|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.II
Trochę niemiło zrobiło się z tymi kartkami
![]() U nas w domu pojawił się jeszcze jeden świąteczny akcent - mama zroiła bigos choinki jeszcze niet, mam nadzieję, że w weekend już ię pojawi.
|
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
ja się przyznam szczerze, że lubię mieć okazję do wystrojenia się
dlatego na wigilię zawsze coś kombinuję może w tym roku ubiorę jakąś sukienkę w sumie mogłabym mieć to gdzieś bo wigilię spędzam tylko z mamą... no ale nie zamierzam odbierać sobie tej przyjemności ![]() no i w ogóle wyjęłam wszystkie skarpety, które dostałam w zeszłym roku i tak przyjemnie się zrobiło w pokoju
Edytowane przez asik1503 Czas edycji: 2012-12-13 o 22:37 |
|
|
|
#4593 |
|
Raczkowanie
|
A gdzie można kupić takie skarpety na prezenty ??
http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...9,r:4,s:0,i:94 marzy mi się tak po ciemku usiąść przy kominku i wypić lampkę czerwonego wina ;D
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też zawsze wszyscy sie ubieraja elegancko. Musze na allegro sobie cos zamówic, bo nie mam nic fajnego;/
|
|
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też jest taka ozdoba ) Do szklanej kuli (po rybce ) ewentualnie wazonu wrzucam białe lampki ledowe. Efekt niesamowity ![]() To zależy o jaki serniczek Ci chodzi ![]() Ja piekłam z różnych przepisów. Mogę Ci podać linki do tych, które polecam http://o-pysznym-jedzeniu.bloog.pl/i...zie,index.html http://www.mojewypieki.com/przepis/s...-brzoskwiniami http://www.wielkiezarcie.com/recipe38655.html (ten był dla mnie idealny, bo uwielbiam ciasta miodowe) http://www.wielkiezarcie.com/recipe40887.html (ten z kolei jest bardzo puszysty, jak pianka) A ten będę piekła po raz pierwszy http://www.wielkiezarcie.com/recipe87636.html Edytowane przez majlenka_ Czas edycji: 2012-12-14 o 08:48 |
|
|
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
A tak o serniku,to nie opłaca sie kupowac;p jest strasznie drogi bo niestety ciezki;/
|
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja się ubierem wygodnie, jakiś dzinsy, bluzka. Wigilia w małym gronie to nie trzeba się jakos specjalnie stroić. Zresztą dla mnie i mojej rodzinki to zaleta i lubimy właśnie nie ubierać się w Święta aż tak bardzo elegancko bo jak się każdy wystroi to tu go coś uwiera, tam gniecie, uważa by się nie pochlapać, ubrudzić, tak szytwno jest a jak człowiek ubrany na luzie, wygodnie to lepiej się czuje. Jakbym gdzieś wychodzila do kogoś i wiedziala , że obowiązują eleganckie stroje to bym się dostosowala pewnie ale szczęście, że nie muszę ![]() Niezbyt fajnie z tymi kartkami wyszło Dlatego ja nie lubię takich akcji, chociaż sama idea jest fajna. Ale później właśnie a to jakas siła wyższa i komuś coś przeszkadza zerknać na wizaż ( są różne zdarzenia losowe, to bywa, że można usprawiedliwić) ale często ktoś się zglosi, później zapomni, nie zagląda i innemu przykro bo kartki nie ma.Jadę dzisiaj do mamy po pracy, pomogę jej pierogi lepić. Już zapowiedziałam, że ma włączyć rmf święta i na mnie czekać ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Jedyne co mnie martwi to pogoda i zapowiadana odwilż blee. Ja wolę jak jest lekki mrozik i się wszystko trzyma a nie wszystko plywa i trzeba w tym chodzić, cala jestem poźniej uwalona błotem
|
#4598 |
|
BAN stały
|
ja miałam dzisiaj lepić pierogi, ale muszę iść do pracy, śniegu u mnie brak, jest jaki jest nawet nie pada, ale w nocy było około minus 12 brrrr
|
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kupuję mamie na prezent portfel, doradźcie który ładniejszy bo nie mogę się zdecydować
![]() http://allegro.pl/skorzany-portfel-d...835038319.html http://allegro.pl/skorzany-portfel-d...837416382.html http://allegro.pl/corium-portfel-dam...809759044.html http://moda.allegro.pl/portmonetka-s...861958668.html I macie może jakiś pomysł na prezent dla 12 letniego chłopaka? Wyrósł już z wszelkiego rodzaju gier edukacyjnych, z książki też się nie ucieszy, fascynacja zabawkami też powoli przechodzi. Jest na etapie gier komputerowych, na Xbox itp, a ja się na tym kompletnie nie znam i nawet nie wiem co miałabym mu kupić. Edytowane przez maddzia007 Czas edycji: 2012-12-14 o 09:59 |
|
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
2 albo 3 mi sie najbardziej podobaja, choc strasznie podobne wszytskie do siebie
|
|
|
|
#4601 |
|
BAN stały
|
jestem za pierwszym portfelem
![]() na 90 % jedziemy na Sylwka do Wrocławia :P:P:P w końcu odwiedzę te ponoć piękne miasto
|
|
|
|
#4602 |
|
Raczkowanie
|
mnie się podoba ten ostatni, a odnośnie chłopca, to może jakiś fajny, młodzieżowy zegarek? z grami trudno utrafić, więc ew. talon do empiku, żeby grę wybrał sam
|
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
heh zauważyłam, że dla wielu ubiór elegancki wiąże się z ubiorem niewygodnym
ja tam jakoś nigdy nie miałam takiej sytuacji, że byłam ubrana ładnie/elegancko i mnie coś uwierało ja się właśnie stroję na spotkanie z tż dzisiaj wymieniamy się prezentami już się nie mogę doczekać jego reakcji jak odpakuje swój a jak wrócę do domu to wypadałoby zacząć się przygotowywać do wyjazdu w końcu to już niecały tydzień...
|
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
9 ! już tak blisko jeszcze parę dni temu nastój Świąt jakoś ze mnie uleciał... ale na szczęście wczorajszy dzień podładował moje akumulatory i wierzę, że pomimo pewnych ograniczeń te Święta będą udane Sylwester też, bo niezależnie gdzie spędzony, to będzie pierwszy spędzony z TŻ i w sumie pierwszy kiedykolwiek spędzony z kimś tak mi bliskim ![]() kurcze, też mam pustkę w głowie jeśli chodzi o ubrania, niby też spotykamy się w małym gronie i nie ubieramy się jakoś mega sztywno, ale jednak trochę bardziej elegancko niż na co dzień widziałam fajną czerwoną sukienkę w Croppie i może przejdę się zobaczyć, czy dobrze by się na mnie prezentowała
|
|
|
|
#4606 | ||
|
Rozeznanie
|
9!!!
nie mogę w to uwierzyć... Cytat:
![]() Ej, dostanę wszystkie prezenty 27ego Ja chcę razem z Wami, haha ![]() Cytat:
Idę powybierać kartki do wysłania dla Wizażanek Muszę je jeszcze wypełnić życzeniami, zakleić w kopercie i skoczyć do skrzynki podczas spacerku z pieskiem Do tego muszę przepisać 3 tematy z chemii i spisać zamówienia z AVONU. Idę
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wysłałam swój adres 2 razy, a dostałam 3 adresy. Jedna wizażanka się nie zgłasza?
|
#4608 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
póki co to mam właśnie fajny przepis na makowca, sernik klasyczny, pierniczek ulepszony z kakao. Z tego co wynalazłam w przepisach i co mnie zaciekawiło to:czekoladowe ciasto z orzechami i rodzynkami: http://www.malacukierenka.pl/czekola...odzynkami.html Ale ja uwielbiam czekoladę, więc czekoladowe łakocie to u mnie primo ![]() Polecam też strone wykrywacz-smaku.pl codziennie pojawiają się tam przepisy różnych autorów, można znaleźc coś ciekawego ![]() Cytat:
![]() przyzwyczaiłam się do dwucyfrowej liczby, prze przeglądając posty pomyślałam 'aaa 91' chwila zastanowienia i nagle 'co?! już tylko 9 dni!' ![]() jeszcze tak niedawno doliczałyśmy do stu, a tu już Wigilia za pasem !! już czuję zapach pieczonego sernika i smak pierogów !
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
Doradzcie która lepsza??
1.http://allegro.pl/sliczna-sukienka-t...837519541.html 2.http://moda.allegro.pl/ShowItem2.php...rs_rule_id=102 A moze macie jeszcze jakies swoje typy
|
|
|
|
#4610 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
Jest bardzo piękne zapraszamy ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
. A masz jakieś inne na oku ?? (:
|
|
#4611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
|
|
#4612 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z Madaaa 1 i ostatni portfel jest ładny
Mam podobny tylko,że czarny
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Więcej niż jedna osoba nie zgłasza się w sprawie kartek, niestety nie wiem, co na to poradzić... ktoś dostanie mniej kartek
nie wiem, jak to rozwiązać, szkoda, że tak wyszło
|
|
#4614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#4615 |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Mama miała zastrzeżenia, ale kotom się podobała
|
#4616 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nimfa widzę , że na choince artystyczny nieład panuje ,fajnie .
|
|
#4617 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
yyy tak szczerze to o co chodzi z tymi kartkami ?!
|
|
#4618 | |
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
![]() W walizce mam już spakowaną czarną ołówkową spódniczkę, białą koszulę z żabotem, dwie marynarki, czarną sukienkę tubę, granatowe spodnie haremki i białą szyfonową bluzkę. Myślę, że wystarczy ![]() My już spakowani ![]() Ruszamy w drogę wieczorem. Musimy coś jeszcze zjeść, zdrzemnąć się, zapakować torby do auta i witaj Polsko ![]() WESOŁYCH ŚWIĄT
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Auchan i tym podobne, Marks&Spencer, Allegro, TkMaxx.
Cytat:
|
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
angelofmydreams robiłyśmy sobie z dziewczynami losowanie, żeby wysłać sobie nawzajem kartki świąteczne
![]() U mnie na święta jest elegancja, ale nie przesadna. Zazwyczaj ubieram jakieś dzianinowe sukienki, albo spódnica plus ładny sweterek, czy jakaś kolorowa koszula. Raczej nie ma białych bluzek zapiętych po samą szyję, krawatów i garniturów
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

choinki jeszcze niet, mam nadzieję, że w weekend już ię pojawi.

dlatego na wigilię zawsze coś kombinuję
może w tym roku ubiorę jakąś sukienkę

blee. Ja wolę jak jest lekki mrozik i się wszystko trzyma a nie wszystko plywa i trzeba w tym chodzić, cala jestem poźniej uwalona błotem 

Muszę je jeszcze wypełnić życzeniami, zakleić w kopercie i skoczyć do skrzynki podczas spacerku z pieskiem

19.09.2015
.