|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVII
Cytat:
![]() ![]() Tak się czaję na nią.. tą pigwową znaczy ![]() i chyba się skuszę
|
|
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, że kiedyś był taki mały i kosztował coś koło dychy, a ten jednak jest spory
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie widzę tej gazetki z filmami.. może mnie ktoś oświecić?
|
|
|
|
#3634 |
|
Raczkowanie
|
U mnie nalewek zastałam tylko 2 sztuki- tylko pigwa, wzięłam jedną na święta właśnie jak mi posmakuje to będę wiedzieć na co polować na święta
![]() Zdziwiła mnie jednak cena - 16,49 - myślałam, że będzie za 19,99 ale potem przyszło mi do głowy, że to pewnie dlatego tak myślałam, bo w necie od 20+ chodzą Jutro też ide do biedry to zobaczę czy dołożyli ;-)Widziałam dzisiaj filmy DVD ale nie zwracałam szczególnej uwagi na tytuły - jutro zerknę jak nie będzie tłumów - bo u mnie ten kosz stoi w miejscu gdzie jest przejście 1-osobowe i tam praktycznie nie ma jak stanąć żeby sobie cokolwiek wybrać czy obejrzeć ;/ |
|
|
|
#3635 |
|
Zadomowienie
|
4 strona od końca klik
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez lubie wszystko co slodkie Tak tak to pamietam wtedy tez je kupilam tylko nie wiem czy opakowanie nie bylo inne No ale nie wazne teraz sie zdziwilam bo o nich nigdzie nie czytalam a tu nagle w sklepie widze
|
|
#3637 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3638 |
|
Raczkowanie
|
Pierwszy raz kupiłam paluszki rybne i naprawdę polecam są pyszne
U mnie zniknęły świeczki śliwkowe i czekoladowe, czy się jeszcze pojawią?
|
|
|
|
#3639 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3640 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
Byłam dzisiaj w biedrze po blender brauna dla mamy na święta i były takie malutkie bambusiki w doniczce ceramicznej, no nie wiem z 10 cm miały i nad nimi jak byk wisiała cena 5.99 podpisana "bambus szczęścia w doniczce ceramicznej" czy jakoś tak, myślę sobie żadna kwota, kupię. Poszłam do kasy z tym blenderem i bambusem i na bambusie nie było ceny, więc babka poszła gdzieś tam na zaplecze i przynosi mi cenę 29,99 to jej mówię, że nad kwiatkami wisi inna, a ona do mnie, że tamta jest zła... Jeszcze mnie nie pogrzało, żeby 10 cm bambus kupować za taką kwotę. Widziałyście może u Was te bambusy?
|
#3641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nicponianka przeglądałam dzisiaj te przecenione bambusy ale do kasy nie doniosłam bo były bardzo brzydkie wszystkie, powysuszane, zżółknięte..pamiętam, że podobały mi się gdy miały tę normalną cenę ale wydawały mi się za drogie..za to teraz za brzydkie ![]() Oglądałam także ten chwalony piernik w kształcie gwiazdki w polewie marcepanowej ale on malutki jest raczej, myślałam, że to ciasto, a nazwałabym jedynie ciastkiem ![]() Czekoladę ciasteczkową także wzięłam ale przyznam, że wczoraj w lidlu kupiłam limitkę wedla imbirowo-ciasteczkową i była lepsza od tej biedronkowej.. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-12-14 o 00:43 |
||
|
|
|
#3642 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 03:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:36 ---------- Cytat:
Tak sobie mysle dlaczego u Was tak tanio, ale zapomnialam ze tu różne rejony Polski i tylko w Biedronce mamy te same ceny ![]() Kurde czyli w Warszawie zycie wychodzi najdrożej Pewnie to przez to ze wszyscy mysla ze tu sir najwiecej zarabia![]() ---------- Dopisano o 03:31 ---------- Poprzedni post napisano o 03:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 03:41 ---------- Poprzedni post napisano o 03:31 ---------- Cytat:
![]() Kupuje szampon dla siebie w Biedronce ale tylko Garniera na zmiane z Fructisem ![]() ---------- Dopisano o 03:48 ---------- Poprzedni post napisano o 03:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 04:11 ---------- Poprzedni post napisano o 03:48 ---------- Cytat:
Przez lato muszki-owocówki tam wlazły nawąchały się i nie mogły pewnie się wydostać i pozdychały Przy porzadkach oczyścilam te swieczki a mam ich roznych ok.10sztuk i schowalam w torebeczke i beda na swieta i sylwestra bo niestety w tym roku sylwek w domu, ale bedzie romantycznie bo we dwoje i przy tych swieczkach---------- Dopisano o 04:23 ---------- Poprzedni post napisano o 04:11 ---------- Ach nie dokończylam Podgrzewaczy śliwka i wiśnia już nie bedzie![]() a zpodgrzewaczy polecam wanilie oraz inne pomaranczowe. Te pierwsze tez juz mam w domu ![]() Nareszcie Was doczytalam do konca- alez się rozpisalyscie
|
||||||
|
|
|
#3643 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3644 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Życie to jest drogie poza Warszawą i dużymi miastami, gdzie nie ma wielkich supermarketów i sieciówek odzieżowo - obuwniczych z przecenami
|
|
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tam za chleb o wadze 500g żytni, krojony płaciłam 3,59 Więc jak się chce odżywiać zdrowo, to niestety trzeba słono płacić ![]() I przyznaję, że w miastach gdzie są markety jest dużo taniej, bo w tych małych sklepikach na wioskach jest drogooo niestety...
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3647 |
|
Holy Crap!
|
U mnie świeży, czasami jeszcze gorący 2 zł, krojony 2,10. Można też trafić poniżej 2 zł, najdrożej do 3 zł.
|
|
#3648 |
|
Rozeznanie
|
Nalewka Babuni wiśniowa bardzo dobra
![]() dajcie cynka jak ta pigwowa ![]() za to ciasteczkowe czekolady do nas chyba nie dojechały..
|
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to ma być chleb ??? :Pala:
|
|
#3650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także ubolewam nad brakiem tych podgrzewaczy.. mogłam kupić chociaz jedno opakowanie na zapas.
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Ale też taka płaska bateria ?
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wiejski nie ma akurat, ale innych maja duzo chlebkow i sa z ziarenkami, krolewski bodajze ma
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokićkało mi się przez siostrę, która ciągle to powtarza........ Przepraszam, siostra mnie zmyliła
|
|
#3654 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zalezy jakiej czlowiek postury, to dla mini kobitki bedzie ciasto
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#3656 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale na pewno nie są warte 30zł!Cytat:
Taniej wychodzi (chyba): 3 kajzerki dla Tż-ta do pracy, najwyżej jedna na kolacje i dwie wieksze buły na śniadanie A chleb zawsze był wyrzucany...
|
|
#3657 | |
|
Moderator
|
Cytat:
W sumie jeszcze nigdy nie oddawałam żadnego do naprawy, nie robiłam zwrotów ni nic. A mam tego dużo, naprawdę dużo Tfu tfu, nie zapeszać aby
|
|
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
![]() kupiłam dziś 4pak białego aero, wcześniej miałam karmelowe, czas na testy białego ![]() i czekoladę magnetic do picia- polecałyście ją chyba? mam nadzieję, że będzie pyszna
|
#3659 |
|
Moderator
|
Co do bambusów, u mnie też są i były od razu po 5.99
Wiem, bo kiedyś nawet takiego kupowałam. A teraz jeszcze stoja jakieś niedobitki. Zasuszyłam swojego potem i zdechł, ale csi, nie o tym chciałam ![]() W każdym bądź razie, coś mi się wydaje że Pani z zaplecza przyniosła cenówkę z tego bonsai co było też jakiś czas temu, był taki dokładnie za 29.99. |
|
|
|
#3660 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też chcę pigwową ![]() Cytat:
No, ale warto było, nie?![]() To piąteczka ![]() Cytat:
Tych podgrzewaczy u mnie nie ma już ponad tydzień. Widziałam tylko waniliowe i bezzapachowe Cytat:
Tym bardziej, że kończy mi się ta o zapachu białych kwiatów.Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

tą pigwową znaczy

wiem, że kiedyś był taki mały i kosztował coś koło dychy, a ten jednak jest spory

Za to zakupiłam makaron tagiatelle świeży z lodówki, co gotuje się tylko 2 minuty. Próbowałyście może? 

Więc jak się chce odżywiać zdrowo, to niestety trzeba słono płacić
I to ma być chleb ??? :Pala:

Wiem, bo kiedyś nawet takiego kupowałam. A teraz jeszcze stoja jakieś niedobitki. Zasuszyłam swojego potem i zdechł, ale csi, nie o tym chciałam

PORTUGAL