Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-13, 20:39   #4261
201612231846
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 143
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV

Cytat:
Napisane przez moooniek Poka¿ wiadomo¶æ
w ogóle wróci³am z tañców niedawno i humor od razu lepszy tate nasmarowa³am glutkiem i siedzi tak od 30min
Jeszcze jeden wpis i bêdziesz mia³a 6000 wiadomo¶ci
201612231846 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-13, 20:41   #4262
pluskotka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 508

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Poka¿ wiadomo¶æ
Jeszcze jeden wpis i bêdziesz mia³a 6000 wiadomo¶ci
W³a¶nie moooniek Stawiasz odlewki ulubionych masek i od¿ywek. Oleje te¿ mog± byæ. No i co¶ mocniejszego dla garde³ka
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
pluskotka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-13, 20:42   #4263
201612231846
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez pluskotka Poka¿ wiadomo¶æ
No teraz u mnie olejowo na pierwszym miejscu Vatika. Mam problem ze str±czkowaniem, a Vatika nieco ten problem rozwi±zuje i nawil¿a, o ile olej to mo¿e robiæ
Z od¿ywek to lubiê Garniera Awokado i Karite, wycofan± Isanê z Babassu i ostatnio dobrze moim w³osom robi te¿ Potters aloesowy.
Raz tylko wypróbowa³am olej winogronowy u T¯ i zrobi³ mi sza³ w postaci miêkkich i b³yszcz±cych w³osów, dlatego do niego siê przymierzam
Mia³am w³osy kiedy¶ zniszczone rozja¶nianiem, zesz³am ju¿ niemal ca³kowicie z rozja¶niania, wiêc s± zdrowe.
Niestety z Alverde nic nie próbowa³am, a ¿a³ujê, bo na majówce by³am w polskim i czeskim Cieszynie

Te dwie pierwsze ja te¿ lubiê. Hmm. Co by jutro kupiæ dla moich w³osków
Stary 2012-12-13, 20:44   #4264
MissChievousTess
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 327

Cytat:
Napisane przez medsik Poka¿ wiadomo¶æ
dlaczego tak wiele kosmetyków chce, ¿ebym je kupi³a?
Bo jeste¶ w³osomaniaczk± z krwi i ko¶ci?
Ja upatrzy³am sobie tam 3 chciejstwa.
2 maski- t± i jeszcze tajsk± i jeden peeling.
A tak w ogóle jak kobieta lubi siebie sam± to lubi o siebie dbaæ i st±d s³abo¶æ do kosmetyków.
Pod tym wzglêdem zgadzam siê z tekstem z Legalnej Blondynki:
"Zapomnia³a balsamu do cia³a?
Musi mieæ depresjê!"
Czyli jak na moje ok wszystko z Tob± ok
MissChievousTess jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-13, 20:44   #4265
XminorXlosX
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 814

Cytat:
co¶ to zrobi³a?
nie jest Ci ¼le, ale szkoda takich w³osów na wi±zanie w koczek ¶liczne s±!
Odbi³am pi³kê sposobem dolnym ale tak z pie&dolniêciem teraz bêdê mieniæ kolorki
Zawstydzasz mnie

Cytat:
w ogóle wróci³am z tañców niedawno i humor od razu lepszy tate nasmarowa³am glutkiem i siedzi tak od 30min
co tañczysz?

Cytat:
W³a¶nie moooniek Stawiasz odlewki ulubionych masek i od¿ywek. Oleje te¿ mog± byæ. No i co¶ mocniejszego dla garde³ka
uuuu ja te¿ mieszkam blisko, to siê przy³±czê

XminorXlosX jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-13, 20:45   #4266
MissChievousTess
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 327

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Poka¿ wiadomo¶æ
Te dwie pierwsze ja te¿ lubiê. Hmm. Co by jutro kupiæ dla moich w³osków
A wybierasz siê do Rossmana?
Mo¿e capniesz te nowe olejki?
W gazetce s±.
MissChievousTess jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-13, 20:51   #4267
201612231846
Konto usuniête

Cytat:
Kiedy ja pi³am co¶ mocniejszego? W sobotê pewnie wyprostujê w³osy ,bo obieca³am kole¿ankom ,¿e poka¿e jak wygl±dam w wyprostowanych w³osach . W ¶wiêta te¿ pewnie wyprostujê albo zrobiê sobie loczki. Na Sylwestra te¿ wypada³oby co¶ wykombinowaæ.

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Poka¿ wiadomo¶æ
A wybierasz siê do Rossmana?
Mo¿e capniesz te nowe olejki?
W gazetce s±.
Dobry pomys³.
Stary 2012-12-13, 20:54   #4268
moooniek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 793

Cytat:
Mogê Ci daæ jakie¶ odlewki jak co¶
Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ
Odbi³am pi³kê sposobem dolnym ale tak z pie&dolniêciem teraz bêdê mieniæ kolorki
Zawstydzasz mnie

co tañczysz?

widzê, ¿e jak ju¿ roz³o¿± siatkê, to wszystkie klasy w tym dniu graj± w siatkówkê

na chwilê obecn± break-dance od 3 lat(tak¿e jakby¶ siê kiedy¶ zastanawia³a dlaczego jestem taka du¿a w barach jak na dziewczyne, to w³a¶nie dlatego), tañczy³am jeszcze hip-hop, rock'n'rolla i przez 10lat nowoczesny

Edytowane przez moooniek
Czas edycji: 2012-12-13 o 21:13
moooniek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-13, 21:26   #4269
AnnClaiir
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 474

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Poka¿ wiadomo¶æ

super w³oski i kolor

super!
Stary 2012-12-13, 21:41   #4270
201612231846
Konto usuniête

Okres zimowy jest dobry dla moich przet³uszczaj±cych w³osów. Mogê je myæ co 4 dni ,a nie co 2. Szkoda ,¿e koñcówki nie s± zadowolone
Stary 2012-12-13, 21:58   #4271
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Poka¿ wiadomo¶æ
say hello, bylam dzis przypadkiem w Mydlarnii
Pierwsze co sie rzuca w oczy to nachalne ekspedientki - atakuja juz od wejscia, chca pomagac, doradzac, itp. Ale rozumiem, ze tak im nakazano

Sklep ma duzo fajnych rzeczy, ale niestety w dosc wysokich cenach. Jeszcze nie zwariowalam, zeby za olej kokosowy placic ponad 35zl, a za maske do wlosow 49
ehh to nie mam po co tam wchodziæ w takim razie ale pewnie te bogatsze klientki bêd± zadowolone
a z obs³ug± tak to ju¿ jest, mo¿e nawet i dobrze - w takich sklepach czêsto siê spotyka nowo¶ci i czasem dobrze pos³uchaæ kilku wskazówek od osoby, która powinna siê na tym znaæ.

a ja mam dzi¶ straszny dzieñ znalaz³am na piersi guzek, który mnie boli przy dotykaniu... jutro idê do lekarza. pewnie nie ma siê czym martwiæ, ale ca³y czas tak strasz± tym rakiem piersi ;(
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-13, 22:05   #4272
deszczowypies
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 182

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Poka¿ wiadomo¶æ
Hmmm... z Vatiki mia³am kokos. Mo¿e do niej wrócê?
Tego Garniera mam- do tej pory u¿y³am raz po kremowaniu w³osów Isan± kakao i shea i mia³am wra¿enie, ¿e Garnier mnie spuszy³. No ale je¶li lubisz to mo¿e spróbujê go solo? Mo¿e tylko w po³±czeniu z Isan± tak dzia³a?
mnie AiK trochê rozprostowuje i puszy w³a¶nie, wiêc mo¿e u Ciebie jest tak samo. i to niezale¿nie od tego z czym go k³adê.

Cytat:
Napisane przez grudniowa Poka¿ wiadomo¶æ
Sadze, ze o ile olejek i maslo jest w 100% shea to nie ma roznicy - no chyba, ze czegos nie rozumiem?
Ja mam shea w postaci masla, musze roztapiac. Uzywam w polaczeniu z innymi olejkami, ale dopiero dwa razy wiec ciezko powiedziec.
Za to nakladam odrobine na twarz i rewelacja - moj przesusz znika, skora sie ladnie wygladza, nawet pod oczy nakladam, bo przy tej mojej saharze to malo co byloby dla mnie za tluste - no moze smalec, ale tego probowac nie zamierzam
mi w³a¶nie w tym tygodniu przysz³o czyste mas³o shea - jeju, jak ono pachnie przypomina mi jaki¶ taki s³odycz, nie wiem, marcepan? ale jad³abym na ³apki idealne! na w³osy na razie nie k³adê, bo im detoks robiê

Cytat:
Napisane przez say-hello Poka¿ wiadomo¶æ
a ja mam dzi¶ straszny dzieñ znalaz³am na piersi guzek, który mnie boli przy dotykaniu... jutro idê do lekarza. pewnie nie ma siê czym martwiæ, ale ca³y czas tak strasz± tym rakiem piersi ;(
nie martw siê na zapas ale pochwa³y godne, ¿e idziesz do lekarza jak co¶ Ciê niepokoi!

mia³am daæ sobie szlaban na zakupy w³osowe do koñca grudnia, ale chyba jeden, malutki, przeceniony olejek z papryczk± GP mnie nie zbawi...

dziewczêta, szukam butów w takim stylu http://www.zalando.pl/s-oliver-ankle...1c03t-315.html tylko najlepiej czarne/ciemnobr±zowe. w sensie do kostki, na grubym, ale wysokim obcasie. najlepiej zwê¿ane przy kostce, mog± byæ ze sztybletem. widzia³a która¶? bêdê wdziêczna za ka¿de info, bo strasznie za mn± chodz± no i najlepiej ¿eby nie kosztowa³y wiêcej ni¿ 250 z³...

deszczowypies jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-13, 22:16   #4273
nafiyqa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 15 813

Cytat:
ehh to nie mam po co tam wchodziæ w takim razie ale pewnie te bogatsze klientki bêd± zadowolone
a z obs³ug± tak to ju¿ jest, mo¿e nawet i dobrze - w takich sklepach czêsto siê spotyka nowo¶ci i czasem dobrze pos³uchaæ kilku wskazówek od osoby, która powinna siê na tym znaæ.

Moze dla tych, co potrzebuja pomocy w zakupach to rzeczywiscie jest dobry pomysl. Ruch byl dzis spory, wiec panie mialy co robic

Na pewno to nic powaznego, choc rozumiem, ze stres Cie zjada

nafiyqa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-13, 22:21   #4274
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Poka¿ wiadomo¶æ

nie martw siê na zapas ale pochwa³y godne, ¿e idziesz do lekarza jak co¶ Ciê niepokoi!

ogólnie rzadko chodzê do lekarza, ale to ju¿ trochê powa¿niejsza sprawa i nie ma wyboru... no ale mam nadziejê, ¿e to nic takiego

Cytat:
Moze dla tych, co potrzebuja pomocy w zakupach to rzeczywiscie jest dobry pomysl. Ruch byl dzis spory, wiec panie mialy co robic

Na pewno to nic powaznego, choc rozumiem, ze stres Cie zjada
ale takie dopytywanie, czy w czym¶ nie pomóc te¿ mnie zawsze irytuje chocia¿ jak jestem w sephorze czy douglasie i szukam jakiego¶ zapachu, to czêsto proszê o pomoc

najgorzej, ¿e chcia³abym i¶æ ju¿ teraz, bo tak to do jutra bêdê siê stresowaæ.. o ile w ogóle jutro bêdzie termin na wizytê. no i 90z³ znowu pójdzie na gina...
Stary 2012-12-13, 22:24   #4275
versatille
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 940

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ
Jak szykujecie imprezê to proszê mnie te¿ zaprosiæ
Cytat:
Nie masz siê co przejmowaæ na zapas Mam kole¿ankê, która te¿ mia³a guzek. Wyciêli jej od razu i jest zdrowa jak ryba. Tylko co kilka miesiêcy musi chodziæ do gina na badanie czy nie powróci³.
A czasami jest te¿ tak, ¿e sam zniknie

Jutro nie bêdzie tyle offtopa z mojej strony bo szalejê z nowym eksperymentem

Gdy schudniesz bêdziesz fajnie wygl±daæ w ubraniu,
gdy æwiczysz - ¶wietnie wygl±dasz we wszystkim, zw³aszcza nago!
versatille jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-13, 22:26   #4276
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:

ogólnie rzadko chodzê do lekarza, ale to ju¿ trochê powa¿niejsza sprawa i nie ma wyboru... no ale mam nadziejê, ¿e to nic takiego

ale takie dopytywanie, czy w czym¶ nie pomóc te¿ mnie zawsze irytuje chocia¿ jak jestem w sephorze czy douglasie i szukam jakiego¶ zapachu, to czêsto proszê o pomoc

najgorzej, ¿e chcia³abym i¶æ ju¿ teraz, bo tak to do jutra bêdê siê stresowaæ.. o ile w ogóle jutro bêdzie termin na wizytê. no i 90z³ znowu pójdzie na gina...
Wlasnie, jak chce pomocy, to pytam. A nie, ze nie zdaze dobrze zamknac drzwi, a ekspedientka juz jest przy mnie.

Gdzie chodzisz do gina w Gda?

Stary 2012-12-13, 22:36   #4277
grudniowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 731

Cytat:
Idz, idz koniecznie. Im wczesniej tym lepiej. Pewnie nic wielkiego, ale najlepiej zeby lekarz obejrzal
Stary 2012-12-13, 22:38   #4278
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie, jak chce pomocy, to pytam. A nie, ze nie zdaze dobrze zamknac drzwi, a ekspedientka juz jest przy mnie.

Gdzie chodzisz do gina w Gda?
na Zaspie do pani Kulikowskiej. dosyæ drogie wizyty, ale jest naprawdê ¶wietna i 'dmucha na zimne' - akurat mi takie podej¶cie pasuje.

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Napisane przez versatille Poka¿ wiadomo¶æ

Nie masz siê co przejmowaæ na zapas Mam kole¿ankê, która te¿ mia³a guzek. Wyciêli jej od razu i jest zdrowa jak ryba. Tylko co kilka miesiêcy musi chodziæ do gina na badanie czy nie powróci³.
A czasami jest te¿ tak, ¿e sam zniknie
ehh ja mam nadziejê, ¿e nawet wycinaæ nie trzeba bêdzie.. takie rzeczy mnie przera¿aj±

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Napisane przez grudniowa Poka¿ wiadomo¶æ
Idz, idz koniecznie. Im wczesniej tym lepiej. Pewnie nic wielkiego, ale najlepiej zeby lekarz obejrzal
Stary 2012-12-13, 22:47   #4279
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
na Zaspie do pani Kulikowskiej. dosyæ drogie wizyty, ale jest naprawdê ¶wietna i 'dmucha na zimne' - akurat mi takie podej¶cie pasuje.
Slyszlam o niej
Ja w ciazy wole chodzic na nfz, zbankrutowalabym inaczej

Stary 2012-12-13, 22:49   #4280
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Slyszlam o niej
Ja w ciazy wole chodzic na nfz, zbankrutowalabym inaczej
to oczywiste. ja na nfz chodzê u siebie w mie¶cie rodzinnym, a tutaj w gd tylko w nag³ych wypadkach, albo jak potrzebujê receptê na szybko a tu, gdzie chodzisz na nfz jeste¶ zadowolona? je¶li tak mo¿esz mi podaæ namiar na pw i napisaæ, kiedy siê trzeba rejestrowaæ (je¶li pamiêtasz) ?
Stary 2012-12-13, 23:01   #4281
Limone
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 128

Cytat:

Który to dzieñ cyklu?
Limone jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-13, 23:05   #4282
medsik
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 037
GG do medsik

Cytat:

zawsze jak czytam takie wypowiedzi to zaczynam szukac u siebie, a pó¼niej strasznie siê stresujê i zawsze siê okazuje, ¿e nie ma czym.

Trzymam kciuki, daj znaæ co i jak
medsik jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-13, 23:22   #4283
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Limone Poka¿ wiadomo¶æ
Który to dzieñ cyklu?
23

Cytat:
Napisane przez medsik Poka¿ wiadomo¶æ
zawsze jak czytam takie wypowiedzi to zaczynam szukac u siebie, a pó¼niej strasznie siê stresujê i zawsze siê okazuje, ¿e nie ma czym.

Trzymam kciuki, daj znaæ co i jak
pewnie oka¿e siê, ¿e to nic takiego.. mam nadziejê
Stary 2012-12-13, 23:40   #4284
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
23

pewnie oka¿e siê, ¿e to nic takiego.. mam nadziejê
To Ciê mogê pocieszyæ, badanie piersi wykonuje siê pomiêdzy 4 a 9 dniem cyklu, bo w pozosta³e dni cyklu mog± siê w piersiach pojawiaæ zmiany i zgrubienia ze wzglêdu na zmiany poziomu hormonów i przygotowanie naszego cia³a do potencjalnej ci±¿y Wiêc bardzo prawdopodobne, ¿e wszystko bêdzie ok
Stary 2012-12-13, 23:43   #4285
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
To Ciê mogê pocieszyæ, badanie piersi wykonuje siê pomiêdzy 4 a 9 dniem cyklu, bo w pozosta³e dni cyklu mog± siê w piersiach pojawiaæ zmiany i zgrubienia ze wzglêdu na zmiany poziomu hormonów i przygotowanie naszego cia³a do potencjalnej ci±¿y Wiêc bardzo prawdopodobne, ¿e wszystko bêdzie ok
twoje s³owa mi pomog³y a my¶lisz, ¿e to mo¿e mieæ zwi±zek ze zmian± tabletek anty? to moje pierwsze nowe opakowanie.
Stary 2012-12-13, 23:47   #4286
Silence_
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 724

Cytat:
Potwierdzam
Raz w miesi±cu przez dobre kilka dni sama mam taki bol±cy guzek, który potem znika samoistnie.

Silence_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-14, 07:17   #4287
justusia16
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 488

say bêdzie dobrze!!!
justusia16 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-14, 08:04   #4288
Lils121
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 724

Hej. U¶miechnieteoczy wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszych urodzin, Sto lat! Say-hello, tak jak dziewczyny mówi±, to na pewno nic powa¿nego, ale dobrze ze zwracasz uwagê na takie rzeczy, trzymam kciuki

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Wczoraj próbowa³am to bingo z zielon± glink± a potem kallos latte, i powiem Wam ze w³osy mam dzisiaj bardzo miêciutkie, wizualnie raczej nie prezentuj± sie najlepiej, ale ca³y czas mog³abym je miziaæ. Oprócz koñcówek które mam definitywnie do ¶ciêcia. Dawa³am im szansê na regeneracjê ale widzê ¿e nie da siê ich odratowaæ. I w zwi±zku tym mam do Was pytanie - poniewa¿ mam cieniowane w³osy, chcê zej¶æ z cieniowania to jak mam obcinaæ je skoro wszystkie koñcówki - i te z d³u¿szych 'cieni' i krótszych mam zniszczone? co jaki¶ czas podcinaæ tylko te z d³ugo¶ci a¿ zejdê z cieniowania a t± górn±,krótsz± zniszczon± warstwê zostawiæ narazie czy ca³o¶æ podci±æ znowu na cieniowanie tylko tak delikatniej z góry? mam nadziejê ze wiecie o co chodzi. I drugie pytanie, je¶li obcinak tylko t± spodni± warstwê czyli tylko d³ugo¶æ to nie chcia³abym i¶æ do fryzjerki tylko sama w domu obci±æ, a ¿e mam raczej têpe no¿yczki, bojê siê ¿e zamiast ci±æ bêd± mi mia¿d¿yc w³osy to mogê do skrócenia u¿yæ maszynki do strzy¿enia w³osów? wiecie, sciagnê t± koñcówkê do regulacji d³ugo¶ci w³osów, moje w³osy wezmê miedzy palce i przejadê sama g³owic±.
Stary 2012-12-14, 08:09   #4289
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
twoje s³owa mi pomog³y a my¶lisz, ¿e to mo¿e mieæ zwi±zek ze zmian± tabletek anty? to moje pierwsze nowe opakowanie.
Cieszê siê My¶lê, ¿e to mo¿e byæ od tego Ale lekarz na pewno Ci wszystko wyja¶ni i sprawdzi
Stary 2012-12-14, 08:26   #4290
medsik
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 037
GG do medsik

Cytat:
Cieszê siê My¶lê, ¿e to mo¿e byæ od tego Ale lekarz na pewno Ci wszystko wyja¶ni i sprawdzi

faktycznie. Po zmianie tabletek mialam podobnie, nawet na to nie wpadlam

Dzien dobry babeczki. Dzisiaj zrobilam sobie wolne i planuje zrpbic wlosiskom cos dobrego.
Juz na noc je naolejowalam na odzywke, a dzisiaj jeszcze posiedze z moja ciasteczkowa maska
medsik jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.