|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
![]() ![]() klask i: dla męża naprawdę się postarał , a szopka cudowna ! Mnie dziś odwiedziła moja psiapsióła wypiłyśmy winko obgadałyśmy Naszych mężów się rozeszłyśmy , a w niedzielę będę miała pod opiekę ich roczna córkę Kaję będę się przygotowywać do roli matki Dobranoc kobiety
|
|
|
|
#4622 | ||
|
Zadomowienie
|
CZeść
Cytat:
My właśnie z racji tego tłoku w sklepach , już zrobiliśmy większość zakupów , jutro z mama jeszcze jadę dokupić to co brakuje a przed samymi świętami tylko wpadniemy kupić jakieś owoce, wędliny itp . , nienawidzę zakupów w czasie okołoświątecznym to co dzieje się w sklepach mnie przeraża ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
Małgoś, szopka wymiata
Choinka ładna, fajnie ubrana chociaż ja akurat wolę te "długoiglaste" Ech, masz już w domu klimat świąt, chyba muszę pomyśleć o wyjęciu moich ozdóbek i choinki liczącej jakieś ... 30 cm wysokości mam na niej tylko drobne diodowe światełka, nic innego się nie mieści ) prawdziwą, dużą choinkę i bombki zrobione ze sznurka, o!
|
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
jadę zaraz na chrzciny na drugi koniec kraju
małż chrzestnym będzie![]() pewnie zaglądne tu dopiero w niedzielę wieczorem więc piszcie, piszcie abym miała co czytać
|
|
#4626 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
my w tym roku nie ubieramy choinki bo wszystkie nasze gadżety zostały w Polsce. Moze w przyszłym roku je przywieziemy i ja ubierzemy
|
|
|
|
|
#4627 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki zaczynam czuć atmosferę Świąt
wczoraj po pracy byłam na pysznej kawie z koleżanką, zjadłam kawałek czekoladowego tortu z sosem wiśniowym i chili, a w tle leciały nastrojowe nutki w domu przygotowałam farsz do uszek i pierogów z kapustą i grzybami, a dziś posprzątałam, powiesiłam świeżutkie i pachnące firanki no i najfajniejsze jest to, że w tym roku zostały mi już tylko 4 dni pracy no i jeszcze wczoraj usłyszałam komplement roku w osiedlowym markecie - kupowałam piwo dla Męża i pani poprosiła mnie o okazanie dowodu zapytałam czy wystarczy obrączka, bo dowodu nie mam przy sobie, ale ogólnie posiadam od 8 lat i zrobiło mi to dzień ![]() Cytat:
co do kwiatków - jakieś 2 miesiące przed ślubem obeszłam kwiaciarnie, żeby zorientować się czy mój pomysł jest możliwy do zrealizowania. na kilka tygodni przed ślubem umówiłam się z panią kwiaciarką, że zamówi kilka rodzajów pomarańczowych gerber, a ja dzień przed ślubem wybiorę te, które będą mi się najbardziej podobały. i tak też było tort zamawiałam w cukierni, w której pracuje moja koleżanka - ok. miesiąca przed ślubem poszłam omówić szczegóły: smaki i dekorację. połowę ciast upiekła moja mama, a drugą połowę teściowa zamówiła u pani, która się tym zajmuje - dogadywały się jakoś miesiąc przed ślubem. ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- mayeczka87 - a cóż to za intensywne treningi? startujesz w kolejnej edycji wyborów Miss? ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
ja też trzymałam no i nadal trzymam - tym razem za noworoczne postanowienie ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
mąż się postarał ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
|
|
#4628 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- a to gdzie Wy się podziewacie?
|
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
Mw - a nie szkoda wam, że nie macie choinki?? ja sobie bez niej nie wyobrażam świąt... nawet jakąś namiastkę sztuczną, ale musiałabym mieć
Magnusia - wracaj do nas szybko i jedźcie bezpiecznie Kasioonya - tort z chilli?? a jak to smakuje? |
|
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie.
Miałam dziś intensywny dzień. Wczoraj również powiesiłam firanki, przetarłam okna, posprzątałam łazienkę... A dziś miły poranek z mężem, potem zakupy, kupiłam czapkę i komin w kolorze mięty... Buty kozaki ( na niskim obcasie bo przez kolejne 2 miesiące raczej nie założę butów na obcasie ) i kilka prezentów dla taty szalik, wspominał kiedyś że przydałby mu się , mamie komin beżowy z wtopionymi ró żnymi kolorami,fajnie wygląda i poszliśmy z mężem na basen ) pływam już na plecach Po powrocie mamę zdenerwowała pralka - popsuła się... Potem nakrzyczała na mnie że zamiast pomagać na świeta i sprzątać to jeżdzę na baseny No ale cóż, mamy się nie wybiera, miała chyba gorszy dzień. ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Malgos - szopka śliczna... Święta już u ciebie na całego. ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
to do tego jak cię w sklepie potraktowali... dobre sobie! Dziś je umyłam po basnie i szczerze powiem, ze chyba jestem zadowolona pierwszy raz...---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Zmykam, idę do łóżka bo mam zakwasy po basenie wpadnę do was jutro
|
|
#4631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj byłam po prezenty. Jeszcze nie mam wszytskich ale większośćjest za mną. Musiałąm jeszcze kupić dla siostry od Taty. Kurcze, jaki problem jest z tymi prezentami......ehhhhh... .no ale jeszcze tylko 3 i koniec. Piekłam jeszcze pierniczki, więc mogę sobie coś odhaczyć, za sprzątanie się nie brałam jeszcze....u siebie posprzątam po niedzieli a u Taty siostra niech sprząta....nie ogarnę swojego mieszkania i domu Taty, pracując....... a co tak niewidocznym kolorkiem piszesz???Gratuluję tej decyzji!! My chcemy się starać na wiosnę ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
Twoja pewnie stresuje się tymi świętami, chce aby wszystko wyszło i może ją denerwuje że czasem zajmujesz się sprawami niekoniecznie związanymi ze świętami.....tak już chyba jest- szał świąt......ale nie możemy dać się zwariować
|
|
#4632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki za odpowiedź czyli jeszcze nie mam się co spinać.Mniej więcej TAKIE, puste w środku (ten balonik się przebija). Tylko te które ja widziałam były gęstsze i ładniejsze, a sznurek był w brokacie
|
|
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
ale tutaj dzisiaj spokój....
Viollet - nie wczytuje tego linku z bombkami |
|
|
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
wrociłam z chrzcin
było super- mało osób, kameralnie 13 osób ale było rewelacyjnie. Pojedliśmy, popiliśmy i było bardzo wesoło. W kościele bardzo fajnie zorganizowane- sam chrzest tylko jednego dzieciaczka. Nie było żadnej mszy tylko sama ceremonia i komunia a w kościele tylko my. 15 minut i było po wszystkim- i dobrze- dziecka się nie męczyło i nie marzło
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze na takim nie byłam
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
Magnusia - super, jak najbardziej popieram takie chrzciny
|
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Nie było mnie cały weekend bo pojechałam do siostry i szwagra Kupiłam autko Co prawda nieźle się moje jeżdżenie zaczęło bo już drugiego dnia miałam stłuczkę - nie z mojej winy szczęśliwie autko nie ucierpiało a dziś dojechałam w towarzystwie siostry i szwagra sama z Sosnowca do Krakowa Malgos super choinka a szopka to już w ogóle rewelacja
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
Jojla - co za autko kupiłaś? jak pierwszą stłuczkę zaliczyłaś to teraz już żadnej nie będzie
|
|
|
|
#4639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daewoo matiz, małe ale 5-cio drzwiowe, kolor czerwony
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję zakupu, bo takie swoje autko bardzo cieszy
rodzice mojego tż-ta mieli kiedyś takie autko, teraz oby najdłużej jeździło!
|
|
|
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() To może ten wczyta KLIK. Tylko ja widziałam z grubszego sznurka pokrytego brokatem ![]() Cytat:
A pech na niego przypadający już wyczerpany ![]() Dziewczyny, proszę o wizażowe kciuki, w czwartek kończy mi się umowa a ja wciąż nie wiem czy mi przedłużą...
|
|
|
|
|
#4642 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2012-12-17 o 09:15 |
|
|
|
#4643 | |||||
|
Zadomowienie
|
Witam Poniedziałkowo
Cytat:
ja też w sobote myłam okna i zawiesiłam firanki , muszę tylko lampki dokupić bo zeszłoroczne się spaliły ![]() A komplement w sklepie wymiata. Od razu humor się poprawia ![]() Cytat:
Też bym sobie skoczyła na zakupy ciuchowe i jakąś sukienkę dzianinowa chętnie bym przygarnęła ![]() Mamą się nie przejmuj , może faktycznie miała gorszy dzień , każdemu się może zdarzyć chociaż takie nieuzasadnione pretensje na pewno są wkurzające ![]() Cytat:
Bo narazie to tylko takie nasze plany i nawet nikomu z rodziny nie mówiliśmy ,że zamierzamy się starać , najpierw muszę iść do lekarza i wykonać kilka podstawowych badań a jak wszystko będzie ok to dopiero wtedy zaczniemy działać Co do szału świątecznego to też jestem zdania żeby nie dać się zwariować . W moim domu rodzinnym dawniej , było pucowanie całego domu na święta , mycie , pastowanie itp i wszystko przed samymi świętami do tego pieczenie ciast , robienie sałatek i potraw wigilijnych , i w święta zawsze byłam już wykończona i nie miałam siły na nic Ja staram się w miarę wcześniej porobić porządki w domu , zresztą raczej regularnie sprzątamy więc święta nie stają się motywacją do generalnych porządków ![]() Za to uwielbiam w tym czasie zwolnić usiąść z tż-em i obejrzeć jakiś dobry film , poczytać książkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oczywiście za przedłużenie umowy
|
|||||
|
|
|
#4644 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przypomniałaś mi, że muszę uzupełnić podpis ;pMy wczoraj kupiliśmy lampki i bombki. Rozłożyłam lampki na parapecie i podłodze, póki nie ma choinki i wygląda to przecudownie. Już poczuliśmy święta
|
|
#4645 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kciuki zaciśnięte ![]() Cytat:
u nas zaczął się remont, mieszkamy w strasznym syfie bo ciężko coś sprzątać jak praca wciąż trwa a boję się, że jak tak dalej pójdzie to będziemy się z tym wszystkim bujać do nowego roku dziękuję
|
|
#4646 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Gratuluje zakupu! I uważaj na siebie. Chociaż czasami nie można brać odpowiedzialności za innych na drodze. Dobrze że nic ci się nie stało i autko całe ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Dziewczyny nie uwierzycie... dziś rano koło 9 mieliśmy się spotkać z właścicielem mieszkania (które kupilismy w środę) że dziś nam da klucze i opuści mieszkanie. Jak się okazało faceta nie ma na mieszkaniu, chodza po nim jacyś ludzie, impreza w trakcie... Straszny bałagan nic nie popakowane... jak zobaczyłam to mi się wszystkiego odechciało! Dziś mija im termin oddania nam mieszkania. Mąż już był na komendzie by skonsultować z nimi jak się ich pozbyć. Daliśmy im czas do 16. Byliśmy świadomi że kupujemy mieszkanie od alkoholika i za zdecydowanie atrakcyjną cenę... Ale myślałam że uda nam się dziś to załatwić i że zostawią nam mieszkanie w jakimś przyzwoitym porządku. Ale z tego co zobaczyłam rano Już chce mieć to za sobą i nie mieć nic wspólnego z tymi ludźmi.
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomość z ostatniej chwili
Mąż dostał klucze do mieszkania, ale nie dostał od piwnicy bo w piwnicy podobno śpi pijana konkubina byłego już właściciela. W mieszkaniu podobno masakra, zabrali tylko meble a wszystko co było w meblach jest na środku pokoi Po pracy jedziemy coś zjeść zabrać jakieś starą odzież rękawiczki i bierzemy się za ogarniane tego syfu... 3majcie za nas kciuki.
|
#4648 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie autko? pochwal się ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- doczytałam ![]() super- gratuluję zakupu ![]() ja też się czaję na samochodzik ale pewnie w przyszłym roku kupię tak koło sierpnia. Jeden już mamy ale moj mąż go okupuje więc obiecał mi moj własny ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
jasne spoko nie stresuj się- na pewno przedłużą bombki super ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
no moja droga- ja jakoś nie widziałam u Ciebie nic sflaczałego ![]() ale trochę ruchu nikomu jeszcze nie zaszkodziło - dla zdrowia nawet dobre ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
no z tymi remontami to tak jest- szlag może człowieka trafić, wiem coś o tym. U nas np jak montowali drzwi to pomimo, że mierzyli to jak mieli listwy na futryny zakładac to się okazało że włącznik światła przeszkadza. Mówiłam im wcześniej aby zmierzyli- nie, spoko wszystko zmierzyli i będzie git. taaa....... wiecie co zaproponowali geniealnie- że wytną w listwie maskującej takie coś na włącznik oczywiście się nie godziłam i kazałam włącznik przenosić te 3 cm- co mnie interesuje mogli sprawdzić. Wściekli byli bo już przedpokoj był zrobiony a tu kuć musieli i potem wszystko jeszcze raz gipsować i malować n tym kawałku. Miałam to gdzieś- tacy cholera fachowcy---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
no co Ty???? ale akcja... W razie czego policję wołajcie i niech ich wynoszą razem z gratami wszystkimi. Nie po to kupiliście żeby teraz się stresować a z lokatorami też nie kupowaliście przecież. Co za ludzie.... ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
dobrze, że klucze już macie i towarzystwo się wyniosło. Koniecznie od razu zmieńcie zamki albo chociaż jeden dodatkowo zamontujcie bo to nigdy nic nie wiadomo....
|
|
|
#4649 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja bym się obawiała, że przez jakiś czas jeszcze będą was nachodzić znajomi byłego właściciela, nie wszyscy pewnie wiedzą, że sprzedał mieszkanie a takie typy lubią wpadać bez zapowiedzi do znajomych od kielicha... Cytat:
![]() mój jest tylko mój mąż nie ma prawa jazdy a ja dostałam dodatkowe stypendium za wyniki w pracy naukowej więc postanowiłam sobie zrobić prezent w postaci czterech kółek Na razie jeszcze nie umiem się nim w pełni cieszyć bo jestem "świeżynką" za kółkiem i bardzo się stresuję ale mam nadzieję, że to minie ![]() Cytat:
![]() U mnie praca wre, druga ekipa montuje drzwi na ten źle zmierzony otwór, zobaczymy co z tego będzie w międzyczasie się okazało, że jedna ościeżnica jest zła i musiałam się zgodzić na otwieranie drzwi do wc w przeciwnym kierunku niż był, bo musiałabym znów czekać kilka tygodni na nową ościeżnicę
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję zakupu super autka...też mam matizka, ale w kolorze "koniakowym". Masz na gaz??
---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

klask i: dla męża
naprawdę się postarał 

a przed samymi świętami tylko wpadniemy kupić jakieś owoce, wędliny itp . , nienawidzę zakupów w czasie okołoświątecznym to co dzieje się w sklepach mnie przeraża 

16.06.2012
) prawdziwą, dużą choinkę
klik!
ciekawe jak wygląda na żywo... Myślisz, że gdziekolwiek pozwolą mi robić zdjęcia?
nie wydaje mi się... Oczywiście zlecę mamie potajemne działania fotograficzne 

za przedłużenie umowy
oczywiście się nie godziłam i kazałam włącznik przenosić te 3 cm- co mnie interesuje mogli sprawdzić. Wściekli byli bo już przedpokoj był zrobiony a tu kuć musieli i potem wszystko jeszcze raz gipsować i malować n tym kawałku. Miałam to gdzieś- tacy cholera fachowcy