|
|
#1381 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Na Wspólnej część V
a czy tylko mnie dziwi , że Żaneta mieszka z teściami? szkoda, że dzisiaj nie było: poznajcie się, to jest Żaneta, a to pani Maria, mama byłego męża Żanety. :|
Cytat:
![]() a mąż Basi to chyba Andrzej. |
|
|
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Endrju w kwiatowej koszulce i do tego rózowej to bylo coś
ciekawe czy on tak serio z tym czy troche z przymrozeniem oka
|
|
|
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1384 |
|
Konto usunięte
|
No albo jak (chyba?) Zuza i Kamil czy jakaś tam inna para siedziała przy stole i wyciągali zakupy z wieeeelkiej torby Polo Market
|
|
|
|
|
#1385 |
|
Raczkowanie
|
ehhhh polo market to chyba jest juz we wszystkich serialach
nie lubię tego sklepu
|
|
|
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38006073]Ale mnie wkurza ten śląski wątek w Na Wspólnej ![]() Po 1 ten łamany śląski, najgorzej wypada ta córka, bo rodzice OK. Po 2 te stereotypy, że baba w doma, a chop musi być górnikiem.... No i pani Maria musi ratować rodzinę Wojtka. I jeszcze ta bójka teraz i ten areszt. Tragedia. Mieszkam na Śląsku od zawsze, moja rodzina jest stąd i nie cierpię robienia ze Ślązaków takich betonów i przygłupów. Zresztą widziałam tu już podobne opinie. Jedyny - duży - plus, że matkę Wojtka gra bardzo dobra aktorka m.in. Teatru Rozrywki, pani Elżbieta Okupska. Ale się ucieszyłam, jak ją zobaczyłam.[/QUOTE] zgadzam się ze wszystkim.
|
|
|
|
#1387 |
|
Zadomowienie
|
Czy któraś z Was zna nazwisko aktora -Konrada, kolegi Olki który się do niej zaleca?
Kochaj albo Rzuć! I forgot that all might see So many beautiful things... Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461 kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683 |
|
|
|
|
#1388 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierdziele, on jest synem Romana
Nie żeby Roman nie mógł mieć syna, ale kiedyś czytałam, że jest samotny, to pomyślałam, że nie ma ani żony, ani dzieci i tak mi się go żal zrobiło, a tu się okazuje, że niekoniecznie
|
|
|
#1390 |
|
Konto usunięte
|
O mój Boże toć oni identyczni
http://www.aktorska.pl/zdjecia/214/drukuj.jpg
|
|
|
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mu na prawie nie pójdzie, to go tata weźmie do firmy
|
|
|
|
#1392 | |
|
BAN stały
|
http://www.filmweb.pl/person/Igor+Ob%C5%82oza-1100396 Czułam, że skądś go znam! Przecież miałam przyjemność widzieć go na planie 'Wszystko co kocham' i że tak powiem "grać" w jednej scenie. Ja robiłam za tłum on za rockmana
![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
Jaki ten świat mały.
|
|
|
|
|
|
#1393 |
|
Raczkowanie
|
podobni podobni
|
|
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi sie bardziej Roman podoba
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1395 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() właaaaśnie Andrzej - róż koszuli tak mnie powalił, że zapomniałam, dzięki
|
||
|
|
|
|
#1396 |
|
Konto usunięte
|
Wątek śląski - porażka na całej linii. Już mi się nawet nie chce pisać.
Ta Renata ma serio nie po kolei w głowie. Jak mogła nie spytać Sławka o zdanie.... No ale oczywiście rozeszło się po kościach. A Majka się pięknie wymalowała na rozmowę o pracę, wolę nie wiedzieć, w jakim charakterze ta praca :P Coraz głupszy ten serial. On tak zalicza chyba, raz niziny, raz wyżyny. |
|
|
|
|
#1397 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Za to lubię Dominika
|
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
mnie rozwaliło dzisiejsze wkroczenie Majki do redakcji i maślane oczka kumpla Igora...
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1400 |
|
Rozeznanie
|
Przyszła spod latarni ogrzać się na chwilkę
|
|
|
|
|
#1401 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak ona go w ogóle nie zauważyła W ogóle chyba trochę nierealistyczna ta dyskusja ich, nie sądze, żeby faceci tak ze sobą gadali No tragicznie, tragicznie... A ta blondynka niech się wreszcie wyprowadzi od Olki, ja już tej Olki nie znoszę w tym serialu. Tak jak tego jej kolegi, Banana czy jak mu tam. Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-12-11 o 22:14 |
|
|
|
|
|
#1402 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie zawsze drażniła jej postać, według mnie bardzo dziwnie gra. Mówi coś i nagle jakby zastyga..z miną i wzrokiem, który mnie irytuje.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2012-12-12 o 07:54 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1404 |
|
|
|
|
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę się doczekać odcinka, kiedy to Mariolka (koleżanka ze studiów) będzie chciała "coś" od Romana. Widziałam w tv zalążek odcinka.
>
|
|
|
#1406 |
|
|
|
|
|
|
|
#1407 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38090288]I jestem ciekawa, w którym momencie ten kumpel stwierdził, że ona na niego leci Jak ona go w ogóle nie zauważyła W ogóle chyba trochę nierealistyczna ta dyskusja ich, nie sądze, żeby faceci tak ze sobą gadali No tragicznie, tragicznie... A ta blondynka niech się wreszcie wyprowadzi od Olki, ja już tej Olki nie znoszę w tym serialu. Tak jak tego jej kolegi, Banana czy jak mu tam.[/QUOTE] kumpel był żenujący...i te teksty do niej, a potem do Igora Cytat:
Cytat:
to już wolę wylajtowaną Olkę - to przynajmniej jest osadzone w jakiś tam realiach, życia studenckiego (nie licząc wypas-akademika:P)wątek śląski tak samo przerysowany - zwłaszcza przy stole - to nieustanne "synkowanie" ojca, ale pomysł był spoko, zanim go nie przedobrzyli ![]() ehh i jeszcze EWA - wiecznie zdziwiona tym co się dzieje, z tą zawieszoną miną pt. "o co chodzi, przecież to ja jetem pokrzywdzona", robi z siebie wieczną ofiarę - wrrrr nie mogę jej ścierpieć Edytowane przez guszka Czas edycji: 2012-12-12 o 11:16 |
|||
|
|
|
|
#1408 |
|
Raczkowanie
|
ODCINEK 1689
Borys BorysBorys (Oleg Sawkin) dostaje ostrzeżenie – przekreślone zdjęcie swojego syna! Przerażony i wściekły Orłow domaga się widzenia z adwokatem. Żąda od Olszewskiej (Katarzyna Walter), by odwołała jego zeznania! To, niestety, nie jest już możliwe… Zrozpaczony Borys krzyczy, że zwalnia Agnieszkę! Wieczorem, wraz z kolacją, Orłow otrzymuje metalowe ostrze. Podcina sobie żyły… Roman oświadcza rektorowi, że nie poda mu nazwisk kolegów-balangowiczów, którzy narozrabiali podczas sympozjum. Rektor nie ma wyjścia – musi wyrzucić Hoffera z uczelni… W tym momencie do gabinetu wchodzą Marylka (Marta Marzęcka) i koledzy winni demolki hotelu. Przyznają się do wszystkiego i proszą rektora żeby nie karał Romana. To oni są winni! I oni chcą odkupić swoje winy… Weronika pyta mamę kiedy robiła sobie mammografię. Bożena (Bogusława Pawelec) nawet nie pamięta… Obiecuje córce, ze się przebada. Po południu Weronikę odwiedzają w szpitalu Basia i Kinga. Roztocka mówi im, że jeśli wyzdrowieje, kupi mammobus! Chce umożliwić badania innym kobietom. Zdobędzie pieniądze i zrobi to! Przyjaciółki są poruszone jej postanowieniem… ODCINEK 1690 Borys 2 Borys 2Ewa jest porażona informacją o samobójczej próbie Borysa! Jego stan podobno jest poważny – stracił dużo krwi… Hofferowa pyta Agnieszkę czy może odwiedzić Orłowa. Olszewska sądzi, że prokurator nie zgodzi się na to… Tymczasem w szpitalu Orłow prosi pilnujących go policjantów, żeby pozwolili mu pójść do toalety. Korzystając z ich nieuwagi, ucieka przez okno! Honorata (Aleksandra Konieczna) jest wściekła na Romana za to, co działo się podczas sympozjum na Mazurach. W trakcie kłótni zastają ich Kamil i Zuza. Młodzi Hofferowie przyszli podzielić się radosną nowiną o ciąży! Atmosfera diametralnie się zmienia. Roman jest bardzo szczęśliwy! Obecna przy tym Marta nagle staje się bardzo smutna. Zwierza się Zuzie, że dzisiaj są urodziny Janusza… Igor i Magda (Karolina Nolbrzak) są zaproszeni po południu do jej rodziców na rocznicę ślubu. Niestety, okazuje się że Nowak musi zostać w pracy do późna - zapomniał o ważnym artykule! Wieczorem dzwoni do Magdy i przeprasza. Dziewczyna mówi mu, że zanocuje z córeczką u rodziców. Igor korzysta z okazji - idzie do Mai (Agnieszka Żulewska). I zostaje na noc… ODCINEK 1691 Igor i Maja Igor i MajaMagda wraca od swoich rodziców wcześnie rano i nie zastaje Igora w domu. Kiedy dzwoni do ukochanego, ten właśnie wychodzi po nocy spędzonej z Mają… Igor kłamie, że musiał już wyjść do pracy i obiecuje, że dzisiaj na pewno wróci wcześniej. Jednak wieczorem Magda znowu jest w domu sama… Ola wraca z wypadu do Wiednia. Pod dom podwozi ją Olivier (Mikołaj Roznerski). Chłopak żałuje, że podczas zagranicznej eskapady mieli bardzo mało czasu dla siebie… Zimińska dziękuje Olivierowi za miłą wycieczkę i upiera się aby podliczył, ile jest mu dłużna… Kiedy Ola wchodzi do domu, rodzice robią jej awanturę - czują się oszukani! Ich córkę jednak to mało obchodzi - z bezczelną szczerościąoświadcza, że musi oddać koledze 3 tysiące złotych… Rano do Ewy przychodzą policjanci z nakazem rewizji. Od nich Hofferowa dowiaduje się o ucieczce Borysa ze szpitala. Policja ostrzega ją, że za ukrywanie sprawcy zabójstwa grozi 5 lat więzienia! Ewa idzie do Oksany (Magdalena Nieć). Byłą żonę Borysa zastaje podczas pakowania! Ale kobieta nie chce jej niczego wyjaśnić... Wieczorem Borys czeka na Oksanę i Aleksa (Paweł Marczuk) w podwarszawskim lasku. Każe im się ukryć! On załatwi resztę… ODCINEK 1692 Żaneta i Wojtek Żaneta i WojtekMaja dzwoni rano do Igora z pytaniem czy odwiedzi ją dzisiaj – zostawił u niej teczkę z dokumentami. Nowak obiecuje, że będzie... Wychodząc z pracy Igor dostaje telefon od Magdy – mają zaproszenie na obiad od Zuzy i Kamila. Nowak musi odwołać randkę z kochanką… Podczas wizyty u przyjaciół Igor myślami jest gdzie indziej – do tego stopnia, że w pewnej chwili zwraca się do Magdy imieniem „Maja”! Do Żanety przyjeżdża mama (Małgorzata Peczyńska). Kopciowa chce kupić sobie w stolicy pierścionek – postanowili z mężem odnowić swój ślub! Żanetę bawi ten pomysł. Ale uśmiech szybko znika z jej twarzy - Helena zaczyna wypominać córce, że nie potrafi swojego chłopa zaciągnąć do ołtarza! Już ona jej w tym pomoże! Do Żanety zaczyna docierać, po co tak naprawdę przyjechała jej mama… Weronika wraca dzisiaj ze szpitala. Podczas gdy Bożena czeka na córkę w domu, przychodzi Ada (Monika Obara). Okazuje się, że przyszła… po pieniądze! Przecież dzisiaj jest dzień wypłaty „renty” dla mamy… Bożena krzyczy na córkę – czy Ada w ogóle ma sumienie?! Podczas kłótni kobiet do domu wchodzi Weronika z Adamem i Antosią… |
|
|
|
|
#1409 |
|
|
No tak, Borys ucieka
|
|
|
|
|
#1410 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

ciekawe czy on tak serio z tym czy troche z przymrozeniem oka
Nie żeby Roman nie mógł mieć syna, ale kiedyś czytałam, że jest samotny, to pomyślałam, że nie ma ani żony, ani dzieci i tak mi się go żal zrobiło, a tu się okazuje, że niekoniecznie

to już wolę wylajtowaną Olkę - to przynajmniej jest osadzone w jakiś tam realiach, życia studenckiego (nie licząc wypas-akademika:P)
Borys
Borys
Borys 2
Igor i Maja
Żaneta i Wojtek