|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 5 części naszego wątku ??
|
|||
| W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.5 |
|
5 | 11,11% |
| Zima leci, Święta przed nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.5 |
|
7 | 15,56% |
| Święta idą, my gadamy; na wiosnę i porody czekamy. Mamy V-VI 2013 cz.5 |
|
1 | 2,22% |
| Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.V |
|
1 | 2,22% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.V |
|
5 | 11,11% |
| Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V |
|
1 | 2,22% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.5 |
|
7 | 15,56% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.5 |
|
1 | 2,22% |
| Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V |
|
8 | 17,78% |
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.5 |
|
0 | 0% |
| Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.V |
|
4 | 8,89% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.V |
|
3 | 6,67% |
| Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.V |
|
0 | 0% |
| O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.V |
|
1 | 2,22% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V |
|
1 | 2,22% |
| Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013
mów za co mamy go rozstrzelać
Cytat:
|
|
#3062 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013
czas najwyższy wziąść się za mycie naczyń i prasowanie , ale jakoś tak mi się niechce
![]() narazie |
|
|
|
#3063 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
przykro mi, że ja z takim linkiem przychodzę dziś ![]() Zobaczcie Kochane co się dzieje...: http://praca.wp.pl/title,Zasilek-mac...wiadomosc.html ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Suwaczek zablokował mi się ((
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
Oj bo to taki mało ogarnięty szef. W ogóle się do swojej roli nie nadaje, nie potrafi zarządzać samym sobą a co dopiero innymi..
2 tygodnie temu mu powiedziałam, że mamy prezentację u klienta i że tam bedzie cały zarząd, same grube ryby i w ogóle.. No i że on ma tam być i pewnie nasz zarząd by się przydał by tak szczebel ze szczeblem się spotykał... A i zawsze przed prezentacją u klienta on sobie ją jeszcze przegląda, żeby nanieść jakieś ostatnie uwagi.. Ja mu wczoraj przesłałam, żeby sobie zobaczył i mi powiedział czy coś jeszcze mam zmienić.. I on dzisiaj do mnie przychodzi, zeby mu wcześniej mówić, że on na coś ma tam jeszcze spoglądać, bo on ma dużo roboty.. Ja się patrzę jak na debila - Przecież wcześniej to po pierwsze go w ogóle w pracy nie było bo miał szkolenie, a po drugie to wcześniej nie miałby na co spoglądać, bo nie było prezentacji , a po trzecie to on wie od dwóch tygodni, że prezentacja jutro i co 3 dni mu przypominam, nei będę mu przypominać co jeszcze ma z tym związanego robic...ehh W koncu sprawdził niby prezentację - ale jedyne uwagi to mial takie, ze nie rozumie niektórych slaidów - głównie dlatego ze je zobaczył na moim komputerze jak je otworzyłam i się zapytałam, których nie rozumiesz?? No, a potem jeszcze wyskoczył, ze może on nie pójdzie na tą prezentację bo on ma tyle rzeczy i może pójdę sama.. Po prostu uroczo.. Sama - jestem na prawie najniższym stanowisku vs cały zarząd klienta... W koncu mu powiedziała, że co niby ważniejszego ma jutro do roboty, że nie pójdzie ze mną chociaż mi to obiecał?? Jak się zawahał to mu powiedziała, że w takim razie ma iść i nie ma mowy, że nie idzie!! ehhh Edytowane przez maarchewka Czas edycji: 2012-12-13 o 13:25 |
|
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze dobrze nie wprowadzili tego rocznego urlopu macierzyńskiego, a już szukają jakby na nim oszczędzić
|
|
#3067 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Turkusowo-biało-wenge dokładniej Lekarz mi mówił, że Apap i Paracetamol sam można stosować w ciąży jak coś boli - sama brałam Paracetamol na pępek.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poleciałam zrobić sobie zdjęcia do dowodu i złożyłam wniosek o wymianę, zaniosłam buty do szewca, odwiedziłam siostrę w pracy, teraz chwilka spokoju ![]() A tak w ogóle to nakupiłam sobie pasztetu i dzisiaj będę się zajadać kanapkami
|
||||||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie najgorzej...strasznie tylko jak ktoś dopiero zaczyna pracę i zachodzi w ciąże....ech... A apropo suwaczka, wczoraj wieczorem było WAS mało, więc może mi ktoś dziś pomoże. Jak mogę dodać ten ze strony http://babystrology.com/tickers/ bym miała pod jednym małym linkiem np "dziecko"??? POMOCY
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3070 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jakbym taki miała to bym go nie pokazywała gołego ![]() Ja się ich boję ruszać ale mam może z 10 takich włosów Nie bójcie się, jak mi wyrośnie dżungla to nie będę Was straszyła tzn. leżeć bez majtek ![]() Cytat:
Ale inne mięska ogólnie zjem jeśli są chude i mięciutkie Kupiłam dziś pół kilo, ja jadam tylko z Bergera Mamy tam wpaść? |
|||
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam na niego siły.. Nakrzyczałam na niego i jak na razie zrobiło mi się lepiej
|
|
|
|
#3072 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale on też póki co nie chce być przy porodzie więc chyba bez sensu go informować o większych szczegółach ![]() Cytat:
to mój teść kupuje choinkę 24.12. tak tak. dobrze czytacie. w wigilię bo są najtańsze. mąż co roku mnie próbuje na to namówić a ja mu mówię że dla 50zł ja nie mam zamiaru psuć sobie wigilii zamieszaniem, syfem, sprzątaniem itp. i tak jest wystarczająco dużo innych rzeczy do roboty. nie no jasne. śmiejcie się z inwalidy maarchewka coś o tym wiem. no ale przecież szef ma zawsze rację nie? |
||
|
|
|
#3074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja u dziadków wczoraj byłam, ale my jesteśmy bardzo ze sobą zżyci, babcię traktuję jak mamę, mogę z nią o wszystkim porozmawiać, także no jak się długo nie widzimy to mi jej brakuje po prostu. |
|
|
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
on w ogóle nie jest zorganizowany.. w koncu powiedział, że ma tyle rzeczy, że nie wie która tam wskoczy.. ale juz mu nic tam wskoczyć nie może bo ma iść ze mną i koniec... nie będę sama iść na pożarcie!!
|
|
|
|
#3076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3077 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No właśnie też miałam pytać gdzie ona jest ostatnio nie było u niej najlepie:/ może neta jej zablokowali![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za taktyke![]() Baran jeden ![]() Cytat:
|
|
|
#3078 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[URL = http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Asia&yea r=2013&month=5&day=31&bab ycount=2] dziecko [/URL] tylko bez spacji. ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
ja czekam niecierpliwie na pasztet mojej mamy na Święta, ale jak tak codzień czytam o pasztecie to ja nie wiem czy wytrzymam do ŚwiątCytat:
pewnie że tak, ma iść i już!
|
|
#3080 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale tą drugą mam za ścianą, i wkurza mnie trochę że sama się nie ruszy te 3 metry do drzwi, tylko mi wypomina od miesiąca że jestem niedobra bo tak rzadko przychodzę ... a ona sama z siebie przyszła do mnie raz w ciągu pół roku ![]() zbieram się na drobne zakupy, chleb, mięsko i owocki ... qrde, sklepy mam niedaleko, a zbieram się przez to siedzenie w domu jak na jakaś wielką wyprawę
|
|
|
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
L4 do 21 grudnia, wtedy mam wizytę u gina to będę bajerować
![]() A, zwolnienie mam leżące ale ja jeszcze pod 33dni pracodawcy się łapię, chociaż z drugiej strony z takim katarem i na takie zimno mnie nic nie ciągnie.
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3083 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do hemoroidka, do d.py z nim! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3084 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
anoxee wydaje mi się że rozumiesz dobrze to ja jestem ciemniak, i trochę nie zrozumiałamCytat:
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wyszło, już widzę, wiec dalej prosze o pomoc, choć zmieniam coś na szybko i sprawdze jeszcze raz
07.07.2012 & Edytowane przez Magiusa Czas edycji: 2012-12-13 o 13:52 |
|
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam na innym wątku, że Adunia jest już w domu i wszystko ok
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4683 |
|
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ogarniam tych wszelakich przepisów, ale według waszej interpretacji ta modyfikacja nie powinna stanowić problemu.
|
|
#3089 |
|
Zadomowienie
|
Magiusa wklej to:
[u rl="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Magiusa& year=2013&month=6&day=26& babycount=1"]Dziecko[/URL] Bez wszelakich spacji. |
|
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie właśnie stanowiła problem dla osób, które chcą założyć działalność gospodarczą na miesiąc przed porodem - chyba w zamyśle głównie o te osoby im chodzi, bo ostatnio taka burza o wyłudzaniu tych zasiłków.
If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You... Edytowane przez Kinga_20 Czas edycji: 2012-12-13 o 13:55 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

, a dwa dziś i jutro znowu czekam na kurierów 

07.07.2012
Wychodzi mniej więcej co druga, więc jeśli ja nie będę miała, a to przecież pewne, to... zacznij się bać.
Jakbym taki miała to bym go nie pokazywała gołego 

ale ja jeszcze pod 33dni pracodawcy się łapię, chociaż z drugiej strony z takim katarem i na takie zimno mnie nic nie ciągnie.