|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.
carmi ryba po grecku
chyba moje ulubione danie wigilijne, no i tradycyjna sałatka jarzynowa na swieta ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- z przekasek to zwykły sledzik? to na szybko śledz i wódka prawdziwa polska wigilia ![]() ![]()
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Sałatka - śledzik + buraczki + cebulka. Mniam
![]() Dołączę się trochę do Was dziewczyny, jak nie macie nic przeciwko
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh, z ryba po grecku jest dużo zabawy, sałatki jarzynowej nie cierpię, cebuli nie zniosę, a zamiast wódki będzie whisky i wino, ale niekoniecznie w Wigilie (wtedy raczej nie pijemy alkoholu).
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
jovisse hej hej
napisz coś o sobie co cie tu do nas sprowadza i witamy w naszym gronie
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
a my mamy obecnie w lodowce stado słoikow z ogorkami kiszonymi sałatkami surowkami dzemami i sokami domowymi. Stoja w lodowce, bo tam mamy miejsce
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Sprowadza mnie zdaje się sam tytuł wątku - zazdrośnice
![]() Jestem ponad 2-letnio-związkową studentką 4 roku i posiadam Ukochanego, z którym bardzo bym chciała się zadeklarować co do przyszłości, gdyż: 1) bardzo Go kocham 2) On mnie też 3) niedługo koniec studiów (studiujemy razem), a mieszkamy 300 km od siebie i trzeba gdzieś zamieszkać :P (mieszkamy razem w mieście, w którym studiujemy )Jego rodzice są bardzo wierzący, i choć teraz jakoś przełykają fakt mieszkania razem, to jednak po studiach będzie to ciężka sprawa. Bardzo ich lubię i nie chciałabym robić im dodatkowych przykrości. Nie mówiąc już o TŻcie, który ich bardzo szanuje. Ot, taki skrót. Pewnie o wielu ważnych rzeczach zapomniałam napisać, ale wyjdzie w praniu
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Jovisse a rozmawialiście o planach na przyszłość?
|
|
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
jovisse to tu mozesz czuc sie jak w domu
ja to no mam 6letni zwiazek i tak jeszcze czekam na zareczyny o;] i tez juz chce i chce i chce mieszkamy juz nawet razem w konkubinacie.no a własnie mowilas mu o tym wszystkim jakie masz oczekiwania?
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Była mowa, że on nie czuje się gotowy. Jestem jego pierwszą taką poważną i długodystansową dziewczyną, masy rzeczy 'związkowych' się na mnie uczył ( ) więc myślę, że mówił prawdę (zwłaszcza, że to bardzo prawdomówna osoba, aż do przesady )Ponadto planujemy wspólną przyszłość. Obydwoje będziemy lekarzami weterynarii, więc będziemy prawdopodobnie pracować razem. Są już pierwsze, dokładne plany. Jest ustalone miejsce na nasz domek :P (działka jego rodziców ). Tylko ten ślub go zawsze przerażał. Trochę dziwne, bo jak rozmawiamy o przyszłości to zawsze jest wspólna, natomiast jak przychodziło do rozmów o ślubie to "jestem pod presją", "nie jestem gotowy". Więc trochę odpuściłam ![]() Ale czuję po kościach, że jego podejście się zmienia. ![]() P.S - mieszkamy ze sobą praktycznie od samego początku naszego związku (byliśmy ze sobą 3 tygodnie, a znaliśmy się rok), teraz minęło 2 lata. Więc poznanie się, swoich przyzwyczajeń, upodobań etc mamy bardzo dobrze obcykane.
Edytowane przez Jovisse Czas edycji: 2012-12-12 o 23:21 |
|
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisas ale mielismy ciezka probe - przede wszystkim - nie wyrobilysmy sie nie zdazylysmy wszystkich z choru pomalowac - jutro bedzie zmiana - bedzie nas jedna wiecej u dziewczyn a jedna mniej u panow bo z panami sie wyrobily - no chyba z 6 czy 7 babek niepomalowanych - mamy niecale pol godziny gdzie oni sie musza przebrac, my im zalozyc peruki i pomalowac - jest nas 7 - a ich ponad 40 - wychodzi doslownie z 5 minut na osobe - co jest fizycznie wrecz niemozliwe nie wiem jak my to zrobimy ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- z tego wszystkiego zapomnialam sie przywitac ![]() czesc Jovisse
|
|
|
#4511 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam
![]() zamiast spac siedze w necie bow koncu mam czas i spokoj na czytanie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ciesze sie z toba kawuszko![]() Cytat:
teraz za to od 4. miesiaca zycia slini sie bez przerwy. tak ze chodzi z pielucha kolo szyi, a ta jest i tak cala mokra i az bluzka mu sie cala moczy od tej sliny ![]() ja tez czulam szybko ruchy, w 14. tyg Dla mnie to bylo jak takie pulsowanie czegos w srodku na poczatku.Gwizdak,a juz wiesz co bedzie? bo ja mam jakies przeczucie ze syn ![]() Cytat:
to takie fajne jest..... ![]() Cytat:
![]() Jusia, korzystaj z zycia i facetow, bo jakos musisz tego swojego ksiecia odnaleźć Magda tez ![]() Jovisse, hej to chyba jestes w moim wieku jak na 4. roku
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
Zbieram się do pracy
Miłego dnia wszystkim Jovisse hej Witamy ![]() W ogóle wczoraj gdyby nie to, że dziewczyny w pracy mówiły, że fajny dzień ( 12.12.2012 ) to bym nie wiedziała który jest
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Ja już po krótkiej wizycie w przychodni i w Biedronce Mam truskawki
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
ło matko, ale mi się wstać nie chciało
![]() znowu musiało mnie obwiać bo lewa strona twarzy mnie boli + jeszcze okropny ból głowy. Wczoraj wysmarowałam twarz maścią rozgrzewającą, ubrałam kominiarkę i czapkę i tak sobie leżałam ![]() dzisiaj wybieram się z siostrą na babskie kino - mają być jakieś pokazy i Annę Kareninę ![]() Gwizdaczku popłakałam się przez Ciebie! podoba mi się ten wpis
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2012-12-13 o 08:10 |
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mało takich wieczorów, bo w tygodniu nie mam czasu, a jak już to zostaje pt lub sb Choć moja koleżanka uważa, że ja mam takich znajomych, którzy nie pozwolą mi nigdy samej siedzieć w domui w sumie racja, zazwyczaj mam gdzie iść jak się uprę, chyba że sama świadomie rezygnuję A nawet jeśli nie to nie rozpaczam ![]() To akurat fakt, mi jeszcze dodatkowo brakuje przytulania, poczucia, że ktoś w domu czeka, że ktoś się troszczy, ktoś myśli, itp... Hmmmm... Może nie permamentny, ale nieregularny ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli wszystko w porządku
![]() Pachną truskawkami, mam nadzieję, że smakują też jak truskawki
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
#4520 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamy, chyba taki standardowy, "biurowy", ale nie znam jeszcze szczegółów. Cytat:
![]() Cytat:
śledzie w śmietanie z cebulą i jabłkami schab na zimno z sosem tatarskim ![]() groch z kapustą kapusta z grzybami kluski z makiem ... Nie cierpię krupniku!!! ![]() Jovisse, witaj
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Ekhm
No możemy tam przejść, ale zadaj tam konkretne pytanie
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, nie będę Cię maglować
jak będziesz chciała nam o czymś opowiedzieć, to opowiesz
|
|
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję dziewczyny za takie ciepłe przywitanie! ![]()
|
|
|
#4524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi jest mega przykro szczególnie teraz jak są paczki i bony na mikolaja, paczki i bony na święta, jakiś bal po nowym roku będzie, potem paczki i bony na wielkanoc, latem piknik. ciągle jakieś wyjazdy dla pracowników...i tylko ja w biurze nie mam umowy o prace bu... Cytat:
crozee cztałaś tą książkę? magda??? a ja Cię chętnie pomagluje kto, jak, gdzie, kiedy? ![]() ![]() ![]() a byłam na peelingu kawitacyjnym, oczyszczaniu manualnym (myslalam, że się poryczę z bólu), mezo i masce Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2012-12-13 o 09:57 |
||
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam, nic szczególnego Peach
Klub
|
#4526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
hej
poproszę o moccccne mocccne kciuki o 11.30 i o 15.00 ![]() pozniej wieczorem się odezwę ![]() milego dnia 13go!
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
mam mało czasu na wizaż bo zaczełam pracę na pół etatu i studiuję a jak jest czas to spotykam się z TŻ teraz mam wolne do poniedziałku więc postaram się troszkę nadrobić![]() Witam nową zazdrośnicę widzę że mój rocznik ja jestem z TŻ 4 lata i 3 miesiące (co do dnia![]() BYou jak tam okruszek?? ![]() Gwizdak gratuluję kolejnego maluszka w brzuszku ![]() peach tak to jest jak się nie ma umowy o pracę że zawsze pomijają ![]() Capri ja też nie znosze krupniku ![]() Kasia czytałam co się u Ciebie działo i cieszę się że jest już ok No i Najka nie zaręczyłaś się nosz kurde!!! ![]()
|
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaa, obejrzałam wszystkie 13 odcinków Przyjaciółek
Rzeczywiście kijowo się skończyło, ciekawe co dalej będzie ![]() Wiecie co? Ja się stałam chyba zimną s... Bo ten konkubent Patrycji to dla mnie postać nieralna w normalnym życiu No nie uwierzę nigdy, że taki facet istenieje
|
#4530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a że pracuję gdzie pracuje, to wszystkie informacje przechodzą przeze mnie, wszystkie listy z zapisami są u mnie itd. Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

chyba moje ulubione danie wigilijne, no i tradycyjna sałatka jarzynowa na swieta ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
to na szybko śledz i wódka prawdziwa polska wigilia 

nie zdazylysmy wszystkich z choru pomalowac - jutro bedzie zmiana - bedzie nas jedna wiecej u dziewczyn a jedna mniej u panow bo z panami sie wyrobily - no chyba z 6 czy 7 babek niepomalowanych - mamy niecale pol godziny gdzie oni sie musza przebrac, my im zalozyc peruki i pomalowac - jest nas 7 - a ich ponad 40 - wychodzi doslownie z 5 minut na osobe - co jest fizycznie wrecz niemozliwe 

klub? 
mi jest mega przykro szczególnie teraz jak są paczki i bony na mikolaja, paczki i bony na święta, jakiś bal po nowym roku będzie, potem paczki i bony na wielkanoc, latem piknik. ciągle jakieś wyjazdy dla pracowników...
Rzeczywiście kijowo się skończyło, ciekawe co dalej będzie