Scent Bar XLVI - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-11, 22:47   #931
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje
Dot.: Scent Bar XLVI

aaa ktoś tu coś pisał o Eau des Baux - otóż ja bym była chętna na ewentualną rozbiórkę. może po świętach sama się w końcu skuszę, wtedy mogę się podzielić. a może w ogóle dostanę w prezencie to też się podzielę.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 22:52   #932
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Idz na elektronikę.Mechatronika za ogólna Ponoć
Gdybym miała wybrać jakiś kierunek z oferty politechnik/uniwersytetów technologicznych, to byłaby to inżynieria chemiczna i procesowa albo technologia chemiczna
I w sumie tylko korki z matmy musiałabym wziąć...

Poza tym - gratuluję
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 22:55   #933
MysiaJadwisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

z pół roku się przymierzam do zakupu
A ja z rok

Fogle, to dziś se zakupiłam perfum z biedrąki Wczoraj żem pod wpływem niewytłumaczalnego impulsu psikła se nim nadgarstek i wyjdźwszy z biedrąki na śnieg pełna niedowierzania niuchałam jak to pięknie pachnie i że to mój wyśniony kwiat pomarańczy na zimową porę tak sobie wyobrażam Faberżaka (może kiedyś dane mi będzie skonfrontować). Nuty toto ma take o : gorzka pomarańcza, brzoskświnia, jaśmin, róża, biała magnolia, kwiat pomarańczy, piżmo, ambra. Jest pięknie

MysiaJadwisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 22:58   #934
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Hej... Korporacja chce mnie zabić.
W ogóle, to dzięki za słowa dotyczące nietopsza, bo już zaczynałam mieć wyrzuty sumienia... Jedna znajoma na mnie naskoczyła, że nie jestem wyrozumiała dla starszych osób... No ale ileż można...
Wracając do korporacji -właśnie się dowiedziałam, że prawdopodobnie w najbliższy i kolejny weekend będę musiała do pracy chodzić... Super. Przed wigilią. No rewelka. Gdyż sprzedaż podobno dopiero się dowiedziała o zmianach w procedurach. Jakoś ja o tym od lipca słyszę, a nie jestem tym zainteresowana szczególnie... No i mamy systemy przestawiać. A oni chcą jeszcze przed tym zdążyć.
Chyba pora się rozchorować, bo mam już dość tego, że pracę po 13 godzin traktuje się jako normę. Wróciłam do domu półtorej godziny temu, przygotowałam żarcie na jutro, teraz spać i znów od świtu zap... Chyba gdzieś i zginęły dobre proporcje między życiem prywatnym, a zawodowym...
Ech...

już się martwiłam ze nietopsz Cię zamęczył że się od weekendu nie odzywałaś
Cytat:
3Gdyby człowiek wiedział,że się przewróci,to by se usiadł

Teraz można się śmiać i drwić ze mnie.Pozwalam
1 fakt
2. nic tylko skakać z radości udała Ci sie Córa
Cytat:

używaka perfum?
ogarnięcia prezentów gratuluję szczerze i zazdroszczę
1
kolczyki i chcę coś jeszcze dokupić
2
Tobie też szybko pójdzie, zobaczysz

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Gdybym miała wybrać jakiś kierunek z oferty politechnik/uniwersytetów technologicznych, to byłaby to inżynieria chemiczna i procesowa albo technologia chemiczna
jakby tylko korki z matmy stykły to luz
ja sie obawiam ze w ten mój łeb bym się musiała puknąć już w podstawówce, bo jak się matmę i wszystkie ścisłe przedmioty odpuściło na całe liceum to po latach już ciężko nadrobić

Dopra idę czytać, oglądać serial i spać (nie naraz )

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2012-12-11 o 22:59
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 23:22   #935
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Jakie drwić
Se puchnij z dumy ile wlezie
Też bym puchła, jakbym miala takie zdolne dziecie

No ale gupio tak się chwalić. Nigdy tego nie robiłam i nie robię. Na /po wywiadówkach, w rozmowach z matkami, wręcz wytykałamMarty błędy i krytykowałam wady,żeby matkom zrobiło się lepiej na duszy,że Marta nie jest taka idealna.Przez 11 lat czułam na sobie dziwne (zazdrosne) spojrzenia rodziców. Nie jest to miłe przy tym,jak ciągle chwalą twoje dziecko na forum szkoły,wygrywa wszystkie konkursy i jako jedyna w historii szkoły podstawówkę kończy ze średnią 6.0. Średnio to przyjemne,ale nie dziwię się.

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość

Poza tym - gratuluję

Te chemiczne kierunki są świetne Moja mała nie lubi chemii,w przeciwieństwie do mnie.
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
2. nic tylko skakać z radości udała Ci sie Córa

Kochani jesteście

A tak na koniec napiszę tylko,że dla mnie najważniejsze jest,aby była szczęśliwa i zdrowa! A co będzie robić,to już jej wybór.My możemy tylko pomóc i kibicować
Dzisiaj po raz czwarty oblała egzamin na prawo jazdy,czyli geniuszem nie jest...na szczęście

Edytowane przez edytapa68
Czas edycji: 2012-12-12 o 00:03
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 23:25   #936
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Nie jest to miłe,jak ciągle chwalą twoje dziecko na forum szkoły,wygrywa wszystkie konkursy i jako jedyna w historii szkoły podstawówkę kończy ze średnią 6.0. Średnio to przyjemne,ale nie dziwię się.
No jak to nie jest miłe?
Stary 2012-12-11, 23:36   #937
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MysiaJadwisia Pokaż wiadomość
A ja z rok

Fogle, to dziś se zakupiłam perfum z biedrąki Wczoraj żem pod wpływem niewytłumaczalnego impulsu psikła se nim nadgarstek i wyjdźwszy z biedrąki na śnieg pełna niedowierzania niuchałam jak to pięknie pachnie i że to mój wyśniony kwiat pomarańczy na zimową porę tak sobie wyobrażam Faberżaka (może kiedyś dane mi będzie skonfrontować). Nuty toto ma take o : gorzka pomarańcza, brzoskświnia, jaśmin, róża, biała magnolia, kwiat pomarańczy, piżmo, ambra. Jest pięknie

mój nietopsz tym wania - piękny zapach - nawet pochwaliłam
Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
No jak to nie jest miłe?
no chyba nic w tym nadzwyczajnego - ja podstawówkę skończyłam z najwyższą możliwą natenczas średnią i dostałam czekoladę

bo zarowno moi rodzice jak i ja i cała reszta uważała że to zaden zaiste wyczyn - przecież to były jakieś bzdety

schodki zaczynają się duuużo później
tj zaczynały - w systemie szkolnictwa za moich czasów nigdy nie myślałam że powiem to aż tak szybko

już widzę co z mego postu wynika - pewno nieźle niski poziom musielim mieć być mejbi - dla mnie był niski

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2012-12-11 o 23:39
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 23:39   #938
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

już się martwiłam ze nietopsz Cię zamęczył że się od weekendu nie odzywałaś
Był bliski Raz usłyszałam, że ktoś jest głupi, jak blondynka, więc się odcięłam -no, albo jak siwa...
Liczenie strat po jej wizycie -zepsuty parawan nawannowy (baj-baj 700 zł wydane 3 miesiące temu), konieczne pranie, albo wymiana dywanu, szpachlowanie świeżo malowanej ściany i podmalówki -metalowym krzesłem jeździła po niej, wyrzucenie kwiatów -wszystkie zalane gniją. O rzeczach typu totalnie rozregulowany telewizor i rozprogramowana kablówka nie wspomnę, bo w sumie mogło każdego spotkać...
Idę spać... Dobranoc

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 23:47   #939
rachell111
Zakorzenienie

Edyto - Twoja córka to mój wymarzony typ córki - i nie mówię tu w ogóle o geniuszu - tylko o owym podejściu, niezależnym, zdecydowanym, konkretnym - baaaaardzo życiowym - masz milion powodów do dumy i szczęścia - miec taki rozum i umiec go użyć to jest coś
Stary 2012-12-11, 23:53   #940
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
No jak to nie jest miłe?
Nie jest miłe w kontekscie spojrzeń rodziców.

Idę lu lu
Dobranoc,pchły na noc
Karaluchy pod poduchy
a szczypawy do zabawy
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 23:56   #941
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jest miłe w kontekscie spojrzeń rodziców.

Idę lu lu
Dobranoc,pchły na noc
Karaluchy pod poduchy
a szczypawy do zabawy
och tak - ludzie i ich "ludzkie" cechy

dobranoc
Stary 2012-12-12, 06:12   #942
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
A robi coś oprócz tego ze skóra? Czy nie testowałaś dokładnie?
Miałąm kiedyś w koszyku, ale jakoś tak mi sie wywalił ....

Ktora z Was pali/ paliła e - papierosa ?
1. skończyłam na dwóch razach, zawsze się obawiam że ta czerwień na twarzy zostanie na zawsze (trauma po maseczce z cynamonu ) chyba zakwasza, bo pH ma niższe od innych... ja w sumie nie bardzo potrafię powiedzieć co tak naprawdę hydrolaty mi robią, nie zauważam różnic typu po tym jest tak a po tym inaczej, ale prawdę mówiąc nigdy nie przyglądałam się ich działaniu, używam raczej bezrefleksyjnie.

2. tylko biernie

Cytat:
1 Jak zużyję swoje zapasy to czaję się na cudaki z Ecospa: z kadzidłowca (miałam, polecam, dla naczynkowców rewelka), labdanum i nasion marchwi

2 Chlupanie na wacik jest niehigieniczne i nieekonomiczne Najekonomiczniej jest mieć lenia i wcale nie używać
1. nie wiem co to jest ecospa.... i chyba nie chcę wiedzieć

2. o, kolejna higienistka nakładanie kremu sterylnym patykiem itepe? co jest niehigienicznego w waciku, może mi ktoś rozjaśnić
co do ekonomiki, wcale nie, się w końcu przeterminuje

Cytat:
Hej... Korporacja chce mnie zabić.
...
Chyba pora się rozchorować, bo mam już dość tego, że pracę po 13 godzin traktuje się jako normę. Wróciłam do domu półtorej godziny temu, przygotowałam żarcie na jutro, teraz spać i znów od świtu zap... Chyba gdzieś i zginęły dobre proporcje między życiem prywatnym, a zawodowym...
Ech...
myślę że mogłabyś wybrać się na zwolnienie zanim Twoja ulubiona koleżanka to zrobi....

Cytat:
to czekam na recenzje
no więc serum zapodałam na wieczór na dekolt, po toniku 10%, pieczenia brak, w chwili obecnej czyli rano dekolt wygładzony, nawilżony, trąd mniej widoczny.

Cytat:

i czego ta torba, wklej raczej linka do biedrąkowego kwiatu pomarańczy

Cytat:
Liczenie strat po jej wizycie -zepsuty parawan nawannowy (baj-baj 700 zł wydane 3 miesiące temu), konieczne pranie, albo wymiana dywanu, szpachlowanie świeżo malowanej ściany i podmalówki -metalowym krzesłem jeździła po niej, wyrzucenie kwiatów -wszystkie zalane gniją. O rzeczach typu totalnie rozregulowany telewizor i rozprogramowana kablówka nie wspomnę, bo w sumie mogło każdego spotkać...
nie chce mi się wierzyć, że to niechcący... i co można zrobić z parawanem????
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 06:26   #943
Murszafka
To ja :)

Witam Szanownych i Szacownych
Zapomniałam wczoraj napisać, że vesowy balsam jest najlepszy na świecie. W życiu tak dobrego nie miałam! Niniejszym laur konsumenta przyznaję
A teraz jadę złapać nieco luzu na jodze. A potem go stracić w pracy
Miłego dnia!

---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ----------

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

myślę że mogłabyś wybrać się na zwolnienie zanim Twoja ulubiona koleżanka to zrobi....

nie chce mi się wierzyć, że to niechcący... i co można zrobić z parawanem????
Otóż moja ulubiona koleżanka miała umówiona wizytę na dzień po moim lądowaniu i już jest na zwolnieniu
A parawan chyba do wyrzucenia,bo się rama wygięła... Bez nacisku na "się"...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 07:17   #944
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

A tak na koniec napiszę tylko,że dla mnie najważniejsze jest,aby była szczęśliwa i zdrowa! A co będzie robić,to już jej wybór.My możemy tylko pomóc i kibicować
Dzisiaj po raz czwarty oblała egzamin na prawo jazdy,czyli geniuszem nie jest...na szczęście
ostatnie zdanie

Cytat:
Był bliski Raz usłyszałam, że ktoś jest głupi, jak blondynka, więc się odcięłam -no, albo jak siwa...
Idę spać... Dobranoc

heloł

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 09:41   #945
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Idę spać... Dobranoc
W biały kaftan ją i do czubków
Cytat:
1. nie wiem co to jest ecospa.... i chyba nie chcę wiedzieć
Ja wiem co to jest i musze oblukac ten hydrolat do cery naczynkowej, bo micele sobie z tym nie radzą

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 10:11   #946
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

z polskiego busa

Cud, że na niego dotarłam, bo rano sytuacja była dość dramatyczna Wstałam o 6:30, jeszcze ciemna noc, idę do łazienki, siedzę na kiblu, a tu gaśnie światło Otóż wysiadł prąd (jak się później okazało w połowie dzielnicy). Musiałam się wyszykować i dopakować w tych ciemnościach, ale to jeszcze pół biedy, bo prawdziwy dramat polegał na tym, że siłą rzeczy nie działała również winda i nie było światła na klatce schodowej, więc musiałam znieść walizę i torby z 8 piętra ciemnymi schodami
Stary 2012-12-12, 10:20   #947
skarbiatko
Zakorzenienie

nie przelatuje mam sliski obóf

Cytat:
z polskiego busa

Cud, że na niego dotarłam, bo rano sytuacja była dość dramatyczna Wstałam o 6:30, jeszcze ciemna noc, idę do łazienki, siedzę na kiblu, a tu gaśnie światło Otóż wysiadł prąd (jak się później okazało w połowie dzielnicy). Musiałam się wyszykować i dopakować w tych ciemnościach, ale to jeszcze pół biedy, bo prawdziwy dramat polegał na tym, że siłą rzeczy nie działała również winda i nie było światła na klatce schodowej, więc musiałam znieść walizę i torby z 8 piętra ciemnymi schodami
znakiem tego.... an Ursynowie zamieszkujesz tefałen 24 gada o tym od rana

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 10:23   #948
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Stary 2012-12-12, 10:50   #949
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
weź tak nie mów, całą noc mi się martwe zwierzęta śniły

Cytat:

dawno mnie tu nie było,
Flo, no nareszcie

Cytat:

taraz czytam Nesbo, zanabyłam 3 szt.
W Lidlu może?

Cytat:
tyle u mnie, a co u Was?
Dobrze, jak zawsze

Życzę szybkiego naprawienia wszystkich awarii

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
znacie?
usłyszałam w radiu i cały dzień za mną chodzi - fajna wersja
uwielbiam te piosenkę

Czekam, przyjdź, czekam, przyjdź, przytul mnie...

Wczoraj słuchałam i dziś też - przez Cię, a raczej dzięki Ci

Cytat:
ad3. prezenty to zuo,
muszę kupić sis i szwagru (tylko, bo robiliśmy losowanie jak w szkole i każdy robi tylko jeden prezent,
tzn. ja robię dwa, bo P. mojej siostrze to chyba imadło by ewent. kupił )
tak więc życzę Ci powodzenia w kupowaniu
No ale może przydasie

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Drogi Baru trzymaj za mnie kciuki żebym nową/lepszą pracę znalazła

Cytat:
a ja się wyłamię bo zima jest cuuudna, tak mokro jest i zimno i śnieg pada (tak, wiem, odbiło mi )

Cytat:
a, i mam mini ankietkę, czy posiadanie 5 butli z hydrolatami jest
A) bardzo nienormalne?
B) tylko trochę nienormalne?
Miałam napisać odpowiedź c) normalne, ale widzę, że już większość tak napisała to udzielę odpowiedzi a) bo jeszcze chyba taka nie padła (no chyba że jeszcze nie doczytałam).

Cytat:
Dziewczyny,aż nie chce mi się wierzyć,że w dużym mieście są takie problemy z pracą Szok po prostu. Myślałam,że tylko na zadupiu jest problem...
Zależy co umiesz, czasem jakie masz wykształcenie, czasem po jakim kierunku studiów jesteś ...

Cytat:
Moja Marta wybrała kierunek studiów Automatyka i Robotyka z nadzieją,że nie będzie miała problemów z pracą,ale już sama nie wiem
Masakra.
Łaaa mój najulubieńszy Nie będzie miała problemów z pracą

Uuups przeładowałam się grafiką
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 10:51   #950
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

A ja z nad białego winha
Wiem,wiem,że nie zdrowe i tuczy...ale czasami lubię

Eee tam

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
jeżeli nie mam obcisłych dzianiowych rękawów tylko jakieś luźniejsze , zahaczam o wszystkie klamki napotkane
(chyba już kiedyś wznosiłyśmy za to toast ).

Cytat:

bo miałam 2 kupony rabatowe na 40%
To co się głupio pytasz

Cytat:
Ziiimno ,, termometr spada .
Łapaj go szybko

Dobry znad prószącego śniegu, włączonego kaloryfera i tea turbo.

Stary 2012-12-12, 11:12   #951
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
ad1.
ad3. prezenty to zuo,
muszę kupić sis i szwagru (tylko, bo robiliśmy losowanie jak w szkole i każdy robi tylko jeden prezent,
tzn. ja robię dwa, bo P. mojej siostrze to chyba imadło by ewent. kupił )
tak więc życzę Ci powodzenia w kupowaniu

eeeeeee
Ja to natenprzykład bardzo bym sie z imadła niezmiernie ucieszyła. Oprócz standardowych 0 które są bardzo praktyczne, to urządzenie może mieć wiele niestandardowych zastosowań np.
- można unieruchomić dziecięcie za rękę, lub tez męża abo kota na ten przykład. MOżna sobie ułatwić miksowanie - we w imadło można miskę wimadłować i dwiem rękoma mikser trzymać, można imadłem orzechy łupać ( nawet kokosowe ) ..... znalazło by się więcej ....
ha
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 11:13   #952
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
miałam 1 plombę w mlecznym a obecnie jestem posiadaczką 3 dziesięcioletnich plomb w stałych, z zębami akurat nie mam atrakcji...
Szczęściara

Cytat:

Ktora z Was pali/ paliła e - papierosa ?
A może być "który"?

Cytat:

2 Chlupanie na wacik jest niehigieniczne i nieekonomiczne Najekonomiczniej jest mieć lenia i wcale nie używać
Phi

Cytat:
Ech...

Cytat:
3Gdyby człowiek wiedział,że się przewróci,to by se usiadł

No

Cytat:

Teraz można się śmiać i drwić ze mnie.Pozwalam
Chiński i japoński jak najbardziej tak i jak to dla Niej nie problem się nauczyć to dobrze Marzenia córki też świetne

A pośmieję się z Ciebie poniżej, o tam ↓

Cytat:

Fariatka Tzn Ty, nie Didka

Cytat:
więc musiałam znieść walizę i torby z 8 piętra ciemnymi schodami

Aaaaa, mam 15 000

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2012-12-12 o 11:14
Stary 2012-12-12, 11:13   #953
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
o, miałam podobnie w piątek (tzn. o niebo lepiej na szczęście) szykowałam się wieczorem do wyjścia i pach, gaśnie światło w połowie bloków na osiedlu w tym u mnie, świec nie posiadam ale na szczęście było jasno od śniegu i - co było jeszcze lepsze - miałam już umalowane brwi więc jakoś dałoby radę z pudrem, znalezieniem ciuchów i fogle, ale światło wróciło w połowie ubierania się i mogłam się doszykować normalnie..

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
phi, a o mojej piątkowej awarii nic nie mówili
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2012-12-12, 11:16   #954
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

phi, a o mojej piątkowej awarii nic nie mówili

Stary 2012-12-12, 11:19   #955
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
eeeeeee
Ja to natenprzykład bardzo bym sie z imadła niezmiernie ucieszyła. Oprócz standardowych 0 które są bardzo praktyczne, to urządzenie może mieć wiele niestandardowych zastosowań np.
- można unieruchomić dziecięcie za rękę, lub tez męża abo kota na ten przykład. MOżna sobie ułatwić miksowanie - we w imadło można miskę wimadłować i dwiem rękoma mikser trzymać, można imadłem orzechy łupać ( nawet kokosowe ) ..... znalazło by się więcej ....
ha

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Szczęściara
w kwestii zębowej a i ofszę w niektórych innych już nie tak bardzo

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2012-12-12, 11:30   #956
MysiaJadwisia
Zakorzenienie

Cytat:
z polskiego busa

No nieźle
Z przygodami, ale najważniejsze, że dotarłaś I jak miło po takich przejściach spocząć w końcu na siedzeniu, odetchnąć i mieć w doopie wszystko

Cytat:

nie wiem co to jest ecospa.... i chyba nie chcę wiedzieć

o, kolejna higienistka nakładanie kremu sterylnym patykiem itepe? co jest niehigienicznego w waciku, może mi ktoś rozjaśnić

i czego ta torba, wklej raczej linka do biedrąkowego kwiatu pomarańczy
1. to ja przepraszam...
2. Każden robi jak chce, ja tylko powtarzam co mie na biochemicznym do łba nakładziono. Nakładanie kremu sterylnym patykiem to dla mnie masochizm i perwersja, ogólnie wszelkie kremy w słoiczkach są niehigieniczne, a te kręcone samodzielnie w szczególności (brak sterylnych warunków w procesie "produkcji", brak efektywnego układu konserwującego). Preferuję opakowania z pompką / airless

Nie tyle sam wacik jest niehigieniczny, co częsty kontakt płynu z powietrzem i wacikami (które jałowe nie są). Atomizer ogranicza kontakt płynu w butelce przed drobnoustrojami z otoczenia.
Wyczuwam irytację..Nie gniewaj się na mię Furio-Gburio...

Masz łobrazek z kwiatem pomarańczy (pierwszy od góry) - dziwne, bo to oferta z lipca. Nie ma ich w regularnej sprzedaży.
MysiaJadwisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 11:47   #957
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
1. skończyłam na dwóch razach, zawsze się obawiam że ta czerwień na twarzy zostanie na zawsze (trauma po maseczce z cynamonu ) chyba zakwasza, bo pH ma niższe od innych... ja w sumie nie bardzo potrafię powiedzieć co tak naprawdę hydrolaty mi robią, nie zauważam różnic typu po tym jest tak a po tym inaczej, ale prawdę mówiąc nigdy nie przyglądałam się ich działaniu, używam raczej bezrefleksyjnie.

2. tylko biernie

Czytaląm o tej maseczce, ale na testy na własnym ryjku brakło mi odwagi na szczęście

1, Dzięki,. W sumie tez nie zwracam jakiejś szcególnej uwagi na to co hydolaty robią, ale oczarowy i pomarańczowy robia mi od razu coś i pięknie pachną ...mam ochotę na ten porzeczkowy...chyba wrzucę przy najbliższym zamoieniu do koszyka...
A teraz zdradziłam hydrolaty z naparem z kozieradki i narazie jestem zachwycona .

2, Jeśli jako bierna palaczka zauważyłąś przyrost masy u palacza, to sie liczy
Cytat:

A może być "który"?

Jaknajbardziej
Opowiadaj. Palił najpierw zwykle faje, potem E fajka? Przytył po zmianie czy nie zwrocił uwagi na taki drobiazg?

Mam w domu takieg szczura co sie przerzucił ze zwykłych na elektronicznego, ale on jest niewiarygodny...zawsze obrzydliwie dużo jadł i był chudy i tak ma ciągle...malo tego chce pzrytyć, ale mu nie idzie
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 11:59   #958
Spoora
Zakorzenienie

Byłby ktoś chętny na przeczytanie, przeanalizowanie i ewentualne poprawienie krótkiego listu motywacyjnego? Najlepiej ktoś kto uwielbia takie listy pisać, zna się na tym itd itp Szczegóły i sam list na pw

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
w kwestii zębowej a i ofszę w niektórych innych już nie tak bardzo
Ano nie można mieć wszystkiego nie?

Cytat:

Opowiadaj. Palił najpierw zwykle faje, potem E fajka?

Cytat:
Przytył po zmianie czy nie zwrocił uwagi na taki drobiazg?
A dlaczego miał przytyć? Pierwsze słyszę? Tzn za chudy to i tak nie jest ale nie stwierdzono tego o czym Ty tu piszesz

Stary 2012-12-12, 12:35   #959
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
1. to ja przepraszam...
2. Każden robi jak chce, ja tylko powtarzam co mie na biochemicznym do łba nakładziono. Nakładanie kremu sterylnym patykiem to dla mnie masochizm i perwersja, ogólnie wszelkie kremy w słoiczkach są niehigieniczne, a te kręcone samodzielnie w szczególności (brak sterylnych warunków w procesie "produkcji", brak efektywnego układu konserwującego). Preferuję opakowania z pompką / airless

Nie tyle sam wacik jest niehigieniczny, co częsty kontakt płynu z powietrzem i wacikami (które jałowe nie są). Atomizer ogranicza kontakt płynu w butelce przed drobnoustrojami z otoczenia.
Wyczuwam irytację..Nie gniewaj się na mię Furio-Gburio...

Masz łobrazek z kwiatem pomarańczy (pierwszy od góry) - dziwne, bo to oferta z lipca. Nie ma ich w regularnej sprzedaży.
1. ależ nie ma za co przepraszać

2. żadna irytacja, no coś Ty.... po prostu podchodzę do kwestii sterylności i drobnoustrojów dość, hmm, otwarcie wychodząc z założenia że i tak nie żyję w sterylnym środowisku więc te kilka mikroorganizmów wyhodowanych na pożywce z kremu czy toniku (czy stuletniej szminki czy też o zgrozo nie pranej przez tydzień gąbeczki od pudru) nie zrobi większej różnicy jeszcze nie umarłam, więc system się sprawdza

3. dzięki.. może odwiedzę dziś Biedro, choć ich pewnie nie uświadczę skoro brak w regularnej sprzedaży

Cytat:
Czytaląm o tej maseczce, ale na testy na własnym ryjku brakło mi odwagi na szczęście

2, Jeśli jako bierna palaczka zauważyłąś przyrost masy u palacza, to sie liczy
ja zmywałam w te pędy po jakichś 30 sekundach czerwień zeszła po dalszych 30 minutach, a w pierwszych chwilach po zmyciu miałam poważne obawy że zostanę Indianką na zawsze

ad papierosy, u mnie w pracy palacze przerzucili się na elektryczne, nie zaobserwowałam przyrostu masy

Cytat:
Ano nie można mieć wszystkiego nie?
ano nie ale chciałoby się

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2012-12-12, 12:51   #960
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Znad Magnusa Rumowego

Cytat:
Miałaś marazm?

Cytat:
Ostudziłaś mój ętuzjazm.
Niewarte było to piwo ekscytacji, ryli

Cytat:
miałam 1 plombę w mlecznym a obecnie jestem posiadaczką 3 dziesięcioletnich plomb w stałych, z zębami akurat nie mam atrakcji...
Szczęśliwaś

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
W biały kaftan ją i do czubków
Tak!

Cytat:

Cytat:
Byłby ktoś chętny na przeczytanie, przeanalizowanie i ewentualne poprawienie krótkiego listu motywacyjnego? Najlepiej ktoś kto uwielbia takie listy pisać, zna się na tym itd itp Szczegóły i sam list na pw
Prawdopodobnie jestem ostatnią osobą, która powinna się wypowiadać na takie tematy

Tak sobie myślę: czy jeśli moja obecna praca mnie niemożebnie dołuje to może powinnam ją rzucić, mimo że nie mam nic nowego znalezionego?

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości