oh Mandy
Zakorzenienie

Fajny wątek

1. Jestem jedynaczką i nigdy nie chciałam mieć rodzeństwa.
2. Nie lubię jabłek, a mama zawsze mi je kupuje.
3. Nigdy nie byłam w górach, bo mam lęk wysokości.
4. Najbardziej lubię, gdy temperatura na zewnątrz wynosi 15-20 stopni, nie przepadam za upałami.
5. Farbuję włosy od 15 roku życia.
6. Wstydzę się chodzić bez makijażu.
7. Boję się duchów, a z racji tego, że obecnie mieszkam sama, śpię z zapalonym światłem.
8. Pierwszego papierosa i piwo spróbowałam mając 13 lat.
9. Jestem uzależniona od coli i słodyczy.
10. Wolę kupować kosmetyki, niż buty i torebki.
Stary 2012-12-12, 07:11   #53
Delli
Zakorzenienie

Cytat:

Mam identycznie! Zmieniam kanał albo wychodzę z pokoju bo mi wstyd, że ktoś się zbłaźnił itp.
Stary 2012-12-12, 14:40   #54
svamp
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
To jest jakieś natręctwo? Bo ja mam coś podobnego
jeśli uniemożliwia/utrudnia Ci to normalne funkcjonowanie to tak, jest to natręctwo. ja czuję wewnętrzną potrzebę poddawania się natręctwom, bo wmawiam sobie, że jeśli czegoś nie zrobię, to umrze ktoś z mojej rodziny. tracę przez to dużo czasu
waiting for it to come back to me
svamp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-12, 15:36   #55
PinkSlip
Różowy Jednorożec

1. Uwielbiam pakować prezenty - nie tylko świąteczne ale i urodzinowe, imieninowe, każde. Jestem najszczęśliwsza na ziemi pakując takie cudowne paczuszki - ozdabiać je własnoręcznie zrobionymi dodatkami, kokardkami, tasiemkami, kwiatuszkami i wszelkimi koralikami i swiecidełkami - nie wyobrażam sobie dać komuś prezentu wsadzonego w zwykła torebkę.
2. Największą radochę z samego rana sprawia mi robienie pełnego makijażu oka - najlepiej jeszcze by był kolorowy i wprawiający wszystkich w "Łaaaał, ale masz ładne oczy! - co to za cienie?!"
3. Uważam białą zimę i święta zimowe za najpiękniejszy i najbardziej bajkowo - magiczny okres w ciągu roku.
4. Uwielbiam gorące kąpiele, gorące napoje i gorące potrawy - takie by aż parzyły TŻ nigdy nie chce się ze mną kąpać bo "No przecież nie da się wejść do takiej wody! Ty jesteś jakaś żaroodporna!"
5. Zawsze gdy jedziemy na wakacje (za dziecka) i urlop (teraz) gdzieś daleko (Chorwacja od kilku lat) mam wrażenie jakby coś mnie cisnęło w gardło - nie mogę się nacieszyć - innymi widokami za oknem, innymi roślinami na postojach, kolejnymi mijanymi miastami, chce mi się płakać z radości . A gdy już zajedziemy na miejsce nie pozwalam się nawet wypakowywać tylko od razu chcę biec nad wodę
6. Gdy jestem sama w domu albo jadę sama autem zawsze rozmawiam ze sobą. Nawet teraz pisząc tego posta
7. Znam na pamięć i uwielbiam nade wszystkie inne filmy wszystkie części Gwiezdnych Wojen, Obcego, Harrego Pottera, Władcy Pierścieni oraz każdy film Tima Burtona
8. Bardzo nie lubię ludzi nie dbających o rośliny i nie szanujących natury. Uwielbiam kwiaty, krzewy, drzewa, łąki. Dom mam cały w kwiatach i bardzo mnie cieszy pielęgnowanie ich.
9. Bardzo drażni mnie oglądanie kabaretów - nie wiem dlaczego, nie docierają chyba do mnie
10. Uwielbiam spódnice, baskinki, wysokie buty, falbany, żaboty, apaszki, pufki i inne, bardzo kobiece elementy garderoby - oczywiście w granicach rozsądku
11. Uwielbiam oglądać tatuaże u innych ludzi i pytać czemu taki a nie inny. A gdy okazuje się że kryje się za nim jakaś ciekawa historia to już w ogóle jestem usatysfakcjonowana
12. Mam alergię na głupich ludzi - ale wiecie, takich głupich życiowo.
13. Absolutnie nie potrafię: śpiewać, grać na instrumentach, pleść dobieranych warkoczy, piec sernika i naprawiać sprzętów domowych...
14. ... ale za to świetnie rysuje, gotuje wszelkie zupy, maluję paznokcie i łatwo dogaduję się z ludźmi

O, 14 wyszło. A pisałabym jeszcze dużo Fajny wątek, fajny do podsumowania siebie.
Stary 2012-12-12, 15:47   #56
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coff3ina Pokaż wiadomość
4. Jak jestem sama w mieszkaniu spie przy zapalonym swietle w przedpokoju. Zostalo mi z czasow dziecinstwa. Niby wiem, ze nic sie tam nie kryje ale jednak wole miec pewnosc.
Nie sądziłam, że ktoś oprócz mnie też tak robi Zdarza mi się też spać przy włączonej lampce w pokoju.
Stary 2012-12-12, 16:00   #57
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Diament83 Pokaż wiadomość
Witam,watek zaczerpniety z innego forum, a dotyczy mianowicie ,a raczej pytanie brzmi : 10 przypadkowych faktow o Tobie , wiec moze ja zaczne :

1. Jestem niepoprawna romantyczka,pomimo 30 tki dalej bujam w oblokach, nie stapie twardo po ziemi
2. Kocham postaci z filmowej sagi ,,Twilight '' ,kocham ksiazke i film(kazda seria).
3.Jestem na diecie ,schudlam juz kilka kilo
4.Nienawidze nic nie robic, uwielbiam wyjscia na miasto,kina,kawiarni,rest auracji,kocham plotki z przyjaciolkami,i rozmowy do poznych nocy
5.Interesuje sie kosmologia,naszym wszechswiatem,ogladam popularno-naukowe programy jak najczesciej jak to mozliwe
6.Mam przyjaciolke ktora znam i przyjaznie sie 28 lat , od malenkiego
7.Kupilam wszystkie czesci ;sex and the city ; na dvd
8.Kocham dzieci
9.Od pewnego czasu ograniczylam chemie i kosmetyki (uzywam naturalnych olei roslinnych do twarzy ,mydla aleppo (100 % naturalnego ),jestem z tego powodu dumna z siebie
10.Boje sie piekla,czesto mysle jak to jest po smierci
to zaraz trafi do podforum wyliczanki, ale co tam ustosunkuje sie do pierwszego postu
1. od dziecka twardo stapam po ziemi, ale dla niepoznaki wygladam 8 lat mlodziej niz mam
2. nie kocham filmow, nie przezywam postaci
3. tez jestem na diecie, najwiecej udalo mi sie schudnac 10 kg, dzieki radom Wyraka
4. nom stop wychodze na miasto, tak czesto, ze nawet nie wiem jak to jest byc domatorem, nie wiem gdzie sprzedaja cieple pantofle po domu i gubie sie w obsludze pilota od tv (tzn obsluze, ale musze sobie zawsze przypominac jak to dziala)
5. zainteresowania kosmologia porzucilam wraz z matura i po przeczytaniu wszystkich ksiazek mojej mamy na ten temat
6. nie mam przyjaciolek, natomiast znajomosci z przedszkola faktycznie trwaja dlugo
7. nie ogladalam zadnej czesci tego filmu
8. kocham dzieci, cudze. Swoich nie mam. Na razie.
9.uzywam kosmetykow ile wlezie, ile udzwignie kosmetyczka, a portfel jest w stanie pokryc. Na szczescie dla twarzy i srodowiska nie mam grubego portfela.
10. piekla nie ma, hulaj dusza
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-12, 17:27   #58
khloe
Strzelaj lub emigruj!

jeszcze mi się przypomniało, więc dopiszę

-lubię chodzić bez makijażu
-mam obsesję na punkcie chronienia twarzy wysokim SPF- nie wyjdę z domu bez filtra na twarzy
-mam również obsesję na punkcie nawilżania skóry pod oczami
-mam bardzo długie rzęsy i używam bylejakiego tuszu a i tak ludzie wmawiają mi, że mam doczepione sztuczne rzęsy
-mam bardzo ładne dłonie i paznokcie
-mam bardzo jasną karnację, ( jak idę do lekarza to zawsze mi anemię wpierają więc kupuję podkłady tylko w necie, bo w drogeriach wszystkie są dla mnie za jasne
-jestem Honorowym Dawcą Krwi od 5 lat
-jak wracam do domu, t pierwsze co robię to- przebieram się w dres, zmywam makijaż i związuje włosy w kucyk

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-12, 18:49   #59
Izulkowa
Raczkowanie

1. Jestem totalną balaganiara, ktora... uwielbia porzadek ;D Zle sie czuje kiedy do okola mnie panuje balagan, nie moge sie wtedy na niczym skupic, ale nienawidze sprzatac i nie moge wyrobic u siebie nawyku odkladania wszystkiego na miejsce. Dlatego tez czesciej panuje u mnie chaos.
2. Boje sie ciemnosci ^^ Kiedy w nocy uslysze jakis halas mam wrazenie, ze to jakis zlodziej i zaraz zapalam swiatlo, i kontroluje czy wszystko w porzadku. Z tego samego powodu boje sie chodzic sama wieczorami po ulicy.
3. Nalogowo przeglądam blogi kulinarne i przepisy w internecie - co ciekawe kopiuje do specialnie utworzonego dokumentu w wordzie. A najlepsze jest to, ze... w ogole nie gotuje! Jesli juz mam cos ugotowac, to zwykle konczy sie to spaghetti ^^
4. Mam artystyczne zapędy. Rysowanie, malowanie, modelina, scrapbooking, bizuteria, grafika, pisanie opowiadan itd.... Strasznie mnie to kręci, przeglądam z tego powodu mnostwo blogow i stron i planuje co sama stworze... I na planowaniu zwykle sie konczy ^^ Jedyne czemu poswiecilam sie na dluzej to rysowanie.
5. Od mniej więcej 14 roku zycia nieustannie posiadam jakiegos bloga.
6. Jestem uzalezniona od ogladania seriali. I to źle. Bardzo zle. Bo jesli juz wkrece sie w jakis nowy serial to potrafie go ogladac w doslownie kazdej wolnej chwili.
7. Uwielbiam czytac ksiazki, ale tylko wtedy jesli nikt mnie nie zmusza do ich czytania. I to najgorzej jak sie juz w cos wciagne... Potrafie wtedy nawet 600 stronicowe tomisko przeczytac w jeden, dwa dni ^^ (Mniej wiecej na ten samej zasadzie co ogladanie seriali )
8. Nie wyjde z domu bez makijazu. Albo chociaz bez tuszu do rzes. Nienawidze moich oczu bez tuszu.
9. Jestem totalnym.. Potteromaniakiem ^^ Harry Potter to zdecydowanie jedna z moich ulubionych serii!
10. W towarzystwie jestem zawsze uwazana za tą najspokojniejsza, za wręcz oazę spokoju. Wlasciwie nigdy sie nie denerwuje, nie krzycze, nie przeklinam... wsrod ludzi ^^ Wszystko dusze zawsze w sobie, a potem kiedy jestem sama potrafie klnąc jak szewc, ryczec godzinami i wrzeszczec sama na siebie. Tak juz mam.

"Życie przypomina paczkę fasolek wszystkich smaków Bertiego Botta.
Wyjmujesz którąś i masz nadzieję, że wreszcie jest to coś dobrego, a zazwyczaj okazuje się, że gorzej nie mogłeś trafić."
Izulkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-12, 18:50   #60
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac
Konto usunięte

Cytat:

8. Ja nadużywam zwrotów "dzień dobry" i "nie rozumiem"

9. Też tak mam, tylko myślałam, że mam tak wyłącznie ja, a tu się okazało, że jest nas więcej

10. Mój brat miał podobną historię, tyle tylko, że szedł do szkoły i nie był sam-towarzyszyła mu całkiem pokaźna ferajna ze mną oraz naszą babcią (zajmującą się odprowadzaniem chyba wszystkich dzieciaków z osiedla) na czele. I nikt nie zauważył, że hmmm, tak jakby coś jest nie tak

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
-mam bardzo długie rzęsy i używam bylejakiego tuszu a i tak ludzie wmawiają mi, że mam doczepione sztuczne rzęsy

-jestem Honorowym Dawcą Krwi od 5 lat
Też mam bardzo długie rzęsy-jak otworzę szeroko oczy, to mogę się nimi łaskotać pod brwiami, niezwykle przydatne Niestety, włosy brwi też mam długie Z rzęsami jest jeszcze taki problem, że są bardzo jasne (ogólnie mam ciemne włosy), a końcówek nie widać wcale Ale dzięki temu mogę malować rzęsy do powiedzmy połowy i nie sprawia to wrażenia doczepianych, teatralnych firanek w oczach Ale też słyszę pytania, czy są sztuczne.

Mi w styczniu pyknie 5 lat od pierwszego oddania krwi

Dodam jeszcze jeden fakt - nadużywam emotikonek :rolley es:
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości