|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
Hejo
![]() Jest mi trochę lepiej..ale niewiele Jestem zmęczona. Najpierw uczelnia, potem dwa prania i ogarnęłam duży pokój. I więcej nie dam rady ![]() Kupiliśmy też choinkę, ale na razie musi odmarznąć na schodach Więc chyba dopiero jutro ją ubierzemy ![]() Cytat:
Ja poszłam do szkoły rok wcześniej. I nie wiem, czy to był super pomysł, czy nie.. wtedy mi się wydawało, że bez sensu ![]() Gocha, 100 lat, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i pomyślnego rozwiązania Tomalinko, Mycha, Stokrotko, szybkiego powrotu do zdrowia |
|
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
Ja już chyba nigdy nie wrócę na wątek...
|
#4233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw się kochana, teraz Kamilek najważniejszy, my tu czekamy spokojnie aż wyrośnie i da mamusi więcej czasu. Tęsknimy za Tobą Cytat:
Gocha wszystkiego najlepszego
|
|
#4234 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() fajne takie planowanie co? Cytat:
Cytat:
może ja też namówię rodzinę aby jutro ubrać ![]() --- Idę się kąpać, jutro z mamcią na zakupy od rana jedziemy mama zapowiada, że wrócimy w nocy A co do pracy napisałam pierwszą część metodologiczną, tzn dopracowałam, teraz do sprawdzenia, mam nadzieję, że będze ok... i to samo z ankietą dopracowałam i też do sprawdzenia... Wstawiłam do ankiety dwa obrazki jpg i się zastanawiam gdzie powinnam zamieścić info skąd one są? w bibliografii w pracy wystarczy?? czy info powinno być w ankiecie?
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-12-15 o 22:15 |
||||
|
|
|
#4235 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Oj Kochana My będziemy na Ciebie czekać. Wpadaj chociaż na chwilkę do nas
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
mialam dzis bardzo intensywny dzien.....od rana sprzatanie, zmiana poscieli, ubieranie choinki i wycieczki po sklepach........plus tego taki ze mamy prezent dla Mai (lalka baby born) i dla wujka bo jutro idziemy na imieniny....ale nadal nie mam prezentu dla Tzta i wcale mi sie to nie podoba ale jestem dumna z mojej corki!!!! nie rusza choinki!!!! potlukla tylko jedna bombke i to przez przypadek |
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
dzi eki za wszystkie zyczenia
![]() a u nas wczoraj dzien pod znakiem spania, WOjtek sam poszed l sie zdrzemnac o 11! i spal ponad 2 h a ja przysnelam na kanapie :P obudzil mnie Tusiek bo chlebka chcia l :P oby dzisiajsze nasze samopoczucie bylo lepsze
|
#4238 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak?A czemu Ci sie wydawało bez sensu?Mnie sie wydaje ze dzieci 6 letnie nie sa swiadome jeszcze tego, idzie bo idzie, bo tak zarzadzili rodzice, uwazali ze dziecko jest na to gotowe i kropka Czy to miało sens czy nie moim zdaniem mozna to powiedziec po latachJa tez jestem przeciwna temu systemowi, no ale nic z tym nie zrobimy... ![]() Czekamy az powrócisz Cytat:
za zakupyTo super,ze nie rusza, tylko wiesz do rozebrania jej jest jeszcze duzooooo czasuuuuuu ![]() Witam niedzielnie
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Butter a ty kochana nie lubisz chodzić do swojej? Myslisz aby po studiach coś zmienić? Nikita od jutra wracam Jestem podekscytowana ![]() Blonde dokładnie, najgorzej będzie pierwszego dnia Bo musze sie w papierach ogarnąć.Amani ![]() Zabcia ważę u pediatry a w domu mam taką wagę od wii i tam ustawiłam dzidziusia iważę Maję ale się zgadza idealnie z waga pediatry. Today Natalko zgadzam się co do badań. Maleństwo super, że będzie parka ![]() Gosiu wszystkiego dobrego
|
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie jeszcze szybciutko w niedziele (tak tak, juz za wami zatesknilam hihi).
Pieknie sloneczko dzis swieciiii. ojoj, co sie dzieje kochana? niemozliwe jak ten czas leci |
|
|
|
#4241 |
|
Konto usunięte
|
Witam weekendowo. Do niczego się dziś nie nadaję, brzuch mnie strasznie boli - czekam na @. Nie mam już siły
|
|
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w niedzielę
![]() Ja tylko na chwilę, dziś rodzinka w gości przyjeżdża, także będziemy siedzieć z nimi ![]() Stokrotko ciuszków nakupowałyśmy z mamą pełno z ciucholandu...wiem, że od koleżanki też dostanę...także o ciuszki się nie martwię ![]() Jedynie co, to kombinezoniki kupię...ale to po nowym roku...bo muszę zwieźć wszystko i zobaczyć co mam, a czego nie, bo już nie pamiętam
|
|
|
|
#4243 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
Cytat:
Gocha wszystkiego nalepszego strongwomen tez jestem przeciwna posylaniu 6 latkow do szkoly, mrowinko
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38158831]Witam weekendowo. Do niczego się dziś nie nadaję, brzuch mnie strasznie boli - czekam na @. Nie mam już siły
[/QUOTE]
|
#4245 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38158831]Witam weekendowo. Do niczego się dziś nie nadaję, brzuch mnie strasznie boli - czekam na @. Nie mam już siły
[/QUOTE]eh przykro mi bardzo..Nikita milego odpoczynku w Portugalii
|
#4246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym w szkole wiele dzieci się wyśmiewała ze mnie, że jestem młodsza. No takie tam wspomnienia ![]() Cytat:
Przecież po to poszłam na studia, żeby zmienić pracę, zawód, wszystko! [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38158831]Witam weekendowo. Do niczego się dziś nie nadaję, brzuch mnie strasznie boli - czekam na @. Nie mam już siły [/QUOTE] |
||
|
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale co do wysmiewania z tego powodu to głupie, nie rozumiem (ja tez mogłabym powiedziec ze byłam najmłodsza, bo urodzona pod koniec grudnia ), ale zeby z tego wysmiewac chociaz dzieciaki sa rózne![]() Ja za to byłam wytykana z powodu okularow, do tego stopnia,ze juz w przedszkolu sama je ściagałam tuz po przyjsciu i zakładałam zanim przyszedł mnie ktos odebrać tyle tylko,ze to sie zemsciło w postaci pogorszenia wzroku ...no i tu tez wina Pań przedszkolanek,ze nie zwróciły na to uwagi...
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
[/QUOTE] przykro mi Mrowinko....Ja też sie witam niedzielnie. Wróciłam ze szkoły, egzamin napisałam - czekam na wyniki ![]() I nic nie zrobiłam wczoraj po powrocie bo wody nie mielismy od rana... dopiero wieczorem właczyli takze nadrabiam teraz sprzatanie...
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzinka pojechała
Moja mama się nabawiła z 7-miesięczną Nikolą ![]() Dostałam od brata w prezencie podgrzewacz i laktator Teraz ogarnianko i spać
|
|
|
|
#4250 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38158831]Witam weekendowo. Do niczego się dziś nie nadaję, brzuch mnie strasznie boli - czekam na @. Nie mam już siły [/QUOTE]przykro mi bardzo chyba żadne słowa Cię nie pocieszą... Cytat:
Cytat:
miałam się pytać jakie miałyście/ macie ciśnienie w ciąży? ja zawsze miałam idealne, a na wizycie dwa razy mi mierzyła bo wyszło za duze i za tym drugim razem miałam już129/91 czyli w miarę oki. Ale lekarka kazała mi mierzyć ciśnienie w domu. Nie mam ciśnieniomierza ale mama ma i dzisiaj mierzyłam u niej a tam 144/101, czyli chyba trochę za duże. Fakt, ze jakieś 3 godziny wcześniej teściu podniósł mi ciśnienie, ale raczej już powinno opaść. Mam nadzieję, że ciśnienie wróci do normy bo jak poczytałam w necie to aż się przestraszyłam
|
|
#4251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za prezenty![]() Cytat:
![]() ja miałam dosc wysokie, przewaznie 135/85-90... Lekow nie miałam, ale musiałam troche diete zmienic... Z tesciem nie przebywaj jak Ci tak podnosi cienienie ![]() Trzymam kciuki by wszystko było dobrze
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-12-16 o 21:30 |
||
|
|
|
#4252 |
|
Wtajemniczenie
|
Strong i chyba nie jestes sama niestety
![]() Ale ja zaczelam sie za to udzielac w K. i jestem dumna z siebie, ze tam chociaz moge wszystko nadrobic
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() w końcu w domu ![]() dzisiaj pojechał, ale cieszę się, że w piątek już będzie i zostaje aż 12 dni
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to sie nacieszysz mezem
|
|
#4255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Mrowniko - ![]() Strong - Kochana, nie zniechecaj sie nadrabianiem, kazdy wie, ze nie masz czasu! zawsze sie cieszymy jak napiszesz pare slow od siebie! Cytat:
ja zawsze traktowalam wiek jako atut i kazdy byl pozytywnie zdziwiony jak dowiadywal sie ile mam lat ![]() Cytat:
Ja mialam bardzo intensywny weekend, ale bylo swietnie tesknilam za tym wszystkim...
|
|
#4256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostaja ja nawet osoby ktore maja problemy z glowa. Dzieci od 6-7 lat ![]() Cytat:
![]() mrowinka - przytulam magda - gre Wii? kurde mysze kupic jakas wage zeby wazyc Domino bo nastepna wizyta dopiero w marcu.
|
|
|
#4257 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raczej nie Zdziwisz się, jak do Ciebie przylecą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nawet nie chcę sobie wyobrażać, co czują rodzice... Cytat:
![]() A i tak nie wiem, jak się pomieścimy Kochana, ależ oczywiście, że wrócisz! Będziemy na Ciebie czekać! - a teraz korzystaj z czasu z Kamilkiem, to on jest dla Ciebie najważniejszy [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38158831]Witam weekendowo. Do niczego się dziś nie nadaję, brzuch mnie strasznie boli - czekam na @. Nie mam już siły [/QUOTE]
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Witam sie z kawką. Udało mi sie nie isc na to szkolenie o którym pisałam Wam w k. - był ktoś chętny i zainteresowany tematem
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł poniedziałkowo!
![]() Butter, jak zdrówko? Jak weekend na uczelni? Przeżyłaś? ![]() gocha, spóźnione życzenia urodzinowe! Duuużo zdrówka, szczęścia, pomyślności i spełnienia najskrytszych marzeń! Nikita, bezpiecznego lotu, udanego wypoczynku i pięknych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku! Ależ miałam zabiegany weekend... W piątek po pracy zrobiliśmy drugie podejście zakupowe. Najpierw do bra, u której pocałowałam klamkę Pojechałam więc do drugiej. Dziewczyna rewelacyjna! Wytłumaczyła mi, jakie kroje bielizny jak kształt dają, nauczyła wygarniania... I co? I po tym wygarnianiu 65G było za małe Kupiłam za to sukienkę. Nie jest do końca taka, o jakiej myślałam, ale wybitnie nic na mnie nie było, więc ją wzięłam żeby mieć w czym iść na Wigilię... O taka: asymetryczna-szyfonowa-sukienka-.jpg Do tego kupiłam czarne koronkowe rajtki (takie w kwiatki) i myślę, że jakoś to będzie... Siądę za stołem i schowam swój wielki tyłek. Szkoda, że biustu nie schowam Kupiłam sobie też w H&M sweter na wyprzy, mężowi dorwałam taki misiowy sweter w Pull&Bear (przyda się w góry) i... w sumie z zakupów tyle. Jakieś drobiazgi jeszcze. W sobotę umyłam okna Potem posprzątałam pokój, odkurzyłam mieszkanie i był prawie wieczór. Poćwiczyłam z Ewką, wykąpałam się i wieczór spędziłam na kanapie, bo byłam tak obolała bo tym sprzątaniu. Wczoraj pojechaliśmy jeszcze raz do CH po drobiazgi i szalik dla mnie. Na dzień dobry zamknięte parkingi Kupiliśmy prezent imieninowy dla teściowej, parę rzeczy dla męża, brakujące kosmetyki i chemię i parę drobiazgów świątecznych do domu. Dobrze w sumie, że mamy Futra, bo chyba bym z torbami poszła - tyle tych cudeniek jest! Kupiłam tylko ceramiczną biało-srebrną choinkę do postawienia, taki łańcuch z kamieniami - obwiążę pod żyrandolem, i ściereczki kuchenne I co? I czeka nas jeszcze jeden wyjazd Na zakończenie dnia podliczyłam nasze wydatki od początku grudnia. Aż mi się gorąco zrobiło Niestety w tym wypadku, biorąc pod uwagę nasze Zakopane, chyba nie dam rady w styczniu odwiedzić gina i zrobić badań. Czyli przekładamy wszystko o m-c ![]() Weekend minął więc przeokrutnie szybko. Dziś planuję umyć żyrandol i chciałabym machnąć kafle w łazience lub panele w przedpokoju. Jednak mam też plan szybkiej wizyty opalającej plus Ewka plus kąpiel i chyba nie bardzo się wyrobię ![]() No, to epopeję znów Wam zaserwowałam ![]()
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam się tylko przywitać.
przepraszam, ale mam tyle pracy, że nie wiem kiedy będę mogła z Wami na spokojnie pobyć. Miłego dnia!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

Więc chyba dopiero jutro ją ubierzemy 

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 
mama zapowiada, że wrócimy w nocy 

za zakupy

(ja tez mogłabym powiedziec ze byłam najmłodsza, bo urodzona pod koniec grudnia
tyle tylko,ze to sie zemsciło w postaci pogorszenia wzroku
przykro mi Mrowinko....