Płatek za płatkiem leci z nieba, niedługo nam już do ślubu iść trzeba! PM 2013 cz. 33 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-14, 15:20   #2791
Klaudynka...a
Zadomowienie

Dot.: Płatek za płatkiem leci z nieba, niedługo nam już do ślubu iść trzeba! PM 2013

http://www.yes.pl/47197-srebrne-kolc...00-CYR-AKWJ006
Klaudynka...a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 15:22   #2792
Viollet87
Zakorzenienie

Dot.: Płatek za płatkiem leci z nieba, niedługo nam już do ślubu iść trzeba! PM 2013

Cytat:
Napisane przez dziobun Pokaż wiadomość
cześć Dziewczynki
widzę, że się mnie do odpowiedzi wywołuje
Z tego co pamiętam, to wszystkie środki wybielające sprowadzają się do działania rodnika tlenowego, przyczyniając się do rozpadu wiązań podwójnych i potrójnych w szkliwie, co zwiększa jego przezierność
Najczęściej w tych środkach jest nadtlenek mocznika albo H2O2, ale to nie ma znaczenia, bo nadtlenek mocznika i tak się rozpada do wody utlenionej a potem do wody i rodnika tlenowego.
W środkach gabinetowych jest dokladnie to samo, co w domowych tylko w wyższych stężeniach, więc efekt będzie szybszy. (a jeszcze jak się na to poświeci lampą wybielającą to już w ogóle reakcja w mig).
Problemy tu są 2- gdy dojdzie do rozpadu "krytycznej" ilości wiązań to choćbyśmy chciały, zęby bielsze nie będą a tylko będziemy niszczyć strukturę szkliwa. Dlatego lepiej mieć nad tym jakąś kontrolę lekarska, żeby wiedzieć kiedy przestać.
Drugi jest taki, że żadne z producentów nie pisze, czy jego srodek jest bezpieczny dla miazgi zębów (czyli naczyń i nerwów). Wszyscy piszą, ze bezpieczny dla szkliwa, ale ta naprawdę nikt nie kontroluje, ile tego srodka oddziałuje na miazgę i czy nie dojdzie do jej obumarcia. (a jeszcze jak się poświeci lampą do wybielania i dojdzie do przegrzania miazgi, to juz w ogóle może byc ciekawie. Dlatego dziwią mnie gabinety beyond, gdzie takie wybielanie czesto prowadzą kosmetyczki.)

Wniosek jest taki, że nikt nie da gwarancji stuprocentowego bezpieczeństwa na żadne wybielanie :|
O, dzięki za wyjaśnienie Czyli grunt to umiar. Moja dentystka też mówiła, że wybielanie lampą jest be

Cytat:
Przed ślubem jednak zamierzam zrobić wybielanie nakładkowe profesjonalnym żelem, bo skoro i tak będę miała nadwrażliwość, to wolę, żeby efekt był szybszy a męczarnie krótsze
Też wolałabym takie rozwiązanie, ale stomatolog krzyknęła mi za to 700 zł

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 15:24   #2793
Vegetka
Zakorzenienie

No to i ja się dołączę ślubuję 15 sierpnia 2013 !

nie jestem w stanie nadgonić całego watku, ale widzę że rozmawiacie o wybielaniu zębów. Mój dentysta powiedział że jedynie poleca białą perłę bo jako jedyna ma w sobie takie składniki jak żel do wybielania w gabinecie. ja mu ufam )
Vegetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 15:25   #2794
weronikad2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vegetka Pokaż wiadomość

nie jestem w stanie nadgonić całego watku, ale widzę że rozmawiacie o wybielaniu zębów. Mój dentysta powiedział że jedynie poleca białą perłę bo jako jedyna ma w sobie takie składniki jak żel do wybielania w gabinecie. ja mu ufam )
hej,powiedz nam skąd jesteście, ile macie lat, czym się zajmujecie i co macie załatwione aaa no i czy masz już suknię??
weronikad2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 15:26   #2795
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:

Witaj opowiedz coś o Was

Kochane panie stomatolog, potwierdzacie?

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 15:26   #2796
babti
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malamenda2009 Pokaż wiadomość
a gdzie kupujecie w krk kosmetyki kryolan?w ogole tak mnie meczy to zapalenie pecherza ze masakra
Znam ten ból, przechodzę to mniej więcej raz w miesiącu Przede wszystkim furagina, gorąca kąpiel/nasiadówka/gorący strumień prysznica na okolice pęcherza, gorący termoforek i dużo pij (najlepiej raz dziennie sok z cytryny, bardzo pomaga).

Zazdroszczę wszystkim tym, co nie mają z pęcherzem kłopotu, strasznie to przeszkadza w życiu

Cytat:
Napisane przez ennostiel Pokaż wiadomość
Też mam lekko żółtawe szkliwo (takie ecru ) i bardzo mi się mało psują zęby.

Grzaniec, mmm. Ostatnio kupiłyśmy z mamą w Niemczech gruszkowo-czekoladowy i jest pychaaa
Też nie mam białych zębów z natury a psują się chyba w normie, niesprawiedliwe

15.08.2013

babti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 15:36   #2797
dziobun
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Witaj opowiedz coś o Was

10% nadtlenek karbamidu czyli nadtlenek mocznika
W profesjonalnych produktach jest ok. 35%. Szczerze, to nie znam wszystkich produktów na rynku, musiałybyście popatrzeć na składy. Paski crest mają podobno 14% H2O2, a już wyżej Wam tłumaczyłam, że wszystko i tak się sprowadza do tego Ważne, zeby to nie była pasta wybielajaca, której działanie polega głównie na ścieraniu szkliwa.

a vegetka cześć Ślubujemy tego samego dnia

Edytowane przez dziobun
Czas edycji: 2012-12-14 o 15:37
dziobun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 15:39   #2798
Anaelle
Wtajemniczenie

Hello

....zaczęłam pisać tego posta z rana ale w pracy dziś urwanie głowy więc dopiero teraz mogę się przywitać

podsyłam poniżej linka z butami - może kogoś zainspiruje
http://www.groszki.pl/groszki/51,112...32932.html?i=0
(sorry jeśli już było)

nowy login - stara wizażanka
Anaelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 15:39   #2799
Antilia
Uzależnienie

Cytat:

Witaj opowiadaj co juz załatwione - jak masz suknie lub obrączki to chcemy foto

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 15:41   #2800
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
10% nadtlenek karbamidu czyli nadtlenek mocznika
W profesjonalnych produktach jest ok. 35%. Szczerze, to nie znam wszystkich produktów na rynku, musiałybyście popatrzeć na składy. Paski crest mają podobno 14% H2O2, a już wyżej Wam tłumaczyłam, że wszystko i tak się sprowadza do tego Ważne, zeby to nie była pasta wybielajaca, której działanie polega głównie na ścieraniu szkliwa.

a vegetka cześć Ślubujemy tego samego dnia
Naprawdę? Pasty wybielające są be?
Bo ja tylko takich używam.
Inaczej zęby mi się paskudne robią i żółkną :/ A tak to się chociaż trzymają na porządnym poziomie...

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 15:47   #2801
Anaelle
Wtajemniczenie

Cytat:

stomatologiem nie jestem ale potwierdzam (konsultowałam ze swoją dentystką) Biała Perła rzeczywiście wy6biela/rozjaśnia zęby a nie ściera... sama używałam i efekty po zużyciu 1 niecałej tubki (w opakowaniu były 2) były na tyle widoczne, że nawet osoby, które nie wiedziały, że cokolwiek stosuję pytały się czy rozjaśniałam zęby

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Naprawdę? Pasty wybielające są be?
Bo ja tylko takich używam.
Inaczej zęby mi się paskudne robią i żółkną :/ A tak to się chociaż trzymają na porządnym poziomie...
niestety, najgorsze są te z drobinkami/kryształkami/sodą lub innymi ścieralnymi dodatkami...

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Klaudynka...a Pokaż wiadomość

Stary 2012-12-14, 15:49   #2802
malamenda2009
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinka:) Pokaż wiadomość
A wzięłaś Furagine (lub Urofuragine)? mi zawsze pomaga.. na początku biorę po dwie tabletki 3 razy dziennie i szybko puszcza. Raz byłam u lekarza to nastraszył mnie ,że nieleczone zapalenie może przejść w ropne zapalenie i powodować nawet bezpłodność
Cytat:
Witaj opowiedz coś o Was

BP jest spoko na ryknu polskim, ale np crest i tres white opalescence to bardziej amerykanski, rozne sa standardyna pewno warto to zrobic w gabinecie nakladkami, bo wtedy jest sie odpowiednio przygotowanym do zabiegu, sa przeciez tez rozne przeciwskazania, nie ma ryzyka uszkodzenia dziasel, na nadwrazliwosc tez latwiej zaradzis w gabinecie
ale sama wybielalam tez w domu, uzywalam tych wszytkich 3 rzeczy, wiec nie moge powiedziec, ze kazdy sobie zrobi tym krzywde
jedynie co, to jak mialam nadwrazliwe, moglam latwo sobie to zlikwidowac w pracy
kazdy musi znalezc to co mu pasuje, a te nakladki to i tak nie jest tak wysoka cena jak lampa beyond (za ktora akurat nie jestem)

polecam ten watek
duzo pytan i duzo odpowiedzie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=16300

babti, to wspolczuje Ciwiem co przezywasz, ja dzis krwia siusialam
Stary 2012-12-14, 15:50   #2803
Anaelle
Wtajemniczenie

Widzę że na tapecie wybielanie ząbków więc ze swojej strony polecę Białą Perłę, o której wspominałam w poprzednim poście - fajne efekty (u mnie), metoda tania (ok 50-60 zł ) ale dla cierpliwych....
Ja po nowym roku wybieram się tam: http://eurodent2000.pl/promocje/
mam kupon zniżkowy więc nie będzie tak drogo w cenniku; efekty ponoć duże no i nie trzeba się z tym męczyć tygodniami....

Stary 2012-12-14, 15:50   #2804
kasia_kuku
Zakorzenienie

Coś dla dziewczyn chcących mieć kolorowe buty na niskim obcasie
http://allegro.pl/slubne-buty-chabro...814421871.html

Pewnie robią również w innych kolorach Cena przyzwoita

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 15:52   #2805
Anaelle
Wtajemniczenie

Cytat:
BP jest spoko na ryknu polskim, ale np crest i tres white opalescence to bardziej amerykanski, rozne sa standardyna pewno warto to zrobic w gabinecie nakladkami, bo wtedy jest sie odpowiednio przygotowanym do zabiegu, sa przeciez tez rozne przeciwskazania, nie ma ryzyka uszkodzenia dziasel, na nadwrazliwosc tez latwiej zaradzis w gabinecie
ale sama wybielalam tez w domu, uzywalam tych wszytkich 3 rzeczy, wiec nie moge powiedziec, ze kazdy sobie zrobi tym krzywde
jedynie co, to jak mialam nadwrazliwe, moglam latwo sobie to zlikwidowac w pracy
kazdy musi znalezc to co mu pasuje, a te nakladki to i tak nie jest tak wysoka cena jak lampa beyond (za ktora akurat nie jestem)

polecam ten watek
duzo pytan i duzo odpowiedzie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=16300

babti, to wspolczuje Ciwiem co przezywasz, ja dzis krwia siusialam
a co wg Ciebie jest złego w tej metodzie?

Stary 2012-12-14, 15:54   #2806
kaczuszka69
potworkowa

Cytat:
Witaj opowiedz coś o Was

ja pytałam teściową o Białą perłę, to mi powiedziała, że nie ma wybielania bez szkód na szkliwie i można się często nadwrażliwości nabawić

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 15:56   #2807
dziobun
Zadomowienie

Anaelle pisałam troszkę wyżej. To jest bardzo silny bodziec nie tylko chemiczny ale i termiczny dla zębów, a przegrzenie miazgi grozi obumarciem.
Stary 2012-12-14, 15:59   #2808
malamenda2009
Zakorzenienie

to prawda, nadwrazliwosc jest bardzo nieprzyjemna, sama mialam tak po wybielaniach dlatego teraz zrobie sobie to w przyszlym roku tez przed slubem, a na razie mam przerwe
ale z nadwrazliwoscia tez mozna walczyc - sensodyne, elmex zielona, colgate sensitive prorelief, flourowanie, green or, tylko rzeczywiscie po co sie czasem meczyc?
na slub chcialabym zeby na zdjeciach zeby wyszly ladnie, ale we wszytkim musi byc umiar

beyond nie polecam, ale z innego wzgledu, ktory pozwolicie, ze zachowam dla siebienie chce komus odbierac pracyale mozna znalezc w publikacjach naukowych aktualne info

Edytowane przez malamenda2009
Czas edycji: 2012-12-14 o 16:00
malamenda2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 15:59   #2809
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Anaelle pisałam troszkę wyżej. To jest bardzo silny bodziec nie tylko chemiczny ale i termiczny dla zębów, a przegrzenie miazgi grozi obumarciem.
To powiedz czym najlepiej poprawić sobie wygląd zębów przed ślubem? Nie chcę uśmiechu jak z holyłód Chcę delikatnie wybielić sobie zęby. Nie palę, dbam o nie, nie chcę narobić sobie krzywdy.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 16:07   #2810
Anaelle
Wtajemniczenie

Cytat:
a tyle się naczytałam, że to jeden z najskuteczniejszych i najbezpieczniejszych sposobów...
Cytat:
to prawda, nadwrazliwosc jest bardzo nieprzyjemna, sama mialam tak po wybielaniach dlatego teraz zrobie sobie to w przyszlym roku tez przed slubem, a na razie mam przerwe
ale z nadwrazliwoscia tez mozna walczyc - sensodyne, elmex zielona, colgate sensitive prorelief, flourowanie, green or, tylko rzeczywiscie po co sie czasem meczyc?
na slub chcialabym zeby na zdjeciach zeby wyszly ladnie, ale we wszytkim musi byc umiar

beyond nie polecam, ale z innego wzgledu, ktory pozwolicie, ze zachowam dla siebienie chce komus odbierac pracyale mozna znalezc w publikacjach naukowych aktualne info
priv?

Stary 2012-12-14, 16:09   #2811
Vegetka
Zakorzenienie

no więc tak jesteśmy ze śląska, ja mam 23 lata TŻ 26 ja jestem muzykiem - 5 rok akademii muzycznej, on informatykiem - robi doktorat z bioinformatyki.

z kwestii ślubno-weselnych mamy:
- kościoł 15.08 godzina 13:00 (jedyne co mnie przeraza że będzie duszno, gorąco w kościele po wszystkich mszach - bo to święto)
- sala - pod różą - Wojska http://www.podroza-domweselny.pl/ - zdjęcia nie oddają piękna.
- zespół - Dropsy - tata mojej koleżanki gra w tym zespole. początkowo chcieliśmy go jako dj-a bo jedyny zespół jaki mi się podobał zażądał 5500 zł. Ale Dropsy grały we wrześniu na ślubie mojej siostry i po 2 utworach spojrzeliśmy z tz-tem na siebie i wiadomo było że ich bierzemy.
- fotograf - http://stylova.com/blog/
- makijaż - Jola Surmańska
- fryzjerka jest fryzury jeszcze nie ma
- sukni jeszcze też nie ma - zostawiam sobie mierzenie na styczeń/luty. od początku wiem że chcę styl empire - wczoraj przeglądałam chyba z 500 różnych modeli i ten mnie oczarował. jest to suknia fulara&żywczyk model z 2010/11 roku ale oczywiście mogą go uszyć. koszt 2800zł... zakochałam się w tej sukni, jednak nie wiem jak będę w niej wyglądac mam 164 wzrostu, aktualnie rozmiar 40 - do ślubu będzie 38 na pewno biust rozmiar E. No ale wiadomo trzeba mierzyć. do takiej sukni marzyłyby mi się miętowe sandałki, i taki bukiet pastelowy
- obrączki - jeszcze nie mamy. chcieliśmy białe złoto, proste półokrągłe, natomiast jak pochodziliśmy po salonach, to mi się nie podobają, zbyt proste. I znalazłam coś takiego - na pewno chcemy cienkie obrączki 3-4mm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia-slubna-lekka-35-2010-11.jpg (76,5 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo1.jpg (25,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a (1).jpg (30,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mietowybukie1tslubny.jpg (58,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 91620173640380206_l1X2xpbB_c.jpg (49,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 61.jpg (12,1 KB, 9 załadowań)
Vegetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 16:14   #2812
dziobun
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
To powiedz czym najlepiej poprawić sobie wygląd zębów przed ślubem? Nie chcę uśmiechu jak z holyłód Chcę delikatnie wybielić sobie zęby. Nie palę, dbam o nie, nie chcę narobić sobie krzywdy.
no to chyba najbezpieczniejszym sposobem będzie piaskowanie u dentysty. Pozbędziesz się wtedy osadów z kawy i herbaty, ale tu nie ma żadnej chemii, więc cudów nie będzie.
Z drugiej strony nie chcę mówić, że każde wybielanie jest złe, bo byłabym hipokrytką, sama przecież wybielałam i chce wybielić przed ślubem.
Ostatnio też podebrałam TŻtowi Colgate czerwoną wybielającą i widzę, że przynosi efekt. Raz na jakiś czas można sobie pozwolić, ważne, żeby nie katować się tym codziennie i nie ścierać nadmiernie szkliwa. (A na co dzień stosuję zielną elmex bo oprócz tego, że zwalcza nadwrażliwość, to ma najniższy stopień ścieralności chyba ze wszystkich past na rynku )
Stary 2012-12-14, 16:15   #2813
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:

witamy
Stary 2012-12-14, 16:21   #2814
Visez
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, zaraz zabieram się za nadrabianie chociaż wszystkiego nie dam rady:P
Jakbyście szukały jeszcze prezentów dla Tż to informuję że jest dobra promocja w rossmannach na wody toaletowe, właśnie kupiłam tacie i Tż Obsession Night Calvina Kleina ze 170zł na 85zł (75ml) w promocji są też 125ml za 99zł z 200 ale pusta półka była:P
Stary 2012-12-14, 16:26   #2815
margot1991
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anaelle Pokaż wiadomość
Hello

....zaczęłam pisać tego posta z rana ale w pracy dziś urwanie głowy więc dopiero teraz mogę się przywitać

podsyłam poniżej linka z butami - może kogoś zainspiruje
http://www.groszki.pl/groszki/51,112...32932.html?i=0
(sorry jeśli już było)
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość

Coś dla dziewczyn chcących mieć kolorowe buty na niskim obcasie
http://allegro.pl/slubne-buty-chabro...814421871.html

Pewnie robią również w innych kolorach Cena przyzwoita
heeej
Cytat:
no więc tak jesteśmy ze śląska, ja mam 23 lata TŻ 26 ja jestem muzykiem - 5 rok akademii muzycznej, on informatykiem - robi doktorat z bioinformatyki.

z kwestii ślubno-weselnych mamy:
- kościoł 15.08 godzina 13:00 (jedyne co mnie przeraza że będzie duszno, gorąco w kościele po wszystkich mszach - bo to święto)
- sala - pod różą - Wojska http://www.podroza-domweselny.pl/ - zdjęcia nie oddają piękna.
- zespół - Dropsy - tata mojej koleżanki gra w tym zespole. początkowo chcieliśmy go jako dj-a bo jedyny zespół jaki mi się podobał zażądał 5500 zł. Ale Dropsy grały we wrześniu na ślubie mojej siostry i po 2 utworach spojrzeliśmy z tz-tem na siebie i wiadomo było że ich bierzemy.
- fotograf - http://stylova.com/blog/
- makijaż - Jola Surmańska
- fryzjerka jest fryzury jeszcze nie ma
- sukni jeszcze też nie ma - zostawiam sobie mierzenie na styczeń/luty. od początku wiem że chcę styl empire - wczoraj przeglądałam chyba z 500 różnych modeli i ten mnie oczarował. jest to suknia fulara&żywczyk model z 2010/11 roku ale oczywiście mogą go uszyć. koszt 2800zł... zakochałam się w tej sukni, jednak nie wiem jak będę w niej wyglądac mam 164 wzrostu, aktualnie rozmiar 40 - do ślubu będzie 38 na pewno biust rozmiar E. No ale wiadomo trzeba mierzyć. do takiej sukni marzyłyby mi się miętowe sandałki, i taki bukiet pastelowy
- obrączki - jeszcze nie mamy. chcieliśmy białe złoto, proste półokrągłe, natomiast jak pochodziliśmy po salonach, to mi się nie podobają, zbyt proste. I znalazłam coś takiego - na pewno chcemy cienkie obrączki 3-4mm
witamy!

kolejna pm z sierpnia - mamy bardzo oryginalny m-c
piękna sala ! wchodziła na stronkę - śliczny przystrój !
bardzo fajne insp.
margot1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 16:28   #2816
cowie
Zakorzenienie

O matko widziałyście jakie te buty a'la Lady gaga są monstrualne w porównaniu do zwykłych?

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 16:30   #2817
margot1991
Wtajemniczenie

Aha spójrzcie na TO!!
..gdyby TŻ mnie w tym zobaczył - uciekł by pewnie sprzed ołtarza....

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

...
margot1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-14, 16:32   #2818
malinka9191
Zakorzenienie

Stary 2012-12-14, 16:32   #2819
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez margot1991 Pokaż wiadomość
Pomóżcie mi, któraś pisała w poprzednim wątku że użyła pasków wybielających, chciałam poznać efekty !
To ja.

Cytat:
Różowe wino poproszę albo likier czekoladowy

Dzisiaj rano o to pytałam, Emilia napisała że użyła pasków 4 razy i póki co nie widzi efektów.

Ale tak przed obiadem impreza...?
Dokładnie tak było.

Byłam w tym sądzie i nie było sprawy, bo zawarto ugodę i sąd zapomniał mnie powiadomić.
Przynajmniej w domu byłam wcześniej.
Stary 2012-12-14, 16:34   #2820
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margot1991 Pokaż wiadomość
Aha spójrzcie na TO!!
..gdyby TŻ mnie w tym zobaczył - uciekł by pewnie sprzed ołtarza....

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

...
no coz.. Bez komentarza..

brr.. Ale sie wiatr zerwal straszny..

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
To ja.

Dokładnie tak było.

Byłam w tym sądzie i nie było sprawy, bo zawarto ugodę i sąd zapomniał mnie powiadomić.
Przynajmniej w domu byłam wcześniej.
szkoda tylko, ze niepotrzebnie jechalas tam

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości