|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. IV
heh... mnie test w sobotę okłamał i pokazał I, a już we wtorek blada druga kreska a beta na poziomie 1220
także nie mam pojęcia jak bledzioch mógł wyjść przy takiej mocnej becie....Cierpliwości, choć wiem jakie to trudne
|
|
|
#1952 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Wspaniała wiadomość
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A reklama strasznie wkurzająca
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietam jak ojciec kupil stymulator na miesnie brzucha bo chcial schudna, a cwiczyl tylko palce na pilocie ![]() no ale ja tam sie nie znam i nie wiem to co wiem ze bedzie trzeba przyjac na klate ten caly bol |
|
|
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
szlak mnie trafia bo od rana szukam pościeli dla małego i nie moge nic znaleźć
ale chcemy niebieską a jakieś takie średnie są ![]() bo cały czas mam na uwadze że ochraniacz będzie przecież do roku sam z prześcieradłem więc chciałabym żeby był ładny, bo takie w zestawach to wszystkie pięknie wyglądają, a później jak zostanie sam ochraniacz sam to będzie pusto. To się wygadałam
|
|
|
|
|
#1955 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
DCytat:
Cytat:
Cytat:
A my po wizycie, synek ok, serducho bije, nie ważyliśmy go bo dr mówi, że na następnej wizycie, szyjka super długa, łożysko dalej z przodu, ale się podniosło jeszcze wyżej, wyniki w normie, przyrost wagi ok, ciśnienie super, no ogólnie cud miód i orzeszki. Co do szyjki to np za miesiąc równo mam usg synka to 3 trymestrowe (u innego lekarza specjalisty od usg), ale mój gin i tak chce mnie widzieć, właśnie żeby zbadać szyjkę, bo po prostu mówi że trzeba i nie wyobraża sobie na tym etapie tak długiego okresu bez kontroli szyjki, bo wiadomo że krew i glukozę to mu mejlem mogę wysłać. Więc dla niego to akurat ma znaczenie, a nie jest typem naciągacza bo np na każdej wizycie robi mi i usg i wizytę, a płacę jak za wizytę, kiedyś na początku ciąży przyjechał do szpitala mnie zbadać bo miałam jakieś skurcze i nie chciał kasy więc to nie ten typ. Więc nie wiem, ale ja bym krótkiej szyjki nie bagatelizowała.
|
|
|
#1956 | |
|
Rozeznanie
|
też tak myślę..
![]() niektóre u nas niedługo 8 zaczną.. ![]() Cytat:
Liwka co do urządzenia słyszałam, ale nie wiem jak się sprawdza, może warto spróbować..
|
|
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szyjka może się zmieniać z dnia na dzień więc bardzo dobrze że gin chce ją kontrolować
|
|
|
|
|
|
#1958 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja też mi bada szyjkę na każdej wizycie, ostatnio nawet dopochwowo zerkała czy wsio ok. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1959 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) Ale pisałam to bardziej w nawiązaniu do tego co napisała kelmentyna i jej wigilijnych wahaniach. Cytat:
|
|
|
#1960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() .. zapłaciłąbym chyba każda kasę gdyby coś dało radę zmniejszyć mój ból ......
|
|
|
#1961 | |||
|
Kniaginia
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Strippi, gratuluję wygranej w konkursie! Nestelle, a Tobie wizyty i fajnego niezmiennego terminu 8 marca! Witam mamusię Demeter ![]() U nas sprawa logistyczna ze świętami ustalona: spędzę Wigilię razem z mężem u jego rodziców, a 2 kolejne dni, no w zasadzie półtora - u moich. U moich rodziców i tak będę wcześniej lub później parę dni sama, bo zamierzam wziąć zwolnienie. Tak piszecie o tych wyborach studiów, zawodu, pracy, zmarnowanych latach. Chyba się wpasuję, bo mnie studia zajęły w sumie, hehe, 11 lat. Dzienne, a nie doktoranckie. Fajnie to brzmi. Dorwałam ostatnio to piwo bezalkoholowe Bawaria. Jakieś zbożowe. Już mi się piwa chciało. Ale niestety – to jest jak dla mnie napój o zapachu piwa i smaku lemoniady. Słaby erzac. |
|||
|
|
|
|
#1962 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i luksik!szkoda, że nie znasz wagi... miałabym porównanie :P przyrost wagi ok - no jak się nie jadło frykasów 2 tyg przed wizytą to jak może być inaczej :P szyjkę Ci mierzył dokładnie czy ręcznie? ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1963 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a gdzie można coś takiego pożyczyć?? Cytat:
|
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poszalałaś ![]() Piłam raz i to nie dla mnie. samą chemię czułam. zero radości
|
|
|
|
#1965 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ta butelka kosztuje około 60zł...Cytat:
![]() Cytat:
A najpiękniejsza to "trele morele"... ale to dla dziewczynki... Tyle, że ja będę kupowała zestaw 6 elem. albo 3 elem. http://allegro.pl/6ele-haft-90x120-o...830859352.html http://allegro.pl/3ele-haft-90x120-o...833873646.html
Leonek Edytowane przez Mokka_83 Czas edycji: 2012-12-12 o 21:15 |
||||
|
|
|
|
#1966 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No najpierw mnie na fotel dał i wsadził rękę chyba po łokieć i powiedział, ohoho, wszystko wysoko, szyjka bardzo długa, nawet nie będziemy sprawdzać dziś na usg. A że nie zważył młodego, to też mi nie pasuje i lekko naciskałam, ale był uparty i powiedział, że od następnej wizyty będzie już badał na każdej więc się jeszcze go namierzymy... no niech mu będzie... a tak liczyłam, na dziecko giganta i opcje mega folgowania na święta... a odnośnie wagi to mówię mu że jeszcze planuje max 8 przytyć... a on do mnie, jeszcze 8 hmmmm hehe także kolejny dyplomata no nic, może się uda mniej będę się pilnować i zobaczymy w tym miesiącu było ok, no ale mam nadmiary z I trym więc ciężki los
|
|
|
#1967 | |||||
|
Kniaginia
|
Cytat:
Cytat:
Bardzo mi się to imię podoba ![]() Cytat:
![]() No! Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
no nic kochane życzę milej i spokojnej nocy
|
|
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że mam to za sobą ![]() ja mam z firmy Feretti 2 komplety kupione
|
|
|
|
#1970 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dodałam do ulubionych.. ![]() dobrej nocy..
|
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie jutro czeka glukoza. nie wiem jak zdzierżę :brzydal :Słodkich snów lachonki
|
|
|
|
#1972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
idzie przezyc nie taki diabeł straszny choc nie jest ona wspaniałm daniem za mnie tez prosze trzymac kciuki ja tez ide tylko na krew i mocz brr oby nie było białka
|
|
|
#1974 |
|
Kniaginia
|
Też idę jutro na krew i mocz. Miałam iść dzisiaj, ale obudziłam się wcześniej i z zamkniętymi oczami poszłam się wysikać. Wróciłam i dotarło do mnie, że miałam nasikać do pojemniczka. W ogóle dużo rzeczy zapominam.
|
|
|
|
|
#1975 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam taki wstydliwy problem
Bo moja wydzielina z pochwy śmierdzi Nie wiem czy jakąs infekcje złapałam czy co, ale musze o tym ginekologowi powiedzieć, czyli 18 ( bo wtedy mam wizyte) jest to bardzo nieprzyjemne, czy wy też macie coś takiego albo miałyście? Mój ginekolog nawet mnie nie bada od dołu ( tylko raz jak 1 raz do niego przyszłam) a jak mam wizyte to tylko pyta się czy na dole wszystko wporządku? Co o tym sądzicie?Troche się wstydze, ale w sumie to może być normalne w ciąży.. Sama już nie wiem
|
|
#1976 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie miałam tego problemu. Śluz stał się teraz gęstszy, jest biały. Lekarz mówi mi zawsze, że jest w porządku i dobrze, że jest tak więc sądzę, że skoro masz problem z nieprzyjemnym zapachem, to powinnaś to zgłosić. A zmieniałaś może ostatnio płyn do higieny intymnej? Położyliśmy dziś całą ścianę tapety. Wrzucę Wam jutro zdjęcie.
27.11.2009 - pierwsza randka 02.08.2012 - nasz ślub 25.03.2013 - me + you = Sławek Edytowane przez czarny flamaster Czas edycji: 2012-12-12 o 22:53 |
|
|
|
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym stwierdzilam ze nie kupuje poscieli bo po co. tylko chce przescieradla i ochraniacz i finito smacznego ![]() dobra ide spac papapa
|
|
|
#1978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też uważam to troche za dziwne.. Właśnie myślałam, że to przez to, że na początku przestałam używać płynu do higieny intymnej i myłam tylko żelem pod prysznic, potem pojawił się właśnie ten problem dlatego zaczęłam używać Ziaji a teraz używam intimei chyba od 2-3 miesięcy już, a dalej mam ten problem
|
|
|
#1979 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1980 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To on powinien Ci powiedzieć czy jest wszystko dobrze Moim zdaniem musisz mu powiedzieć że obawiasz sie czy wszystko w porządku, bo wydzielina ma inny, nieprzyjemny zapach... A poza tym zapachem to wszystko ok? Nic Cię nie piecze albo nie swędzi? Żadnego dyskomfortu?Cytat:
Albo jak sa, to sa to jakieś brzydactwa
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.

także nie mam pojęcia jak bledzioch mógł wyjść przy takiej mocnej becie....

ale chcemy niebieską a jakieś takie średnie są 

Dodam zdjęcia swojego brzuszka ( jestem w 28 tygodniu) Duży? Czy w sam raz?
heh no i mega slodkie ciuszki 
i powiedział, ohoho, wszystko wysoko, szyjka bardzo długa, nawet nie będziemy sprawdzać dziś na usg.
Nie wiem czy jakąs infekcje złapałam czy co, ale musze o tym ginekologowi powiedzieć, czyli 18 ( bo wtedy mam wizyte) jest to bardzo nieprzyjemne, czy wy też macie coś takiego albo miałyście? Mój ginekolog nawet mnie nie bada od dołu ( tylko raz jak 1 raz do niego przyszłam) a jak mam wizyte to tylko pyta się czy na dole wszystko wporządku? Co o tym sądzicie?Troche się wstydze, ale w sumie to może być normalne w ciąży.. Sama już nie wiem