|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
|
|
|
|
#1232 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) , wzrost ad waga - Ty serio widzisz jakiś problem? inny niż pielęgniarka ? dobra - nie o tym chciałam - jam nie czepliwa - więc się nie czepiam wagi ino zaintrygowało mię co innego hormony owe że w mięchu ? ze z paszy? czy to o to cho? czy mogłabyś uściślić - i skąt ten nagły strach przed hormonami - ( sama go mam ale jest blizej nieuzasadniony, może wiesz więcej? ) i czy zatem w kurczęcych jajach nie ma hormo z paszów ? bo ja myślę że w jajach to głównie i zwłaszcza cholipa źle myślę ? bo mięsa mogiem zredukować do very minimum ale jajców jak to jezd? ryli? jak jeść? premierze jak jeść?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-12-15 o 01:00 |
|
|
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Chora pielęgniarka,nic tylko utłuc tę babę 3.Skarbku, ja już nie pamiętam jak jaja smakują przy moim cholesterolu (bez leków), i myślę,że też powinnaś zapomnieć jak smakują Jeśli masz skłonności po tacie,powinnaś bardziej dbać o siebie.Masz dla kogo żyć. Ryby morskie,oliwa,warzywa,węg le z ciemnego pieczywa ,razowe makarony itd... Mam swoje bardzo proste przepisy jak pesto z razowym makaronem,spagetti razowe z bazylią,czosnkiem oliwą i pomidorami Uwielbiam taką dietę I czerwone wino musowo wieczorem
Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2012-12-15 o 00:57 |
|
|
|
|
#1235 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pierwsza
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Druga
![]() w tym tygodniu przyjechał gorset i torba. Śliczne są, ale teraz muszę opanować sznurowanie gorsetu ![]() A, ku pamięci - kurier ma dziwną minę jak mu się otworzy w papilotach
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2012-12-15 o 09:48 |
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1238 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad 2 ![]() Cytat:
TŻ ma ze mnie niezły ubaw zawsze ![]() Coś mi się w głowę stało i zaczęłam dzień od sprzątania
|
|||
|
|
|
#1239 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja zrobiłam zupę tajską wg pomysłu z Winiar, ciekawe jak smakuje
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak na szybko Rejczel...
Wiem że pielegniarka mi napisała bzdurę, ale przez długi czas się zamartwiałam tym , nigdy nie byłam gruba ale zgubić choć kilogram było mi cięzko... hormonów się boję z wielu powodów np kolezanki dziecko kilkuletnie ma guzki w piersiach z powodu hormonów z żarcia- powiedzieli że to od żarcia drobiu, a dziecko tego jadło sporo... sama mam ten problem... znowu rok temu miałam a teraz znów ![]() już nie wiem.. ja nie twierdzę, że musi to być koniecznie przyczyna jedzenia , bo w sumie nie jadam często drobiu ale się boję i już
|
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
Powitac
Cytat:
|
|
#1243 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niestety mam od lat mam nadciśnienie na przykład, i ze sercem średnio![]() ale pono jaja mają dobry cholesterol ![]() ja nei dam rady bez jaj no jakże to najpeirw przymusowo się musiałam obejść bez kabanosków ( wypollinizowali) a teraz bez jaj
|
|
#1244 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
Bo nie miałaś z czego gubić
![]() Przy Twoim wzroście 58 kg w wieku szkolnym to żadna nadwaga jest , ani skonność do nadwagi, jakaś glupia ta baba... Ja jestem ciut niższa od Ciebie ( ledwo 165 bez obcasow) i jak ważyłam przez moment 54 kg to wyglądałam przerażająco, kazali mi przytyć. Kg raczej nie są wiarygodnym miernikiem szczupłości, raczej centymetry - jak u Redzi ![]() Mam kolezankę, któa waży aktualnie 68 kg, jest mojego wzrostu, ale jest tak jakoś zbita , ubita , że wygląda o połowe szczuplej niż ja. |
|
|
|
#1246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ok czaję, że są w drobiu - szprycowane tanie miensko ale zatem w jajach nie? bo jaj jemy mnóstwo - i tak mi przejszło na myśl ze w jajach też mogą siedzieć hormo - wszak to zaczątki zycia i wszak pochodzo od drobiu - nie ogarniam tego fachowo chyba aż poczytam zgłębię temat - tylko kiedy ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
u mnie różnica na wadze 3 kg a wszyscy zbierają szczękę - jak strasznie przytyłaś - dawali mi 10 kg na plusie - nikt nie wierzył w prawdziwą wagę - niższą - wyglądałąm grubiej natmiast teraz mam 10 kg na plusie no i no comment - ludzie dają mi 15 do przodu nie mam nawet czestwej bułki do pociencia bo zjadłam |
||
|
|
|
#1247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. dobra strategia młoda byłam ![]() wiesz, trudno być zaczepionym jak się z domu nie wychodzi no chyba, że w biedrze lub lidluod siebie dodam, że hodowcy piesów nie zalecają karmienia drobiem, suk w szczególności pięknie wyglądasz Cytat:
część przyroda nie znosi próżni, mamy nowego jelonka, z jednym rogiem , jednorożec jak malowany, znaczy muszę zrobić zapas marchwi i buraków
|
|
|
#1248 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czemu? Dla mnie im cieńszy tym lepszy
Zresztą najlepsze sprzedają u mnie w pracy w bufecie, muszę w końcu spytać jaka to firma.
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra - to jakie miensko jest zdrowo jeść jeśli ktoś jada mięso
skoro tani chudy drób odpada - jak się ma chuopa na chacie co ma żołądek bez dna i w zasadzie jeden dochód?śfinkie? 1. ryby drogie - ja bym mogła jeść wyłącznie ryby no ale pacz punkt 1.
|
|
|
|
#1250 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupuję od kur biegających po wolności i liczę na to że one nie żrą hormonów ![]() ale jakoś mnie chwilowo właśnie teraz odrzuciło od jaj
|
|
#1251 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie narazie tendencja spadkowa ( tfu, tfu). W ciągu 4 ostatnich dni - 1 kg ![]() Jak się utrzyma, to niedlugo będę szczupła ![]() Cytat:
Cytat:
Wolowina? Albo miecho raz w tygodniu? Nie wiem, nie jadam raczej mięsa, a jak już to rzadko .... |
|||
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
widzę jak Rejcz własnoręcznie chowa kuraka
|
|
#1255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym jak zobaczyłam, że tarczyński robi też kabanosy z koniny to odechciało mi się fogle i kabanosów i tarczyńskiegoCytat:
a ja tyję, a tak ładnie schudłam w szpitalu i po ![]() ad2. noooo ![]()
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Najpierw się zaprzyjaźni, a potem dojdzie do wniosku, że przyjaciół nie jada i tak sie skończy ![]() No, niech uważa ![]() Jak Ci sie uda, to zrob mu zdjęcie
|
|
|
|
#1257 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
W Lului ![]() Cytat:
Redzia też tak twierdzi ![]() W paszach kurzęcych nie ma hormonów. A w każdym razie zgodnie z prawem nie powinno być, jak komuś udowodnisz, że dodał to beknie i to zdrowo Cytat:
Cytat:
![]() Widać
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#1258 | |||
|
Zakorzenienie
|
W. na jedynce robi interesa z Szawalskim w naszym lubelskim serialu
![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
ale kurcze... jakim innym cudem te kurczaki tak szybko rosną
|
|
#1259 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1260 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() foto oczywiście podtaram się zrobić Cytat:
waży ze 2,5 - 3 kg ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

potem jakaś kanapka czy coś , owoc jakiś , dużo herbaty, jedna cienka kawa z mlekiem
cholipa źle myślę ? bo mięsa mogiem zredukować do very minimum ale jajców

rok temu miałam a teraz znów 

od lat mam nadciśnienie na przykład, i ze sercem średnio
a ja tyję, a tak ładnie schudłam w szpitalu i po