|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 5 części naszego wątku ??
|
|||
| W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.5 |
|
5 | 11,11% |
| Zima leci, Święta przed nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.5 |
|
7 | 15,56% |
| Święta idą, my gadamy; na wiosnę i porody czekamy. Mamy V-VI 2013 cz.5 |
|
1 | 2,22% |
| Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.V |
|
1 | 2,22% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.V |
|
5 | 11,11% |
| Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V |
|
1 | 2,22% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.5 |
|
7 | 15,56% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.5 |
|
1 | 2,22% |
| Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V |
|
8 | 17,78% |
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.5 |
|
0 | 0% |
| Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.V |
|
4 | 8,89% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.V |
|
3 | 6,67% |
| Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.V |
|
0 | 0% |
| O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.V |
|
1 | 2,22% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V |
|
1 | 2,22% |
| Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Mąż pojechał, no to zmykam spać, dobranoc |
|
|
|
|
#3392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013
dzień dobry
biegne na autobus, w pracy polajkuję sklep i poogladam sobie śliczności i nadrobię resztę ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() diabli ale okazja z tymi mebelkami
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
marchewka gratuluję Synka i cieszę się, że badanie wyszło ok
![]() axella ja zawsze powtarzam, że zło zrobione innym ludziom zawsze wróci ze zdwojoną siłą, więc pewnie kiedyś i one się doigrają.... A stronkę na fb polubiłam i udostępniłam Ja od początku ciąży mam 6kg na + startowałam z 54,5kg przy 171cm, chciałabym nie przekroczyć tych 15kg - zobaczymy czy się uda, na razie waga od 2 tyg. stoi w miejscu ![]() diabli to łóżeczko chyba dla jakiegoś króla
|
|
|
|
#3394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też chciałabym nie przekroczyć 15 kg, ale to się okaże co z tego wyjdzie
|
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie ważyłam zawsze 50kg, na zimę zawsze 2 kg dodatkowe były i tak w kółko, ale jakoś odkąd zaczęliśmy się starać o bejbika to wiedziałam, że nie mogę ważyć 50kg, więc starałam się dojść do w miarę normalnej wagi
|
|
|
|
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
|
|
|
#3398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja przy 1,64m wzrostu tak sobie ważyłam dłuuuugie lata poniżej 55kg, a na starość zaczęło mi przybywać (znaczy się wiecie, kości mi zgęstniały ), ale ostatnio z powodu nawału pracy i braku czasu dla siebie/sportu dobiłam do 62kg. przez moje rzyganko zeszłam do 60kg i tak mi się na razie trzyma. nie mam pojęcia, na ilu się skończy, ale teraz to już chyba powoli będzie waga rosła
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
ja pojutrze zaczynam 15 tc i 1,5 kg na plusie
startowałam z 60 kg i 163 cm wzrostu, mam nadzieję, że zmieszczę się w 12 kg
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dzisiaj miałam dwa sny..
Pierwszy śnił mi się mój synek, że było po porodzie i już był w domu. Okazało się, że jest cudownym dzieckiem, że głównie śpi a ja mam masę czasu dla siebie ![]() A drugi śniło mi się, że odezwał się do mnie kolega (taka stara gimnazjalna miłość) i powiedział, że dziecko, które mam w brzuchu nie jest mojego męża tylko jego i że jak do niego przyjadę do mi wytłumaczy.. I pojechałam do niego i mi powiedział, że wtedy i wtedy to robiliśmy i to na pewno jego, a ja nie mogłam sobie nic przypomnieć, niby to jakaś impreza była i on mi opowiadał ze szczegółami a ja miałam jedną wielką tabula rase w głowie.. No i mówiłam mu, że to nie prawda chociaż podświadomie mu wierzyłam i żeby nie mówił mojemu mężowi... Witam się porannie
|
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
Znów nie nadrabiam
![]() Poczytałam tylko tą Stronę.. Marchewka za wizytę.. super lekarz ![]() Axella śliczności |
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek
ponadrabiam Was jak wroce!!a na 10,20 mam wizyte wiec lece sie szykowac, trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok ![]() ps. zaczynam golenie przy lusterku hehehehhehe
|
#3403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo to nie tylko od plemniczków zależy,ani od tego czy przed czy po owulacji,ale też od polaryzacji naszych jajeczek ..tzn ,że przyciągają tylko plemniki danej płci.. Tak wyczytałam ![]() Cytat:
![]() Witam się Ktoś dzisiaj wizytuje?? trzymam kciukasy ![]() Stronka Axelki dostała lajka ode mnie
|
|
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobryyyy! kurcze poszlam spac o 1, zasnelam o 2, a o 7 pobudka i dupa
wzielam kolderke na kanape, myslalam ze moze ddtvn mnie uspi, ale nic z tego :P to bedzie ciezki dzien...a jakiej wielkosci sa te misie? takie dla maluszka do sciskania?
|
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musiałaby spróbować z innym:P
|
|
|
#3406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nasz znajomy miał z żoną 3 córki, za uja nie dało się syna..Potem się rozwiedli z jej winy, córki są z nim. On się związał z inną kobietą, pach zaszła w ciąże i syn Śmialiśmy się do niego,że wystarczyło babe zmienić i odrazu się doczekał ehheeh ![]() Banka trzymam kciuki za wizyte!!!!
Edytowane przez colorblue Czas edycji: 2012-12-14 o 09:51 |
|
|
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3409 |
|
Wtajemniczenie
|
Piątkowe dzień dobry
Banka- za wizytę!Witam się pośniadaniowo i uciekam na miasto. Umówiłam się z moją wyrodną nastoletnią siostrą- trzeba ją w końcu ubrać na zimowo! Ciekawe czy i dzisiaj będzie wybrzydzała, czy już przemroziła dupkę i zdecyduje się na jakąkolwiek cieplejszą kurtkę ![]() Miłego dzionka!
|
#3410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizyte.ja wczoraj nie moglam dosiegnac paznokci w stopach ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
i wiecie co? 3 syn i 3 corka :P nie posluchaly |
||
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ktoś mnie pamięta ? ![]() jejjjjj wczoraj miałam taki zakręcony dzień, że nawet na 5 minut do Was nie mogłam wpaść ![]() No i teraz wypadłam z tematu.. mam 16 stron do nadrobienia ![]() ojjj... nie wiem czy się da.. Co się wczoraj działo cały dzień, może ktoś mi skróci
|
|
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ja dziś zamierzam spędzić cały dzień w łóżku. TŻ do 22 w pracy, a później z kolegami idzie na bilard a ja mam w nocy po Niego jechać A co do tych historii. Moja chrzestna miała dwóch synów i z trzecim była w ciąży. U jej męża w rodzinie sami synowie, ani jednej dziewczynki, więc to trzecie u nich też miał być chłopak i tak wychodziło na USG co się okazało. Dzieciątko urodziło się 13 w piątek i DZIEWCZYNKA. Jej mąż zemdlał, a moja mama została chrzestną. Ale do tej pory pamiętam jak opijali to dziecko ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- lonely marchewa ma syna eeee Aaś ma hemoroidy axelle zwolnili z pracy temat rozstępów i więcej nie pamiętam
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
Motylek
takiego szoku tatuś dostał?
|
|
|
|
#3414 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jak spadniesz na dupkę to może być źle, lepiej nie ryzykować... Nie mam ich a jak już mam to mój mąż zjada w 5 minut ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co do wagi do ja od 8 do 12tc zrzuciłam 2 kg, teraz nadrobiłam jeden, więc jeszcze jeden mam w zapasie i jestem bardzo zadowolona, bałam się, że zacznę tyć od początku... No ale zobaczymy co będzie dalej ![]() ------ Dzień dobry Dostaję ☠☠☠☠icy bo mi się nie chce rozpalić Wczoraj poszłam z mężulem spać przed 22 i myślałam, że wstanę dziś wcześniej ale nic z tego
|
|||||||
|
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
Dostaliśmy właśnie w pracy bony sodexo na święta
szału nie ma ale zawsze sie przyda a o 17 wigilia firmowa:P
|
|
#3416 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę, dobrze, że jednak udało się podejrzeć Maluszka na USG, możesz być spokojna. Ostatnio jak była u mnie położna to też osłuchiwała mi brzuch tym urządzeniem, wyłapałyśmy serduszko i za chwilkę Maluch uciekł nam aż pod kręgosłup i odwrócił się więc czekałyśmy aż wróci Urwis żeby bardziej wnikliwie posłuchać serduszka. Troszkę to trwało i musieliśmy się bawić w berka ![]() Cytat:
za zakupy, my już ponad tydzień temu odebraliśmy obrączki ![]() Cytat:
![]() wizaż mi strasznie zamula... może przez tę reklamę bebilonu ![]() A miałam takie szczere chęci żeby nadrobić.. Tylko w takim tempie to mi zajmie trzy dni Cytat:
Dziękuję za streszczenie ![]() Marchewka gratuluję Synka kolejny siuraczek ![]() Aaś współczuję bo to chyba uciążliwe, może jak tak szybko stwierdzone to szybko zaleczą...Jak to możliwe, że Axelle zwolnili przecież sama miała już się zwolnić, a co z l4 które miała wykorzystać ? hmm... nie kumam.. muszę jakoś nadrobić
|
||||
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Wujek taki miękki w gaciach raczej
Później przy opijaniu płakał jak dziecko i o 3 w nocy dzwonił na dyżurkę do szpitala czy przypadkiem się nie pomylili, bo to było w tych czasach jeszcze co w pierwszej dobie nie wpuszczali czyli z 10 lat temu ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
marchewka no właśnie trochę sie obawiam tego materiału. TŻ mówi żebym znalazła coś w sklepie. Zobaczymy jeszcze.
marchewka smacznego na wigilii Mój TŻcik też ma dzisiaj w pracy.pawie oczko nie strasz mnie bo moja mama w każdej ciąży miała + 25 kg jedyny plus że szybko to zrzucała.Cytat:
|
|
|
|
|
#3419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
marchewka co za sen colorblue też mam takiego znajomego że z jedną żoną same córki a z drugą syn ![]() loney jesteś Ja dziś będę robić lazanię i piec pierniki (trzymać kciuki żeby wyszły ).Obudziłam się o 6:30 i miałam wstać bo byłam wyspana ale jakoś mi się nie chciało i wstałam dopiero o 9;/ aaaa no i witam w 21 tc pawie oczko czyli połowa ciąży za nami ![]() nuna pamiętasz jak na początku mówiłaś że Ty to chciałabyś mieć już tak "zaawansowaną" ciążę jak my wtedy? no to dziś jest ten dzień gratuluję 14 tc |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

za wizytę.. super lekarz 

wzielam kolderke na kanape, myslalam ze moze ddtvn mnie uspi, ale nic z tego :P to bedzie ciezki dzien...

To się podziel z koleżankami, a nie tu fujujesz. 
współczuję bo to chyba uciążliwe, może jak tak szybko stwierdzone to szybko zaleczą...
przecież sama miała już się zwolnić, a co z l4 które miała wykorzystać ? hmm... nie kumam.. muszę jakoś nadrobić