|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Farbowanie rzęs i brwi farbą do włosów :/
Koleżanka opowiadała mi, że jej babcia od lat farbuję sobie siwe już rzęsy i brwi farbą do włosów (nie wiem jaką). Najgorsze jest to, że ona sama też o tym myśli, bo z natury jest jasną blondynką i mocno się maluje, bo ma bardzo jasne rzęsy i brwi... jak odwieść ją od tego pomysłu?
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Farbowanie rzęs i brwi farbą do włosów :/
z tego co widzialam, to na kazdej farbie jest napisane, by nie stosowac do rzes i brwi. dziewczyna moze zrobic sobie krzywde
i wyda tylko dwa zlote.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
W ulotce informacyjnej każdej farby czy szamponu koloryzującego wyraźnie jest napisane, że NIE UŻYWAĆ DO FARBOWANIA BRWI I RZĘS
To środek chemiczny, silnie podrażnający. Gdy dostanie do oka dostanie się np. szampon do włosów to cholernie piecze......nawet nie chcę myśleć co się stanie gdyby dostała się farba
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
No mam nadzieje ze jakos ja od tego odciagne... ona mowi ze skoro jej babcia stosuje to jej tez sie nic nie stanie :/
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

i wyda tylko dwa zlote.
To środek chemiczny, silnie podrażnający. Gdy dostanie do oka dostanie się np. szampon do włosów to cholernie piecze......nawet nie chcę myśleć co się stanie gdyby dostała się farba