|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
leśny stwór
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XV + przeogromna dawka plotek!
hehe, rozumiem
|
|
|
|
#3992 |
|
Lwiątko z Cintry
|
co to za czarny prostokącik na paluszku? niemiecki ja na szczęście mam same pozytywne oceny. a u Ciebie co się zadziało?
|
#3993 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nauczycielkę, która nie potrafi tłumaczyć i poległam z czasami, które teraz mieliśmy wprowadzone w 1 półroczu. W przyszłym tygodniu będę miała ostatnią lekcję i może ubłagam ją, żeby mnie przepytała ze słówek chociaż na 2..
|
|
|
#3994 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
aa, no wiem, doczytałam po tym jak wrzuciłam moją odpowiedz ![]() ja to na niemieckim jadę na ściągach no pójdź i ją poproś o to żeby Cię przepytała, próbuj nie stracisz na tym, a możesz zyskać
|
|
#3995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U niej się nie da bo łazi po klasie jak terminator. Wiem, wiem. Patrzcie co dzisiaj znalazłam w Chińskim sklepie. 2 zł sztuka. To mój ostatni zakup lakierowy w tym roku.
|
|
|
#3996 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3997 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() super lakierki
|
|
|
|
|
#3998 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może i niedlugo zrobię bo chyba dawno nie miałam ale póki co chyba raczej świątecznie-zimowo u mnie będzie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a to jak dyszkę to w sumie w biedrze nie poszaleli z obniżką, choć zawsze to coś. Tylko nie wiem czy te same odcienie ![]() takie nie wiadomo co, ale z Twoją płytką jest super
|
|||
|
|
|
#3999 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
EDIT - sprawdziłam, są taniej bo cały Maybelline jest -20% Edytowane przez Yenotek Czas edycji: 2012-12-12 o 22:56 |
|
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
witam sie zimowo nie lubie takiej pogody, nie lubie a do tego ledwo siedze, kawa nie pomaga, czuje, ze choroba nadchodzi ![]() ehhh pomarudzilam, a teraz czas popracowac niestety ![]() milego poranka
|
#4001 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytując klasyka... mru ![]() Ej no ![]() Ja trzy lata temu porwałam się na robienie pierników, zrobiłam ich tyle że miałam ochotę tłuc głową w ścianę. A potem dekorowałam, nawet połowy ich nie ozdobiłam. Obdarowałam pół rodziny i stwierdziłam, że nigdy więcej Jeżu... jak mnie wtedy wszystko bolało... jak po robotach w kamieniołomie Cytat:
![]() Smoo... jesteś młoda, zdolna, całe życie przed Tobą. Nosek do góry, plizzz ![]() Ale ładny kolor. Pokażesz w świetle dziennym? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ładne i ładne. Ni... wróć... Pierwsze ładne, drugie super ładne ![]() Ty też? Padaka... Edytowane przez a40adf61f4fa839fc99377457d0e94ddcb8a5d57 Czas edycji: 2012-12-13 o 08:45 |
||||||
|
|
|
#4002 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Cytat:
Przyda się Oczy mam tak zapuchnięte i takie worki że wyglądam na 35, a nawet więcej... |
||
|
|
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak będę w Rossie to pooglądam ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3811099 4] Ej no ![]() Ja trzy lata temu porwałam się na robienie pierników, zrobiłam ich tyle że miałam ochotę tłuc głową w ścianę. A potem dekorowałam, nawet połowy ich nie ozdobiłam. Obdarowałam pół rodziny i stwierdziłam, że nigdy więcej Jeżu... jak mnie wtedy wszystko bolało... jak po robotach w kamieniołomie [/QUOTE] no co skoro my mamy problemy z temperaturą tych kolorów to co dopiero chłop większość nawet kolory myli ![]() haha a ja właśnie myślałam że wyjdzie mi za dużo, nawet chciałam sporo żeby kogoś obdarować a wcale tak dużo nie wyszło, 3 talerze z górką. A będę robiła jeszcze jedne ok 3 sztuk. A do świąt jeszcze trochę i czuję że ich ubędzie... może jeszcze dopiekę, chyba że lukrowani da mi w kość i stracę zapał ![]() nie chorujcie dziewczyny ![]() ładnie za oknami, śnieg i słonko, wczoraj dosypało. Trochę mi złość na zimę przeszła, ale pewnie do czasu jak będę gdzieś jechać itp
|
|
|
|
|
#4004 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja się szczerze mówiąc zastanawiałam, czy sobie nie machnąć tej paletki Au Naturel czy jakoś tak... Ale... po co mi tyle brązów? Niby każdy inna... ale jednak. Śniegusku... Cytat:
Wymówki ![]() No ja myślałam, że wyjdzie mi mało więc robiłam podwójną porcję... . Ha, znalazłam fotkę choinki dziadków. Bo robiłam też takie do powieszenia na choince. Z dekoracją i "witrażyk" Niestety lukier kolorowy blaknie od światła i ciepła...
Edytowane przez a40adf61f4fa839fc99377457d0e94ddcb8a5d57 Czas edycji: 2012-12-13 o 09:20 |
||
|
|
|
#4005 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aż chce mi się kwadratów a kiedy mam wpaść? też zastanawiałam się czy to nie tipsy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() niezłe ![]() Cytat:
![]() ja tak czytam jakie znowu porcelanowe?! Cytat:
![]() i dziękuje ![]() Cytat:
![]() nie mów tak, tylko poprawiaj co się da, kiedy się da! ![]() Cytat:
albo oddaj jeden [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3811099 4] Nie pomógł. ![]() Smoo... jesteś młoda, zdolna, całe życie przed Tobą. Nosek do góry, plizzz ![]() Ale ładny kolor. Pokażesz w świetle dziennym? ![]() [/quote] a i mi by sie przydał chyba, też coś zaczynam się czuć podejrzanie, nawet współlokatorka pytała czy dobrze sie czuje, bo juz mam paskudnie głos zmieniony ![]() już, nosek, a nawet i USI ![]() w sensie że uszy ![]() zaraz pokażę
|
|||||||
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
ciemny brąz.
czasami wygląda na jaśniejszy, ale to od światła zależy, teraz tylko takim dysponuję ![]() wybaczcie że lewa ręka i to a dodatek tak dziwnie ulozona, ale nie mogłam mojego aparatu utrzymać w lewej ręce, a na prawej top zrobił spustoszenie. tu dałam gel look golden rose i o dziwo nie jest źle (odpukać w niemalowane!)
|
|
|
|
#4007 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zła fajnie w niej wyglądałaś, szkoda jej. [/QUOTE] |
||||
|
|
|
#4008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3809679 5] [/QUOTE]uuuuu brwi to moja odwieczna zmora...
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo Paaaaniii Też super ![]() Do Natalii wzdycha każdy kto wejdzie do mojego pokoju Właśnie dlatego lubię chińskie sklepy i bazarki [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3811099 4]Ja trzy lata temu porwałam się na robienie pierników, zrobiłam ich tyle że miałam ochotę tłuc głową w ścianę. [/QUOTE] Ja w tym roku idę na łatwiznę i robię te: http://www.e-commerce.pl/zdjecia/Cia...-50182-big.jpg Tylko są za bardzo miodowe, a za mało korzenne jak dla mnie, więc dosypuję od siebie trochę przyprawy do piernika. Później dekorowanie (gotowym lukrem z torebki ) i pakuję dla rodzinki ![]() Za to przysiadam z mamą i siostrą i babcią do potraw Wigilijnych i będzie rodzinne robienie zup, ciast, ryb, pierogów, uszek, itd. [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3811146 8] Ha, znalazłam fotkę choinki dziadków. Bo robiłam też takie do powieszenia na choince. Z dekoracją i "witrażyk" Niestety lukier kolorowy blaknie od światła i ciepła...[/QUOTE]Jadłabym Dzień dobry Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2012-12-13 o 09:47 |
|
|
|
|
#4010 | ||
|
Zadomowienie
|
Czapka była piękna, a ja wtedy też niczego sobie. Teraz wrzuciłam z 10kg i już nie jest tak pięknie :ryczy:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współczuję. Ja w ten sposób zawsze rękawiczki gubiłam. Do czasu aż zaczęłam nosić na sznurku, jak przedszkolak ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3809502 3] Chybabym się zapłakała... ![]() Ja tylko rękawiczki gubię notorycznie... dlatego nie kupuję drogich i ładnych, ani skórzanych - tylko takie najzwyklejsze z dzianiny [/QUOTE] No, ja się zapłakałam ![]() Z rękawiczkami musisz zrobić tak, jak ja powyżej. Sznurki są niezawodne i jest to niezwykła wygoda Każdy mówi: "o jaki świetny pomysł pani miała" i kiwa głową z uznaniem |
||
|
|
|
#4011 | |
|
Konto usunięte
|
Te z choinki niedobre, zakurzone i w ogóle. Ale ogólnie były niczego sobie Cytat:
No dziecko moje tak się nosi...
|
|
|
|
|
#4012 |
|
szef wszystkich szefów
|
Kupił już ktoś Anuli tego zielonego Safari?
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Zła- Miałam kiedyś takie rękawiczki na sznurku. Takie jednopalczaste
Chodziłam wtedy do 1 klasy ![]() Ale uwielbiałam je. Jak znajdę gdzieś takie to sobie sprawię
|
|
|
|
#4014 | ||
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie niestety go nie ma
|
|
|
|
#4016 |
|
szef wszystkich szefów
|
A jaki to był numer? Sorki, ale zaraz spadam, a ja jestem w rozsypce... szkoda czasu na szukanie
|
#4017 |
|
Oby do wiosny
|
Miałaś fotkę dać do konsultacji?
|
|
|
|
#4018 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4019 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja lubię makijaże KatOsu. Bardzo często też kupuję kosmetyki iakcesoria, które ona poleca i jeszcze nigdy sie nie nacięłam, także polecam jeśli ktoś nie oglądał [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3809668 2] Co zobiłam? Poczułam taką beznadzieję, że już na sam koniec, po zaliczeniu wszystkich przedmiotów, po zdaniu indeksów wpadłam w rozpacz, stwierdziłam, że mam to w d* i... nie broniłam nawet pracy. Najpierw stwierdziłam, że odpocznę rok, ale się przeciągnęło do "nadal". Miałam co prawda małe spięcie z promotorem, ale wystarczyło zrobić co kazał, poprawić jak mu się podobało (bo na temacie moim zdaniem pan magister się średnio znał, za to miał swoją wizję - ale wybrałam promotora na pałę i dostałam za swoje). I tak się rozeszło po kościach. Pracę mogę niby bronić w każdej chwili, ale po pierwsze... musiałabym wybrać nowego promotora, po drugie - pewnie pisałabym pracę od nowa a brakuje mi motywacji... Po trzecie jestem już zupełnie wybita z rytmu. Praca, dom, dziecko, nie wyobrażam sobie na chwilę obecną wracać do nauki... Może kiedyś... To tyle... [/QUOTE]Córcia pójdzie do przedszkola, a Ty się weźmiesz do roboty. Musisz tylko znaleźć motywację, a o tę wbrew pozorom nie będzie trudno jeśli uświadomisz sobie, że cała praca nie zajmie Ci więcej niż miesiąc czasu, a korzyść pozostanie na całe życie. Think about it. Pomyśl też, że potem będziesz musiała dziecku o wszystkim opowiedzieć i jak ja przekonasz, że nauka jes warta wysiłku, skoro sama go nie podjęłaś? Jetsem pewna, że się zmobilizujesz. Trzymam kciuki ![]() Ojej Śniegowa, nie płacz kochana. Zrob sobie jakąś przyjemność koniecznie. Moze choć lakier kup na polepszenie humoru Albo przytul się do Szczęścia i jakąś komedie obejrzyj na DVD. Będzie dobrze. niebawem święta i prezenty Cytat:
Tak sobie myśle... czy teściowa dziedziczy po synowej jakby co? Piękne ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie trochę, mam niesamowicie przesuszone dłonie mimo że staram się je ciagle nawilżać... brr. chyba pierwszy raz w życiu mam aż taki problem.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

A bo lakier ma już 4 dni i odpadł tam, zaraz maluję na nowo. 

ja na szczęście mam same pozytywne oceny. a u Ciebie co się zadziało?

dziękuję
a błyszczą się superowo

Nosek do góry, plizzz 

pazurki robione jedynie na użytek własny ewentualnie moich współlokatorek 

Swoja drogą Zła, jaka Ty jesteś śliczna