|
|
#1201 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Prezenty.Co już kupiłyście??
- dla mamy: krem pod oczy, rękawiczki i perfumy
- dla taty: kalendarz, perfumy, balsam po goleniu - dla TŻ-a - mam dopiero jedną część prezentu :/ czyli grę komputerową, muszę coś jeszcze dokupić - dla brata - budzik (bo ma ogromne problemy ze wstawaniem rano) |
|
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem jeszcze w lesie, w środę dopiero ogarnę się z prezentami, albo w czwartek tak konkretnie. To zależy od tego ile wyniesie mnie wizyta u dentysty.
Więc póki co mam tylko tak: Tż: portfel skórzany i chyba dokupię jeszcze kosmetyki do twarzy jakiś krem nawilżający, bo ma strasznie suchą cerę a teraz zimą to już w ogóle. Chrześniaczka: ręcznik z dedykacją i haftem, słodycze, bransoletka, karty do grania w Piotrusia z myszką miki. Dla mamy prezent odpada, bo to kupują siostry ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Mama - elegancki czerwony kalendarz książkowy
![]() Tata - najnowsza płyta Sandry - Stay In Touch ![]() Brat - koszula i elegancka papierośnica ![]() Siostra - płyta Mr Vegas - Sweet Jamaica (w Polsce jej jeszcze nie ma,także zamawiałam z Anglii i jeszcze czekam )Babcia - litrowy Biovital i kubek z sercem ![]() Tż - książkę-album "Legendarne postacie futbolu" i kufel z jego ukochanym Realem Madryt ![]() Chrześniak Tż'a - chyba kupimy mu taką matę do zabawy dla maluchów i jakąś kolorową,pluszową zawieszkę do wózka ![]() i jeszcze dla taty i brata będzie zdjęcie moje i siostry w ramce,bo niestety są za granicą i nie mają naszych wspólnych nowych zdjęć..
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Mama - krem z kwasem glikolowym, kurtka wiatrówka bo w obecnej zepsuł jej się suwak i nie może przeboleć tej straty
![]() Tato - płyty Kultu, golarka Brauna Brat i bratowa - ramka cyfrowa, śmieszne piżamki Bratanek (11mies.) - śliczny sweterek Chrześniak - helikopter zdalnie sterowany Co można kupił chłopakowi 15 lat ? Jest to mojego taty chrześniak i nie mamy pojęcia co mu kupić
|
|
#1205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Odnośnie Rosji, to może mapę do powieszenia na ścianę? |
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Raczkowanie
|
MAMA: Nie mam pomysłu jeszcze (może jakiś zestaw kosmetyków + bluzka, bądź sweter)
TATO: 3 bluzy polarowe + zestaw Nivea + nowa torba do pracy na śniadanie BABCIA: Sweterek + zestaw Pani Walewskiej TŻ: Brak pomysłu... ;/ Chyba pierwszy raz, nie wiem co mu kupić. Rodzeństwa nie mam, więc to tyle.
|
|
|
|
|
#1209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
hejYou - a wiesz może mniej więcej chociaż co go interesuje,co lubi robić w wolnym czasie? jest raczej aktywny, uprawia jakieś sporty, czy woli TV,filmy książki, czy może gry? I do jakiej kwoty ? Napisz, to coś wymyślimy
|
|
|
#1211 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
koszulka z nadrukiem po rosyjsku produkty spożywcze z Rosji (w Wwie są Delikatesy Rosyjskie bilet na koncert/sztukę ros. wykonawcy książka - klasyk lit. ros. w tymże języku kolacja w restauracji rosyjskiej uff... dużo pomysłów można znaleźć ![]() czemu nie?
|
|
|
|
|
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że będzie zadowolony
|
|
|
#1214 |
|
Raczkowanie
|
Były różne plany a ostatecznie wyszło tak:
Mama: krem na dzień, krem na noc, serum, szminka, śliwki w czekoladzie Tata: koszula, czekolada Brat: książka, piwa z różnych stron świata Bratowa: paletka cieni, szminka Chrześniak: kolejka z torem rajdowym Pies: dwie duże paczki suszonych wątróbek ![]() Mam nadzieję, że wszyscy będą zadowoleni. Jeszcze tylko czekam na serum dla mamy, które zamawiałam w listopadzie i wyszły z nim różne cuda. Ciekawe czy dotrze przed świętami... Reszta już jest, nawet zapakowana.
|
|
|
|
|
#1215 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Też miałam obawy co do prezentów zamawianych przez internet, ale wszystko przyszło na czas ![]() Dla babci - sweterek, kalendarz i piękny szal (w jej stylu) ![]() Dla bratanicy - rękawiczki na sznureczku i koń na biegunach (na życzenie) Dla mamy - w tym roku wspólna inicjatywa bo prezent konkretny - zamówiliśmy prasowacz parowy - bo już kiedyś o nim wspominała a zawsze inne wydatki, więc się doczeka ![]() Mam nadzieję że wszyscy będą zadowoleni!
|
|
|
|
|
|
#1216 |
|
Wtajemniczenie
|
Co nie co moich pomysłów. :
MAMA - zmiotka do kurzu haha chciała to ma, ciepłe skarpety, bluzkaTATA - nie wiem jeszcze? TZ- pudełko na kluczyk, ciepłe skarpety BABCIA - żel pod prysznic No i wszyscy po zdrapce z Lotto ![]() Owieecka piwa z roznych stron swiata? brzmi bardzo ciekawie, może wykorzystam tylko gdzie kupowałaś?
|
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście doszła dzisiaj poduszka, którą zamówiłam da TŻ-a z naszym wspólnym zdjęciem
Do tego kupię mu jeszcze świeczkę zapachową. Dla taty dokupiłam maszynkę do golenia z dodatkowymi wkładami
|
|
|
|
|
#1218 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tam właśnie sobie powybierałam kilka ciekawych Możliwe, że i w innych delikatesach się coś znajdzie.
|
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Mama - maszyna do szycia, zawsze chciała, ale były inne wydatki
Ojciec - książki, zestaw kosmetyków Siostra - gra 'postaw w ciemno + jeszcze jakiś drobiazg dla narzeczonego ![]() Pies - zabawka, jakieś smakołykiMama Tż - kuferek na biżuterię z Apartu jego bracia: pierwszy - książka o piłce nożnej druga - koszulka trzeci - nie mam pojęcia, nie mamy z nim zbyt dobrego kontaktu... co można kupić osobie, której się kompletnie nie zna, a spędza się z nią święta przy jednym stole? ich dziewczyny: wszystkie dostają termofory w pięknych sweterkach dziecko 1: ciapy ze Spidermanem, książkę + śmieszną zakładkę dziecko 2: koszulka, kolorowanki, kredki i gra Pozostały mi jeszcze prezenty dla Tż i słodycze dla wszystkich ![]() trochę tego w tym roku wyszło...
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
ahmily, a TŻ nie może czegoś wybrać? Przecież to jego brat.
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1222 |
|
Raczkowanie
|
Mama - zestaw kremow revitalift, błyszczyk, tusz do rzęs, bombka do kolekcji
Tata - zestaw drewniany pojemnik na orzechy z ruchomą częścią na łupiny i dwoma dziadkami do orzechów, pianka i balsam po goleniu, maszynka gillette z wkładami, 1,5-kg słoik jelly beans ![]() dla rodziców jeszcze duże pudełko cukierków czekoladowych chłopak - komiks, woda toaletowa lacoste essential sport, woda po goleniu, zel do golenia i krem nawilżający l'oreal man expert, słodycze kusi mnie żeby dokupić jeszcze coś małego każdemu ale już za dużo wydałam dochodzę do wniosku, że lepiej kupować prezenty jak najpóźniej bo jak zrobię to wcześnie to potem przychodzą mi do głowy nowe pomysły
|
|
|
|
|
#1223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Mama: masło do ciała Love2mix Organic, scrub do stóp Pervoe Reshenie, bardzo ciepłe łapcie-buty takie za kostkę w uroczy wzorek
- zawsze narzeka w domu, że zimno jej w stopy i dokupię jakiś krem do twarzyTata: kilka książek, pewnie coś z fantastyki, ale jeszcze nie wybrałam. TŻ: nie kupiłam jeszcze nic. Jutro idę wybrać, ale pewnie klawiatura do gier, coś napominał ostatnio, że chciałby ![]() Pies: jakaś zabawka i smakołyki ![]() I to wszystko
|
|
|
#1225 |
|
Wtajemniczenie
|
Muszę przyznać, iż w tym roku nie miałam czasu myśleć o prezentach gwiazdkowych, co prawda pomysły jakieś wpadły ale zaraz wypadły. Śmierć obojga dziadków nie przyprawia mnie o radość ale o smutek i gorycz. W każdym bądź razie moje pomysły na świąteczne upominki nie są wyszukane i aż tak dziwnie się czuję, zazwyczaj już w wakacje miałam wszystko rozplanowane.
|
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
no i jeszcze ten nieszczęsny pies został mi do obkupienia, a tak już wszyscy są
![]() tż - parowar, książka "Gotowanie na parze", 2 książki historyczne, dzisiaj rano dokupiłam mu jeszcze śmieszne skarpetki "Super chłopak" i krem do twarzy oraz balsam - jęczy ciągle że moje balsamy pachną mało męsko, a on chce się smarować ![]() mama - 2 książki + płyta tata - nalewka miodowa siostra starsza - książka + notes siostra młodsza - książka + płyta dziadkowie tż - herbatka rozwijająca się w kwiat i czekoladki Lindt rodzice tż - czekoladki Lindt w tym roku swojej rodzinie daję mniejsze prezenty niż zawsze, bo później jestem zawiedziona tym co ja dostaję.. z tż umówiliśmy się na bogate prezenty, na Mikołajki były drobiazgi
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
ja po raz pierwszy mam problemy z prezentami..
dla brata kupiłam wode po goleniu adidasa, dla taty razem z bratem składamy się na płyte Marcina Wasilewskiego dla mamy mam póki co jedwab do włosów ale jeszcze coś musze dokupić.. z tym, że nie wiem co dla przyjaciela.. nie wiem.. zastanawiam się nad perfumami |
|
|
|
|
#1228 |
|
Wtajemniczenie
|
dla mamy-telefon stacjonarny,rekawica kuchenna,migdały i kupon lotka
dla siostry- książka i doładowanie konta dla babci-ciepłe wełniane skarpetki dla przyjaciółki-maskara astora,swieczka zapachowa i 2 pary kolczyków dla psiaków-kupa żarełka,psich przysmaków,poduszka(dla mojego maleństwa) dla królika-kolby orzechowe. Nie wiem może jeszcze coś dokupie
|
|
#1229 |
|
Zadomowienie
|
U nas od 2 lat funkcjonuje losowanie (każda para losuje 2 dorosłych i jedno lub dwójkę dzieci) i dzięki temu mam mniej prezentów do kupienia i więcej czasu do zastanowienia się nad czymś fajnym.
W tym roku wylosowaliśmy z Lubym: Moją mamę- dostanie zegarek z pastelowym paskiem i dobrą herbatę w puszce Bratanicę (11 lat)- szal typu komin (chciała) + książka o koszykówce + słuchawki młodzieżowe ![]() Bratanicę (6lat)-Magiczny pamiętnik z kodem i niewidzialnym pisakiem + słodyczeLubego - kupowałam mu sama, więc nie wie co to będzie- duży, męski zegarekPoza tym mój własny prezent dla Lubego- perfumy Hugo Boss Orange I drobiazgi: Teściowie brata- filiżanka i kubek do której włożę sypane świąteczne herbaty Mama lubego i jej mąż- Własnoręcznie zrobiona nalewka pomarańczowa +czekoladki Brat i jego żona- własnoręcznie zrobiona konfitura pomarańczowa+czekoladki
|
|
#1230 |
|
Raczkowanie
|
dla mamy- broszka, kosmetyki
dla taty-skrzynka na narzędzia brat-słuchawki brat2 - Lego, klocki, autko facet - pościel, kosmetyki siostra- portfel, wisior koleżanka-zestaw lakierów do paznokci Poza tym dla najbliższych wszystkich własnoręcznie robione choinki z makaronu
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

)

- zabawka, jakieś smakołyki