|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny zerknijcie i zrobcie COS ze mna;)
Hej,
czytam wizaz od dawna ale raczej bylam biernym userem Mam prosbe....otoz od kiedy pamiętam kolor moich wlosów jest identyczny (ciemny braz, czasem czarny przy wpadkach z Palette)...Jestem troche znudzona swoim wygladem...jak kazda kobieta jestem zadna zmian ale boje sie, ze zmiany na slepo moga przyniesc skutek odwrotny do zamierzonego.Jeszcze jedna rzecz...mam male problemy z makijazem tj. strasznie trudno dobrac mi czasem odpowiednie cienie itp...prosze wiec o doradzenie mi w ktorych wygladalabym najlepiej. 1. Jak się opalasz - szybko,Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy 2. Kolor oczu - ciemne, oprawa oczu raczej ciemna 3. Piegi - brak 4. Cera - chyba troche ziemista, mieszana 5. Naturalny kolor włosów - ciemny braz z rudymi przeblyskami 6. Kolor ust ciemny róz 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze- niestety w mojej garderobie dominuja dwa nudne kolory...czern i biel...boje sie troche eksperymentow z kolorami;/;/ Ponizej zalaczam moje zdjecia i dwie fotki fryzur,ktore bardzo mi sie podobaja. Bylabym wdzieczna za mala symulacje w Photoshopie
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dziewczyny zerknijcie i zrobcie COS ze mna;)
hmmmmm... ślicznie wyglądasz bez grzywki....
i wdaje mi sie że łądnie wyglądałabyś z długimi włosami..... podkreśl oczy jakimś żywszym kolorem.... a pozatym masz śliczną buzie aż szkoda ją chować za grzywką...
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje za odzew
Coz...z moim zapuszczaniem wlosow bywa roznie...zawsze obiecuje sobie, ze nie bede ich obcinala do czasu gdy mam zly humor i biegne do fryzjera zeby cos zmienic...ale moze tym razem uda mi sie Przed wakacjami skusilam sie na darmowe ciecie u Berendowicza i wyszlam od fryzjera z wlosami z jednej strony obcietymi na 10 cm z drugiej do ramion....nigdy wiecej!! Bardzo prosze o inne opinie Milego wieczorku...
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
hmm a nie masz innych, lepszych jakosciowo zdjec siebie? Bo takto to te symulacje bardzo mizernie mi wyszly.
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
jestes bardzo ladna dziewczyna i masz taki ksztalt buzki ktorej pasuja i krotkie wloski i dlugie! uslilowalam cos zrobic w photoshopie ale nie ejst to super jakosci za co przepraszam
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje Wam bardzo za poswiecenie czasu
Mam jeszcze dwa inne zdjecia ale nie wiem czy beda sie nadawac bardziej. Zdziwilam sie, ze to zdjecie w krotkich wlosach nie jest najgorsze...zawsze myslalam, ze mam niewymiarowa, ni to okraglo ni to kwadratowa twarz i krotkie wlosy sa zupelnie nie dla mnie...a jednak nie jest tak zle ![]() Mimo to pozostaje przy zapuszczaniu...ale nadal nie wiem czy zmienic kolor wlosow...chociaz chetnie bym zaryzykowala Mam jeszcze prosbe...moglybyscie okreslic moj typ kolorystyczny bo tez mam z tym problem
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie zastanawiam się nad kolorami włoswó popielata zimna czerń.. albo... średni brąz ..... tylko niewiem jaki braz w odcieniu...
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
jesli chodzi ksztalt buzki to masz moim zdaniem bardzo podobny do Mandy Moore a ona nosi rozne fryzurki i tez wyglada ladnie zarówno w krotkich wloskach jak i ciemnych a jesli chodzi o kolorek to zdecydowanie odcienie brazu do ciebie najbardzeij pasuja
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
jesli chcesz jasniejszy kolorek to moze taki?
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Masz szerokie i dość wysokie czoło, więc będzie Ci dobrze w grzyweczkach, bez grzywki również wyglądasz bardzo ładnie. Ja bym obstawiała krótsze włosy, wycieniowane przy twarzy, żeby troche optycznie ją wyszczuplić. Masz wyrazistą urodę więc nie będzie problemu z makijażem. Co do koloru włosów, to nie jestem przekonana, czy w chłodnych odcieniach będzie Ci dobrze. Obstawiałabym ciepłe odcienie brązów z miodowym bądź karmelowym balejażem lub delikatnymi pasemkami.
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

Mam prosbe....otoz od kiedy pamiętam kolor moich wlosów jest identyczny (ciemny braz, czasem czarny przy wpadkach z Palette)...Jestem troche znudzona swoim wygladem...jak kazda kobieta jestem zadna zmian ale boje sie, ze zmiany na slepo moga przyniesc skutek odwrotny do zamierzonego.