|
|
#1171 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bollywood
oj marika wiem o czy myslisz ty jedna
o tym samym co ja! a juz najbardziej lubie jak wchodzi na sale z dwoma ochroniarzami w tej czarnej marynarce mhhhhh...... oj normalnie az sie cieplo robi . A dzisiaj nauczylam sie ukladu tanecznego z Kahike paan banaras wala (Don) kurcze pol dnia sie meczylam ale sie udalo chyba z 6litrow potu wylalam ale jestem z siebie dumna A TŻ sie smieje ze jakas nienormalna jestem ale kto by go tam sluchal
|
#1172 |
|
Zadomowienie
|
klucha nie tylko ciepło sie robi hihi
Ja też z chęcią nauczyłabym się jakiegoś układu w domku...ale po pracy przychodzę taka zmachana ze nie mam siły ruszyć nogą......19 przyjęć na oddział dzisiaj miałam... szok......a jutro na 12 godzin...Ale co tam na Bolly zawsze znajdzie sie jakąś chwilka, choćby na warsztaty...albo taniec przed TŻ. Ponoć lubi jak mu tańczę Tylko nie wiem czy to prawda ![]() A gdyby Szaruczek miał w DONie jeszcze taką bródkę....zdejmowałabym majtki przez głowę hihi
|
#1173 |
|
Rozeznanie
|
przez glowe no niezle
albo same by moze jakos przy takim Donie hihihi ja mam na kompie chyba z 15 zdjec z Dona jak jakis podlotek normalnie jak moja siostra 16 latka :/ moje ulubione zdjatkamovgal4594.jpg movgal4606.jpg srkdon001.jpg
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
Marika no nieee
![]() Na tym zdjeciu wyglada jak Dracula
|
|
|
|
#1175 |
|
Rozeznanie
|
ja sie caly czas smieje z TŻ ze ma szczescie ze jest ciemnym brunetem z ciemna karnacja (a jak wroci z tych Indii to juz wogole bede przy nim wygladac jak smierc)
bo inaczej przy mojej obsesji SRKhanowej cienko by z nim bylo
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
hoho Kluchaaa fajnego musisz miec TZ-ta
a jemu nie przeszkadza Twoj fiś na punkcie Szaruka??
|
|
|
|
#1177 |
|
Zadomowienie
|
zaraz dracula
....nie umiem "owłasiać" facetów to fakt ale tak mi się takie bródki podobają że normalnie kwiczę ![]() klucha....taaaakkkk te zdjecia są super...szczególnie te pierwsze...te usta...mhmhm...(po 22-iej juz jest wiec moge pisac ) Cóż czasami nawet w tak niewinnej kobitce jak ja rodzi się zwierz.....grrrr ![]() Dobranoc dziewczyny...jutro na 7.00 ble...ale moze mi sie szaruczek przysni haha w jakims "niewinnym" śnie ![]() P.S. moj Skarbek też ma ciemną karnacje i ciemne włosy
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
no ładnie wszyscy maja ,a ja nie.U nas (tzn w mojej okolicy)jakis deficyt
![]() Marika mnie sie Szaruk śnił juz ze 2 razy ale to b.grzeczne sny byly
|
|
|
|
#1179 |
|
Rozeznanie
|
owlasiac
a co do TŻ mi sie podoba a on nie wiedziec dlaczego zawsze o bladynow zazdrosny ? Marika moj tz ma brodke i nie dam mu jej sie pozbyc ! Moj fiś na punkcie Szaruczka hm chyba do konca sie tak nie ujawniam po co ma sie denerwowac nipotrzebnie a niewinne sny z Szarukiem niech ida precz i zrobia miejsce dla innych Marika zycze milych tych drugich!
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Marika o taka brode chodzilo??
Stety lub niestety nie mam wiekszych zdjec ,bo to z planet srk ,a nie dorobilam sie tam jeszcze konta.Moze to i lepiej ,bo jeszcze byscie pomdlały![]() A na koncu sexy Abishek ,ktorego podkradlam Jagnie
|
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
ale broda to nie wszystko.W koncu "najprzystojniejszy aktor bollywood"jej nie ma
Taki zimny prysznic
|
|
|
|
#1183 |
|
Rozeznanie
|
Bess ale PIEKNE zdjatka ja zapomnialam ze Szaruk czasem na zdj sie pojawia z brodka nie no on jest swietny a szczegolnie na tych zdj z Big B i w okularach.Widze ze avatarek zmieniony na pana z wytrzeszczem
on chyba w Koylu gra?Zganij ile mi daly dziewuchy na tym pyt o wiek srednio jakies 19lat az sie smialam sama do siebie.A po tym wczorajszym tancu to mam takie zakwasy ze szkoda gadac :/
|
#1184 |
|
Rozeznanie
|
a moze chodzilo ci o cos takiego marika
shahrukh.jpg shahrukh199.jpg shahrukh-don2.gif i Vijay dla ciebie Bess
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Vijay na poczatku,byl dosyc przychlasniety
![]() A wlasnie ze w Paheli mi sie podoba.Same zdjecia z tymi wąsiskami moze sa i smieszne ,ale jak sie zobaczy gre to |
|
|
|
#1186 |
|
Rozeznanie
|
Nie no mi tylko o te wasiki chodzi smiesznie w nich wyglada i chyba troche staro. A w Donie strasznie mi si epodoba jak tanczy na tym placu i sie usmiecha to wyglada jak maly chopczyk
![]() shahrukh199.jpg
|
#1187 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Tam gdzie wszystkie zabawki, kwiaty, zwierzęta i moje sny.
|
ja uważam
1.Srk 2.Saif 3.Hrithik 4.Salman 5.Abishek Pewnie będziecie się śmiać z Salmana
|
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
Szaruczek z bródka może byc, z samymi wąsikami odpada.
![]() Co ja gadam, odpada.... Jak zwykle: biore jak leci. ![]() Tak urywkami (jak zwykle, czy ja kiedyś siadę i cały film obejrzę?!) obejrzaam Chalte Chalte. Noooo nie wiem. Taki sobie. Ale za to z Szarusiem czarusiem Wracając do Dil se. Bo też mi z głowy nie chce wyjść. To ja sie bess zgadzam z Twoja babcią. Ze to ona jest wszystkiemu winna (nie babcia, bron boże ) Winna jest, zgoda. Ale mimo wszytsko go kochała. Tylko tak jakos bała sie tej miłości, a poza tym dała się omotac tym swoim "towarzyszom broni". I uznała, że rewolucja jest ważniejsza od miłości...Jesuuu, dawno tak filmu nie rozbierałam na czynniki pierwsze ![]() esia, wcale się nie bedziemy śmiać. W koncu to podobno "najprzystojniejszy aktor Bolly", no nie? Ale skończcie już z tymi zdjęciami bo na widok Szaruczka sie slinię a na widok Salmanka i jego worów pod oczami(i mięęęśni) śmieję(esia wybacz!). Ogólnie głupio wygladam przegladajac ten wątek
|
#1189 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co ja to jakas dziwna jestem bo kazdy aktor dla mnie w porownaniu z Szaruczkiem to jakis taki nijaki no moze oprocz Arjuna Rampala
Luba no co ty noie chcesz zdj SRK ja to zawsze otwieram forum i czekam na nowe ujecia moje pieknisia!!!! A tu zdj naszego bohatera (na pewno mojego ) troszke wstecz (ach to drugie MOKRE )shahrukh106.jpg shahrukhbumglow.jpg
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że u mnie zamiast Rampala jest Saif ![]() |
|
|
|
|
#1191 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Tam gdzie wszystkie zabawki, kwiaty, zwierzęta i moje sny.
|
Justin Timberlake no mi Saif wkońcu we snie powiedział że mnie kocha
|
|
|
|
#1192 |
|
Rozeznanie
|
no w koncu dluzej czekac juz nie mogl?Az ci faceci!Ja od Szaruczka jeszcze czekam
|
#1193 |
|
Zadomowienie
|
bess !!!! Te zdjecia z bródką......
!!!!!!!! Tam można się zalogować i mieć takie większe ????? Bo jak tak to ja to zaraz zrobie....![]() ![]() ![]() I bede miała same Szaruczki z bródką na pulpicie esia8 jesteś bezbłedna Saif Ci powiedział że Cie kocha Ty mala Szczęściaro Jak tam ukad "Maahi ve" pamiętasz jeszcze? klucha taaaa...ten z wąsami jest rewelacyjny Takie wąsy kojarzą mi się z moim wujkiem... Tylko mogłoby to się otrzeć o kazirodzctwo hihihi Marika ty brzydalu o czym Ty myslisz !!! ![]() ![]() luba mnie Chalte Chalte też jakoś specjalnie nie porwał, ale Szaruczek grał ekstra i był mokry i w ogóle
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
a skad wiedzialyscie ,ze ja dzis zrobilam seans z Chalte chalte??Mojej babci sie podobalo i nawet stwierdzila oficjalnie,ze ładne te filmy
Ale faktycznie ,ten film nie porywa .Wcale nie moge sie wzruszyc,wystarczy ze Szaruk płacze za nas wszystkieMarika niektore zdjecia na planet sa ponoc dostepne ,ale zeby zobaczyc inne trzeba miec iles tam postów na koncie |
|
|
|
#1195 |
|
Rozeznanie
|
poprosze o link do "bródkowych Szaruczkow"!DZIEKUJE!
|
#1196 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tualnie? by wchodzil w gre?Bo ja od takiego to chyba bym TONY cukru pozyczała
|
|
#1197 |
|
Konto usunięte
|
No dziewczyny co ja tu widze
Jednak nie tylko ja mam takie myśli na tym swiecie :P (ooops wydało sie)Tez ubóstwiam Szaruka z zarostem ach Jak chcecie fotki z planetsrk wystarczy powiedziec, od dawna mam tam konto ![]() Tylko przygotujcie jakies sole trzeżwiące lub coś
|
|
|
|
#1198 |
|
Rozeznanie
|
Dawaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!jestem Gotowa Na Wszystko
WITAM KOLEZANKE Z 3MIASTA czy to jest podpis z Kawy z Karanem (SRK i Kajol?)
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo bess, to tak jakbysmy się umówiły... Chalte Chalte na tapecie. Ale Szaruczek mokrusi był ![]() klucha, na sasiada on sie nadaje idealnie. Taki miły i uczynny... Nic tylko zaciesniac te sasiedzkie więzi ![]() A teraz czekamyyyyyy. Co malinQa nam tu zarzuci Dziewczyny mam braki i wstydzę się. Ale chce się poprawić. Pewnie juz wszystkie oglądałyscie Devdas. dobre?
|
|
#1200 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co to forum powinno sie nazywac Miejsce uwilbienia Shah Rukh Khana!!!!!
i jemu podobnych hinduskich aktorow.Devdas jeszcze nie ogladalam i podbijam pyt Luby.
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

o tym samym co ja! a juz najbardziej lubie jak wchodzi na sale z dwoma ochroniarzami w tej czarnej marynarce mhhhhh...... oj normalnie az sie cieplo robi
. A dzisiaj nauczylam sie ukladu tanecznego z Kahike paan banaras wala (Don) kurcze pol dnia sie meczylam ale sie udalo chyba z 6litrow potu wylalam ale jestem z siebie dumna A TŻ sie smieje ze jakas nienormalna jestem ale kto by go tam sluchal 
szok......a jutro na 12 godzin...

a jemu nie przeszkadza Twoj fiś na punkcie Szaruka??

Ale faktycznie ,ten film nie porywa .Wcale nie moge sie wzruszyc,wystarczy ze Szaruk płacze za nas wszystkie