Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-16, 19:38   #4711
new_me
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 901
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV

chyba przeproteinowalam wlosy tak mi sie przynajmniej wydaje bo nie moge znalezc innego wytlumacznia ich stanu....
obecnie uzywam kallosa latte, isany z babassu i odzywki z ziai intensywna pielegnacja czy cos takiego - niebieska; jak myslicie czy to przeproteinowanie:brzydal :?

new_me jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-16, 20:11   #4712
santi santi
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 399

wyjedzie cz³owiek na weekend i 15 stron, jeste¶cie niemo¿liwe Naolejowa³am w³osy, to mogê teraz nadrabiac

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Poka¿ wiadomo¶æ
Mam pytanie?

Olejki z green pharmacy nak³adacie równie¿ na d³ugo¶æ czy tylko na skórê g³owy? Wczoraj zrobi³am test na T¯ olejkiem przeciw³upie¿owym. Twierdzi ,¿e jego skóra g³owy ma siê lepiej
Ja nak³adam w zale¿no¶ci od nastroju - czasami na d³ugo¶æ, czasami na skalp. Chocia¿ nie jestem fank± olejowania skóry g³owy, jako¶ wolê wcierki. Mam wra¿enie, ¿e olej jeszcze bardziej przyklapuje moje i tak klapniête w³osy.
swoj± drog± - ju¿ widzê minê mojego T¯, gdybym chcia³a na nim testowaæ olejki

Cytat:
Napisane przez bleedingsun Poka¿ wiadomo¶æ
Jak ja siê cieszê, ¿e dzi¶ koñczê moje dro¿d¿e w tabletkach Mia³am po nich straszny wysyp czerwonych krostek na policzkach. Na szczê¶cie olejek herbaciany pomaga

Za to kozieradki chêtnie bym spróbowa³a...
Te¿ mnie kusi kozieradka, ale na dozie nie widzia³am

Cytat:
Napisane przez say-hello Poka¿ wiadomo¶æ
ale jest nadzieja, ja po pó³tora roku widzê ma³± ró¿nicê najd³u¿sze bejbiki maj± jakie¶ 12 cm, wiêc by siê zgadza³o naj¶mieszniejsze s± takie pasemka bejbików na skroniach, s± ju¿ dosyæ d³ugie. jak zaczeszê w³osy do ty³u i zwi±¿ê, to zaraz mi siê robi grzywka
Mnie ju¿ denerwuj± te bejbiszony, stercz± w ka¿d± stronê

Cytat:
Napisane przez pluskotka Poka¿ wiadomo¶æ
Zdanie facetów nt. w³osów jest cenniejsze- takie moja opinia. Bo facet patrzy na ca³okszta³t, blask mu siê rzuci w oczy, a przeciêtna kobieta patrzy czy siê dobrze uk³adaj±, czy siê nie podwinê³y po prostowaniu itp. wiêc najczê¶ciej taka kole¿anka wytknie te pierdo³y Nie rozumiem te¿ zachwycania siê kobiet nad d³ugimi w³osami, kiedy takowa ma je owszem d³ugie, ale po³amane, zniszczone. Grunt, ¿e s± d³ugie!
.
Zdanie facetów w kwestiach wygl±du jest dla mnie zawsze cenniejsze - niezaleznie, czy chodzi o w³osy, makija¿, czy ubranie
Chocia¿ faceci w³osomaniaczek maj± zupe³nie przer±bane - gdzie nie wyjdê, od razu gapiê siê na w³osy innych kobiet i komentuje

Cytat:
Napisane przez bleedingsun Poka¿ wiadomo¶æ
Wow, cudne!!!

To moje dzisiaj po koczku.
Piêkne!

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ
Dosz³am do wniosku, ¿e zazdroszczê ludziom, którzy maj± przyjació³kê w³osomaniaczkê.
Takiej to wiadomo, co kupiæ.
Ale niestety czê¶æ ma to w d&%ie.
Mimo i¿ u mnie ka¿dy wie, ¿e pod choinkê pragnê w³osowe rzeczy, oleje (nawet te spo¿ywcze), to nie bo "oni wiedz±, co mi kupiæ, ale to nie jest to, o czym mówiê).
Skoro delikatnie mówiê, ¿e np. szukam oleju lnianego i och widzia³am tu i tu, to chyba wiadomo ?!
Ja bym chcia³a, aby moja przyjació³ka by³a w³osomaniaczk± albo paznokciowaczk±
Wtedy wiedzia³aby, ¿eby kupiæ jej zapas lakierów do paznokci, jakie¶ akcesoria, albo cudowne rzeczy do w³osów.

A tak to mam dylemat, co jej kupiæ
Przyjació³ka w³osomaniaczka to ¶wietna sprawa, prawda deszczowypsie?

Jedna santi wystarczy
santi santi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-16, 20:16   #4713
pluskotka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 508

Cytat:
Napisane przez santi santi Poka¿ wiadomo¶æ
wyjedzie cz³owiek na weekend i 15 stron, jeste¶cie niemo¿liwe Naolejowa³am w³osy, to mogê teraz nadrabiac

Ja nak³adam w zale¿no¶ci od nastroju - czasami na d³ugo¶æ, czasami na skalp. Chocia¿ nie jestem fank± olejowania skóry g³owy, jako¶ wolê wcierki. Mam wra¿enie, ¿e olej jeszcze bardziej przyklapuje moje i tak klapniête w³osy.
swoj± drog± - ju¿ widzê minê mojego T¯, gdybym chcia³a na nim testowaæ olejki

Mnie ju¿ denerwuj± te bejbiszony, stercz± w ka¿d± stronê

Zdanie facetów w kwestiach wygl±du jest dla mnie zawsze cenniejsze - niezaleznie, czy chodzi o w³osy, makija¿, czy ubranie
Chocia¿ faceci w³osomaniaczek maj± zupe³nie przer±bane - gdzie nie wyjdê, od razu gapiê siê na w³osy innych kobiet i komentuje

Piêkne!

Jest na dozie tylko wpisz "nasiona kozieradki"

Mój T¯ albo ju¿ na tyle wytresowany albo wyczulony, ¿e prêdzej ode mnie zwraca uwagê na zniszczone w³osy u innych kobiet.

To Wy z deszczowympsem przyjació³ki?
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
pluskotka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-16, 20:32   #4714
Lethie
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 115

Cytat:
Ja kupi³am swoj± za 2,50 w zielarskim, ciekawe czy taka wcierka mo¿e staæ czy za ka¿dym razem now± trzeba parzyæ?

Moje w³osy
Lethie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-16, 20:39   #4715
deszczowypies
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 182

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ
Dosz³am do wniosku, ¿e zazdroszczê ludziom, którzy maj± przyjació³kê w³osomaniaczkê.
Takiej to wiadomo, co kupiæ.
Ale niestety czê¶æ ma to w d&%ie.
Mimo i¿ u mnie ka¿dy wie, ¿e pod choinkê pragnê w³osowe rzeczy, oleje (nawet te spo¿ywcze), to nie bo "oni wiedz±, co mi kupiæ, ale to nie jest to, o czym mówiê).
Skoro delikatnie mówiê, ¿e np. szukam oleju lnianego i och widzia³am tu i tu, to chyba wiadomo ?!
Ja bym chcia³a, aby moja przyjació³ka by³a w³osomaniaczk± albo paznokciowaczk±
Wtedy wiedzia³aby, ¿eby kupiæ jej zapas lakierów do paznokci, jakie¶ akcesoria, albo cudowne rzeczy do w³osów.

A tak to mam dylemat, co jej kupiæ
no w³a¶nie to super sprawa, ju¿ pomijaj±c kwestiê prezentów (swoj± drog± nadal nie zapomnia³am rado¶ci na widok paczki urodzinowej od santi z Jantarem, Vatik± i Bingaczem <3), to mo¿na razem olejowaæ w³osy, robiæ im zdjêcia, rozmawiaæ...

Cytat:
Napisane przez new_me Poka¿ wiadomo¶æ
chyba przeproteinowalam wlosy tak mi sie przynajmniej wydaje bo nie moge znalezc innego wytlumacznia ich stanu....
obecnie uzywam kallosa latte, isany z babassu i odzywki z ziai intensywna pielegnacja czy cos takiego - niebieska; jak myslicie czy to przeproteinowanie:brzydal :?
Babassu nie ma protein, a Kallos naprawdê niewiele. o Ziai nie wiem nic. mo¿e ¼le zabezpieczasz i robi± siê sianowate w tê pogodê?

Cytat:
mam to samo w obu przypadkach

Cytat:
prawda, prawda swoj± drog± przypominam Ci, ¿e to Ty mnie wkrêci³a¶ we w³osomaniactwo!
(rozwala mnie jak zwracasz siê do mnie 'deszczowypsie' )

Cytat:
To Wy z deszczowympsem przyjació³ki?
tak, takie od dzieciñstwa, tylko teraz mi wyjecha³a na studia na drugi koniec Polski, a ja siê osta³am tu

deszczowypies jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-16, 20:47   #4716
new_me
Zadomowienie

[QUOTE=deszczowypies;38166 046

Babassu nie ma protein, a Kallos naprawdê niewiele. o Ziai nie wiem nic. mo¿e ¼le zabezpieczasz i robi± siê sianowate w tê pogodê?

[/QUOTE]
wlasnie zastanawialam sie nad ta babassu i myslalam ze kallos to bomba proteinowa
koncowki zabezpieczam jedwabiem, obecnie CHI.. kurcze, sama nie wiem ale fakt ze mam mase roznej dlugosci baby hair ktore przy tej pogodzie stercza niemilosiernie kazdy w inna strone:rolleyes : nienawidze tej pogody

narazie siedze z amla na wolsach a po myciu naloze na dluze waxa.. a moze przyczyna jest szampon? joanna naturia wrzosowy?

Stary 2012-12-16, 20:52   #4717
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie zastanawialam sie nad ta babassu i myslalam ze kallos to bomba proteinowa
koncowki zabezpieczam jedwabiem, obecnie CHI.. kurcze, sama nie wiem ale fakt ze mam mase roznej dlugosci baby hair ktore przy tej pogodzie stercza niemilosiernie kazdy w inna strone:rolleyes : nienawidze tej pogody

narazie siedze z amla na wolsach a po myciu naloze na dluze waxa.. a moze przyczyna jest szampon? joanna naturia wrzosowy?
a nie u¿ywasz ¿adnej b/s? mo¿e w tym problem?
ten szampon ma SLS, je¶li stosujesz go codziennie to mo¿e wysuszaæ w³osy

Stary 2012-12-16, 21:00   #4718
new_me
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Poka¿ wiadomo¶æ
a nie u¿ywasz ¿adnej b/s? mo¿e w tym problem?
b/s faktycznie nie uzywam, myslalam ze wystarczy jedwab probowalam babydream fur mam ale mycie tym szamponem to byla katorga moze kupie np timotei.. czy cos z alterry, chociaz w lazience stoi juz duza butla barwy ze skrzypem ktora zapewne tez wysuszy

Stary 2012-12-16, 21:02   #4719
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 906

Cytat:
Napisane przez Lethie Poka¿ wiadomo¶æ
Ja kupi³am swoj± za 2,50 w zielarskim, ciekawe czy taka wcierka mo¿e staæ czy za ka¿dym razem now± trzeba parzyæ?
kascysko chyba pisa³a ¿eby robiæ za ka¿dym razem now±, ale ja zbyt leniwa na to jestem i nic by nie wysz³o z mojego wcierania wiêc postanowi³am robiæ now± co 5-6 u¿yæ, czyli bêdzie sta³a nie d³u¿ej ni¿ 2 tyg to nie powinno jej nic byæ, przynajmniej tak mi siê wydaje
SoBitterSoSweet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-16, 21:03   #4720
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
b/s faktycznie nie uzywam, myslalam ze wystarczy jedwab probowalam babydream fur mam ale mycie tym szamponem to byla katorga moze kupie np timotei.. czy cos z alterry, chociaz w lazience stoi juz duza butla barwy ze skrzypem ktora zapewne tez wysuszy
a Facelle? mycie od¿ywk±?
no to mamy pewnie g³ównego winowajcê, szoruj po jak±¶ b/s, teraz na zimê to i mo¿e byæ z silikonami, mo¿e ta Twoja Ziaja siê nada? ona nie jest b/s przypadkiem?

Stary 2012-12-16, 21:12   #4721
versatille
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 940

Cytat:
Nie przeszkadza Ci zapach Amli? Miê ju¿ od niej niedobrze
Je¿eli po Joannie nie masz problemów z przesuszonym/swêdz±cym skalpem to na pewno nie zaszkodzi ona w³osom
Cytat:
Sk±d taki pomys³? Maskê i oleje trzyma siê na w³osach kilka do nawet kilkunastu godzin, a sles tylko max kilka minut. On tak niebezpieczny znowu chyba jest jest, ¿eby zniweczyæ dzia³anie 'nawil¿aczy' i innych

Ja Ciê nie mogê. Odkry³am dzi¶, ¿e Kallos Latte ma guar... dobrze, ¿e w ogóle

Gdy schudniesz bêdziesz fajnie wygl±daæ w ubraniu,
gdy æwiczysz - ¶wietnie wygl±dasz we wszystkim, zw³aszcza nago!
versatille jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-16, 21:22   #4722
grudniowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 731

No i teraz juz wiem, ze miod jest nie dla mnie Zmylam to awokado z miodem i mialam straszne siano(tylko po splukaniu woda), wlosy sztywne jakby niedoplukane, nie pomoglo mycie delikatnym szamponem, potem mylam jeszcze slesowym(joanna z biosiarka), ale pomoglo dopiero nalozenie babassu (ktora zreszta wlasnie zdenkowalam i bede musiala jutro pojsc po nowa do rossa).
Stary 2012-12-16, 21:30   #4723
moooniek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 793

ja te¿ mam przyjació³ke w³osomaniaczkê i nigdy nie mam problemu z prezentem dla niej
moooniek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-16, 21:32   #4724
aniaamelia
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 222

Cytat:
Napisane przez grudniowa Poka¿ wiadomo¶æ
No i teraz juz wiem, ze miod jest nie dla mnie Zmylam to awokado z miodem i mialam straszne siano(tylko po splukaniu woda), wlosy sztywne jakby niedoplukane, nie pomoglo mycie delikatnym szamponem, potem mylam jeszcze slesowym(joanna z biosiarka), ale pomoglo dopiero nalozenie babassu (ktora zreszta wlasnie zdenkowalam i bede musiala jutro pojsc po nowa do rossa).
Jeszcze nigdy nie nak³ada³am miodu na w³osy. Chyba czas to zmieniæ Ta od¿ywka isana zosta³a wycofana ze sprzeda¿y
aniaamelia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-16, 21:44   #4725
XminorXlosX
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 814

Cytat:
Napisane przez versatille Poka¿ wiadomo¶æ
¯artowa³am przecie¿ no w³a¶nie jest starsze. Zreszt±, ¿eby pu¶ciæ 'Jeste¶ zaje.bista' najpierw musieliby to ocenzurowaæ

U mnie dostrzegaj± tylko to, ¿e mam ró¿owe w³osy a to przecie¿ truskawkowy blond, ewentualnie per³owy rudy, ale ró¿?
Faceci nie potrafi± okre¶laæ kolorów i tyle

Cytat:
Ej no, imprezujesz chyba 7 dni w tygodniu, a albo mi siê zdaje, albo w maju maturê piszesz

Cokolwiek w ostateczno¶ci zawsze mo¿esz daæ po prostu pieni±dze
Jak mnie kto¶ wkurzy mówi±c, ¿e 'nic nie chce', to na z³o¶æ mu jaki¶ badziew kupiê ¿eby siê nastêpnym razem zdecydowa³, a nie problemy robi³
Okrutna jeste¶ z tymi prezentami

Cytat:
Isana Babassu jest wycofana przecie¿...

Jutro umyjê w³osy, dzisiaj ju¿ nie dam rady... Musz± prze¿yæ to jako¶

XminorXlosX jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-16, 21:47   #4726
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ
Isana Babassu jest wycofana przecie¿...
Wycofana w Polsce, a grudniowa jak dobrze kojarzê ma j± w Czechach

Dziewczyny próbujê ³ykn±æ trochê biochemii i b³±dzê w ciemno¶ciach jak w pierwszych miesiacach/pó³roczu w³osomaniactwa
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
Stary 2012-12-16, 21:51   #4727
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Sk±d taki pomys³? Maskê i oleje trzyma siê na w³osach kilka do nawet kilkunastu godzin, a sles tylko max kilka minut. On tak niebezpieczny znowu chyba jest jest, ¿eby zniweczyæ dzia³anie 'nawil¿aczy' i innych
nie twierdzê, ¿e SLS zjada wszystko i wszystkich, bo s± w³osomaniaczki które lec± na SLSsie ca³y czas i ¿yj±, ale skoro kole¿anka ma ewidentnie problem z przesuszem, to co¶ mo¿e byæ na rzeczy. z jakiego¶ powodu nawo³uje siê do mycia od¿ywk±/delikatnymi myjad³ami.

Cytat:
kurde, by³am w pa¼dzierniku, jakbym wiedzia³a to kupi³abym zapas!

Stary 2012-12-16, 21:51   #4728
KinkyGirl
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 2 204

Do dziewczyn u¿ywaj±cych wcierki Joanny: stosujecie tak jak zaleca producent (wcieranie dwa tygodnie i bodaj¿e dwa tygodnie przerwy) czy non stop?
KinkyGirl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-16, 21:58   #4729
XminorXlosX
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 814

Cytat:

Dziewczyny próbujê ³ykn±æ trochê biochemii i b³±dzê w ciemno¶ciach jak w pierwszych miesiacach/pó³roczu w³osomaniactwa
Czyli ¿e te wszystkie s³ynne dobrodziejstwa s± wycofywane z Polski, a za granic± sobie s± i maj± siê ¶wietnie ?!

Zaraz zaraz, co¶ s³ysza³am, ¿e mamy klasowo jechaæ do (chyba) Czech na parê dni w marcu szkoda, ¿e pewnie to bêdzie jakie¶ zadupie bez sklepów, znaj±c mojego wychowawcê....

XminorXlosX jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-16, 22:00   #4730
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

ufff i ju¿ po killerze chodakowskiej w nagrodê po treningu ciasto marchewkowe a co tam, takie ma³e grzeszki...
teraz do wanny i czeka mnie w³osowe SPA
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-16, 22:06   #4731
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ
Czyli ¿e te wszystkie s³ynne dobrodziejstwa s± wycofywane z Polski, a za granic± sobie s± i maj± siê ¶wietnie ?!

Zaraz zaraz, co¶ s³ysza³am, ¿e mamy klasowo jechaæ do (chyba) Czech na parê dni w marcu szkoda, ¿e pewnie to bêdzie jakie¶ zadupie bez sklepów, znaj±c mojego wychowawcê....
Mroczu<3
my¶my chcieli do Pragi, ale Leman siê nie zgodzi³
Stary 2012-12-16, 22:07   #4732
santi santi
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 399

Cytat:
no w³a¶nie to super sprawa, ju¿ pomijaj±c kwestiê prezentów (swoj± drog± nadal nie zapomnia³am rado¶ci na widok paczki urodzinowej od santi z Jantarem, Vatik± i Bingaczem <3), to mo¿na razem olejowaæ w³osy, robiæ im zdjêcia, rozmawiaæ...
i ¶miac siê z przera¿onych spojrzeñ przypadkowych towarzyszy rozmów

Cytat:
prawda, prawda swoj± drog± przypominam Ci, ¿e to Ty mnie wkrêci³a¶ we w³osomaniactwo!
(rozwala mnie jak zwracasz siê do mnie 'deszczowypsie' )
Jestem z siebie dumna
(ej, bo to fajny nick )

Cytat:
Hm, chyba szykuje mi siê wycieczka za po³udniow± granicê....

Cytat:
ufff i ju¿ po killerze chodakowskiej w nagrodê po treningu ciasto marchewkowe a co tam, takie ma³e grzeszki...
Ja sobie dzisiaj odpu¶ci³am i siê w¶ciekam, bo wywali³o mi brzuch po piwoszowym weekendzie

Jedna santi wystarczy
santi santi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-16, 22:17   #4733
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KinkyGirl Poka¿ wiadomo¶æ
Do dziewczyn u¿ywaj±cych wcierki Joanny: stosujecie tak jak zaleca producent (wcieranie dwa tygodnie i bodaj¿e dwa tygodnie przerwy) czy non stop?
tak przez 2-3 tygodnie, a potem zmieniam na inn±

Cytat:
i ¶miac siê z przera¿onych spojrzeñ przypadkowych towarzyszy rozmów

Jestem z siebie dumna
(ej, bo to fajny nick )
:
oj tak te nasze psie nicki

Stary 2012-12-16, 22:22   #4734
grudniowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 731

Cytat:
Jest i ma sie dobrze Bylam jakis tydzien temu w rossie i nie widac bylo, zeby sie na nia jakies tlumy rzucaly Zapraszam do Czech

Ja jak teraz zerkam na niektore swoje wlosowe kosmetyki, to sie zastanawiam jak moglam cos takiego kupic Ale jest coraz lepiej i zaczynam powoli zauwazac co mi sluzy ... 4 miesiace po tym jak zaczelam interesowac sie swoimi wlosami
Stary 2012-12-16, 22:47   #4735
Lethie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Poka¿ wiadomo¶æ
kascysko chyba pisa³a ¿eby robiæ za ka¿dym razem now±, ale ja zbyt leniwa na to jestem i nic by nie wysz³o z mojego wcierania wiêc postanowi³am robiæ now± co 5-6 u¿yæ, czyli bêdzie sta³a nie d³u¿ej ni¿ 2 tyg to nie powinno jej nic byæ, przynajmniej tak mi siê wydaje
aha, no ja tez tak robiê bo jak zaparzy³am to mi wysz³o tak pó³ szklanki a na raz tego nie wetrê wiêc przela³am do buteleczki i trzymam w lodówce

Cytat:
ehh... a ja w tym tyg. tylko dwa razy robi³am, jestem na siebie z³a, mia³am dzisiaj ruszyæ ty³ek i te¿ nie chce ze mn± wspó³pracowaæ, ja go podnoszê a on ci±gnie do ³ó¿eczka

Cytat:
Ja jak teraz zerkam na niektore swoje wlosowe kosmetyki, to sie zastanawiam jak moglam cos takiego kupic Ale jest coraz lepiej i zaczynam powoli zauwazac co mi sluzy ... 4 miesiace po tym jak zaczelam interesowac sie swoimi wlosami
Dobre i to, ja po prawie roku pielêgnacji dalej nie wiem co moim s³u¿y

Moje w³osy
Stary 2012-12-16, 22:56   #4736
201706121013
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 182

Ja mam miêkkie, b³yszcz±ce w³osy bez ¿adnych dziwnych od¿ywek do w³osów. U¿ywam tylko szamponu pokrzywowego i p³uczê w³osy letni± wod±
201706121013 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-16, 22:56   #4737
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:
Napisane przez Lethie Poka¿ wiadomo¶æ
aha, no ja tez tak robiê bo jak zaparzy³am to mi wysz³o tak pó³ szklanki a na raz tego nie wetrê wiêc przela³am do buteleczki i trzymam w lodówce

ehh... a ja w tym tyg. tylko dwa razy robi³am, jestem na siebie z³a, mia³am dzisiaj ruszyæ ty³ek i te¿ nie chce ze mn± wspó³pracowaæ, ja go podnoszê a on ci±gnie do ³ó¿eczka
u mnie dwa razy w tygodniu to maks ale jako¶ nie mam problemów z moim ty³kiem, wystarczy w³±czyæ energiczn± muzykê i ju¿ rwie do tañca/æwiczenia
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-16, 23:09   #4738
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweetlady5 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja mam miêkkie, b³yszcz±ce w³osy bez ¿adnych dziwnych od¿ywek do w³osów. U¿ywam tylko szamponu pokrzywowego i p³uczê w³osy letni± wod±
Stary 2012-12-16, 23:13   #4739
Lethie
Zadomowienie

Cytat:
u mnie dwa razy w tygodniu to maks ale jako¶ nie mam problemów z moim ty³kiem, wystarczy w³±czyæ energiczn± muzykê i ju¿ rwie do tañca/æwiczenia
no do tañca to te¿ pierwszy ale z æwiczeniami gorzej, ja tak ¶rednio stara³ siê 4 razy w tyg. æwiczyæ z Ewk±, chocia¿ pamiêtam, ¿e w pierwszy tydzieñ by³am tak zmotywowana, ¿e polecia³am a¿ 6 razy, ale kiedy to by³o

a tak bardziej w³osowo to idê wypiæ skrzypokrzywê i na³o¿yæ hmmm... mo¿e winogronowy na noc.

Moje w³osy

Edytowane przez Lethie
Czas edycji: 2012-12-16 o 23:15
Stary 2012-12-16, 23:13   #4740
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweetlady5 Poka¿ wiadomo¶æ
Cieszymy siê
Zawsze lubi³am byæ dziwna
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.