|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4261 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 143
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
|
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
W³a¶nie moooniek
Stawiasz odlewki ulubionych masek i od¿ywek. Oleje te¿ mog± byæ. No i co¶ mocniejszego dla garde³ka
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
|
|
|
#4263 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Te dwie pierwsze ja te¿ lubiê. Hmm. Co by jutro kupiæ dla moich w³osków
|
|
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
Bo jeste¶ w³osomaniaczk± z krwi i ko¶ci?
![]() Ja upatrzy³am sobie tam 3 chciejstwa. 2 maski- t± i jeszcze tajsk± i jeden peeling. A tak w ogóle jak kobieta lubi siebie sam± to lubi o siebie dbaæ i st±d s³abo¶æ do kosmetyków. Pod tym wzglêdem zgadzam siê z tekstem z Legalnej Blondynki: "Zapomnia³a balsamu do cia³a? Musi mieæ depresjê!" Czyli jak na moje ok wszystko z Tob± ok
|
|
|
|
#4265 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Cytat:
ale tak z pie&dolniêciem ![]() Zawstydzasz mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
|
|
|
|
#4267 | ||
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Kiedy ja pi³am co¶ mocniejszego? W sobotê pewnie wyprostujê w³osy ,bo obieca³am kole¿ankom ,¿e poka¿e jak wygl±dam w wyprostowanych w³osach . W ¶wiêta te¿ pewnie wyprostujê albo zrobiê sobie loczki. Na Sylwestra te¿ wypada³oby co¶ wykombinowaæ.---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4268 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() na chwilê obecn± break-dance od 3 lat(tak¿e jakby¶ siê kiedy¶ zastanawia³a dlaczego jestem taka du¿a w barach jak na dziewczyne, to w³a¶nie dlatego ), tañczy³am jeszcze hip-hop, rock'n'rolla i przez 10lat nowoczesny
Edytowane przez moooniek Czas edycji: 2012-12-13 o 21:13 |
||
|
|
|
#4269 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 474
|
|
#4270 |
|
Konto usuniête
|
Okres zimowy jest dobry dla moich przet³uszczaj±cych w³osów. Mogê je myæ co 4 dni ,a nie co 2. Szkoda ,¿e koñcówki nie s± zadowolone
|
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
ale pewnie te bogatsze klientki bêd± zadowolone a z obs³ug± tak to ju¿ jest, mo¿e nawet i dobrze - w takich sklepach czêsto siê spotyka nowo¶ci i czasem dobrze pos³uchaæ kilku wskazówek od osoby, która powinna siê na tym znaæ. a ja mam dzi¶ straszny dzieñ znalaz³am na piersi guzek, który mnie boli przy dotykaniu... jutro idê do lekarza. pewnie nie ma siê czym martwiæ, ale ca³y czas tak strasz± tym rakiem piersi ;(
|
|
#4272 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
![]() Cytat:
na ³apki idealne! na w³osy na razie nie k³adê, bo im detoks robiê ![]() Cytat:
mia³am daæ sobie szlaban na zakupy w³osowe do koñca grudnia, ale chyba jeden, malutki, przeceniony olejek z papryczk± GP mnie nie zbawi... ![]() dziewczêta, szukam butów w takim stylu http://www.zalando.pl/s-oliver-ankle...1c03t-315.html tylko najlepiej czarne/ciemnobr±zowe. w sensie do kostki, na grubym, ale wysokim obcasie. najlepiej zwê¿ane przy kostce, mog± byæ ze sztybletem. widzia³a która¶? bêdê wdziêczna za ka¿de info, bo strasznie za mn± chodz± no i najlepiej ¿eby nie kosztowa³y wiêcej ni¿ 250 z³...
|
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 813
|
Cytat:
![]() Na pewno to nic powaznego, choc rozumiem, ze stres Cie zjada
|
|
|
|
|
#4274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie rzadko chodzê do lekarza, ale to ju¿ trochê powa¿niejsza sprawa i nie ma wyboru... no ale mam nadziejê, ¿e to nic takiego Cytat:
chocia¿ jak jestem w sephorze czy douglasie i szukam jakiego¶ zapachu, to czêsto proszê o pomoc ![]() najgorzej, ¿e chcia³abym i¶æ ju¿ teraz, bo tak to do jutra bêdê siê stresowaæ.. o ile w ogóle jutro bêdzie termin na wizytê. no i 90z³ znowu pójdzie na gina...
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Jak szykujecie imprezê to proszê mnie te¿ zaprosiæ
![]() Cytat:
A czasami jest te¿ tak, ¿e sam zniknie ![]() Jutro nie bêdzie tyle offtopa z mojej strony bo szalejê z nowym eksperymentem
|
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie chodzisz do gina w Gda? |
|
|
|
|
#4277 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Cytat:
|
|
|
#4278 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w ciazy wole chodzic na nfz, zbankrutowalabym inaczej
|
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu, gdzie chodzisz na nfz jeste¶ zadowolona? je¶li tak mo¿esz mi podaæ namiar na pw i napisaæ, kiedy siê trzeba rejestrowaæ (je¶li pamiêtasz) ?
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 128
|
|
|
|
|
#4282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, daj znaæ co i jak
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
23
Cytat:
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
To Ciê mogê pocieszyæ, badanie piersi wykonuje siê pomiêdzy 4 a 9 dniem cyklu, bo w pozosta³e dni cyklu mog± siê w piersiach pojawiaæ zmiany i zgrubienia ze wzglêdu na zmiany poziomu hormonów i przygotowanie naszego cia³a do potencjalnej ci±¿y
Wiêc bardzo prawdopodobne, ¿e wszystko bêdzie ok |
|
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my¶lisz, ¿e to mo¿e mieæ zwi±zek ze zmian± tabletek anty? to moje pierwsze nowe opakowanie.
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 724
|
Cytat:
Raz w miesi±cu przez dobre kilka dni sama mam taki bol±cy guzek, który potem znika samoistnie. |
|
|
|
|
#4287 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
say
|
#4288 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 724
|
Hej. U¶miechnieteoczy wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszych urodzin, Sto lat! Say-hello, tak jak dziewczyny mówi±, to na pewno nic powa¿nego, ale dobrze ze zwracasz uwagê na takie rzeczy, trzymam kciuki
![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Wczoraj próbowa³am to bingo z zielon± glink± a potem kallos latte, i powiem Wam ze w³osy mam dzisiaj bardzo miêciutkie, wizualnie raczej nie prezentuj± sie najlepiej, ale ca³y czas mog³abym je miziaæ. Oprócz koñcówek które mam definitywnie do ¶ciêcia. Dawa³am im szansê na regeneracjê ale widzê ¿e nie da siê ich odratowaæ. I w zwi±zku tym mam do Was pytanie - poniewa¿ mam cieniowane w³osy, chcê zej¶æ z cieniowania to jak mam obcinaæ je skoro wszystkie koñcówki - i te z d³u¿szych 'cieni' i krótszych mam zniszczone? co jaki¶ czas podcinaæ tylko te z d³ugo¶ci a¿ zejdê z cieniowania a t± górn±,krótsz± zniszczon± warstwê zostawiæ narazie czy ca³o¶æ podci±æ znowu na cieniowanie tylko tak delikatniej z góry? mam nadziejê ze wiecie o co chodzi. I drugie pytanie, je¶li obcinak tylko t± spodni± warstwê czyli tylko d³ugo¶æ to nie chcia³abym i¶æ do fryzjerki tylko sama w domu obci±æ, a ¿e mam raczej têpe no¿yczki, bojê siê ¿e zamiast ci±æ bêd± mi mia¿d¿yc w³osy to mogê do skrócenia u¿yæ maszynki do strzy¿enia w³osów? wiecie, sciagnê t± koñcówkê do regulacji d³ugo¶ci w³osów, moje w³osy wezmê miedzy palce i przejadê sama g³owic±.
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
faktycznie. Po zmianie tabletek mialam podobnie, nawet na to nie wpadlam Dzien dobry babeczki. Dzisiaj zrobilam sobie wolne i planuje zrpbic wlosiskom cos dobrego. Juz na noc je naolejowalam na odzywke, a dzisiaj jeszcze posiedze z moja ciasteczkowa maska
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

tate nasmarowa³am glutkiem i siedzi tak od 30min

znalaz³am na piersi guzek, który mnie boli przy dotykaniu... jutro idê do lekarza. pewnie nie ma siê czym martwiæ, ale ca³y czas tak strasz± tym rakiem piersi ;(

na ³apki idealne! na w³osy na razie nie k³adê, bo im detoks robiê