|
|
#481 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:)
a jakie kalendarze to nie powiem bo uznacie że jestem dziwna
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
E tam, powiedz
![]() Malla śliczna laleczka Byłam wczoraj na strzelnicy To lepsze odstresowanie niż wszystkie kąpiele z bąbelkami razem wzięte![]() ![]()
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Malla
e tam zaraz dziwna
|
#484 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a jeszcze bardziej się wkurzyłam jak po moim powrocie w poniedziałek okazało, że pod koniec lutego wysyłają mnie na miesięczny kurs do Warszawy!!W tym roku na kursie i poligonie spędziłam razem 4 miesiące poza domem. Już nie wspominając nawet o tym, że nie ruszyłam ani jednego dnia z tegorocznego urlopu i mam jeszcze do odebrania 10 dni za ubiegły rok.... ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#485 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Hard pewnie ma kalendarze z Edwardem ze Zmierzchu! Zgadłam
?
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuje W Myślenicach
|
|
|
#487 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38095670]
Z henną jest inaczej niż z farbą do włosów... Kolory wychodzą różnie na różnych włosach, nigdy do samego końca nie wiadomo jaki będzie kolor końcowy, bo to zależy od wielu czynników, jak porowatość włosów, wyjściowego koloru, czasu trzymania henny na włosach, temperatury henny podczas nakładanie, tego jak szybko umyjesz włosy po aplikacji.[/QUOTE] Dzięki, mam ochotę spóbować z jasnym brązem ![]() Cytat:
Mistrzyni dostałaś wiadomość?
|
|
#489 |
|
Konto usunięte
|
Mylisz się droga nicRu, nie jestem fanatyczką wampirów.
na ścianie mam kalendarz z rośkiem, wyrzutnią rakiet i przyczajonym snajperem, a do zapisków mam special ops ![]() Zmierzch i ja, hahahahahahhah dobre sobie hahaahahhhhahaha |
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Ineso, mam Twoje i cholerki rzeczy. Czy w nich miała być pompka dozująca?
Shiru, Twojego nailteka przekazałam wczoraj granatowo. granatowo, dzięki za przerzut! Body super leży Cytat:
|
|
|
#491 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze, pierwszy raz w tym roku od hohoho nie mam pojęcia jaki prezent ucieszyłby moja mamę :/. Chyba zdecydowanie za mało czasu z nia w tym roku spedziłam.... Może macie jakieś pomysły???
|
|
|
|
#492 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dasz radę to napisz dzisiaj bo chciałabym żeby doszło przed świętami.
|
|
#494 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Laleczka dziękuje uszkami
![]() Myślę, że to są najzupełniej normalne kalendarze. Ja mam z kotkami, Ty wojskowe. Równie dobrze mogłybyśmy się nimi zamienić i nadal nie byłoby w tym nic dziwnego ![]() Cytat:
Cytat:
...do dupy ![]() Ja wyrywam :/
|
|
|
#495 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
Standardowo - hiper, zdjęcie!
OMD, ile kosztuje strzelnica w Myślenicach? Dziękuję za odpowiedzi w sprawie kindle'a; będę chciała zacząć powoli się nad nim zastanawiać. |
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba będę musiała o tym pomyśleć
![]() Płacisz za godzinę strzelania + naboje, tarcze. http://sport.myslenice.pl/zdjecia/strzelnica/cennik.pdf
|
|
#498 |
|
Zadomowienie
|
SdC, Tż do godziny ma mi wysłać polecane przez siebie linki
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#500 |
|
Zadomowienie
|
Tu masz młynek: http://allegro.pl/mlynek-do-kawy-asc...836888198.html
A do tego potem ekpres: http://allegro.pl/ekspres-ascaso-bas...836857257.html W sumie to jak oni mają rocznicę ślubu w wakacje to do tego czasu mogą parzyć w kawiarce (chociaż Tż mówi, że nie będzie tak dobra w smaku jak od razu z ekspresu,) a potem na tę rocznicę kupicie ekspres. Podobno zestaw młynek + ekspres jest mniej awaryjny i może służyc przez długie lata (sam młynek ok. 10 lat przy codziennym parzeniu). No a poza tym nie musicie na raz wywalać 2tys. zł
|
#501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najpierw moja droga, to Ty się zdecyduj na któryś model. Kto wie, kiedy będzie kolejna szybka akcja... żeby nie było, że wtedy dopiero zaczynasz gorączkowo szukać... (jak ja ) ![]() Myślę, że takie kalendarze wiszą u dziewczynek poniżej 10 roku życia ![]() Zabrzmiało jak psychodeliczny śmiech ![]() Cytat:
![]() SdC, coś Cię tutaj mało ostatnio. Co Cię tak pochłania?
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
granatowo, dzięki wielkie! To muszę obgadać to z TŻ i siostrami, ale w sumie nie wychodzi aż tak drogo.
W tym linku jest sporo młynków od 621zł do 981zł. One się czymś różnią? ![]() Od Ciebie się za to opędzić nie można . Nauka i TŻ . I długa historia .
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
No jak widzisz staram się udowodnić, że nie jestem niewolnicą misiaczka
![]() ![]() Teraz mnie olśniło, że gdy pół roku temu (czy więcej) googlowałam za kindlem, to sobie upatrzyłam kindle DX z 10calowym wyświetlaczem. Właśnie doczytałam, że go Amazon wycofał jakiś czas temu. Teraz stało się jasne, dlaczego nie bardzo przemawiały do mnie obecnie dostępne wersje
|
|
#504 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
jak wasze ciuchy z zamówienia Granatowej? bo ja byłam mocno zaskoczona rozmiarówką. oczywiście przez roztrzepanie wzięłam bluzkę XL/XXL i myślę "pozamiatane"... a tu się okazuje, że wcale nie jest za duża
fakt nie jest obcisła, ale dopasowana i to nawet lepiej. podobnie body.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() już dajcie mi spokój Cytat:
będąc zatrudnionym 90% pracowników przyjmuje metodę jak ja to mówię "spychologii" tzn. "te obowiązki do mnie nie należą, wypchnę ten projekt komuś innemu, a oleję może ktoś się tym zajmie" itd.itp. rzadko można liczyć na jakiekolwiek docenienie i pochwałę. Nie jesteś dziwna, że chcesz coś wynieść ze studiów. W koncu po to się studiuje, a jeżeli program Ci to umożliwia to tylko pozazdrościć. Zresztą, może się mylę, ale chyba skończyła się era po prostu studiowania dla samego studiowania. Chyba studenci mają coraz większy nacisk właśnie na wyniesienie czegoś z tego okresu prócz fajnych wspomnień o balangach na Kazimierzu, to jest ul. Józefa albo Józefińska- nigdy nie rozpoznaję- w każdym razie równoległa do pl. Nowego Cytat:
Cytat:
![]() a nie masz tak że masz nakaz odbioru urlopu? przerąbane takie ciągłe wyjazdy, ale jak pojedziesz do Wawy to Cię mogę odwiedzić już bez noclegu ale jakąś imprezkę się zorganizuje
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
|
|
|
#505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
.
|
||
|
|
|
#506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przyganiał kocioł garnkowi
![]() Cytat:
Ciekawe tylko jak będę się czuła z tym między nogami ![]() Cytat:
Właśnie studiowanie dla samego studiowania jest chyba dość popularne na moim kierunku, a przy najmniej wśród osób, które poznałam. Duża część z nich studiuje tylko po to, żeby mieć tytuł magistra. Jest też wiele osób, które mają już zapewnioną przyszłość (rodzice bardzo dobrze usytuowani, prowadzący duże, dobrze prosperujące firmy) i czekające na nich stanowisko, zazwyczaj bardzo wysokie. A jak ktoś, tak jak ja, nie ma znajomości to musi liczyć tylko na siebie. Jestem właśnie w takim momencie, kiedy wiem, że wybrałam zły kierunek. Mam nadzieję, że może chociaż na magisterskie uda mi się wybrać i dostać na coś bardziej przyszłościowego.
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
teoretycznie tak
promocja na soczewki i badani wzroku ![]() http://www.visionexpress.pl/promocja...wki-kontaktowe a tu promocje w szkla.com http://www.szkla.com/86353
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2012-12-13 o 14:23 |
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Śmiech na sali
![]() Jak nie nie widziała moich postów do tej pory, to znaczy że ignora mi wrzuciła ![]() Jestem obecna all the time ![]()
|
|
#510 |
|
Konto usunięte
|
Malla, z kotkami też fajnie mieć kalendarz
![]() wk.... mnie dziś koleżanka co odwołała spotkanie na 30 min rzed nim, i to osoba co ma masę czasu, nie pracuje, studiuje zaocznie (ale jakoś tak że po raz 5 jest na 3 roku), że niby zaziębiona i leży, no nic dziwnego skoro się latało bez czapki i bez szalika:/ w zeszły czwatek była chorea dopiero co, poleżała przez weekend a wczoraj poszła na egzamoin z prawka bez czapy bo przecież czapka to obciach!! a teraz ja siedze wk.. z rozwalonym dniem i głodna. i laska jeszcze ma tego świadomość że mi rozwala dzień :/ a ja sie zawsze tak staram ułożyć czas żeby nie musiec nagle odwoływać. poza tym chora się nie zrobiła nagle o 14.30 tylko już wcześniej :/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

To lepsze odstresowanie niż wszystkie kąpiele z bąbelkami razem wzięte
a jeszcze bardziej się wkurzyłam jak po moim powrocie w poniedziałek okazało, że pod koniec lutego wysyłają mnie na miesięczny kurs do Warszawy!!
Współczuje 

ale tu wysyłka+vat wychodzi 2x tyle, co szyrek mi pisała

fakt nie jest obcisła, ale dopasowana i to nawet lepiej. podobnie body.