|
|
#2311 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. IV
![]() ![]() Cytat:
10kg łącznie wow Cytat:
![]() no nie dawajcie takich smutnych linkow Cytat:
Cytat:
dobra strona mi zostala ale to w pociagu bo teraz nie zdarze. widze ze macie temat zarobkow. glosuje jak ptaszysko zeby nie pisac kto ile zarabia bo po co to komu. a te 5,5tys razem to nie tak duzo zeby 2 mieszkania kupowac. dobra lecem
|
|
|
#2312 | |
|
Zadomowienie
|
Fajowo
![]() Martwi mnie, że właśnie imię Hania jest ostatnio dość popularne. Ale jest bardzo ładne, proste imię z ładnym zdrobnieniem. Cytat:
|
|
|
#2313 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natalka, wczoraj i przedwczoraj gadałyśmy i o gruszkach i fridach i o termometrach, poszukaj w wątku, bo raczej będziesz miała słaby odzew bo mało komu się chce powtarzać coś co było kilka stron wcześniej.
|
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jak mi teraz będzie szyjkę sprawdzał. chyba tylko organoleptycznie bom dość nisko zaszyta...eeee, nie przejmuj się. Imię śliczne i podstawą jest, że Wam się podoba.
|
|
|
|
#2317 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie wrocilam z zakupow z h&m - wyprzedaze dla noworodkow bardzo kiepskie
dla dziewzynek cos mozna wybrac, ale dla chlopcow.. ![]() ale mialam jeszcze swoj kupon swiateczny 50% ![]() a reszte bede kupowac na ebayu albo pchlim targu.. uzywane ![]() strasznie drogie sa nowki
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
PYTANIE:
Czy to jest normalne, że maluch od tygodnia tylko w jednym miejscu kopie bo tak tylko w jednym miejscu czuję ruchy czy by tak jej wygodnie było bo chyba żeby przekręcić się ma dużo jeszcze miejsca. |
|
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
no ale to maksymalnie nisko by musiało być. i sobie - laik gUpol - wyobrażam je dość płasko. wiem, że macicę można wyczuć przez brzuch, ale łożysko? a jak ktoś ma na tylnej ścianie to przez plecy?!
|
|
|
#2321 | |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/frida-aspirator-ja...792543681.html
---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2322 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przy Twoim ponowiłam prośbę.
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
|
#2323 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym już nie przesadzała, nikt nie pisze ile zarabia, a rozmowa była światopoglądowa. Myślę, że nie ma co czarować rzeczywistości, od niepisania lub pisania o czymś ani nikomu nie przybędzie, ani nie ubędzie. Ptaszysko częściowo rozumiem o co Ci chodzi, a częściowo nie mogę się zgodzić pomimo mojej sympatii, to co zaraz jak sobie któraś wózek kupi za 4 tysiące też ma nie pisać bo komuś będzie przykro ? No dajmy spokój jesteśmy wszyscy dorośli chyba.
To co ja sobie mam życzyć, żebyście nie pisały o jedzeniu ? Bo sobie pofolgowałam za bardzo w I połowie ciąży i dupka duża ? dajmy spokój dziewczyny, hormony hormonami, ale miejmy umiar
|
|
#2324 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#2325 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem totalnie, jak nie zapomnę zapytam z ciekawości Wujka przez święta, chyba że Ty nie zapomnisz pierwsza i zapytasz swojego ginka hehe. Bo ja obiecałam sobie, że nie będę pytać Wuja o każdą frapującą mnie sprawę telefonicznie, bo by chłop zwariował ![]()
|
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Sorceresss kochana to jeszcze rób do kierowania ja ostatnio poszukiwałam drogowców i z uprawnieniami telekomunikacyjnym i wszyscy z ograniczeniami byli
Ale jak zawsze podołałam ![]() Gratuluję i trzymam kciuki za pozytywne zakończenie ![]() Strippi ja od tygodnia wybieram się do kwiaciarni po jakieś ozdoby i nie mogę dotrzeć zapraszam do siebie bo u mnie 0 akcentu świątecznego ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
W piątek ale czego nie robi się dla dziecka tym bardziej że one takie domowe Przepraszam ![]() |
|
|
|
|
|
#2327 |
|
Zadomowienie
|
Oglądam sobie Makłowicza i od razu głodna się robie
Mam dziś w planach na obiadek frytki, łososia i surówkę. Mąż jak dowiedział się, że dziś ryba nie był zachwycony. Biedny... Parę razy mu się zdarzy zjeść i dramat. Ryżu też zbytnio nie lubi, a ja często go robię, a do tego pomidorową z ryżem. No niestety, ale jakby on gotował to byśmy dzień w dzień ziemniaki i pierś z kurczaka ![]() Dziewczyny, u mnie też brak akcesoriów świątecznych. Bieda straszna. Nawet choinki jeszcze nie mamy.
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa no i kolejny dowcip na poprawsze tego mojego humorka ![]() Autentyczna rozmowa z kolegą na kacu: - Co tam? - A na baletch byłem. - Ale mocno dałeś, co? - Nawet nic mi nie mów... - A co się stało? - Typa pobiliśmy w kiblu. ![]() - Za co? - Nie zakręcił wody w kranie. - Acha... nieźle... - A to jeszcze nic, kran był z czujnikiem i sam się wyłączył. |
|
|
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Oszalałyście z tym pisaniem
![]() nawet na chwilę nie można was zostawić haha u mnie okno umyte, teraz pronto i jechana z meblami, komodą, krzesłami i stołem ![]() w środku w meblach posprzątałam już kilka dni temu więc za godzinę przystrajanie
|
|
|
#2330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedyś na pewno Teraz ledwo uciułałam rok na budowie, reszta to biuro...A to czym Ty się zajmujesz, że szukasz budowlańców???
|
|
|
|
#2331 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
albo moze ona się jakos specjalnie zna na tym nie wiem![]() Zobaczymy co mi po usg powie druga ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
tż tylko dywany potrzepie i najwyzej odsunie meble i za nimi sie wytrze a firanki chyba sobie daruję
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm że tak powiem branża budowlana spec. gazownicza budowa gazociągów, ropociągów, stacji red-pom, przewierty hdd, budowa kopalni itp.
|
|
|
|
|
#2333 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2334 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mi jak tam siedzi chyba Dziedzic na mózgu dziś, czytam ham i myślę... co oni szynkę tam jedli.. na szczęście po jakiś 3 min załapałam Cytat:
perfekcyjna pani domu ![]() I zaraz jakiś interesik będzie ![]() Oj firanki na pewno nie, chyba że TŻ powiesi i zwiesi, bo te ruchy rękami w górę to chyba nie wskazane konkretnie.
|
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale np robię sobie przerwy, umyłam okno balkonowe - 30min leżenia, potem okno obok i też odpoczynek ![]() nic mnie nie boli i nie jestem zmęczona
|
|
|
|
#2336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko o takie pisanie ze któraś coś tam słyszała o kimś. bo prawdy w tym może nie być nic a drażni przynajmniej mnie. sukcesy nasze są jak najbardziej na miejscu a nie ciotek kuzynów i innych obcych. bo z jednego głupiego postu o zarobkach prawników zaczęły się inne cuda które co wniosły? wg mnie nic. to jest moje zdanie. chcecie to piszcie. ja najwyżej zrezygnuje. wolny kraj. część nie chce smutków oglądać stąd była prośba o nie wstawianie. ja miałam taką. zrobicie co chcecie.
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesteś moim guru Mnie ostatnio coś brzuch pobolewa a raczej to chyba wiązadła więc nic nie robię ale też właściwie poza wytarciem kurzy, odkurzeniem i wymyciem podłogi nie mam nic do roboty. Okna pomyte w zeszłym tygodniu wczoraj łazienki i meble w kuchni tak więc przez to że ja tego palcem nie tknęłam jakoś nawet nie czuję tej atmosfery świątecznej płaszczę tyłek i się opycham. |
|
|
|
|
|
#2338 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tzn on jeszcze robi ale zaprzyjaźniony konstruktor ma także jakby co
|
|
|
|
|
#2339 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I po co od razu jakieś demonstracje z odchodzeniem ? Widzisz, ja napisałam że linków nie otwieram, a o nic nie prosiłam. Bo mnie akurat wychowano tak, że ze swoimi frustracjami radzę sobie sama, a nie dając zakazy innym, żeby o czymś nie rozmawiali. Wyobraź sobie, zaraz znajdzie taka się forumowiczka, co ma Tż buca i powie, oh nie piszcie co robiliście z TŻ bo mi smutno, a zaraz taka co leży i napisze, oh nie piszcie co robicie jak nie leżycie bo mi smutno, a zaraz taka co ma córkę a chciała syna, nie piszcie o synach bo mi smutno. Oczywiście przerysowane, ale zasada taka sama. Lub chociaż mój przykład z jedzeniem. Zakazy poruszania tematów, to żadne wyjście, no wiadomo poza sytuacjami wynikającymi z zasad dobrego wychowania np wejść na forum bezpłodnych i chwalić się dzieckiem. No ale to zupełnie innych przypadek. Dla Ciebie, tamta rozmowa była nic nie wnosząca, dla mnie tak, ustaliliśmy że koleżanka mayi to kłamczuszka i że sędziowie są roszczeniowi, a potem dowiedziałam się wiele ciekawych info o branży budowlanej - budowa mostów. Jak mnie nie ciekawi jakaś rozmowa w towarzystwie to się wyłączam, a nie każę wszytki się zamknąć bo mi nudno. Ale myślę, że nie masz co się stresować, pomimo że się totalnie z tym nie zgadzam, na pewno tym demonstracyjnym zachowaniem spowodowałaś, że prędko nikt nic o zarobkach nie napisze, kogokolwiek np że Anna Mucha zarobiła w zeszłym roku 600 tysięcy , więc sukces osiągnięty
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
ObserwujeCie nie chciałam dosłownie pisać o jedzeniu bo taka prośba była
A wiem że to danie dość kuszące bo sama szybko pochłonęłam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

W niczym nam to nie pomoże, a po co się schizowac?
mnie to właśnie po USG stwierdził...

05.07.2008