|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Jestesmy po wizycie.
Mała dostała sterydy na buzie/ nóżki antybiotyk na pupe w maści plus jeszcze jakieś krople na AZS.. i bioGaje na kupe
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiulka ojeju ale czemu do szpitala??? Oby wszystko było ok... Dieta u mnie zaczyna działać Dwie kupy były piękne i bez problemu! Oby nad ranem też było super ![]() Dobrze, że Henio nie miał ani razu takiego ataku kolki, żeby ryczeć ostro, tylko popłakuje z nieszczęścia... |
|
|
|
|
#2463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Cytat:
|
|
|
|
|
#2464 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;38099772]ja pierdziele ale mam pecha.pies mnie dziabnął.nie wiem czy mam sie smiac czy płakać[/QUOTE] o matko rzeczywiście nieprzyjemne zdarzenie oby nie było z tego żadnych konsekwencji dla zdrówka twojego i synka Cytat:
niech się szybko goi wszystko Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie zawsze muszę bujać, wystarczy że położę i za chwilę odpływa.---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- A mam pytanie do mamuś chłopców: czy odciągacie swoim synkom siusiaczka? Zebrałam dosyć sprzeczne opinii w gronie lekarskim i w sumie już nie wiem. Mój gin twierdzi, że trzeba, położna powiedziała, że nie można samemu tylko lekarz może to zrobić. Wczoraj pytałam pediatrę, bo przy okazji zbadał (ma zwężenie na dodatek ) i ten mówi że po roku... A moja koleżanka nie robiła i zrosło się w wieku pół roku i lekarz odciągnął na siłę aż krew siknęła i kazał jej to robić codziennie. No i zgłupiałam.
|
|
|
|
|
#2466 |
|
potworkowa
|
gda http://www.youtube.com/watch?v=TeB5EgGGFhw takie akwarium
|
|
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju Choco
Asiulka wracajcie do domku dzisiaj wszyscy Sojka oby to ładnie i szybko poschodziło spokojnej nocy Ja nie odciągam,chociaż położna kazała. Ale Gracjankowi też nie ruszałam i nic sie nie zrosło
|
|
|
|
#2469 |
|
Rozeznanie
|
Ja też przy siusiaku Juniora wolę nie grzebać
![]() Dobranoc, mam dzisiaj zły dzień więc trzeba sie położyć. |
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteśmy w szpitalu. Dzieci moje leżą pod kroplowka miały rtg płuc jutro bede wiedziała czy to zapalenie płuc czy nie. A pojechaliśmy dlatego ze zuza od niedzieli ma antybiotyk a ciagle dostawała wysoka gorączkę i po rozmowie lekarz kazał brać oby dwóch i jechać do szpitala. Teraz siedzę i czekam aż sie im kroplowki skończą. Dobrze ze mam Neta przynajmniej mam co robić. Ide czytać co tam u was
|
|
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są sprzeczne zdania, jedni nówią nie wolno inni że trzeba. Koleżanka z porodówki odciągała od razu i jest git ![]() Położna też mówiła żeby odciągać więc to robimy |
|
|
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedne te dzieciny Twoje...
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Jak im zakładali wenflony to łzy leciały ciurkiem, ale co zrobic to dla ich dobra. Teraz wieczorami musicie mi towarzyszyć bo w dzien bede mieć ręce pełne roboty. Jeszcze tzet przyjedzie bo pojechał do domu po resztę rzeczy.
|
|
|
|
#2474 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulka trzymam kciuki, żeby to było tylko zwykłe przeziebienie i żebyście szybko ze szpitala wyszli. Będzie dobrze
|
#2476 |
|
Konto usunięte
|
Wy to dopiero macie pecha.niech wracaja szybko bidulki do zdrowia
|
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2478 |
|
Rozeznanie
|
Asiulka kciuki zaciśnięte za Twoje biedactwa malutkie
Kur..wa mać wody nie mam |
|
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez ostatnio miałam brak wody i tym spodobem miałam na spotkaniu super naolejowane tłuste włosy :p
|
|
|
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z kupą co Zosia ma nie tak, bo nie wyłapałam? Cytat:
|
||
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia ![]() A moje dziecko zjadło i teraz usypiamy. Mam nadzieje że pośpi chociaż do 5 ![]() Zaraz będzie odkładanie do łóżeczka i oby sie nie przebudził
|
|
|
|
|
#2483 |
|
potworkowa
|
moja dziecinka wciągnęła na dobranoc 120ml i tylko ją położyłam w łóżeczku, to zasnęła od razu
![]() ja poćwiczę i też się kładę. |
|
|
|
#2484 |
|
Zadomowienie
|
Witam.
Matko kochana jaki szpital się nam na wątku zrobił,oby do wiosny. Zdrówka wszytkim dzieciaczkom życzę,by wszelkie choróbska i dolegliwości odeszły precz! Ja też się podziębiłam bardziej,dziś nogi mi zmarzły niemiłosiernie,ale kurtkę sobie kupiłam ![]() W ogóle to wypiłam dziś mleko z masłem garwolińskim,czosnkiem i łyżeczką miodu.Mam nadzieję,że nie uczuli Kubusia
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2486 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze z pytaniem,czy ma któraś z Was tą karuzelkę? sprawdza się?
http://allegro.pl/karuzelka-tiny-lov...834303261.html
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
Kate nie odpowiem bo takowej nie mam.
Oczywiście jak chce zasnąć to albo zuzia ma napad kaszlu albo Jasiu chce jeść. Oby szybko wyzdrowieli |
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Jak miło spac z jakaś godzinę juz nie pamietam jak to kest sie nie wyspać. Teraz siedzę przy Zuzi bo ona chciała"do nas" no i ze tutaj nie mozna to musze ja trzymać za raczke. A oczy same mi sie zamykają
|
|
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mala jest dalej pod kroplowka? A moze poloz sie na jej lozku? Chyba pielegniary nie zauwaza Strasznie Ci wspolczuje kochana tego koczowania w szpitalu... |
|
|
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby to sie szybko skończyło. Moje dziecie spało 5 godzin prawie i teraZ znowu przy cycu usypia ![]() Wierzyć mi sie nie chce ze już 6 dochodzi a dopiero była 23
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

Dwie kupy były piękne i bez problemu! Oby nad ranem też było super 

Mala prezy się,placze,chcę cycka,za. Chwile jak jej daje to nie chcę i tak przez kilka godzin...
) i ten mówi że po roku... A moja koleżanka nie robiła i zrosło się w wieku pół roku i lekarz odciągnął na siłę aż krew siknęła i kazał jej to robić codziennie. No i zgłupiałam.