MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. IV - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-12-14, 19:17   #2401
LiwkaO
Wtajemniczenie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. IV

Agnjeska - piękne ciuszki!

Strippi - jesteś the best pięknie wszystko wygląda!

------------------------------------------
Dziewczyny masakra! pralka mi się zapchała po tych płatkach pomimo tego, że rozrobiłam w gorącej wodzie i wlałam bezpośrednio na pranie! Taki glut, że nie idzie przepchac! Jutro tato przyjedzie mam nadzieje, że coś poradzi! musiałam wyjąć wszystkie ciuszki z bębna z wody, wrzucić do wanny, płukać i wykręcać! a to wszystkie takie małe! ręce mi odpadają!!!! chyba jednak kupie jakieś proszek, porażka!!!!
wstawiam Wam wiszące pranie - sam róż bije po oczach haha
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_000085.jpg (138,4 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_000087.jpg (140,6 KB, 52 załadowań)
Michalinka - ur. 12.02.2013r.

Edytowane przez LiwkaO
Czas edycji: 2012-12-14 o 19:21
LiwkaO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 19:35   #2402
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Oczywiście na pyt. kiedy moge dostarczyc prace, odp: no chyba już nie dzisiaj!!!

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
hehe nie da sie ukryć.
dobre info o szkodziakach-platkach

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 19:44   #2403
bzinka
Zadomowienie

Kasia, a ile waży ten wózek, nie mogę się doszukać.
Jak może być tylko w Norge dostępny jak Dorjan to polska firma?

Edit już znalazłam, waży 15kg.

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/nowosc-skora-wozek...845769463.html

oto link do wozka, MOWIE wam zaje...bisty jest !!!

na szczescie udalo sie go znalezc na allegro, zoszczedze maaaase kasy.
wnerwia mnie tylko to ze baba w sklepie mowila ze tylko w Norge dosteny, no ale pewnie musiala tak mowic haha

Mój BLOG, zapraszam http://blogagimamy.blogspot.com/
bzinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 19:49   #2404
Agnjeska
Zadomowienie

Liwka faktycznie różowo ale słodko (; Umnie też jest sporo różowych ciuszków, szczególnie tych większych (;
klementyna milutka pani, nie powiem-.-" No ale dobrze że załatwiłaś (:

http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png

12.02.2013 Jasmine
Agnjeska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 19:54   #2405
joanna200
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
A jaką wkładkę myślałaś tą plastikową?
http://allegro.pl/fotelik-do-kapieli...827885327.html
Bo ja o tej myślałam ale zastanawiam się czy później mokre dziecko łatwo podnieść będzie z niej
Mamusie może miałyście coś takiego? Pomocne?

Daj znać czy coś upolujesz, ja będę dopiero w niedzielę, pewnie już nic nie będzie.
ja nie miałam i nie kupuję.. kładłam tylko pieluszkę tetrową na spód wanny..
co do zakupów, kupiłam jak zwykle ciuchy dla dzieci..

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Mam takie pytanie odnośnie fotelika, ponieważ dostaliśmy fotelik z chicco ale taki jak na zdjęciu i on nie ma tej wkładki dla niemowląt. Przykładowo obok pierwsze lepsze zdjęcie z allegro fotelika z wkładką. Czyli można do takiego fotelika włożyć niemowlaczka czy musi być ta wkładka?
ja bym bez wkładki nie włożyła.. tu chodzi o kręgosłup maleństwa..

Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
Dziewczyny pojechałyście z tymi postami
Idę sobie poczytać co napisałyście a wstawie Wam ciuszki do Małej, które dzisiaj przyszły.
Wszystko rozmiar 50/56
śliczne..

Cytat:

bardzo fajny..

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Dodaję fotki kawałka salonu przystrojonego na święta )

1 - widok ogólny
2 - stół, mąż wieczorem kupił mi 2 duże gwiazdy betlejemskie i jedna stoi na stole (wybaczcie nie wyprasowany obrus, jutro to mam w planach zrobić).
Na paterze pojawi się ciasto i ciastka, na razie na górze położyłam pierniczki. No i obowiązkowo świeca Caritas wigilijne dzieło pomocy.
3 - komoda tv
4 - okno
5 - szafka

Na razie tyle

Po prawej stronie stanie żywa choinka ) ale to 22.12 bądź 23.12
ślicznie..

Cytat:
Dziewczyny masakra! pralka mi się zapchała po tych płatkach pomimo tego, że rozrobiłam w gorącej wodzie i wlałam bezpośrednio na pranie! Taki glut, że nie idzie przepchac! Jutro tato przyjedzie mam nadzieje, że coś poradzi! musiałam wyjąć wszystkie ciuszki z bębna z wody, wrzucić do wanny, płukać i wykręcać! a to wszystkie takie małe! ręce mi odpadają!!!! chyba jednak kupie jakieś proszek, porażka!!!!
współczuję przejść z pralką..
a ciuszki faktycznie.. kraina różu.. ale są takie słodkie..

joanna200 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 19:54   #2406
booziaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
Witam!

Co to za awantura u okulisty?
!
oszukuja ludzi byłam sie zapisac po wizycie we wrzesniu powiedzieli mi ze nie ma zapisów i beda w połowie listopada poszłam przed szpitalem ok 8 listopada i pytam sie kiedy beda na pocztku grudnia przychodze 3 grudnia po 1 i 2 to weekend a tamta mi mówi ze zapisy były 19 listopada i nie ma juz miejsc i od 1 stycznia czyli 3 beda na marzec i kwiecien ja wczoraj spotykam swoja babcie w przychodni i mi mówi ze jest zapisana na połowe marca i tak samo jeszcze dwoje znajomych no to ja czekam na otwarcie bo to prywatna klinika i robie awanture jak tak moga kłamac i chce na nie skarge złożyć a tamte ze nie da sie to mnie jeszcze bardziej wkurzyła zaczełam na nia krzyczec ze chyba czeka na łapówę i ze za 100zł to moge tu prywatnie isc a nie czekac tyle miesiecy na fundusz i wtedy wyszedł lekarz -właściciel tamta tylko oczy po sobie i mówi ze jakims dziwnym trafem znalazła jeszcze kilka dni wolnych w amrcu i moze mnie zapisac a jak sie dowiedziała ze to nie mnie tylko meza zapisuje to na mnie ze ja ja oszukałam nosz...a dzis rano ide do gina i kto jest połoożna ten babiszon
Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
już mam wszystkie złe objawy wszyściutkieeee....
nie marudz kilku dolegilwosci ci jeszcze brakuje:P

Cytat:
Napisane przez bzinka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Można się dołączyć do wątku? Widzę,że nie ma jeszcze żadnej mamusi z moim terminem na 16 kwietnia. Chętnie się dopiszę
witaj i gratuluje córy

Cytat:

r
rzeczywiście różowo

witam sie nadrobiłam was tak troche po łebkach ale to juz cos jak na 12 stron:P

dzis byłam u lekarza i ciesze sie ze nie jest on moim głównym prowadzacym bo bym juz nie zyła chyba mimo białka w moczu(jakos te wizazowe kciuki zawiodły) i puchniecia i wysokiego cisnienia nawet nie przepisał mi leków ani nie skierował do szpitala co jest jego obowiazkiem bo nie znał przyczyny takiego satnu(jest nie wtajemniczony ) który defakto zagraza i mi i dziecku to potwierdziło moja opinie o jego kompetencjach..

dzis bąbel dał czadu tak mnie kopnął ze az guzik mi w korzuchu odpadł dzieki bogu mama miała swoje futerko z ciązy ze mna i zamiast w korzuszku wróciłam do domu w karakułach patrzyłam tylko po drodze czy jakies ekologi z farbami sie nie czaja na moje futerko

teraz czekam na meza dzis ma krewetki w panierce piwnej i sosie curry jeszcze go nie ma a ja juz najchetniej poszła spac
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 19:59   #2407
bzinka
Zadomowienie

LiwkaO super to wszystko wygląda!
Podejrzewam,że u mnie będzie podobnie

Cytat:

Mój BLOG, zapraszam http://blogagimamy.blogspot.com/
bzinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 20:11   #2408
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16 Pokaż wiadomość
Ja kupowałam ten jungle fisher price na allegro i daliśmy 100 zł, ale one z tych droższych więc nie wiem za ile chodzi ten model i po ile nówka, ale ten bym licytowała max do 85 zł.

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
ja już jestem zdecydowana
może skusiłabym się na fride gdyby nie to że jak siostra to robi to musze zatykać uszy i zamykac oczy bo inaczej lece do kibla.. zresztą kiedyś przytrzymałam jej dziecko jak to robiła i niestety
Ja też po namyśle zdecydowałam się na ten polecany tu katarek

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
ObserwujeCie - boże , jesteś moim guru - bogiem , - Twoje wypowiedzi całkowicie pokrywają się z moimi myślami - no może oprócz tematu śledziowego - na tym w ogóle się nie znam i nie lubię
Trzeba się będzie kiedyś na jakimś zlociku drinka napić :P

Cytat:
Najsłodsze zepsucie pralki D a sznurki z tymi różowościami mnie rozwaliły

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

aaa strippi pięknie udekorowane, ale ilekroć widzę jak Ty tam wysoko mieszkasz, to mam dreszcze

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

aaa jeszcze Wam napiszę, żebyście miały o czym myśleć przez weekend, jedna z Mamuś grudniowo listopadowych urodziła właśnie dzieciaczka o wymiarach:

4750 i 60 cm !! siłami natury
Stary 2012-12-14, 20:18   #2409
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
aaa jeszcze Wam napiszę, żebyście miały o czym myśleć przez weekend, jedna z Mamuś grudniowo listopadowych urodziła właśnie dzieciaczka o wymiarach:

masakra. myślałam że przy tak dużych dzieciach to tylko CC...
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 20:23   #2410
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
po wizycie hmhm trochę dobrze trochę źle szyjka długa i zamknieta więc ok maluszkowi serducho puka ok, ale coś nie tak z łożyskiem i tu ze stresu sie nie dopytałam ale coś ze obniża się. Spytałam czy mogę do końca roku pracować jeszcze to powiedziała ze ok ale po pracy mam leżeć zero sprzątania ani wysiłków a w styczniu mam przyjść i da mi juz zwolnienie za 2 tygodnie mam usg to po 30 tyg wiec zobaczę czy sie nic nie pogorsza.
za tygodnie
Najważniejsze że maluch zdrowy a z tymi łozyskami to są ciągle jaja.
I też mnie dziwi jak to lekarz bada na samolocie bo mi też tak badał jak się odklejało i po takim badaniu powiedzial że już jest ok, i na USG faktycznie okazało się ze się przykleiło

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
jeśli na alle w opisie wózka nie ma info, że spacerówka jest rozkładana na płasko - to znaczy że nie jest rozkładana na płasko Oni te opisy kopiuja raczej ze stron producentów... A spacerówka rozkładana na płasko jest bardzo wazna i to duży atut... więc wiadomo, że by o tym pisali gdyby taka w wózku była. Ja bym nie kupiła wózka, gdzie spacerówka sie na płasko nie rozkłada Ja np. póki co mam na oku Tako Laret i tam się rozklada

Demeter... powiem szczerze, że ja do poprzedniego piątku absolutnie chciałam kupować komplet pościeli z kołderką, bo to dla mnie o wiele łaniej wygląda w łóżeczku niż prześcieradło i śpiworek... Ale na ostatnich zajęcach w szkole rodzenia połozna skutecznie mnie przekonała, że jednak na początku zdecydowanie bezpieczniej kłaść dziecko w śpiworku (a nawet mówiła o rożku czy otulaczku) Po pierwsz - dziecko będzie się czuło bardziej jak w lonie matki - a bardzo tego na początku potrzebuje, a po drugie w śpiworku nie ma niebezpieczeństwa uduszenia... A z kołderką to niestety róznie może być
Choć komplet ochraniacz + pościel i tak kupię... ale z samym wypełnieniem (kołdra i poduszka) chyba się wstrzymam... Pościel po prostu będzie sobie w szafie czekała na odpowiedni moment
Jeśli chodzi o wózki to bardzo często nie pisze nic o rozkładaniu więc po samym opisie się nie da wyczaić ewentualnie można napisać meila ale jednak najlepiej sprawdzić na żywo
Co do pościeli to piękne są te zestawy, ale jak skupiłam się na samym ochraniaczu to już połowa przestała być ładna, no bo jak ma być sam to wypada żeby był jakiś charakterystyczny, dla mnie np. musi mieć jakiegoś misia
a reszte pościeli do szafy i się wyciągnie w odpowiednim czasie, za to nie będę musiała się martwić że musze dokupywać i nie pasuje do ochraniacza

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
ostatnio jakiś twardy brzuch mam ;/
czarny flamaster chyba Ty pisałaś, że masz takie uczucie twardnienia w dole.. mi się wydaje, że to dziecina się tak układa i wtedy jest takie dziwne uczucie..
To normalne od 20tc macica ćwiczy więc brzuch twardnieje, dopuki nie jest to regularne i nie boli to jest ok mi twardnieje pomimo tego że biore leki przeciwskurczowe

Cytat:
j
Ja dziś skończyłam 29 tydzień i zaczynam jutro 30-ty
wow

Cytat:
Napisane przez joanna200 Pokaż wiadomość
a ja właśnie jadę..
są u nas jakieś przeceny/promocje?

Cytat:
nic nie zakazuję i nie każę i nie demonstruję ze odejdę jak tego nie zrobicie. po prostu drażnią mnie pewne kwestie na forum ciążowym i tyle.

i dla mnie akurat poruszanie spraw finansowych jest jak pisanie o dzieciach osobom z problemami mimo iż jak słusznie zauważyłaś na pewne rzeczy nie mamy wpływu chociażby na nasza płodność.

także moje zdanie, że po prostu mnie nie będzie tyczy się tego jak piszesz nie interesuje mnie temat to mnie nie będzie.
szczerze mówiąc mnie ten temat nie interesował bo nie pracuje a TŻ stracił prace więc kompletnie mnie nie dotyczy. Dlatego poprostu omijałam te posty i z głowy ale wcale mi to nie przeszkadza

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 20:28   #2411
Agnjeska
Zadomowienie

Cytat:

Ciekawe czy mamy majowe też będą tak do nas zaglądać i sprawdzać czy już rodzimy

http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png

12.02.2013 Jasmine
Agnjeska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 20:28   #2412
LiwkaO
Wtajemniczenie

Cytat:

pfffff ale mi to wyczyn:P

Stary 2012-12-14, 20:47   #2413
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:

O ja.....
Liwkao slodkie pranie- cukierkowe...
TYlko mnie nie zabij, ale właśnie sobie wyobraziłam, ze rodzisz chłopca
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 20:48   #2414
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

Cytat:

pfuuu i co to jest 2 razy mocniej Pocisnąć i wyskoczy

oj sie najdalam, pote boshe cieply prysznci wiem ze nie wolno ale tak 10 minut porzadnie sie wygrzac yhmm az sie mi lepiej zrobilo , potem balsamik w brzucio i teraz trza isc spac
jutro do pracy na szczescie tylko od 11 do 16, a pozniej przeprowadzka

wiec zycze spokojnej nocy

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 20:49   #2415
LiwkaO
Wtajemniczenie

Cytat:
O ja.....
haha to będzie musiał polubić różowy:P

Stary 2012-12-14, 20:58   #2416
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Dziewczyny Kochane proszę któraś z was jakiś czas temu wstawiła taką fototapetę ze strony Pixers chyba z zebrą na niebieskim tle z tęczą proszę jeśli może któraś mi tego linka podać bo szukam od dwóch dni i nie mogę na nią trafić
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 21:03   #2417
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
... różowa powódż !!! nie żartowałaś z tym różowym.....
Cytat:

Najsłodsze zepsucie pralki

Cytat:
O ja.....

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Trzeba się będzie kiedyś na jakimś zlociku drinka napić :P
Stary 2012-12-14, 21:05   #2418
LiwkaO
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
... różowa powódż !!! nie żartowałaś z tym różowym.....

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

śmiem twierdzić, że to nie koniec różowego. :P zapewne w pozostałych kartonach też przeważa róż...ale jest też dużo białych ubranek, niebieskich, fioletowych więc nie będzie monotematycznie

Stary 2012-12-14, 21:09   #2419
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:

1 - widok ogólny
2 - stół, mąż wieczorem kupił mi 2 duże gwiazdy betlejemskie i jedna stoi na stole (wybaczcie nie wyprasowany obrus, jutro to mam w planach zrobić).
Na paterze pojawi się ciasto i ciastka, na razie na górze położyłam pierniczki. No i obowiązkowo świeca Caritas wigilijne dzieło pomocy.
3 - komoda tv
4 - okno
5 - szafka

Na razie tyle

Pięknie to wszystko wygląda

a co do świecy- to dowiedziałam się jak ich pomoc wygląda jak koleżanka tam zaczęła pracować....
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 21:11   #2420
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
śmiem twierdzić, że to nie koniec różowego. :P zapewne w pozostałych kartonach też przeważa róż...ale jest też dużo białych ubranek, niebieskich, fioletowych więc nie będzie monotematycznie
.............
Stary 2012-12-14, 21:25   #2421
joanna200
Rozeznanie

Cytat:

o matko..
jak ona dała radę..?:brzydal :

Cytat:
są u nas jakieś przeceny/promocje?
no zaczęły się..
ale ludzi multum, więc nie pochodziłam za dużo..

joanna200 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 21:28   #2422
maria28
Kniaginia

Witam

Cytat:
Napisane przez samotari Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Ja też po kolejnej wizycie jestem. Szyjka w porządku, dzieć duży, ale niestety rozeszło mi się spojenie łonowe. Mam wiecej leżeć plackiem i odpoczywać, a mniej latać i łazić.
Co to dokładnie znaczy i jak się objawia? Mnie spojenie tak boli, że chodzić mi trudno.
(nie przeczytałam jeszcze wszystkich stron z dzisiaj, być może pisałaś)

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Ostatnio byłam oglądać mój mostek, który zbudowali nieopodal Wieliczki... no śliczniusi Duma mnie rozpierała Szkoda, że nie spotkałam żadnego przechodnia bo bym go zaatakowała i opowiadała jak to JA projektowałam ów cudo
Pogratulować

Cytat:
To jest imię, które zawsze mi się marzyło. Ale jak ktoś mnie pyta jak damy na imię i mówię,że Róża, to wiele osób konsternacja i jakieś głupie żarty, że może Tulipan damy, męczy mnie to i nie mam ochoty słuchać takich osób, czasem więc mówię, że jeszcze nie wiemy, bo to przecież jest nasza sprawa, jakie imię jest nam bliskie. Oczywiście rozważamy też inne opcje, jeszcze trochę czasu jest
Witam nową mamusię i od razu mówię, że piękne imię Sami wybraliśmy Różyczkę i daleko gdzieś mam, co kto o tym myśli.
A Hania też piękne
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 21:36   #2423
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość

nie marudz kilku dolegilwosci ci jeszcze brakuje:P
tfu tfu tfu na psa urok

Cytat:
ani nie skierował do szpitala co jest jego obowiazkiem bo nie znał przyczyny takiego satnu(jest nie wtajemniczony ) który defakto zagraza i mi i dziecku to potwierdziło moja opinie o jego kompetencjach..

Cytat:
urodziła właśnie dzieciaczka o wymiarach:

moja ciotka dała radę córę ponad 5 kg sama 150 cm wzrostu, drobnica, ale to było czwarte dziecko....

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 21:41   #2424
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Strippi dzięki (; ładnie przystrojony masz dom, nie ma to jak atmosfera (;
dzięki
jeszcze nie koniec

Cytat:
P
Strippi- wymiatasz U mnie w salonie aktualnie stoi suszarka z praniem, deska do prasowania, odkurzacz i pudła ze szmelami męza....Jutro biorę się za strojenie i może w końcy podesle Wam fotki nowego mieszkania, bo juz 2 razy probowałam ale sie nie ładowały.....
u mnie suszarka z praniem u małego w pokoju dziś kolejne 2 prania zrobiłam
i czekam na fotki!!

Cytat:
naklejka super, my też chcieliśmy ją kupić a teraz wiem że kupimy na 100%, a pokoik Strippi ale dałaś czadu, królestwo normalnie
dzięki
naklejka jest super, tylko przy naklejaniu trzeba dużooo cierpliwości

Cytat:
nie planujemy. ile warto by dać?
nie wiem po ile nówki chodzą, zobacz i tak połowę ceny

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
ładna w tym roku?!
jeszcze nie kupiliśmy

Cytat:

ale różowo tam masz
co do płatków to nigdy nie używałam

dzięki

Cytat:
Napisane przez joanna200 Pokaż wiadomość

ślicznie..

dziękuję

Cytat:

[/COLOR]aaa strippi pięknie udekorowane, ale ilekroć widzę jak Ty tam wysoko mieszkasz, to mam dreszcze
[/COLOR]aaa jeszcze Wam napiszę, żebyście miały o czym myśleć przez weekend, jedna z Mamuś grudniowo listopadowych urodziła właśnie dzieciaczka o wymiarach:

nie jest tak źle z tym moim mieszkaniem, gorzej jak 2 windy nie działają haha

o losie.. to nie było cc :/

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Pięknie to wszystko wygląda

a co do świecy- to dowiedziałam się jak ich pomoc wygląda jak koleżanka tam zaczęła pracować....
dzięki jak dojdzie choinka i jeszcze drobiazgi to wstawię zdjęcie całości

a co się dowiedziałaś? u nas to już tradycja, 2 razy do roku kupujemy.
Stary 2012-12-14, 21:56   #2425
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

licytuję. dalam max 80zł. jak sie uda to fajnie jak nie trudno.
do kwietnia jeszcze trochę
15.10. 2011.
21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm

http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png

http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png
Ptaszysko16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 22:02   #2426
Dragusia88
Zakorzenienie

nadrobilam ale nie chce mi sie pisac...
dobranoc

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 22:07   #2427
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
licytuję. dalam max 80zł. jak sie uda to fajnie jak nie trudno.
do kwietnia jeszcze trochę

dokładnie tak, ja tak samo robiłam z huśtawką
Stary 2012-12-14, 22:09   #2428
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
dzięki
jeszcze nie koniec

u mnie suszarka z praniem u małego w pokoju dziś kolejne 2 prania zrobiłam
i czekam na fotki!!

dzięki
naklejka jest super, tylko przy naklejaniu trzeba dużooo cierpliwości

nie wiem po ile nówki chodzą, zobacz i tak połowę ceny

jeszcze nie kupiliśmy

ale różowo tam masz
co do płatków to nigdy nie używałam

dzięki

dziękuję

nie jest tak źle z tym moim mieszkaniem, gorzej jak 2 windy nie działają haha

o losie.. to nie było cc :/

dzięki jak dojdzie choinka i jeszcze drobiazgi to wstawię zdjęcie całości

a co się dowiedziałaś? u nas to już tradycja, 2 razy do roku kupujemy.
Pieniążki, które tam idą w zbiórkach, ubrania inne gadżety nie są w pierwszej kolejności dzielone między naprawdę potrzebujących, oni są na samym samym końcu. To jeśli mam sponsorować komuś wakacje to wolę wesprzeć np. WOŚP

Na którym pietrze mieszkasz?
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 22:18   #2429
maria28
Kniaginia

Cytat:
Ja bym już nie przesadzała, nikt nie pisze ile zarabia, a rozmowa była światopoglądowa. Myślę, że nie ma co czarować rzeczywistości, od niepisania lub pisania o czymś ani nikomu nie przybędzie, ani nie ubędzie. Ptaszysko częściowo rozumiem o co Ci chodzi, a częściowo nie mogę się zgodzić pomimo mojej sympatii, to co zaraz jak sobie któraś wózek kupi za 4 tysiące też ma nie pisać bo komuś będzie przykro ? No dajmy spokój jesteśmy wszyscy dorośli chyba.

To co ja sobie mam życzyć, żebyście nie pisały o jedzeniu ? Bo sobie pofolgowałam za bardzo w I połowie ciąży i dupka duża ? dajmy spokój dziewczyny, hormony hormonami, ale miejmy umiar
Mając ach na uwadze ten, ale i kilka innych postów, napiszę: zaadoptuj mnie!

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
Dziewczyny, u mnie też brak akcesoriów świątecznych. Bieda straszna. Nawet choinki jeszcze nie mamy.
U mnie też. Zero.

Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość
ale jak powiedziałam o sprzataniu po remoncie i na święta to mój mąż :
"ja okna pomyje "

Cytat:
Skonczyłam prace pisać....
Brawo! To szybko, ostatnio pisałaś, że jeszcze sporo Ci brakuje.

Cytat:
oszukuja ludzi byłam sie zapisac po wizycie we wrzesniu powiedzieli mi ze nie ma zapisów i beda w połowie listopada poszłam przed szpitalem ok 8 listopada i pytam sie kiedy beda na pocztku grudnia przychodze 3 grudnia po 1 i 2 to weekend a tamta mi mówi ze zapisy były 19 listopada i nie ma juz miejsc i od 1 stycznia czyli 3 beda na marzec i kwiecien ja wczoraj spotykam swoja babcie w przychodni i mi mówi ze jest zapisana na połowe marca i tak samo jeszcze dwoje znajomych no to ja czekam na otwarcie bo to prywatna klinika i robie awanture jak tak moga kłamac i chce na nie skarge złożyć a tamte ze nie da sie to mnie jeszcze bardziej wkurzyła zaczełam na nia krzyczec ze chyba czeka na łapówę i ze za 100zł to moge tu prywatnie isc a nie czekac tyle miesiecy na fundusz i wtedy wyszedł lekarz -właściciel tamta tylko oczy po sobie i mówi ze jakims dziwnym trafem znalazła jeszcze kilka dni wolnych w amrcu i moze mnie zapisac a jak sie dowiedziała ze to nie mnie tylko meza zapisuje to na mnie ze ja ja oszukałam nosz...a dzis rano ide do gina i kto jest połoożna ten babiszon
Ale wyłudzaczka.
Co do pogrubionego: co za niefart.
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 22:25   #2430
Natalia17011995
Raczkowanie

Cytat:
Ja na Wigilie zakupiłam tą http://www.asos.com/Asos-Maternity/A...id=2361849&r=2
Kosztowała 10 funtów z kodem jakoś, jest piękna, troszkę na mnie długa (lekko za kolano) ale jak brzuszek będzie większy, to się skróci deczko.
Zależy w jakim fasonie lepiej się czujesz i mam wrażenie że te cekiny mogą drapać cię pod pachami.
Jaka piękna W sumie to masz racje, kiedyś na Sylwestra nałożyłam sukienke z cekinami i tak mnie drapały w pache, że całą czerwoną miałam

Cytat:
Idę sobie poczytać co napisałyście a wstawie Wam ciuszki do Małej, które dzisiaj przyszły.
Wszystko rozmiar 50/56
Jakie piękne, ajajaj

Cytat:

Śliczny leżaczek,ale nie wiem po ile chodzą nowe także nie wiem ile warto by dać, ale myśle że do 100zł by było ok

Cytat:

Wooow! Jest świetny! Bardzo mi się podoba

Cytat:

Ślicznie masz wystrojone mieszkanko Taki nastrój jest świąteczny, a to jest najważniejsze w święta

Cytat:
Napisane przez mooonis17 Pokaż wiadomość
Mój mąż nie ma czucia w rękach Mały kopie,ja mu mówię : daj rękę.Oczywiście Iwo to złośliwiec po tacie i przestał kopać później znowu zaczyna,ręka męża na brzuchu,mały kopie(nie słabo ale tez nie bardzo mocno) a on mówi że nic nie czuje i ze mi sie wydajeno kurde!
Nie martw się Nie tylko twój Mój też nic nie czuł, aż do tamtego tygodnia I tak słabo poczuł Ja nie wiem faceci to jacyś bez czucia są

Cytat:
Oczopląsu dostałam! Saaaam róż Ale w sumie to samo by się działo u mnie jakbym miała córeczkę

Cytat:

MASAKRA Podziwiam ją!

Cytat:

Ciekawe czy mamy majowe też będą tak do nas zaglądać i sprawdzać czy już rodzimy
My szpiegujemy grudniowe a majowe będą nas szpiegować

Wróciłam z zakupów, pojadłam troche pomarańcz i teraz moge maniaczyć A co do zakupów - kupiłam spodenki dla Kamilka w paski Co sądzicie? Rozmiar 56
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P141212_13.42.jpg (117,0 KB, 17 załadowań)
02.03.2013 - Nasze maleństwo przychodzi na świat
Natalia17011995 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości