Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVII - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-13, 21:42   #3631
Ketamina
Wtajemniczenie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVII

Cytat:
Napisane przez martyneczkaa3 Pokaż wiadomość
dziewczyny ze Szczecina, nie wiem czy wiecie w niektorych Biedronkach są dziś wyprzedaże, ceny jak na otwarciu, np:
O, dzięki za cynk! Moich co prawda nie ma, ale może się przejdę

Cytat:
Napisane przez karolina_zb Pokaż wiadomość
Dobrze pamiętasz

Tak się czaję na nią.. tą pigwową znaczy
i chyba się skuszę
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 21:43   #3632
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
w biedra mi idzie

Cytat:
Napisane przez BeeAnn Pokaż wiadomość
zgadzam się, ja ostatnio widziałam ten torcik w delikatesach po 16zł, więc cena w biedronce jest naprawdę niska
Ooo to nawet nie kojarzyłam, że aż tyle wiem, że kiedyś był taki mały i kosztował coś koło dychy, a ten jednak jest spory

Martolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 21:48   #3633
ciastecek
Zakorzenienie

A ja nie widzę tej gazetki z filmami.. może mnie ktoś oświecić?
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 21:50   #3634
Mirka_
Raczkowanie

U mnie nalewek zastałam tylko 2 sztuki- tylko pigwa, wzięłam jedną na święta właśnie jak mi posmakuje to będę wiedzieć na co polować na święta
Zdziwiła mnie jednak cena - 16,49 - myślałam, że będzie za 19,99 ale potem przyszło mi do głowy, że to pewnie dlatego tak myślałam, bo w necie od 20+ chodzą Jutro też ide do biedry to zobaczę czy dołożyli ;-)
Widziałam dzisiaj filmy DVD ale nie zwracałam szczególnej uwagi na tytuły - jutro zerknę jak nie będzie tłumów - bo u mnie ten kosz stoi w miejscu gdzie jest przejście 1-osobowe i tam praktycznie nie ma jak stanąć żeby sobie cokolwiek wybrać czy obejrzeć ;/
Mirka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 21:57   #3635
wredek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ciastecek Pokaż wiadomość
A ja nie widzę tej gazetki z filmami.. może mnie ktoś oświecić?
4 strona od końca klik
Stary 2012-12-13, 22:05   #3636
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Ale czekoladami to wszystkie kusiły, nie tylko ja
Szczerze, to ja lubię wszystko, co słodkie
One były jakoś jeszcze latem Ktoś tu zachwalał i kupiłam Wtedy też ktoś pisał, że one w innych sklepach kosztują prawie 6 zł

U mnie jest na koszach

To ja pisałam Mnie się wydaje, że panie wykładają towar tam, gdzie mają miejsce Warto więc zerknąć wszędzie
No dobra ale Ty wtedy jakos tak najbardziej mnie kusilas mowilas zebym sprobowala i tez bede mogla kusic inne
Tez lubie wszystko co slodkie
Tak tak to pamietam wtedy tez je kupilam tylko nie wiem czy opakowanie nie bylo inne No ale nie wazne teraz sie zdziwilam bo o nich nigdzie nie czytalam a tu nagle w sklepie widze
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 22:20   #3637
martyneczkaa3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
O, dzięki za cynk! Moich co prawda nie ma, ale może się przejdę

nie ma za co, na szczęście ja się doczekalam, aż w mojej coś się dzieje i chociaż mam promocje bo jak na razie żadne nowości do niej nie docierają
martyneczkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 23:02   #3638
agatatoka
Raczkowanie

Pierwszy raz kupiłam paluszki rybne i naprawdę polecam są pyszne
U mnie zniknęły świeczki śliwkowe i czekoladowe, czy się jeszcze pojawią?
agatatoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 23:45   #3639
madeline26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
W sumie ja też

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

Moja mama jadła kupe lat temu i mówiła ze pyszny ale wiadomo z czasem mogli zmienić recepture. W końcu Wedla przejęli Chińczycy
Mieszkam niedaleko Wedla i jesli juz to nie chińczycy tylko japończycy, dla mnie znacząca różnica, a receptury oni by raczej nie zmieniali bo im tylko zyski Wedla w głowach a nie smak, są jedynie głównymi akcjonariuszami Wedla
madeline26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 23:57   #3640
Nicponianka
Rozeznanie

hej dziewczyny Byłam dzisiaj w biedrze po blender brauna dla mamy na święta i były takie malutkie bambusiki w doniczce ceramicznej, no nie wiem z 10 cm miały i nad nimi jak byk wisiała cena 5.99 podpisana "bambus szczęścia w doniczce ceramicznej" czy jakoś tak, myślę sobie żadna kwota, kupię. Poszłam do kasy z tym blenderem i bambusem i na bambusie nie było ceny, więc babka poszła gdzieś tam na zaplecze i przynosi mi cenę 29,99 to jej mówię, że nad kwiatkami wisi inna, a ona do mnie, że tamta jest zła... Jeszcze mnie nie pogrzało, żeby 10 cm bambus kupować za taką kwotę. Widziałyście może u Was te bambusy?

Zapraszam do siebie papierowo --> Wszystko, co kocham https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=598830
Nicponianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 00:42   #3641
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
kupiłam kropkę z kalendarzem, super jest
tonik micelarny jest rewelacyjny
delikatny i ładnie pachnie. Szukałam torcika wedlowskiego ale już nie znalazłam
Dobre wieści, dzieki
Cytat:
Napisane przez golabek89 Pokaż wiadomość
U mnie w rodzinnym mieście w piekarni chlebek kilowy 2.10 zł kosztuje, więc nie jest tak źle. A często rano są zwroty do tej piekarni ze sklepów z dnia poprzedniego i moi rodzice często sobie kupują po 1zł ileś, bo lubią taki troche czerstwiejszy. Ja to wole jednak świeży

Wydaje mi się, czy są jakieś nowe zapachy świeczek La risa? Bo śmignął mi kolor fioletowy i czerwony, a jakaś dziewczyny z chłopakiem pozastawiali dojście a mój się darł na mnie co bym już nic nie patrzyła Za to zakupiłam makaron tagiatelle świeży z lodówki, co gotuje się tylko 2 minuty. Próbowałyście może?
Ja także dzisiaj widziałam nową świeczkę w szkle o zapachu śliwki Niestety nie ma w żadnej z pobliskich biedronek podgrzewaczy czekolada-wiśnia..

Nicponianka przeglądałam dzisiaj te przecenione bambusy ale do kasy nie doniosłam bo były bardzo brzydkie wszystkie, powysuszane, zżółknięte..pamiętam, że podobały mi się gdy miały tę normalną cenę ale wydawały mi się za drogie..za to teraz za brzydkie

Oglądałam także ten chwalony piernik w kształcie gwiazdki w polewie marcepanowej ale on malutki jest raczej, myślałam, że to ciasto, a nazwałabym jedynie ciastkiem

Czekoladę ciasteczkową także wzięłam ale przyznam, że wczoraj w lidlu kupiłam limitkę wedla imbirowo-ciasteczkową i była lepsza od tej biedronkowej..

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2012-12-14 o 00:43
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 04:23   #3642
madeline26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fufka Pokaż wiadomość
I ja się skusiłam na blender, mój prezent z kilku okazji Co prawda mógłby mieć tą końcówkę całą stalową i nie mieć tych wszystkich dodatków, ale jestem zadowolona, mam nadzieję, że będzie dobrze służył

A i wzięłam 2 ciasta XXL, gwiazdę betlejemską, ale niestety za 7,99, chciałam wzią jak były za 5,99, ale stwierdziłam, że wezmę później i po południu wszystkie były wykupione
Pamiętam jak ja kupowałam swój blender to tez myślałam że lepsza jest stalowa końcówka ale dłuższym czasie doszłam do wniosku że jednak wolę plastikową końcówkę i jestem teraz zadowolona ze nie wzielam tamtej, bo nie brzeczy jak blenduje coś w szklanym naczyniu, nie boje sie ze potlucze szklo metalem, latwiej umyc plastikowa koncowke niz metalową, na plastiku nie widac tak zuzycia jak na metalowych przedmiotach, nie ma plam i zaciekow. Uzyjesz umyjesz i masz jak nowe, wiec wg mnie bardzo dobrze ze kupilas ten blender będziesz zadowolona

---------- Dopisano o 03:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:36 ----------

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
No ja właśnie tak czekałam aż wróci bo tu juz pisano że powróciły. A u mnie cus dalej nie ma. Zresztą teraz to niech spadają, juz mam z szafki

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

No coś Ty, u niego w pokoju "warsztacie" wszystko ma swoje miejsce, pod łóżkiem to miejsce na skarpety

Ło jaki drogi chleb u was Ja mam piekarnię pod nosem , dobrą, cenioną u mnie i tu za chleb płaci się 1.90 coś. No ale my i tak bierzemy pół, starcza na dwa dni, bo ja nie jem, a kosztuje 95 groszy.
No ale wiecie co, żeby na bochenku chleba zdzierać z ludzi ehhh
To u Was i tak tanio u mnie w sklepie osiedlowym chleb 3,49zł, ponizej 3 zł to nie chleb tylko waciak jakis, a ten za te3,5zł to nie jakas tam super wyzsza polka tylko taki zwykly codzienny, mama go codziennie kupuje, a mi tam wystarcza biedronkowy na 2 dni, ale jak ma ktos do mnie przyjsce to lece po ten 3,50zl albo nawet drozszy, bo tak jak mowie ponizej 3zl to nie chlebki tylko takie gumowate albo bulkowate pieczywo.
Tak sobie mysle dlaczego u Was tak tanio, ale zapomnialam ze tu różne rejony Polski i tylko w Biedronce mamy te same ceny
Kurde czyli w Warszawie zycie wychodzi najdrożej Pewnie to przez to ze wszyscy mysla ze tu sir najwiecej zarabia

---------- Dopisano o 03:31 ---------- Poprzedni post napisano o 03:11 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka 20 Pokaż wiadomość
parowary widziałam, że są od dziś ale nie wiem po ile... sprawdź w gazetce święta bogate w tradycje.
Od Dziś tzn. od 13.12 byly szybkowary po 169zł, a parowary mają być od 20.12 po 99zł

---------- Dopisano o 03:41 ---------- Poprzedni post napisano o 03:31 ----------

Cytat:
Bardzo drogi W społemowskim sklepie też tyle kosztuje i do tego pełno w nim ulepszaczy Dlatego wolimy do Biedronki podskoczyć.
Ja tam zresztą od dawna uważam, że chleb powinien kosztować złotówkę, żeby każdego było stać.

No, niestety Najlepsze jest to, że ta cena jest za chleb niekrojony. Jak chcesz, żeby pokroili, to dopłacasz 10 gr

Też zawsze ten kupuję On się może różnić w zależności od regionu i dostawcy. Mój akurat jest z Cieszkowa i trzeba przyznać, że jest naprawdę bardzo dobry.

Mój tata sobie bardzo chwali ten miętowy. Odkąd zaczął używać, to innego nie chce Przyjaciołka też mi mówiła, że wyleczył jej łupież. Myślę więc, że warto wypróbować
Ooo a mòj TZ wlasnie dostal lupiezu po tym szamponie - tzn zle sie wyrazilam, mial wczesniej tylko po tym szamponie mial go jeszcze wiecej. Wiec my nie kupujemy biedronkowych szamponow, bo jak kiedys kupilam ten elisse czy jakos tak do przetluszczajacuch wlosow i tez bylo gorzej niz przedtem, wiec zluzylam jako balsam pod prysznic do ciala
Kupuje szampon dla siebie w Biedronce ale tylko Garniera na zmiane z Fructisem

---------- Dopisano o 03:48 ---------- Poprzedni post napisano o 03:41 ----------

Cytat:
Napisane przez monia42210 Pokaż wiadomość
Mi zawsze pomagał NIzoral, ale tym razem nie podziałał. Możecie polecić mi coś innego. Oczywiście ten Care&Go zakupie
Mojemu TZtowo pomaga Clear z CR na zdjęciuXD ale to meski szampon. Ale bul szczesliwy ze oprocz nizorala to mu tez pomaga. Niestety nie wiem gdzie to jest dostepne bo mamy tego szamponu duuuuże zapasy:-D

---------- Dopisano o 04:11 ---------- Poprzedni post napisano o 03:48 ----------

Cytat:
Napisane przez agatatoka Pokaż wiadomość
Tak jak dziewczyny już napisały teraz są śliwkowe ale w szklankach:-D Ja juz ją kupiłam jakieś 2 tyg. temu, a czerwone toowoce leśne , u mnie byly jeszcze brązowe jabłko- cynamon ale mam tych zapasów z poprzedniego roku Przez lato muszki-owocówki tam wlazły nawąchały się i nie mogły pewnie się wydostać i pozdychały Przy porzadkach oczyścilam te swieczki a mam ich roznych ok.10sztuk i schowalam w torebeczke i beda na swieta i sylwestra bo niestety w tym roku sylwek w domu, ale bedzie romantycznie bo we dwoje i przy tych swieczkach

---------- Dopisano o 04:23 ---------- Poprzedni post napisano o 04:11 ----------

Ach nie dokończylam Podgrzewaczy śliwka i wiśnia już nie bedzieSzkoda ale przynajmnie weszły te LaRissy inne zapachy
a zpodgrzewaczy polecam wanilie oraz inne pomaranczowe. Te pierwsze tez juz mam w domu

Nareszcie Was doczytalam do konca- alez się rozpisalyscie
madeline26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 08:26   #3643
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madeline26 Pokaż wiadomość

Ach nie dokończylam Podgrzewaczy śliwka i wiśnia już nie bedzieSzkoda ale przynajmnie weszły te LaRissy inne zapachy
a zpodgrzewaczy polecam wanilie oraz inne pomaranczowe. Te pierwsze tez juz mam w domu
Szkoda czyli jak gdzieś zobaczę - to koniecznie brać!
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 08:44   #3644
Percival
Raczkowanie

Cytat:
---------- Dopisano o 03:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:36 ----------
To u Was i tak tanio u mnie w sklepie osiedlowym chleb 3,49zł, ponizej 3 zł to nie chleb tylko waciak jakis, a ten za te3,5zł to nie jakas tam super wyzsza polka tylko taki zwykly codzienny, mama go codziennie kupuje, a mi tam wystarcza biedronkowy na 2 dni, ale jak ma ktos do mnie przyjsce to lece po ten 3,50zl albo nawet drozszy, bo tak jak mowie ponizej 3zl to nie chlebki tylko takie gumowate albo bulkowate pieczywo.
Tak sobie mysle dlaczego u Was tak tanio, ale zapomnialam ze tu różne rejony Polski i tylko w Biedronce mamy te same ceny
Kurde czyli w Warszawie zycie wychodzi najdrożej Pewnie to przez to ze wszyscy mysla ze tu sir najwiecej zarabia

---------- Dopisano o 03:31 ---------- Poprzedni post napisano o 03:11 ----------

U mnie jadalny chleb kosztuje około 3-4 złotych (z piekarni, moje biedronkowe są do kitu), a np. chleb orkiszowy, który ja lubię, kosztuje 5 zł za 500 gram. W biedronce chwilowo był niezły orkiszowy, ale szybko przestali go przywozić.
Życie to jest drogie poza Warszawą i dużymi miastami, gdzie nie ma wielkich supermarketów i sieciówek odzieżowo - obuwniczych z przecenami
Percival jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 10:11   #3645
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez Percival Pokaż wiadomość
U mnie jadalny chleb kosztuje około 3-4 złotych (z piekarni, moje biedronkowe są do kitu), a np. chleb orkiszowy, który ja lubię, kosztuje 5 zł za 500 gram. W biedronce chwilowo był niezły orkiszowy, ale szybko przestali go przywozić.
Życie to jest drogie poza Warszawą i dużymi miastami, gdzie nie ma wielkich supermarketów i sieciówek odzieżowo - obuwniczych z przecenami
Co do chleba, aż zajrzałam na paragon wczorajszy I tam za chleb o wadze 500g żytni, krojony płaciłam 3,59 Więc jak się chce odżywiać zdrowo, to niestety trzeba słono płacić
I przyznaję, że w miastach gdzie są markety jest dużo taniej, bo w tych małych sklepikach na wioskach jest drogooo niestety...
Stary 2012-12-14, 10:32   #3646
britnay
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]
Kurde czyli w Warszawie zycie wychodzi najdrożej Pewnie to przez to ze wszyscy mysla ze tu sir najwiecej zarabia[COLOR="Silver"]
Bardzo tanie macie chleby. U mnie w sklepie osiedlowym chleb kosztuje dokładnie 5 zł. A nie mieszkam w dużym mieście.
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 10:38   #3647
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

U mnie świeży, czasami jeszcze gorący 2 zł, krojony 2,10. Można też trafić poniżej 2 zł, najdrożej do 3 zł.
Stary 2012-12-14, 11:21   #3648
wiznatalka
Rozeznanie

Nalewka Babuni wiśniowa bardzo dobra

dajcie cynka jak ta pigwowa

za to ciasteczkowe czekolady do nas chyba nie dojechały..
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 11:22   #3649
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo drogi W społemowskim sklepie też tyle kosztuje i do tego pełno w nim ulepszaczy Dlatego wolimy do Biedronki podskoczyć.
Ja tam zresztą od dawna uważam, że chleb powinien kosztować złotówkę, żeby każdego było stać.

No, niestety Najlepsze jest to, że ta cena jest za chleb niekrojony. Jak chcesz, żeby pokroili, to dopłacasz 10 gr

Też zawsze ten kupuję On się może różnić w zależności od regionu i dostawcy. Mój akurat jest z Cieszkowa i trzeba przyznać, że jest naprawdę bardzo dobry.

Mój tata sobie bardzo chwali ten miętowy. Odkąd zaczął używać, to innego nie chce Przyjaciołka też mi mówiła, że wyleczył jej łupież. Myślę więc, że warto wypróbować
U mnie w Biedronce był dobry chleb razowy taki z foremki ale od kiedy zmienił się dostawca nie nadaje się on do jedzenia. zmienił się też jego kształt na okrągły w składzie z 4 E I to ma być chleb ??? :Pala:

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 11:23   #3650
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość

Ja także dzisiaj widziałam nową świeczkę w szkle o zapachu śliwki Niestety nie ma w żadnej z pobliskich biedronek podgrzewaczy czekolada-wiśnia..
o, to muszę zakupić także ubolewam nad brakiem tych podgrzewaczy.. mogłam kupić chociaz jedno opakowanie na zapas.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 11:25   #3651
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
my tez w sumie mamy pieczywo z biedronki, ale dlatego, ze moj mąz wozi pieczywo do biedronki, to i tak dostaja deputat z piekarni, to jakby mial z biedronki

nieraz ma ze zwrotow tez drozdowki czy rogale, ale zakazalam mu tego przywozic, niech bierze kto chce, potem mi bedzie mowil, ze w biedra mi idzie

ale, ze teraz ma urlop, to kupujemy troche pieczywa, to dzis goracy wzielam od Oskroby wiejski, jezu, caly bym z maslem zjadla

ale racja na chlebie zarabiac, to smutne, ale pwoeim wam jak w ogole sie chleb traktuje , ile jest zwrotow, bo nie mysla jak zamawiaja, potem on plesnieje i nawet dla rolnikow sie nie nadaje, bo oni zawsze biora go dla zwierzat, ale gdzie splesnialy i pewnie idzie do smieci

a ile biedy i głodu jest, przykre to
A ten z Oskroby ma jakieś ziarenka ?

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Oj to chyba faktycznie jakaś lewa bateria Ci się trafiła. Ja swoja wagę przez pierwsze 2 lata mniej więcej to uzytkowałam non stop, miałam manię ważenia. Potem mi minęło i mniej uzywałam, no ale jednak, bateria dalej ta sama
Ale też taka płaska bateria ?

Stary 2012-12-14, 11:37   #3652
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
A ten z Oskroby ma jakieś ziarenka ?
nie wiejski nie ma akurat, ale innych maja duzo chlebkow i sa z ziarenkami, krolewski bodajze ma

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez pinats Pokaż wiadomość

mam takie trochę głupie pytanie, ale kogo o to zapytać, jak nie was
co do żelu micelarnego - czy nadaje się on także do demakijażu oczu? coś mi się kojarzy, że czytałam kiedyś, że tak, ale jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić - myć oczy wodą i jakimś żelem
ja nieraz tak mylam, ale do konca dobrze to nie zmywa makijazu i trzeba innym płynem dokonczyc

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 11:38   #3653
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Mieszkam niedaleko Wedla i jesli juz to nie chińczycy tylko japończycy, dla mnie znacząca różnica, a receptury oni by raczej nie zmieniali bo im tylko zyski Wedla w głowach a nie smak, są jedynie głównymi akcjonariuszami Wedla
Masz rację.. teraz sobie przypomniałam Pokićkało mi się przez siostrę, która ciągle to powtarza........ Przepraszam, siostra mnie zmyliła

Stary 2012-12-14, 11:41   #3654
alamirka
Moderator

Cytat:
Ale też taka płaska bateria ?
Okrągła, płaska
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 11:43   #3655
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:

Oglądałam także ten chwalony piernik w kształcie gwiazdki w polewie marcepanowej ale on malutki jest raczej, myślałam, że to ciasto, a nazwałabym jedynie ciastkiem

.
no na ciastko to duze, a na ciasto małe

zalezy jakiej czlowiek postury, to dla mini kobitki bedzie ciasto

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 12:09   #3656
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Hmm też mam wagę z biedronki, co prawda nie wiszącą, tylko płaską, ale nie mam jej na pewno dłużej niż rok, a bateria już padła jakieś 2 miesiące temu, pomimo, że korzystałam z niej sporadycznie.
Może trafiłam na jakąś wybrakowaną sztukę i jednak wybiorę się po nową baterię...
U mnie to samo z wagą z zeszłego roku

Cytat:
Oj to chyba faktycznie jakaś lewa bateria Ci się trafiła. Ja swoja wagę przez pierwsze 2 lata mniej więcej to uzytkowałam non stop, miałam manię ważenia. Potem mi minęło i mniej uzywałam, no ale jednak, bateria dalej ta sama
Alamirka ja stwierdzam, że Ty masz poprostu szczęście do biedronkowych produktów, z garnkami było to samo

Cytat:
Napisane przez Nicponianka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny Byłam dzisiaj w biedrze po blender brauna dla mamy na święta i były takie malutkie bambusiki w doniczce ceramicznej, no nie wiem z 10 cm miały i nad nimi jak byk wisiała cena 5.99 podpisana "bambus szczęścia w doniczce ceramicznej" czy jakoś tak, myślę sobie żadna kwota, kupię. Poszłam do kasy z tym blenderem i bambusem i na bambusie nie było ceny, więc babka poszła gdzieś tam na zaplecze i przynosi mi cenę 29,99 to jej mówię, że nad kwiatkami wisi inna, a ona do mnie, że tamta jest zła... Jeszcze mnie nie pogrzało, żeby 10 cm bambus kupować za taką kwotę. Widziałyście może u Was te bambusy?
Widziałam je po 5,99 w dwóch biedronkach, ale nie skusiłam sie, już kiedyś takie miałam i padły bo w tej mini doniczce cieżko wszystkie nawodnić ale na pewno nie są warte 30zł!

Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
U mnie świeży, czasami jeszcze gorący 2 zł, krojony 2,10. Można też trafić poniżej 2 zł, najdrożej do 3 zł.
Kurczę a ja nie wiem nawet po ile u nas chleb, od kilku lat żywimy się bułkami Taniej wychodzi (chyba): 3 kajzerki dla Tż-ta do pracy, najwyżej jedna na kolacje i dwie wieksze buły na śniadanie A chleb zawsze był wyrzucany...

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 12:53   #3657
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Alamirka ja stwierdzam, że Ty masz poprostu szczęście do biedronkowych produktów, z garnkami było to samo
eheh być może że mam W sumie jeszcze nigdy nie oddawałam żadnego do naprawy, nie robiłam zwrotów ni nic. A mam tego dużo, naprawdę dużo Tfu tfu, nie zapeszać aby
Stary 2012-12-14, 12:54   #3658
yes
Zakorzenienie

hej laski
kupiłam dziś 4pak białego aero, wcześniej miałam karmelowe, czas na testy białego
i czekoladę magnetic do picia- polecałyście ją chyba? mam nadzieję, że będzie pyszna
Stary 2012-12-14, 12:54   #3659
alamirka
Moderator

Co do bambusów, u mnie też są i były od razu po 5.99 Wiem, bo kiedyś nawet takiego kupowałam. A teraz jeszcze stoja jakieś niedobitki. Zasuszyłam swojego potem i zdechł, ale csi, nie o tym chciałam
W każdym bądź razie, coś mi się wydaje że Pani z zaplecza przyniosła cenówkę z tego bonsai co było też jakiś czas temu, był taki dokładnie za 29.99.
Stary 2012-12-14, 13:04   #3660
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golabek89 Pokaż wiadomość
U mnie w rodzinnym mieście w piekarni chlebek kilowy 2.10 zł kosztuje, więc nie jest tak źle. A często rano są zwroty do tej piekarni ze sklepów z dnia poprzedniego i moi rodzice często sobie kupują po 1zł ileś, bo lubią taki troche czerstwiejszy. Ja to wole jednak świeży
To taniutki ten chlebek u Ciebie
Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
Tak się czaję na nią.. tą pigwową znaczy
i chyba się skuszę
Też chcę pigwową
Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
No dobra ale Ty wtedy jakos tak najbardziej mnie kusilas mowilas zebym sprobowala i tez bede mogla kusic inne
Tez lubie wszystko co slodkie
Tak tak to pamietam wtedy tez je kupilam tylko nie wiem czy opakowanie nie bylo inne No ale nie wazne teraz sie zdziwilam bo o nich nigdzie nie czytalam a tu nagle w sklepie widze
Dobra, dobra, kusiłam No, ale warto było, nie?
To piąteczka
Cytat:
Napisane przez agatatoka Pokaż wiadomość
Też uważam, ze te paluszki są przepyszne
Tych podgrzewaczy u mnie nie ma już ponad tydzień. Widziałam tylko waniliowe i bezzapachowe
Cytat:
Trzeba kupić nową świeczkę Tym bardziej, że kończy mi się ta o zapachu białych kwiatów.
Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
Bardzo tanie macie chleby. U mnie w sklepie osiedlowym chleb kosztuje dokładnie 5 zł. A nie mieszkam w dużym mieście.
To już jest przegięcie
Cytat:
U mnie w Biedronce był dobry chleb razowy taki z foremki ale od kiedy zmienił się dostawca nie nadaje się on do jedzenia. zmienił się też jego kształt na okrągły w składzie z 4 E I to ma być chleb ??? :Pala:
Mam nadzieję, że u mnie nie zmienią dostawcy
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości