|
|
#1351 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Dostałam maila z Choisee , że zamówienie wysłane
a, Gryx pisał i pytał czy podłogi mam już umyte- nie, co za wstyd
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie to temat życia lub śmierci ![]() Na pewno nie poddam się naciskom lobby farmaucetycznemu,który zmusza mnie do leczenia, zawyżając ciągle normy (już przez całe życie,bo nie można przestać)a skutki uboczne mogą mnie "zabić". Póki jeszcze mogę,szukam alternatywy. Światem rządzi pieniądz i nie wiadomo już komu wierzyć,kto ma rację,czy lekarz z 30-sto letnim doświadczeniem,czy świeżo upieczony lekarz,któremu wbito do głowy,że trzeba brać statyny bo to jest panaceum na całe zuo (firmy farm. maczają w tym palce),czy paralekarzom Nie ufam na 100% lekarzom.Mój rodzinny już zmiękł i specjalnie mnie nie namawia na statyny. Zobaczył moje ostatnie wyniki po diecie i ...poddał się(czyli mi)Moja mam miała 200 chol i jej lekarka przepisała statyny. Łyka już kilka lat i teraz buja się po specjalistach,bo jej wątroba,trzustka,żołąd niedomagają.A wystarczyło może na początek zastosować dietę i zaproponować więcej ruchu ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Chyba ubiłam wontek |
|
|
|
|
#1353 |
|
Piers do przodu
|
Mnie też każą walczyć ze złym cholesterolem, choć całkowity mam w normie
ze względu na nerki ... coś łykam ale to nie statyny (chyba)
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
A co masz z nerkami?
Jak miałam roczek zachorowałam na szkarlatynę.Powikłaniem było głuchota na prawe ucho i ciężkie odmiedniczkowe zapalenie nerek. Bujałam się z nimi kilkanaście lat.Teraz jest OK ale wątróbka dostała w dooopę
|
|
|
|
#1355 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
O,to chyba gorsze niż moje miedniczki. Mogę się cieszyć
|
|
|
|
#1357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba czas do spania
|
||
|
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Chyba spać trza.Medyczne smęty nie nadają się na weekend
|
|
|
|
|
#1359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() współczuję zdałoby się to ja jeszcze pazur malnę
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1361 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A co do gun fu to myslalam, ze mnie podchwytliwie zapytujesz czy preferuje jakis konkretny styl
|
|
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wybielającą ![]() przeczytałam właśnie wizażową reklamę : Oral zestaw prezerwatyw se myślę jakieś smakowe pewnie
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
z zwartością?
![]() ałłłłłł
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza?
milego dnia
|
#1367 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
żresztą szczupli tak samo.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2012-12-16 o 10:14 |
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Dobry ![]() wyspałam się nawet
|
|
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Royal Muska przede wszystkim ![]() ![]() Witam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1370 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#1372 | |||||
|
Panaroja
|
Znad kawusi , dżdżu , syfu i bólu guowy
![]() Cytat:
może robiłaś coś niestosownego dla kręgosłupa i okolicznych mięśniów Cytat:
![]() Cytat:
.To nie jest kwestia lobbowania firm farmaceutycznych , ale ludzie naprawdę nie chcą zmieniać sposobu żywienia i trybu życia , przecież gdyby dawali się na to namówić , wskaźniki zachorowalności na niektóre schorzenia byłyby o wiele mniejsze, bo dieta i ruch oficjalnie są na czele zalecanych sposobów leczenia otyłości , miażdżycy , cukrzycy typu II itp . Ludzie po prostu nie chcą włożyć odrobiny wysiłku we własne zdrowie . Ukleiłam wczoraj pierogów z kapkiszem i zamroziłam , wyszło około 50 i komisyjnie ze Śnieżką uznałyśmy , że to za mało i za tydzień będzie druga porcja . Dziś będę kleić pierogi z kartoflamy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój ojciec po zawale nie zmienił swojego rokendrollowego stylu życia - nadal kopci jak lokomotywa i żywi się głównie smażonym mięchem Podpiera się słowami lekarza, który mu tabletki przepisuje:1 "Główną przyczyną zawałów jest stres" (Nie wiem co on za stresy ma, chyba oglądanie obrad sejmu przed telewizorem )2 "Gdyby pacjenci słuchali się lekarzy, to by już dawno wykorkowali" Kij tam, że kaszle i że w nocy się dusi. Przecież dostał magiczne tabletki
|
|
|
|
|
#1374 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Ale mojej mamie też każę unikać statyn dopóki sie daJeszcze dopytam: jak to: jelita wchłaniają tylko dobry cholesterol? Jest jeden cholesterol przecież? Dobry czyli HDL jest po prostu przyłączony do białka, które je transportuje do wydalenia, ale to się już po wchłonięciu przyłącza? Obrzydliwi nie czytają! Np. szarozielona wątroba pokryta ziarniniakami, cała zawartość klatki piersiowej pokryta włóknikowym wysiękiem U gęsi widziałam co najwyżej malutkie blizny na wątrobie po przzejściu robali, ale one trawkę skubią, to się robali nie uniknie, a propos wystarczy biała plamka wielkości ukłucia szpilką i gęsia wątroba leci do śmieciNie mrugaj mi tu, z H. mamy poważne plany przerobienia ludzi jedzących króliki na pasztet
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1375 |
|
To ja :)
|
Do dupy wszystko. Nie mam czasu piec, zapominam o wszystkim, nawet o dodaniu jajek do ciasta! I właśnie mi wychodzi, że nawet w wigilię i ja i mąż musimy pracować. Kur.... Do dupy. Koniec tego. To nie może być ważniejsze od życia... Jeszcze kilka lat i nie będę miała do kogo na te święta jeździć...
|
#1376 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1377 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1378 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma co się zabijać dla świąt. Naprawdę wystarczy jedna dobra potrawa. Ważne, by było miło przy stole
|
#1379 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Boń znó sobie rozdrapał paszczę całą, hydrocortison zlizuje, wapnem pluje dalej, niż widzi -w piątek robiłam przez to makijaż od nowa... Wczoraj wieczorem czarnego czopa Rasasiego odebrałam -jest identyczny, jak drzewko waniliowe Lutensa...
|
|
#1380 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozbierają adentowy Micaleffa, gdyby ktoś chciał
Mursz
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.

jako i moja mama czyni - choć ona ma etap eksperymentalny i daje czadu ziołami - np sałatkowymi - i jakie tam mamw doniczce - szałwie mięta - to Micielańska podpowiedź ale okazałosie że Mam stosuje od dawna 
Nie ufam na 100% lekarzom.Mój rodzinny już zmiękł i specjalnie mnie nie namawia na statyny. Zobaczył moje ostatnie wyniki po diecie i ...poddał się(czyli mi)
ze względu na nerki ... coś łykam ale to nie statyny (chyba)

współczuję

Podpiera się słowami lekarza, który mu tabletki przepisuje: