|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
|
|
|
|
#992 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Nawiasem mówiąc, dostałam zaproszenie na imprezę wigilijną do lecznicy I tak tam ciągle łażę z Szarością, więc zostałam uznana za swojego ![]() Co do prezentu -w życiu się małż nie zgodzi, ż resztą znów dziś dostałam szczękościsku... Otóż przed wylotem do Egiptu zepsuła mi się myszka. A mam wypasioną, radiową majkrosoftu, kocham ją pasjami. Rzuciłam więc mężowi hasło, że mogę dostać myszkę od Mikołaja. Ale ona droga jest, bo prawie 2 stówy kosztuje, więc po chwili uznałam, że to jednakowoż przy innej okazji, bo w święta i tak idzie masa kasy. No to podobno teściowa się uparła, że ona tę myszkę mi kupi. Ja na to małżowi, że absolutnie się nie zgadzam na tak drogie prezenty, zwłaszcza od niej. I co? I dziś się okazało, że myszkę już kupiła. Z tym, że akurat nie jest przy kasie, więc malż musiał zapłacić. Ale będzie wielkopański gest, że ja taka wredna, a ona mi taaaaki prezent... Tylko właściwie, to go sobie sama kupiłam i będę musiała teraz z kasą kombinować... Nie, no ja chyba musze zacząć brać jakieś leki, tak wcurviona chodzę, że w końcu kogoś pobiję na ulicy. Też mi witki opadają...
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poważnie...podziwiam Cię za cierpliwośc...ja bym napewno nie wytrzymała..prędzej czy pózniej, a raczej prędzej, doszłoby do rękoczynów jakiś
|
|
|
|
|
#994 |
|
|
No właśnie chyba owej cierpliwości nadszedł kres. W pracy też mam ochotę wrzeszczeć. Zwłaszcza, kiedy padają propozycje pracy w weekend przed wigilią.
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Twój małż zasługuje na Dał się zmanipulować i ciężko będzie go przestawić na właściwe tory.Ma za dobre serce...Tak myślę
|
|
|
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
nie lubię uszkóf z kapustą i grzybami
widać błądCytat:
, ja tak "dostałam" (w cudzysłowie, bo w złych momentach to wszystko oczywiście jest jej): odkurzacz, kuchenkę, samochód a nawet dom ![]() wielki dar miłości, łaski i serca oczywiście za nasze pieniądze ten typ tak ma, więc dopóki Tż będzie je dawał pieniądze, dopóty takie akcje będą miały miejsce
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2012-12-12 o 19:05 |
|
|
|
|
#997 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nazarłas sie literkowego makaronu?
|
|
#998 | ||
|
Zakorzenienie
|
co jadłaś
też chcem mieć białe literynie eee litości ![]() NIetopesze to zuo największe Powinna być ustawa odpowiednia na te okolicznośc że można zawrzeć związek pod warunkiem że mać samca mieszka minimum 1000 km od związkowiczów
|
|
#999 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nienawidze polskiej słuzby zdrowia
jakis rok temu mialam rehabilitacje zleconą przez doktora z poradni rehbilitacyjnej i kazał mi sie pokazac jak mi sie pogorszy a jak nie to za około rok. no i se mysle ze pojde niech mi zleci kolejną rehabilitacje. więć dzwonie.....a babka do mnie ze musze miec skierowanie...ja do niej ze jestem juz pod stałym leczeniem w poradni rehab i pootrzebuje znowu rehab...a ta do mnie ze musze miec skierowanie....no to ja sie kłóce ze jak to ☠☠☠☠a mac...? ano takto bo jak przeszłam rehab ( w 3/4 prywatnie zeby przyspieszyc) to juz jestem zdrowa, a jak znowyu zachoruje to musze miec skierowanie. no i tak...rodzinny nie wystawi..ale wystawi neurolog, wiec idziesz do rodzinnego, potem do neurologa ( 4 mies czekania na wizyte) neurolog kieruje cie do poradni rehab (4 MIES CZEKANIA) tam kierującie na rehab ( 4 miesiące czekania)........a mnie kręgosłup boli teraz ☠☠☠☠a! a nie za rok! i niech mi powie ktos...po kiego grzyba ja mam chodzic po tych wszystkich lekarzach? wszyscy mnie juz widzieli, mam stos badan i rezonans wszystkiego co sie dało...jestem juz zdiagnozowana i potrzebuje tylko rehabilitacji....ale nie.... musze isc do wszystkich po kolei...robiąc kolejke i zabierajac miejsce ludziom ktorzy mająnp raka muzgu i swojej wizytyt u neurolog juz nie doczekają! no szlag mnie trafia! i nfz placi za kazdą moja niepotrezbną wizyte, wchodze do kazdego lekarza i mowie tylko ze potzrebuje rehabilitacji i kazdy wypisuje bez słowa skierowanie ...4 miesiace czekania, wizyty 30 sekund, kasa z nfz wyciągnieta, a kolejka pacjentów rosnie... ja nie ogarniam tego...a podono trzeba szukac oszczednosci w systemie...wiec dlaczego ja jestem zmuszana do odwiedzenia 4 specjalistów zamiast 1?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2012-12-12 o 19:28 |
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi skierowanie do lekarza rehabilitanta wystawia rodzinny
|
|
|
#1001 | ||
|
Zakorzenienie
|
no
służba zdrowia nienormalna , kraj nienormalny.. wszystko jakies po☠☠☠☠☠☠☠one![]() miałam całkiem niedawno nieprzyjemność móc się przekonywać o tym raz po raz... u mnie nawet spierowania na morfologię nie można wyżebrać
|
|
#1002 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zależy z jakiego powodu Cię dołuje Jeśli z powodu atmo i to bardzo, to czasem warto rzucić, jeśli z powodu kasy to poczekaj aż znajdziesz coś innego, jeśli z innych powodów to zależy z jakich ![]()
O nie, Truskawkę mi zacytowało na czarno, a miało być na szaro
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1003 | |||
|
|
Polly, ale skierowanie do rehabilitanta jest podobno ważne przez rok... Przynajmniej rok temu tak było...
Cytat:
Cytat:
![]() Jeśli się kiedykolwiek rozwiodę -powodem będzie nietoperzyca. I stosunek małża do niej. Cytat:
Wróciłam od weta. Płucka Szarości super Oraz serducho. Teraz leczymy wyskubanie... Tzn. resztę leków też muszę podawać jeszcze jakiś czas, ale jest dobrze. Pani weterynarz mnie enigmatycznie zapytała, jak się dogaduję z teściową, gdyż nieopatrznie zostawiłam numer do lecznicy, to do niej wydzwaniała...
|
|
#1004 | |||
|
Zakorzenienie
|
finisha tablety i sól , pórbowałam jeszcze Somat ale słabszy od Finisha , a najgorsze jakich używałam to tabsy Ludwik , płyn do naczyń super ale tablety to koszmar, szkło wyciągałam matowe i szare po nich. Zużyłam opakowanie do czyszczenia zlewu
Cytat:
![]() ad2. co za torba durna
|
|
#1006 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
a moj nie..no bo preciez on nie wie ze ja potzrebuje rehabiliotacji, bo on sie na tym przeciez nie zna
Cytat:
bezsesu jak dla mnie ![]() i tak sie skonczy na rehabilitacji prywatnej ![]() szukam teraz gdzie sie udac , strasznie sie boje ze mnie popsują bardziej zamiast naprawic ![]() nie ma ktos jakis wiesci gdzie dobrze robią? ![]() czy lepiej isc do jakiegos wariota [rywatnie czy np przy jakims szpitalu? ![]() aaaaaa! chcialam dzis sie zarejestrowac do bardzoznanegoneurochirurg a.pl i nie ma terminów! zadnych! prywatnie! bo zapisy są na kwartał...no i na najblizszy kwartał sie juz grafik wypełnił...choc ten kwartał sie jesczze nie zaczął ![]()
|
|
|
#1008 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- potwierdzam |
|
|
|
|
#1009 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja jak byłam u rodzinnego po skier do poradni i wspomniałam, że idę po to, żeby mi dali skier na rehabilitację to też jakoś nie zaproponował, że sam wypisze
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1010 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- to była kara za falstart
|
||
|
|
|
#1011 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko wtedy płyny się szybciej zużyje i baterie No chyba, że sobie ktoś zrobi takie zasilanie jak swego czasu mój Tż, żeby nie musiał baterii zmieniać/ładować akumulatorów, coś tam porobił, dołożył jakieś pudełko z przyciskiem i po naciśnięciu palił fajkę ![]() No jak to co detonator Cytat:
Bywa na w. Cytat:
![]() Cytat:
![]() I przepraszam ale Cytat:
Przeczytałam Frankensteinen i to nie tylko jeden raz ![]() Padam na wszystko
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#1012 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mursz , to się w głowie nie mieści małż Twój jest zmanipulowany do imentu i nieodpępniony , a ona mści się na Tobie , że on śmiał się z Tobą ożenić . Porozmawiaj z małżem zdecydowanie , bo alby Ty i Wasze życie , albo ona , bo inaczej się nie da , albo zrób karczemną burdę nietopszu . Jeżeli będzie się chciała potem odegrać na małżu , to może on wreszcie zajarzy , że coś tu nie gra . Tak żyć się nie da - myślę , że ona po prostu chce doprowadzić do sytuacji , że nie wytrzymasz , zażądasz rozwodu i się rozejdziecie , a wtedy małż wróci pod opiekuńcze skrzydła mamusi dogorywać w milczeniu . Dyplomacją się nie da - tu trzeba radykalnych cięć , w tę albo wewtę . Ile można żyć w wariackim układzie - małżeństwo we trójkę z mamusią? Rozumiem , gdybyście musieli mieszkać pod jej dachem - ok , różnie bywa , ale wtedy każdy pragnie się wyrwać jak najszybciej , ale tak , to naprawdę przestaję rozumieć Twoją cierpliwość ![]() Cytat:
nie używamy bo nie mamy ![]() Cytat:
)
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1014 |
|
Panaroja
|
1. no weuaśnie ani to ani to
![]() 2.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie skierowanie na rehab. wypisał rodzinny,ale termin był za 3 mies. więc i tak robiłam prywatnie A skierowanie ważne jest rok. Na wizytę do neurologa czekałam tylko 2 tyg.
|
|
|
|
|
#1017 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Fairy, takie saszetki z proszkiem i zielonym płynem
Cytat:
ad2. cieszy mnie stan Szarości Cytat:
ad2. tak, enter Mursz daj jakieś zdjęcia z Edżipt pustynia, morze te sprawy
|
|
|
#1019 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamuś może synkuad1. spoko, też się z tego śmieję a zasłony i tak do wywaleniaad2. powstań c'nie?
w locie, widziałam, chcę więcej
|
|
|
#1020 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() w ogóle 99% rodzinnych bym wystrzelała, jak coś trzeba ludziom zlecić to wypisują skier na sor, bo po co się męczyć
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

zrób dokumentację fotograficzną strat , zbieraj wszystkie paragony i fakturki od napraw, i ofiaruj jej pod choinke w ramach prezentu z wyjasnieniem , że ponieważ musieliście naprawić po jej pobycie całe mieszkanie , na prezent dla mamusi już nie starczyło . I nie wpuszczaj babona do domu 
Nawiasem mówiąc, dostałam zaproszenie na imprezę wigilijną do lecznicy
I tak tam ciągle łażę z Szarością, więc zostałam uznana za swojego
Dał się zmanipulować i ciężko będzie go przestawić na właściwe tory.Ma za dobre serce...Tak myślę

widać błąd
Wszędzie widzę białe litery, ale ich tam nie ma 

nie ma wymufek

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale