|
|
#1081 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
No i tak.Ad. 2 pogrubione Musialam podswiadomie wychwycic bo z Baru nie kojarze... Ba, nie inaczej
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Konto usunięte
|
Dawno mnie tu nie było
|
|
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choc nie zawsze jest to bunkier - czasem podziemia, piwnice, itepe... Złooooooooooooooo... A Twój sen to jak szalony teatr wyobraźni mistrza Gilliama - właśnie nucę sobie Brazil, bo mi się automatycznie skojarzyło
Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2012-12-13 o 16:03 |
|
|
|
|
#1084 | |||
|
Zakorzenienie
|
Znad banana
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Podpisuję się pod tym dwoma ręcami, nogami, włosami i całą resztą ![]() Mnie teraz noga boli i ledwo chodzę, dostałam rehab(zapisali mnie na koniec lutego )i przeciwbólowy a nic do leczenia![]() Cytat:
N aczym? ![]() Szkoda myślałam że zł![]() ![]() Ciekawe co Ci powie bo moja kazała mi iść do gastrologa i laryngologa Wyprałam Mam wykładzinę ręcznie
|
|
#1085 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
wiem co mówię
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Na wizażu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Tru avek
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1087 | ||
|
Zakorzenienie
|
byłaś? i co Ci rzekł?
ja już dawno odpuściłam jak mi rzekł dohtór że nic mi nie pomoże, nooo może basen... zelży ból przynajmniej![]() nie chodzę już , nie ma po co.. a z kolanami mam od podtawówki zaczeło sie od przeskakiwania łękotki , jesssu jak to boli ![]() a wczoraj coś źle stanełam chyba i mi opuchło po wewn stronie pod kolanem i booooooli ![]() i takie coś mi się przytrafia parę razy do roku... ech.... dziadość nie radość
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale niektóre momenty kolana som gupie ![]() ![]() Cytat:
![]() Ustaliłam dziś z szefową że biorę urlop na cały okres okołoświąteczny 1,5 tygodnia wolnego będzie |
||
|
|
|
#1090 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Bo to w recenzjach było
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1091 |
|
Panaroja
|
Kura i Gustaw jedna z kolejnych wersji
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#1092 | ||
|
Zakorzenienie
|
1. Nieładnie mieć takie skojarzenia
2. Aaaaa, to czemu nic nie pisze? ![]() 3. To p0rawda, zapomłam napisać ![]() Cytat:
![]() :k wasny: ja smaruje Naklofenem i zażywam Ketonal forteCytat:
|
|
#1094 | |
|
Nindżopesz
|
Aaaa!
![]() Szkoda, ze nie "momenty" ![]() ![]() Cytat:
Czekam na sen, w ktorym wreszcie zejde do bunkra i sklepie to COS. Ale poki co nadal jestem w snach zwykla urzedniczka, zero nadprzyrodzonych mocy czy przejawow talentu do wladania jakakolwiek bronia
|
|
|
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja muoda i lekarka twierdzi żem zdrowa, no może i zdrowa ale boli jak cholera![]() list do świetego Mikołaja :" Kochany Mikolaju! W tym roku chcialabym dostać wypasione, tłuste konto z okragłą sumką oraz szczupła, wręcz chuda sylwetkę...Tylko proszę, nie pomyl tych dwóch, tak, jak w ubiegłym roku...!!!"http://demotywatory.pl/3991613/Odwal-sie Dla potrzebujących: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1355341697
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-12-13 o 18:05 |
|
|
|
|
#1096 | ||
|
Zakorzenienie
|
No wiesz
![]() ![]() Cytat:
No wlaśnie ![]() Cytat:
jakbym o soie czytała
|
||
|
|
|
#1097 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38118022]
Dawno mnie tu nie było [/QUOTE] nooo![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1098 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam tak realistyczne sny (np w śnie kontynułuję jakieś zdarzenia już przeżyte w rzeczywistości),że czasami pół dnia zastanawiam się,czy to się wydarzyło naprawde,czy to był sen... Cytat:
2.Też trzymam No opowiadaj! Momenty były ![]() Cytat:
Cytat:
Prawe,na dole kolana po zewnętrznej stronie.Nie wiem co tam jest. Parę razy do roku tak boli,że nie mogę chodzić,ani stanąć na niej. Najgorzej jest po wstawaniu z krzesła,fotela.Trochę pokulam i jakoś dalej idzie |
||||
|
|
|
#1099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wiesz czasem się nie ma weny itp
![]() Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#1100 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
fajne prubki? ![]() red-umarłam kilka razy zapisalam sie dzis do fizjoterapeuty jasnowidza .pyta o prtzyblizenie problemu to ja mówie kręgosłup lędźwiowy i szyjny ( oreszcie mi sie juz nie chcialo) a ten mówi: to piersiowy na pewno pania tez boli! ha! skąd wiedział? ![]()
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
I fogle - wczoraj mnie bolało gardło po prawej stronie, dziś mnie boli po lewej. Czy oznacza to, że jutro mnie w ogóle nie będzie bolało, będzie bolało na środku czy po lewej i prawej (ewe. jeszcze na środku) jednocześnie? Co sądzicie drogie wizażystki i wizażystkowie?
![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1102 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
- snilo mi sie, ze zapraszalas na slub - bo zapraszalam - ... ![]() Cytat:
Zapytaj go kiedy bedzie koniec swiata. |
||
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam
![]() Wiem ![]() Cytat:
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to przez to ze kolana som gupie ![]() ![]() |
|
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za kciuki
Edyto, dzisiaj odebrałam przesyłkę |
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz?
![]() Lepiej, żebyś miała rację, bo jak nie to ![]()
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
Bo jak nie to do mnie przyjedziesz i mnie udusisz?
![]() Yyyy nie wiem co wybrać: żeby Cię gardło nie bolało czy żebyś do mnie przyjechała z drugiej strony gardło nie będzie wiecznie boleć a przynajmniej się zobaczymy
|
#1108 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Skrb, mam kopertkie o rzeczonem numerze |
|
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znoszę gier
![]() 2 dni walczyłam ze ściąganiem czegoś do grania i nie umiem zainstalować ani odpalić po długiej walce z kilkunastoma plikami udało się otworzyć: - jakąś strzelankę: na laptopie bez myszki nie mogę wcelować jak latam palcem po touchpadzie, a jak mi się skończyły naboje, to nie umiem zmienić pistoletu ![]() - demo tomb raider: pobiegałam po jakimś zadupiu wśród skał ze 20 minut, zrobiłam kilkanaście kółek w kółko i na tym koniec. Żadnych wejść, miejsc, na które można wskoczyć i nie mam bladego pojęcia co dalej zrobić Jestem genialna ![]()
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
A Ves to wcięło gdzieś?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

, ale po jakimś czasie ktoś mnie przyuważył i i tak mnie znaleźli
rozpruli kryjówkę, uciekałam tylnym wyjściem, ale niestety mnie złapano itp. itd.. Po prostu koszmar. Co ciekawe, gdy tylko zakończyłam związek i się wyprowadziłam, sny znikły. 
) chlopaka przerzucajacego wegiel (w Urzedzie skarbowym!) nie wyrazal zainteresowania moja osoba. Niestety on wlasnie wybieral sie na Ukraine za lepsza praca ale zaproponowal, ze moge do niego dzwonic i sie zwierzac. To zadzwonilam tego samego dnia wieczorem ale juz mnie nie pamietal.

jak mi rzekł dohtór że nic mi nie pomoże, nooo może basen... zelży ból przynajmniej

:" Kochany Mikolaju! W tym roku chcialabym dostać wypasione, tłuste konto z okragłą sumką oraz szczupła, wręcz chuda sylwetkę...Tylko proszę, nie pomyl tych dwóch, tak, jak w ubiegłym roku...!!!"