Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-13, 13:36   #3061
Olcia
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
nogi wyglądające jak patyki niekoniecznie są zgrabne
I tak z chęcią bym się zamieniła ale tak to jest, zawsze chcemy to, czego nie mamy
Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Super te bluzki! Ta biała przepiękna
Byłamw swoim H&M w zeszlym tygodniu to nic ciekawego nie było, albo same duże rozmiary :/
Dzięki

zależy od h&m, byłam wczoraj na Półwiejskiej, bo miałam trochę czasu i tam to dopiero masakra... mnóstwo rzeczy na podłodze, ścisk, duże rozmiary kupiłam sobie kobaltową bluzkę oversize z rozcięciem z tyłu za 30zł
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 13:39   #3062
LadyI
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez madziunia2 Pokaż wiadomość
Na wątku o Mango i wyprzedażowym dziewczyny pisały że panie sprzedające mówiły że w tym roku Mango też rusza 27.12
Takie właśnie pogłoski krążą na mangowym wątku

U mnie też wygrywa Zara. Czasem skuszę się jeszcze na Mango i H&M ( tak jak wczoraj) )

Przyszły kozaki i muszę się przyznać, że chyba zostają ze mną. Jeszcze nie wiem do czego będę je nosić, ale czuję, że jakoś je wykorzystam. Poza tym cały ich urok tkwi w tym, że są takie luźne, przynajmniej tak mi się wydaje. Bardziej sportowe obuwie też się czasem przyda.
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 14:48   #3063
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lena1209 Pokaż wiadomość
Ja też liczę na bony
3mam kciuki co by się życzenie spełniło
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 15:41   #3064
aniser
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona2 Pokaż wiadomość
U mnie też ZARA.

A kiedy ruszają wyprzedaże w Mango? Wie ktoś?
Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
W Mango od mniej więcej połowy miesiąca. Tak było w zeszłym roku, wystartowali 15-ego. Zapewne w tym roku również.
podobno w tym roku Mango rusza 27.12... Takie informacje znalazlam na watku o rabatach i na watku o mango wlasnie..
Stary 2012-12-13, 16:17   #3065
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Brutalna prawda jest taka, że wyprzedaże z roku na rok są coraz słabsze. Rok temu w Mango były zniżki rzędu -30%/-40% jakoś tak jeszcze przed wyprzedażami, a teraz z łaską rzucili -20%. W Zarze niektóre rzeczy na początku przecenione są o 20-40zł - sama kupiłam w czerwcu buty tańsze o 20zł A bałagan w sklepie kosmiczny, tłumy nieprzeciętne, atmosfera gorąca, tak jakby ubrania rozdawali za darmo. Ludzie zachowują się jak bydło, dewastują sklep, depczą po ubraniach, zrzucają je z wieszaków... Obłęd.
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 17:26   #3066
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Brutalna prawda jest taka, że wyprzedaże z roku na rok są coraz słabsze. Rok temu w Mango były zniżki rzędu -30%/-40% jakoś tak jeszcze przed wyprzedażami, a teraz z łaską rzucili -20%. W Zarze niektóre rzeczy na początku przecenione są o 20-40zł - sama kupiłam w czerwcu buty tańsze o 20zł A bałagan w sklepie kosmiczny, tłumy nieprzeciętne, atmosfera gorąca, tak jakby ubrania rozdawali za darmo. Ludzie zachowują się jak bydło, dewastują sklep, depczą po ubraniach, zrzucają je z wieszaków... Obłęd.
Zgadzam się z tym co napisałaś Ja też kupiłam w czerwcu spódniczkę tańszą o 20 zł Nie mówiąc już o tym,że rozmiary przebrane... Dlatego zazwyczaj nie czekam na wyprzedaże tylko odrazu kupuję jak coś mi się podoba. W czasie wyprzedaży nie potrafię odnaleźć się w sklepie. Moim najlepszym łupem podczas ostatniej wyprzedaży była marynarka z Massimo Dutti,kupiłam ją przecenioną z 600 zł na 169 zł (oczywiście online).
Lena1209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 17:32   #3067
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Prawda. Najbardziej nie podoba mi się fakt,że Z. zrezygnowała z tur. Mianowicie, co 2 tyg. można się było spodziewać pogłębienia cen wszystkich przecenionych artykułów. Była to dla mnie dobra organizacja i pozwalała mi przetrwać. Teraz ceny są obniżane,ale nieregularnie i na poszczególne rzeczy. Zabieg im się udał - sprawdzając czy przecenili ukochane kozaki, wychodzę ze sklepu z masą ciuchów.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 17:43   #3068
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

ja łapię się na tym, że nie potrafię kupować podczas wyprzedaży, czasami widzę w wątkach zakupowych jak dziewczyny wrzucają zdjęcia naprawdę dużych zakupów za smieszne ceny, kiedy ja kupuję max 2 rzeczy podczas całych wyprzedaży
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 18:10   #3069
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też się z tym zgodzę, dlatego zazwyczaj regularnie odwiedzam galerie, żeby kontrolować ceny jak coś jest chodliwego i mi na tym zależy to kupuję na początku, a z innymi rzeczami się wstrzymuję. Oczywiście na koniec to zazwyczaj kupowałam masę rzeczy, bo TANIO mam nadzieję, że tym razem nie popełnię tego błędu...
Stary 2012-12-13, 18:35   #3070
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Masz rację! Z resztą wystarczy spojrzeć na strony zary z USA czy Niemiec, widać jakie rzeczy zostały przecenione, nic ciekawego. Pewnie u nas będzie podobnie. Przecenią to, co nie schodzi, ciekawsze rzeczy będą pewnie nieprzecenione lub przecenią je o góra 30-50 zł.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 19:31   #3071
ladymoonn
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38119657]ja łapię się na tym, że nie potrafię kupować podczas wyprzedaży, czasami widzę w wątkach zakupowych jak dziewczyny wrzucają zdjęcia naprawdę dużych zakupów za smieszne ceny, kiedy ja kupuję max 2 rzeczy podczas całych wyprzedaży[/QUOTE]
też nie potrafię kupować na wyprzedażach, jeszcze jak upoluję coś na internecie to fajnie, ale jak wchodzę do sklepu, widzę ten dziki tłum i porozrzucane ciuchy to odechciewa mi się wszystkiego
Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Masz rację! Z resztą wystarczy spojrzeć na strony zary z USA czy Niemiec, widać jakie rzeczy zostały przecenione, nic ciekawego. Pewnie u nas będzie podobnie. Przecenią to, co nie schodzi, ciekawsze rzeczy będą pewnie nieprzecenione lub przecenią je o góra 30-50 zł.
mnie najbardziej denerwuje, że w zarze ciężko dorwać przecenione basicowe rzeczy, albo ja nie umiem szukać zwykle jak coś mi się podoba z tego działu to przechodzi na nową kolekcję i tyle z kupowania.

chociaż mam wish listę i mam nadzieję, że uda mi się dostać parę rzeczy, bo powstrzymywałam się z zakupami od września

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 21:56   #3072
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Ja też się z tym zgodzę, dlatego zazwyczaj regularnie odwiedzam galerie, żeby kontrolować ceny jak coś jest chodliwego i mi na tym zależy to kupuję na początku, a z innymi rzeczami się wstrzymuję. Oczywiście na koniec to zazwyczaj kupowałam masę rzeczy, bo TANIO mam nadzieję, że tym razem nie popełnię tego błędu...
Ja też od jakiegoś czasu walczę z tym "rzucaniem" się na rzeczy w obniżonych cenach. Niestety, cały czas działały na mnie sztuczki marketingowców - zamiast kupić jedną rzecz i zaoszczędzić, kupowałam więcej, bo przecież (teoretycznie) zaoszczędziłam

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38119657]ja łapię się na tym, że nie potrafię kupować podczas wyprzedaży, czasami widzę w wątkach zakupowych jak dziewczyny wrzucają zdjęcia naprawdę dużych zakupów za smieszne ceny, kiedy ja kupuję max 2 rzeczy podczas całych wyprzedaży[/QUOTE]

Bardzo zazdroszczę tym osobom, które potrafią wyłapać w sklepach atrakcyjne rzeczy w super cenach. Ostatnio snuję się po galeriach i nic nie widzę, a jak już mi się coś spodoba, to nie umiem się zdecydować Mam nadzieję, że to chwilowa niemoc.
To samo tyczy się osób, które kupują w SH. Ja nie chodzę do SHdów, bo nie umiem się tam odnaleźć, w tych bardziej obleganych odbywa się taka jatka, że dziękuję bardzo Ale mam koleżankę, której mama wynajduje takie cuda torebki, kurtki skórzane

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Prawda. Najbardziej nie podoba mi się fakt,że Z. zrezygnowała z tur. Mianowicie, co 2 tyg. można się było spodziewać pogłębienia cen wszystkich przecenionych artykułów. Była to dla mnie dobra organizacja i pozwalała mi przetrwać. Teraz ceny są obniżane,ale nieregularnie i na poszczególne rzeczy. Zabieg im się udał - sprawdzając czy przecenili ukochane kozaki, wychodzę ze sklepu z masą ciuchów.
A to pewna informacja?

Jestem załamana moimi kozakami, mam takie same jak pokazywałyście na poprzedniej stronie - luźne, zamszowe, tylko moje są granatowe. Nie dam rady jednak w nich chodzić, muszę puścić je w świat Ta opadająca cholewka mnie doprowadza do szału
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 22:20   #3073
caarolaaa
Zakorzenienie

Dobry wieczór
Poszłam dzisiaj z ciekawości do h&m, ale jak szybko weszłam tak szybko i wyszłam. Ludzi masa, ciasno, że ruszyć się nie można ! Jak ja nie lubię wyprzedaży ! Czasem uda mi się zapolować na coś fajnego, albo znaleźć upatrzoną wcześniej rzecz, ale żeby stać tam godzinę czy ileś tam i przebierać wieszaki to już nie moja bajka. Udało mi się kupić 1/3 świątecznych prezentów Byłam też w RI żeby kupić upragniony sweter, ale już ich nie mieli
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 08:19   #3074
Ag4
AGA :)

Cytat:
Dokładnie. Dla mnie 20zł to żadna przecena
Też mam wrażenie, że z roku na rok coraz gorzej.

Cytat:
Oczywiście na koniec to zazwyczaj kupowałam masę rzeczy, bo TANIO mam nadzieję, że tym razem nie popełnię tego błędu...
Też tak miałam! Teraz staram się to kontrolowac bo mi później zalegają sterty ciuchów, któe oddają nowe, albo ubrane tylko raz. Także w tym roku też zamierzam się pilnować i robić zakupy z głową

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość

mnie najbardziej denerwuje, że w zarze ciężko dorwać przecenione basicowe rzeczy, albo ja nie umiem szukać zwykle jak coś mi się podoba z tego działu to przechodzi na nową kolekcję i tyle z kupowania.
To samo w H&M. Najczęsciej przeceniają rzeczy które zalegają na sklepie. Oczywiście czasami można coś fajnego upolować, ale najładniejsze żakiety czy sukienki nigdy nie schodzą z ceny regularnej

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 10:46   #3075
fashionismypassion
Wtajemniczenie

W temacie wyprzedaży podzielam Wasze zdanie, że ogólnie rzecz biorąc szału nie ma

Jak widzę tłumy rzucające się na ubrania w Z, gdzie przecena oznacza obniżkę na poziomie 30-40 zł to się zastanawiam o co chodzi.
Dla mnie taka obniżka to żadna przecena i wolę robić zakupy przed wyprzedażą, kiedy w sklepie panuje ład i porządek.

Najlepsze są akcje wyciągania z magazynów ubrań, dodatków z poprzednich sezonów
Stary 2012-12-14, 10:58   #3076
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziunia2 Pokaż wiadomość
Na wątku o Mango i wyprzedażowym dziewczyny pisały że panie sprzedające mówiły że w tym roku Mango też rusza 27.12
pojawiły się też pogłoski o 17.12, ciekawe jak to w końcu będzie
Stary 2012-12-14, 11:57   #3077
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Zaraz na początku muszę sie pochwalić, bo skompletowałam wszystkie prezenty Dobrze, że wcześniej udało mi się wymyślić wszystkie prezenty Chodzenie po sklepach okazało się dzięki temu zdecydowanie łatwiejsze, bo tylko wchodziłam, brałam, co chciałam, płaciłam i szłam dalej
Teraz zostaj dokończenie sprzątania i mogę z czystym sumieniem oczekiwać świąt
Udało mi się też kupić wczoraj kozaki Nie wytrzymałam do wyprzedaży W zwykłym sklepiku obuwniczym je znalazłam Także jedna rzecz do kupienia na wyprzedażach mniej do upolowania

Cytat:
Napisane przez emely Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny , naprawdę je polecam, jak dla mnie są doskonałą alternatywą dla czarnych butów . Mimo, iż kolor mało praktyczny zamierzam je zakładać głównie do samochodu, bądź gdy nie będzie śniegu .
A jaką mają cholewkę? Bardzo szeroką?

Cytat:
Czasem szerokie łydki się na coś przydają a tak poważnie to zazdroszczę Wam zgrabnych nóg

Dziewczyny, ile wg Was to rozsądna cena, którą byłybyście skłonne zapłacić za takie buty z załącznika, używane ale stan bdb+? Zastanawiam się ile można sobie życzyć...
Też mam problem z cholekami, bo niestety nie każdy but na moją łydkę pasuje Dlatego troszkę obawiam sie zamawiania tych kozaków ze Zary w ciemno, a w sklepie niestety ich nie zobaczyłam

A za takie buty, to hm...max 150 zł

Cytat:
Dziewczyny polujecie już na pierwsze wyprzedażowe łupy ?
Mi się jak na razie nic nie podoba Najbardziej czekam na Zarę, Mango i Mohito

Cytat:
A kiedy ruszają wyprzedaże w Mango? Wie ktoś?
Podobno po świętach, tak przynajmniej pisano na wątku mangowym

Cytat:
W temacie wyprzedaży podzielam Wasze zdanie, że ogólnie rzecz biorąc szału nie ma

Jak widzę tłumy rzucające się na ubrania w Z, gdzie przecena oznacza obniżkę na poziomie 30-40 zł to się zastanawiam o co chodzi.
Dla mnie taka obniżka to żadna przecena i wolę robić zakupy przed wyprzedażą, kiedy w sklepie panuje ład i porządek.

Mnie to rzucanie się na wyprzedaże rzędu 30 zl śmieszą Bo jeśli kogoś stać na ciuch za 260, to sorry, ale 30 zł różnicy wielkiej nie robi
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 12:06   #3078
Ray
Zakorzenienie

dziewczyny chetnie do was dolacze bo tez jestem fanka prostego klasycznego ubioru

piszecie o wyprzedazach.... ja zazwyczaj poluje na sam koniec ale nic na sile, zazwyczaj trafie ze 3 rzeczy w fajnej cenie nie mniej na nic sie konkretnie nie nastawiam

smiesza mnie tez wypzedaze o 20-30 zl

ja mam ten komfort ze duzo rzeczy mam kupowane w usa

tam to sa faktycznie wyprzedaże buty Albo srednio kupuje max 100zl zegarki polowe tego co u nas , torebki tez max 100zl nie wspominajac o kosmetykach

teraz szukam jakiejs luznej bluzki ale w lekkim eleganckim stylu... musi byc wygodna bo wygode sobie cenie w ubiorze najbardziej najlepiej polyskliwa lekko moze czarna ?

moze cos fajnego widzialyscie???

no i kozaki czarne poszukiwane, klasyczne na niezbyt wysokim slupku...

ach

Edytowane przez Ray
Czas edycji: 2012-12-14 o 12:07
Ray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 12:22   #3079
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Zaraz na początku muszę sie pochwalić, bo skompletowałam wszystkie prezenty Dobrze, że wcześniej udało mi się wymyślić wszystkie prezenty Chodzenie po sklepach okazało się dzięki temu zdecydowanie łatwiejsze, bo tylko wchodziłam, brałam, co chciałam, płaciłam i szłam dalej
Udało mi się też kupić wczoraj kozaki Nie wytrzymałam do wyprzedaży W zwykłym sklepiku obuwniczym je znalazłam Także jedna rzecz do kupienia na wyprzedażach mniej do upolowania
Gratki ! Lista jest bardzo pomocna przy zakupach wszelakich. Podobno największa fala szaleństwa w sklepach dopiero przed Nami.
Ja na szczęście w sobotę zaliczyłam galeryjny maraton

Kolejny etap sprzątanie Jutro mamy w domu spotkanie wigilijne w gronie znajomych, także od rana akcja Rozenek i dom będzie wysprzątany na święta

Jakie buty kupiłaś ? Pochwal się
Stary 2012-12-14, 14:02   #3080
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Gratki ! Lista jest bardzo pomocna przy zakupach wszelakich. Podobno największa fala szaleństwa w sklepach dopiero przed Nami.
Ja na szczęście w sobotę zaliczyłam galeryjny maraton

Kolejny etap sprzątanie Jutro mamy w domu spotkanie wigilijne w gronie znajomych, także od rana akcja Rozenek i dom będzie wysprzątany na święta

Jakie buty kupiłaś ? Pochwal się
Oj tak, lista okazała się moim wybawieniem, bo w tym roku po raz pierwszy nie miałam problemu podczas zakupów We wtorek pojechałam na zakupy galerniane, wczoraj ogarnęłam resztę rzeczy i teraz już czekam z czystym sumieniem na swięta

Mnie jeszcze kilka dni sprzatania czeka, a jeszcze małżon mnie wczoraj wkurzył, bo miał zamówić pana od czyszczenia dywanów, ale oczywiście obudził się za późno i teraz już nie ma terminów Już ma powiedziane, że będzie mył sam, ale od wczoraj choruje

A buty zwykłe oficerki skórzane

Edytowane przez Forget_me
Czas edycji: 2012-12-14 o 14:06
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 14:48   #3081
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Ja też od jakiegoś czasu walczę z tym "rzucaniem" się na rzeczy w obniżonych cenach. Niestety, cały czas działały na mnie sztuczki marketingowców - zamiast kupić jedną rzecz i zaoszczędzić, kupowałam więcej, bo przecież (teoretycznie) zaoszczędziłam

Bardzo zazdroszczę tym osobom, które potrafią wyłapać w sklepach atrakcyjne rzeczy w super cenach. Ostatnio snuję się po galeriach i nic nie widzę, a jak już mi się coś spodoba, to nie umiem się zdecydować Mam nadzieję, że to chwilowa niemoc.
To samo tyczy się osób, które kupują w SH. Ja nie chodzę do SHdów, bo nie umiem się tam odnaleźć, w tych bardziej obleganych odbywa się taka jatka, że dziękuję bardzo Ale mam koleżankę, której mama wynajduje takie cuda torebki, kurtki skórzane

A to pewna informacja?

Jestem załamana moimi kozakami, mam takie same jak pokazywałyście na poprzedniej stronie - luźne, zamszowe, tylko moje są granatowe. Nie dam rady jednak w nich chodzić, muszę puścić je w świat Ta opadająca cholewka mnie doprowadza do szału
Mnie temat marketingu trochę interesuje, zastanawiam się nad studiami II stopnia w tym zakresie i i tak daje się złapać
Cytat:

Też tak miałam! Teraz staram się to kontrolowac bo mi później zalegają sterty ciuchów, któe oddają nowe, albo ubrane tylko raz. Także w tym roku też zamierzam się pilnować i robić zakupy z głową

To samo w H&M. Najczęsciej przeceniają rzeczy które zalegają na sklepie. Oczywiście czasami można coś fajnego upolować, ale najładniejsze żakiety czy sukienki nigdy nie schodzą z ceny regularnej
Czasem przeglądając wieszaki w H&M można poczuć się jak w lumpeksie...
Cytat:
Hej dziewczyny

A jaką mają cholewkę? Bardzo szeroką?

Też mam problem z cholekami, bo niestety nie każdy but na moją łydkę pasuje Dlatego troszkę obawiam sie zamawiania tych kozaków ze Zary w ciemno, a w sklepie niestety ich nie zobaczyłam

A za takie buty, to hm...max 150 zł

Podobno po świętach, tak przynajmniej pisano na wątku mangowym

Mnie to rzucanie się na wyprzedaże rzędu 30 zl śmieszą Bo jeśli kogoś stać na ciuch za 260, to sorry, ale 30 zł różnicy wielkiej nie robi
Jeśli masz takie szczuplutkie nogi jak dziewczyny, które piszą, że cholewka opada to pewnie u Ciebie będzie taki sam efekt...
Bo skoro nawet na moich nogach są pomarszczone i mają jeszcze luz to co dopiero na szczupłych

o kurde, 150zł? kosztowały 129zł więc nawet bym o takiej kwocie nie pomyślała
Stary 2012-12-14, 15:07   #3082
sskers
batonik

Cytat:
Mohito dzisiaj ruszyło z wyprzedażą do -50%

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
W tym roku w szczególności. Nakupowałam kart i nie wiedziałam co z Nimi zrobić zbytnio. No ale udało się

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 15:45   #3083
Olcia
Zakorzenienie

Ja w Mohito kupiłam dziś dwa paski, a tak to nic mnie nie zauroczyło albo już podobne rzeczy mam ceny niektórych artykułów też wciąż wysokie
+ wrzucam kilka zdjęć, przepraszam za ewentualne duble i mój wczorajszy strój
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 141220121656.jpg (140,5 KB, 87 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_6900.jpg (48,2 KB, 123 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Olivia_Palermo fur vest sugarbuzz heidi brueggeman.jpg (54,4 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Olivia+Palermo+Cinema+Society+Grey+Goose+Host+oFaz_LzNhUWl.jpg (37,3 KB, 92 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_7015.jpg (83,0 KB, 140 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7 (2).jpg (42,5 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 121220121619.jpg (91,3 KB, 208 załadowań)
Stary 2012-12-14, 15:51   #3084
zielona2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Takie właśnie pogłoski krążą na mangowym wątku

U mnie też wygrywa Zara. Czasem skuszę się jeszcze na Mango i H&M ( tak jak wczoraj) )

Przyszły kozaki i muszę się przyznać, że chyba zostają ze mną. Jeszcze nie wiem do czego będę je nosić, ale czuję, że jakoś je wykorzystam. Poza tym cały ich urok tkwi w tym, że są takie luźne, przynajmniej tak mi się wydaje. Bardziej sportowe obuwie też się czasem przyda.

Hehehe ja jestem troszeczkę zdystansowana do informacji, które podają dziewczyny w różnych wątkach. A to po ostatnich cyrkach jakie miały miejsce, kiedy to napisały, że wyprzedaż bodaj w MD się zakończyła aby wykosić konkurencję

Już widzę dwie rozbieżne info bo są podane 2 daty 17 i 27 grudnia.

A z tego co pamiętam to w latach porzednich przed świętami to było już -50%. Wiem, bo Brat mi mówił Wtedy jeszcze nie byłam aż tak bardzo zakochana w Mango.
zielona2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 15:56   #3085
Maqua
Zakorzenienie

Mohito u mnie dopiero mają otworzyć, do końca roku ma już ruszyć. Mam nadzieję, że załapię się na wyprzedaż
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 18:23   #3086
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Dla mnie to samo, dlatego też baaardzo rzadko kupuję coś w Zarze w I turze Najlepsza wyprzedaż to była jak dla mnie tegoroczna letnia, a dlaczego? Przez sklep internetowy Obłowiłam się już pod sam koniec w kilka rzeczy, które ze sklepów poginęły u mnie już w cenach regularnych. Typowe okazje typu "aż żal nie brać".

W tym sezonie zaś nie planuję szału w Zarze. Torebek już tam nie szukam, buty zaś w większości tym razem jak "idź stąd i nie wracaj". Co chciałam kupiłam z początku sezonu. Ostatnie 2tyg nawet nie miałam zbytnio czasu aby tam wejść, wczoraj w końcu weszłam, stwierdziłam wszędzie CZERŃ, obróciłam się na pięcie i wyszłam Nie wykluczam jednak, może z % połaszę się znowu na jakąś koszulę jedwabną. Chodzi też za mną ciągle ta nowa czarna tulipanowa spódnica ze skórką u dołu, jednak rozsądek stwierdza że mam 3 inne czarne; ciekawe ile wytrzymam

Tej jesieni zdecydowanie bardziej przemówiła do mnie kolekcja H&M - baskinki, luźne swetry, spódnice w kolorach tzw. minerałów - burgund, szmaragd, szafir; nie to co czarne księstwo Zary (chyba projektanci przechodzą jakąś żałobę ). Jedynie na Massimo Dutti się czaję - ale must have nie mam, postanowiłam czekać na okazje w dalszych turach.

Aha, zerknęłam też wczoraj do Reserved i pojawia się sporo fajnych rzeczy już na wiosnę - pastele itd. Ubrania wyglądają na lepszą jakość niż dotychczas. Większość modeli skopiowana też z Zary Ja chcę już wiosnę
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 19:01   #3087
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Dla mnie to samo, dlatego też baaardzo rzadko kupuję coś w Zarze w I turze Najlepsza wyprzedaż to była jak dla mnie tegoroczna letnia, a dlaczego? Przez sklep internetowy Obłowiłam się już pod sam koniec w kilka rzeczy, które ze sklepów poginęły u mnie już w cenach regularnych. Typowe okazje typu "aż żal nie brać".

W tym sezonie zaś nie planuję szału w Zarze. Torebek już tam nie szukam, buty zaś w większości tym razem jak "idź stąd i nie wracaj". Co chciałam kupiłam z początku sezonu. Ostatnie 2tyg nawet nie miałam zbytnio czasu aby tam wejść, wczoraj w końcu weszłam, stwierdziłam wszędzie CZERŃ, obróciłam się na pięcie i wyszłam Nie wykluczam jednak, może z % połaszę się znowu na jakąś koszulę jedwabną. Chodzi też za mną ciągle ta nowa czarna tulipanowa spódnica ze skórką u dołu, jednak rozsądek stwierdza że mam 3 inne czarne; ciekawe ile wytrzymam

Tej jesieni zdecydowanie bardziej przemówiła do mnie kolekcja H&M - baskinki, luźne swetry, spódnice w kolorach tzw. minerałów - burgund, szmaragd, szafir; nie to co czarne księstwo Zary (chyba projektanci przechodzą jakąś żałobę ). Jedynie na Massimo Dutti się czaję - ale must have nie mam, postanowiłam czekać na okazje w dalszych turach.

Aha, zerknęłam też wczoraj do Reserved i pojawia się sporo fajnych rzeczy już na wiosnę - pastele itd. Ubrania wyglądają na lepszą jakość niż dotychczas. Większość modeli skopiowana też z Zary Ja chcę już wiosnę
ja też już bym chciała wiosnę, bo jak przeszłam się po sklepach to jedyne, co mam przed oczami: burgund, zgniła zieleń, czerń, ćwieki, baskinki czyli ogólnie wszystko w czym kiepsko wyglądam

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 19:08   #3088
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Najważniejsze, że dobrze się w nich czujesz

Cytat:
Wiele sieciówek już na tym złapałam, rządzi H&M

Cytat:
Oj tak, lista okazała się moim wybawieniem, bo w tym roku po raz pierwszy nie miałam problemu podczas zakupów We wtorek pojechałam na zakupy galerniane, wczoraj ogarnęłam resztę rzeczy i teraz już czekam z czystym sumieniem na swięta

Mnie jeszcze kilka dni sprzatania czeka, a jeszcze małżon mnie wczoraj wkurzył, bo miał zamówić pana od czyszczenia dywanów, ale oczywiście obudził się za późno i teraz już nie ma terminów Już ma powiedziane, że będzie mył sam, ale od wczoraj choruje

A buty zwykłe oficerki skórzane
A my rodzinnie postanowiliśmy się w tym roku nie prezentować. Tylko ja z małżonem, w tajemnicy przed resztą rodziny

Cytat:
Mnie temat marketingu trochę interesuje, zastanawiam się nad studiami II stopnia w tym zakresie i i tak daje się złapać

Mnie też bardzo interesuje, sporo szkoleń nawet na ten temat zaliczyłam, ale daję się pobić własną bronią sklepy z ubraniami wyłączają mi instynkt samozachowawczy

Zdecydowanie, nawet nie najlepszej jakości Na części wyprzedażowej Armagedon

Cytat:
Hehehe ja jestem troszeczkę zdystansowana do informacji, które podają dziewczyny w różnych wątkach. A to po ostatnich cyrkach jakie miały miejsce, kiedy to napisały, że wyprzedaż bodaj w MD się zakończyła aby wykosić konkurencję
Daj spokój, pamiętam, słabe to było podobno jest jakiś klub, niewiele osób dostąpiło zaszczytu zaproszenia, a słabo udzielające się zostały wyrzucone

Cytat:
Też szalałam na stronie internetowej Zary. Za sukienkę, którą chciałam kupić w regularnej cenie zapłaciłam 29zł

Ja chcę już wiosnę
A ja nawet lubię zimę okres przedświąteczny jest bardzo przyjemny i lubię swoje nogi w czarnych, kryjących rajstopach
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 20:35   #3089
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość

A ja nawet lubię zimę okres przedświąteczny jest bardzo przyjemny i lubię swoje nogi w czarnych, kryjących rajstopach
Mam to samo
I za to lubię jesień i zimę

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:

Potwierdzam, w Re pojawiło się już dużo modeli wiosennych
Sama nabyłam żakiet i spodnie w kolorze beżowym. Żakiet noszę już teraz ale spodnie póki co czekają na cieplejsze dni bo jakoś nie mogę przekonać się do noszenia jasnych spodni zimą.

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 21:10   #3090
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Mam to samo
I za to lubię jesień i zimę
Ja też

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości