Ma³y biust - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2012-12-16, 17:59   #1
0efbae24da12a699834954c027e5d090e58ae2c3_63d9ab944c685
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 916

Ma³y biust

Wiem, ¿e takich tematów jest wiele, ale nie znalaz³am dobrej odpowiedzi na nurtuj±ce mnie pytania.
Mam 18 lat i ma³y biust (78 pod i 87 w biu¶cie). Chcia³abym go powiêkszyæ jakim¶ naturalnym sposobem. Mam 175 cm wzrostu. Czujê siê p³aska i niekobieca. Wstydzê siê za³o¿yæ jaki¶ dekolt, push up noszê, ale nie zbytnie wypychacze. Najgorsze jest to, ¿e takiego ma³ego jeszcze nie widzia³am jak ludzi mijam :P
Wiêc moje pytanie o naturalne dobre metody (my¶la³am nad kremem z avonu) i jak typ staników (push up, bardotka) ³adnie go wyeksponuje i wymodeluje. Dziêki za odp z góry
0efbae24da12a699834954c027e5d090e58ae2c3_63d9ab944c685 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-16, 18:09   #2
paula78
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 34 839
Dot.: Ma³y biust

Nie ma naturalnych powiekszaczy w postaci kremów czy tabletek tylko operacja plastyczna.

Dobierz dobrze stanik polecam forum ma³obiusciastych, sport i wiêcej wiary w siebie.
Wiele aktorek, modelek ma ma³y biust isa bardzo fajnymi kobietami np. Shaakira, Beyonce czy Anja Rubik.

paula78 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-16, 18:10   #3
Wampierz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 470

[1=0efbae24da12a699834954c 027e5d090e58ae2c3_63d9ab9 44c685;38164171]Wiem, ¿e takich tematów jest wiele, ale nie znalaz³am dobrej odpowiedzi na nurtuj±ce mnie pytania.
Mam 18 lat i ma³y biust (78 pod i 87 w biu¶cie). Chcia³abym go powiêkszyæ jakim¶ naturalnym sposobem. Mam 175 cm wzrostu. Czujê siê p³aska i niekobieca. Wstydzê siê za³o¿yæ jaki¶ dekolt, push up noszê, ale nie zbytnie wypychacze. Najgorsze jest to, ¿e takiego ma³ego jeszcze nie widzia³am jak ludzi mijam :P
Wiêc moje pytanie o naturalne dobre metody (my¶la³am nad kremem z avonu) i jak typ staników (push up, bardotka) ³adnie go wyeksponuje i wymodeluje. Dziêki za odp z góry [/QUOTE]
Do¶æ spora ró¿nica obwodów, wiêc w±tpiê ¿eby taki znów ma³y. Poszukaj w w±tku o dobrze dobranych biustonoszach albo na balkonetka.pl
Stary 2012-12-16, 18:14   #4
quamar
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 111

co do biustonoszy, to po pierwsze musisz mieæ dobrze dobrany. najlepiej za pomoc± braffiterki, ale te¿ na modowym w tym w±tku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=527809
du¿o siê dowiesz. bez tego ani rusz, a zobaczysz, prawid³owo dobrany biustonosz sprawia, ¿e piersi s± wiêksze g³owa do góry.
Stary 2012-12-16, 18:22   #5
panciapieska
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 26

Z "naturalnych" sposobów, to chyba tylko taki: http://www.youtube.com/watch?v=qZuHg...endscreen&NR=1

Je¿eli chodzi o kremy, to przetestowa³am ich ju¿ wiele (mam odwrotny problem do Twojego - ZAdu¿y biust i muszê szczególnie dbaæ o skórê) i wiem jedno: ¿adne kremy biustu nie powiêksz±. Szumnie nazywany przez producentów "efekt push-up" polega na tym, ¿e niektóre ujêdrniaj± i napinaj± skórê, ale nie wierzy³abym w ¿adne "powiêkszenie o x cm".

Odpowiedni biustonosz i ubranie optycznie powiêkszaj±ce górne partie sprawi±, ¿e biust wyda siê wiêkszy. Spróbuj np. góry w poziome paski, zestawionej z g³adkim do³em, albo bluzki z ¿abotem. Odwied¼ te¿ strony, o których pisa³y dziewczyny.
panciapieska jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-16, 19:43   #6
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Wampierz Poka¿ wiadomo¶æ
Do¶æ spora ró¿nica obwodów, wiêc w±tpiê ¿eby taki znów ma³y. Poszukaj w w±tku o dobrze dobranych biustonoszach albo na balkonetka.pl
jednak jest ;p
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwAg&dur=291
mam gdzies taki.
0efbae24da12a699834954c027e5d090e58ae2c3_63d9ab944c685 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-16, 19:56   #7
Konto usuniête

panciapieska a czy my¶lisz, ¿e napiêcie skóry, ujêdrnienie jej da³oby jaki¶ optyczny efekt? nie chodzi mi o przybycie cm, ale sam widok

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2012-12-16, 19:57   #8
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 33 558

Cytat:
Napisane przez paula78 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie ma naturalnych powiekszaczy w postaci kremów czy tabletek tylko operacja plastyczna.
Jest jeszcze Macrolane .
Dobry stanik i nieco pewnosci siebie powinny jednak zalatwic sprawe.

Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Czas edycji: 2012-12-16 o 19:58
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-16, 20:16   #9
linka_18
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 454

A nie masz takiego malego biustu, pociesze cie i powiem ze ja go wcale nie mam..male AA:
I przyzywyczailam sie do tego choc to starsznie bolalo jak patrzylam na kolezanki ktorym zaokragla sie biust:P
Nie mam biustu a moj mezczyzna go akceptuje i mowi ze jest piekny:P

I czasami myslam ze by zapytac o kuracje hormonalna ginekologa?
Pomagaja cos tabletki antykoncepcyjne?
Slyszalam ciekawa historie ze po lekach na porost wlosow rosna piersi
poczytajcie
http://facet.wp.pl/kat,70996,wid,147...l?ticaid=1fb6e

Edytowane przez linka_18
Czas edycji: 2012-12-16 o 20:26
linka_18 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-16, 20:17   #10
_ema_
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 980

Nie widzia³a¶ 'takiego ma³ego' jak ludzi mijasz, bo kobiety do perfekcji opanowa³y sztukê kamufla¿u. Ile ja ju¿ siê naogl±da³am biu¶ciastych panienek, co jak im siê zdarzy gorszy dzieñ i przyjd± bez push-upa to nie wiem czy przodem czy tylem stoj± Zbyt du¿e staniki, wypychanie, albo du¿a miseczka ca³kowicie wype³niona g±bk± (takie cuda u mnie w mie¶cie w sklepach przewa¿aj± niestety, nad czym ubolewam) i nawet nie zauwa¿ysz, ¿e po³owa spo³eczeñstwa ma ma³e piersi.

Druga sprawa, choæ pewnie Ciê to nie pocieszy, ale co tam. Ma³e cycki s± fajne - nie obwisaj±, wygl±daj± ponêtnie bez biustonosza, s± wygodne. I mówiê to ja - 70 pod biustem 90+ w biu¶cie, wiêc ca³kiem cycata. Fakt, ¿e jak piersi wyeksponujê to dum± a¿ kipiê. Ale tak na codzieñ jak trzeba biegaæ, albo polataæ bez stanika to sza³u nie ma, sukienki bez pleców ot tak bez specjalnej bielizny nie za³o¿ê itd itd (chocia¿ pierwsi mam jêdrne jak na taki rozmiar, ale wiadomo jak co¶ wiêksze to i wisi, grawitacja, a powiewaj±ce cycki spod sukienki przy chodzeniu szczytem dobrego smaku nie s±).

Nie powiêkszysz biustu - jaki ma byæ taki bêdzie. Kwestia genetyczna i tyle, mo¿e w ci±zy trochê CI uro¶nie, ale raczej nie na sta³e. Jedyna rada to zaakceptowaæ. Fakt, ¿e utar³o siê, ¿e faceci patrz± na piersi, ale znam wielu którzy nie przywi±zuj± do tego wagi, a nawet samo wol± takie co siê w rêkê mieszcz±, bo fajne. Wiêc nie ma sensu wpêdzaæ siê w kompleksy przez jakie¶ g³upie stereotypy Taka Twoja uroda, i zaakceptuj to.
_ema_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-16, 20:23   #11
panciapieska
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 26

[1=0efbae24da12a699834954c 027e5d090e58ae2c3_63d9ab9 44c685;38166398]panciapieska a czy my¶lisz, ¿e napiêcie skóry, ujêdrnienie jej da³oby jaki¶ optyczny efekt? nie chodzi mi o przybycie cm, ale sam widok [/QUOTE]

Z pewno¶ci± nie zaszkodzi Systematyczne wcieranie kremu, masa¿ i ogólne dbanie o skórê zaprocentuje w przysz³o¶ci (nawet je¿eli z ma³ym biustem czas obchodzi siê du¿o ³agodniej). Je¿eli chodzi o optyczny efekt, to wszystko zale¿y od tego, w jakiej kondycji obecnie jest Twój biust. Je¿eli masz jêdrn± i m³od± skórê, to efekt nie bêdzie bardzo widoczny, ró¿nica bêdzie raczej "w dotyku"

Polecam te¿ æwiczenia, np. takie: stañ przy ¶cianie (na odleg³o¶æ ugiêtych r±k) i rób co¶ w rodzaju "pompek na stoj±co"; unie¶ rêce na wysoko¶æ klatki piersiowej, zegnij, ³okcie rozstaw szeroko i z ca³ej si³y ¶ciskaj d³onie (mam nadzieje, ¿e wiadomo o co chodzi )
Je¿eli wzmocnisz miê¶nie klatki piersiowej, to biust siê uniesie i nabierze ³adnego kszta³tu. Oczywi¶cie wa¿na jest systematyczno¶æ.
panciapieska jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-16, 20:30   #12
leniwca
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 853

Cytat:
Napisane przez linka_18 Poka¿ wiadomo¶æ
I czasami myslam ze by zapytac o kuracje hormonalna ginekologa?
Pomagaja cos tabletki antykoncepcyjne?
Mi przy tabletkach biust zrobi³ siê pe³niejszy, bardziej kr±g³y. Ró¿nica widoczna, nawet ch³op zauwa¿y³

Ale jak odstawiam na czas 7dniowej przerwy, to wraca do naturalnego wygl±du. Tak¿e to raczej dora¼ne rozwi±zanie, a i nie u ka¿dej mo¿e wyst±piæ taki 'skutek uboczny'- to ju¿ raczej indywidualna kwestia, jak organizm zareaguje na hormony.
*o w³osy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-16, 20:34   #13
Patryka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 826

Cytat:
Napisane przez _ema_ Poka¿ wiadomo¶æ
Nie widzia³a¶ 'takiego ma³ego' jak ludzi mijasz, bo kobiety do perfekcji opanowa³y sztukê kamufla¿u. Ile ja ju¿ siê naogl±da³am biu¶ciastych panienek, co jak im siê zdarzy gorszy dzieñ i przyjd± bez push-upa to nie wiem czy przodem czy tylem stoj± Zbyt du¿e staniki, wypychanie, albo du¿a miseczka ca³kowicie wype³niona g±bk± (takie cuda u mnie w mie¶cie w sklepach przewa¿aj± niestety, nad czym ubolewam) i nawet nie zauwa¿ysz, ¿e po³owa spo³eczeñstwa ma ma³e piersi.
.
ano, bo po³owa spo³eczeñstwa to faceci ¿arcik, sama mam ma³e cycki

Autorko! najwa¿niejsze to samoakceptacja. Przynajmniej mo¿emy wygodnie bez staników pomykaæ i nic nam nie uwiera si³± grawitacji S± ró¿ne preparaty zio³owe, które niby maj± powiekszyæ biust, osobi¶cie nie próbowa³am, i nieszczególnie wierzê w ich dzia³anie. Plus, kremy, które równie¿ maj± w±tpliw± skuteczno¶æ. Masa¿e - mog± pomóc, nie musz±. I kolejne pytanie, czy to zdrowe? Wp³ywanie na swoj± gospodarkê hormonaln±, chocia¿by zio³ami? Pomy¶l, co wolisz, ma³e zdrowe piersi, czy trochê wiêksze, z rakiem? No, na mnie takie my¶lenie dzia³a, kiedy zaczynam marudziæ na swój biust - najwa¿niejsze, ¿e zdrowy, poza tym, przecie¿ JEST.

A kobieco¶æ, to nie tylko piersi.

Patryka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-16, 20:41   #14
linka_18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez leniwca Poka¿ wiadomo¶æ
Mi przy tabletkach biust zrobi³ siê pe³niejszy, bardziej kr±g³y. Ró¿nica widoczna, nawet ch³op zauwa¿y³

Ale jak odstawiam na czas 7dniowej przerwy, to wraca do naturalnego wygl±du. Tak¿e to raczej dora¼ne rozwi±zanie, a i nie u ka¿dej mo¿e wyst±piæ taki 'skutek uboczny'- to ju¿ raczej indywidualna kwestia, jak organizm zareaguje na hormony.
Jak doraznie to szkoda sobie glowy zaracac..
Jedyny pewny sposob jest z tabletkami na porost wlosow,mojej kolezanki maz zaczal lysiec i poszedl do dermatologa, zaproponowala mu kuracje tylko dodala ze skutkiem ubocznym jest powiêkszenie piersi- co podobno widac...Nie zgodzil sie, ach czy by mi ktos przepisal takie tabletki ?:brzyd al:
Stary 2012-12-16, 20:44   #15
All That Jazz
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 011

Jak masz 18 lat to mo¿e Ci jeszcze urosn±æ, ja mia³am mocno ma³y biust a jako¶ kilka miesiêcy po 18 urodzinach nagle urós³ o 10cm (dalej wielki nie jest ale taki, rzek³abym, ¶redni, jestem zadowolona )
All That Jazz jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-16, 20:51   #16
Erykah_B
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 774

Te¿ mam ma³y biust. Chocia¿ ma³y to du¿o powiedziane, bo w zasadzie nie mam go wcale. Na dodatek jestem gruszk±, tak¿e wiadomo

Ale jako¶ nigdy mnie to nie przejmowa³o zbytnio. Nie czu³am siê przez to niekobieco. I uwa¿am, ¿e to jest najwygodniejsza czê¶æ mojego cia³a. No i zawsze sobie powtarzam, ze przynajmniej w wieku 30 lat mój biust w stoj±cej pozycji cia³a, nie bêdzie siê obija³ o kolana
Erykah_B jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-16, 20:56   #17
dobrarada
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 688
GG do dobrarada

Cytat:
Napisane przez linka_18 Poka¿ wiadomo¶æ
Jak doraznie to szkoda sobie glowy zaracac..
Jedyny pewny sposob jest z tabletkami na porost wlosow,mojej kolezanki maz zaczal lysiec i poszedl do dermatologa, zaproponowala mu kuracje tylko dodala ze skutkiem ubocznym jest powiêkszenie piersi- co podobno widac...Nie zgodzil sie, ach czy by mi ktos przepisal takie tabletki ?:brzyd al:
Ten cudowny sk³adnik to chyba likopen
powstaje w pomidorach po obróbce termicznej - czyli po ugotowaniu (w koncentracie pomidorowym, sma¿onych pomidorach itd..) - powoduje zwiêkszenie piersi ale tylko u facetów niestety.
Likopen czesto wystepuje w lekach które dzia³aj± na przerost prostaty poprzez hamowanie procesu 5 AR (piêæ alfa reduktaza), to 5AR powoduje zamianê testosteronu w DHT (dyhydrosteron). Nadmiar DHT powoduje ³ysienie androgenowe (czyli typu mêskiego).

Te¿ sobie hamowa³am proces 5AR - w³asnie takimi lekami (w³osy odrastaj±) i biust mi nie urós³ (ale wyregulowa³y mi siê miesi±czki).

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Erykah_B Poka¿ wiadomo¶æ
Te¿ mam ma³y biust. Chocia¿ ma³y to du¿o powiedziane, bo w zasadzie nie mam go wcale. Na dodatek jestem gruszk±, tak¿e wiadomo

Ale jako¶ nigdy mnie to nie przejmowa³o zbytnio. Nie czu³am siê przez to niekobieco. I uwa¿am, ¿e to jest najwygodniejsza czê¶æ mojego cia³a. No i zawsze sobie powtarzam, ze przynajmniej w wieku 30 lat mój biust w stoj±cej pozycji cia³a, nie bêdzie siê obija³ o kolana
Mam spory biust i jestem w wieku z 4 z przodu
nic nie zauwazy³am w okolicy kolan, nawet jeszcze nie dotar³y do pêpka - a tak na serio, obwisanie biustu w du¿ej mierze zale¿y od kszta³tu piersi, rodzaju skóry (czy jêdrna czy niekoniecznie) oraz dobrego biustonosza oraz od pielêgnacji.
dobrarada jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-16, 21:22   #18
friable
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 432

No ja ciê doskonale rozumiem bo jestem w tej samej sytuacji i tego samego wzrostu. I w³a¶nie to jest dla mnie najgorsze - mo¿e ma³y biust pasowa³by do niskiej dziewczyny, ale przy moim wzro¶cie wygl±dam jak obojniak
friable jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-16, 21:41   #19
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 298

Cytat:
Napisane przez friable Poka¿ wiadomo¶æ
No ja ciê doskonale rozumiem bo jestem w tej samej sytuacji i tego samego wzrostu. I w³a¶nie to jest dla mnie najgorsze - mo¿e ma³y biust pasowa³by do niskiej dziewczyny, ale przy moim wzro¶cie wygl±dam jak obojniak
A znowu ma³y biust przy niskim wzro¶cie mo¿e powodowaæ, ¿e siê wygl±da jak dziecko, wiêc i tak i tak nie dobrze

Te¿ mam ma³y biust, ja nazywam swój rozmiar "niedorobionym Be" Ale za cholerê nie zamieni³abym siê na ¿aden wiêkszy. Trenowa³am bieganie i generalnie sportowy tryb ¿ycia prowadzê i sprawdza siê doskonale. Cieszê siê, ¿e nie mam problemów z jêdrno¶ci± (przynajmniej jeszcze! ), a jak chcê poczuæ siê cycolin±, to siêgam po push upa. Najwa¿niejsze, ¿eby lubiæ to, co siê ma
Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-16, 21:55   #20
linka_18
Raczkowanie

[QUOTE=dobrarada;38167602]Ten cudowny sk³adnik to chyba likopen
powstaje w pomidorach po obróbce termicznej - czyli po ugotowaniu (w koncentracie pomidorowym, sma¿onych pomidorach itd..) - powoduje zwiêkszenie piersi ale tylko u facetów niestety.
Likopen czesto wystepuje w lekach które dzia³aj± na przerost prostaty poprzez hamowanie procesu 5 AR (piêæ alfa reduktaza), to 5AR powoduje zamianê testosteronu w DHT (dyhydrosteron). Nadmiar DHT powoduje ³ysienie androgenowe (czyli typu mêskiego).

Te¿ sobie hamowa³am proces 5AR - w³asnie takimi lekami (w³osy odrastaj±) i biust mi nie urós³ (ale wyregulowa³y mi siê miesi±czki).[COLOR="Silver"]
To mnie zmartwilo, myslalam ze istnieje jakies cudo na male piersi...
Niestety tylko operacja...
Stary 2012-12-16, 22:01   #21
paula78
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 34 839

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;38166419]Jest jeszcze Macrolane .
Dobry stanik i nieco pewnosci siebie powinny jednak zalatwic sprawe.[/QUOTE]

Owszem, ale to te¿ ingerencja sztuczna i potrzeba lekarza do tego szybciej znikaj±ca ni¿ wk³adki.

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Napisane przez niebieskie_oczko Poka¿ wiadomo¶æ
A znowu ma³y biust przy niskim wzro¶cie mo¿e powodowaæ, ¿e siê wygl±da jak dziecko, wiêc i tak i tak nie dobrze
Lepiej jak dziecko ni¿ jak dzidzia piernik kiedy ma siê 150 i drugie tyle w obwodzie biustu. Taki biust nie do¶æ, ¿e wygl±da karykaturalnie i wulgarnie to jest zwyczajnie nie zdrowy.

Mia³am tak okaleczon± kole¿ankê, meczy³a sie bidula strasznie i zazdro¶ci³a tym ma³obiusciastym, ¿e podskakuj±c sobie zêbów nie wybij±

paula78 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-16, 22:39   #22
201706121013
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 184

Ja mam pod biustem mam 79 cm, a w biu¶cie 93 cm. Wcale ogromne nie s±, choæ mi siê wydaj± ma³e, choæby przez fa³dke pod biustem. Fakt faktem mój T¯ jest "nimi " zachwycony, ale dla mnie mog³yby byæ trochê wiêksze. Tym bardziej, ¿e w mojej rodzinie jest przewaga "biu¶ciastych"
201706121013 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-16, 23:03   #23
laisla
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 825

Tak¿e nale¿ê do tych nieobdarzonych przez naturê, z jednej strony mi³o jak nic nie przeszkadza podczas sportu, z drugiej w sytuacjach intymnych nieco inna sprawa bo ani push up ani inne triki sprawy nie za³atwi±. Ale tak naprawdê nieco zaczê³o mi to dopiero przeszkadzaæ jak schud³am bo figura ca³kiem fajna ale miseczka to ju¿ A
laisla jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-16, 23:17   #24
Wampierz
Zakorzenienie

Cytat:

Brawa za najtaktowniejsz± odpowied¼ w w±tku...

Ale serio, zastanów siê - mi³o by ci by³o, gdyby teraz kto¶ po trzydziestce zacz±³ jechaæ po ma³obiu¶ciustych? Albo po gruszkach? Pewnie nie, pewnie by¶ uwa¿a³a, ¿e to chamskie.

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Cytat:
Napisane przez All That Jazz Poka¿ wiadomo¶æ
Jak masz 18 lat to mo¿e Ci jeszcze urosn±æ, ja mia³am mocno ma³y biust a jako¶ kilka miesiêcy po 18 urodzinach nagle urós³ o 10cm (dalej wielki nie jest ale taki, rzek³abym, ¶redni, jestem zadowolona )
Mi od osiemnastego roku w sumie tak pomalutku stopniowo rós³. Kiedy¶ my¶la³am, ¿e to od pigu³ek, ale po odstawieniu te¿ chyba troszkê przybra³am (ale mo¿e od noszenia naprawdê dobrych staników). W sumie tak 2-3 rozmiary miseczki w górê. Mam nadziejê, ¿e ju¿ wiêcej nie uro¶nie, bo taki jak jest mi wystarczy.
Stary 2012-12-16, 23:49   #25
Erykah_B
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 774

Cytat:
Napisane przez Wampierz Poka¿ wiadomo¶æ
Brawa za najtaktowniejsz± odpowied¼ w w±tku...

Ale serio, zastanów siê - mi³o by ci by³o, gdyby teraz kto¶ po trzydziestce zacz±³ jechaæ po ma³obiu¶ciustych? Albo po gruszkach? Pewnie nie, pewnie by¶ uwa¿a³a, ¿e to chamskie.
Mnie to akurat by³oby wszystko jedno. Nie jestem a¿ tak przewra¿liwiona na swoim punkcie, zeby nie mieæ do siebie dystansu i na tyle niepok³adaj±ca krzty wiary w ludzko¶æ, ¿eby s±dziæ, ¿e ktokolwiek jest w stanie wzi±æ moj± poprzedni± wypowied¼ za super-powa¿n±

Aczkolwiek, je¶li czujecie siê ura¿one - przepraszam
Erykah_B jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-17, 12:44   #26
Konto usuniête

Czasem przykro jest s³yszeæ jak kto¶ pod¶miewa siê z kogo¶, ¿e jest p³aski (mi nikt tego nie wytkn±³). Najgorzej jest s³yszeæ wypowiedzi ch³opaków...
Akceptacji próbowa³am i jako¶ nie wychodzi mi ona...
Stary 2012-12-17, 13:21   #27
ILTheCure
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 907

Moja kole¿anka ma 69 cm pod biustem i 73 cm w biu¶cie. I s±dzê, ¿e to naprawdê maleñki biust, a mimo to nie ma klatki piersiowej jak mê¿czyzna. Ma po prostu leciutko zarysowany biust. Do tego jest bardzo zgrabna, ma d³ugie nogi, super pupê, piêkne w³osy i NIGDY nie ubra³a push-upa. Najbardziej lubi takie staniczki ca³e z koronki I ma mega powodzenie, a sama jest super osob±.

Wiem, ¿e kiedy¶ to by³ jej kompleks, ale stwierdzi³a, ¿e pod skalpel nie pójdzie, ma inne atuty, a biust ma przede wszystkim ZDROWY i to siê liczy. A jak siê komus nie podoba to to jego problem, nie jej.
Stary 2012-12-17, 13:36   #28
cowie
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 226

Ja te¿ mam ma³y biust. Trochê mi zajê³o jego pokochanie, ale da siê.
Co wiêcej - ma³e piersi d³u¿ej pozostan± piêkne i zachowaj± swój kszta³t.
Poza tym, mój narzeczony je uwielbia, wiêc i ja zaczê³am. Jest wielu mê¿czyzn, którzy wol± ma³y, zgrabny biust.

Nie zmienisz piersi, wiêc czemu ich nie pokochaæ? Nie biust ¶wiadczy o kobieco¶ci. Mo¿na byæ naprawdê seksown± kobiet± z ma³ym biustem.
Mnie osobi¶cie czêsto bardziej podoba siê eksponowany ma³y, ni¿ du¿y biust.

Jasne, ¿e do swetrów czy T-shirtów z ko³nierzem a¿ po szyje lepiej za³o¿yæ push-up, bo to siê lepiej komponuje.
Ale dekolty, bluzki na rami±czka? Jak najbardziej! One s± seksowne na ma³ym biu¶cie
Jako dowód, zamieszczam zdjêcia.
Szczerze. Nieatrakcyjne s± te kobiety? My¶lisz, ¿e tysi±ce mê¿czyzn za nimi nie szalej±?
Nie biustem staniesz siê kobiet± i zapamiêtaj to. B±d¼ seksowna i nie wstyd¼ siê siebie. A mê¿czy¼ni oszalej± na punkcie Twojego biustu
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 6a00e54f9153e0883301543493652a970c-600wi.jpg (52,5 KB, 61 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg imag4e.ashx.jpg (123,1 KB, 58 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg image.ashx.jpg (103,7 KB, 66 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg image1.ashx.jpg (94,3 KB, 46 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg kate-hudson-breasts-2.jpg (84,5 KB, 60 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg Nelly_Furtado-024.jpg (71,1 KB, 39 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg Gwyneth-Paltrow.jpg (16,0 KB, 41 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg rooney-mara-83-R1.jpg (20,2 KB, 44 za³adowañ)

18.05.2015
Leo¶

Edytowane przez cowie
Czas edycji: 2012-12-17 o 14:57
cowie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-17, 14:51   #29
Wampierz
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie to akurat by³oby wszystko jedno. Nie jestem a¿ tak przewra¿liwiona na swoim punkcie, zeby nie mieæ do siebie dystansu i na tyle niepok³adaj±ca krzty wiary w ludzko¶æ, ¿eby s±dziæ, ¿e ktokolwiek jest w stanie wzi±æ moj± poprzedni± wypowied¼ za super-powa¿n±

Nie czujê siê ura¿ona, po prostu nie lubiê takich zachowañ na forach - wed³ug mnie obra¼liwe insynuacje skierowane przeciw jakiej¶ grupie s± tak samo niefajne jak wytykanie komu¶ osobi¶cie, i to próbowa³am ci przekazaæ. O ile mnie to ani ziêbi ani grzeje, to wiem, ¿e wiele osób czuje siê nieprzyjemnie - i najczê¶ciej one o tym nie mówi±. Równie¿ uwa¿am, ¿e szerzenie negatywnych stereotypów typu "kobiety po trzydziestce s± stare i brzydkie", nawet w ¿artach.

Oczywi¶cie mo¿esz wierzyæ, ¿e jestem przewra¿liwiona, nie mam dystansu do siebie, nie mam wiary w ludzko¶æ ani poczucia humoru...

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Napisane przez ILTheCure Poka¿ wiadomo¶æ
Moja kole¿anka ma 69 cm pod biustem i 73 cm w biu¶cie. I s±dzê, ¿e to naprawdê maleñki biust, a mimo to nie ma klatki piersiowej jak mê¿czyzna. Ma po prostu leciutko zarysowany biust. Do tego jest bardzo zgrabna, ma d³ugie nogi, super pupê, piêkne w³osy i NIGDY nie ubra³a push-upa. Najbardziej lubi takie staniczki ca³e z koronki I ma mega powodzenie, a sama jest super osob±.

Wiem, ¿e kiedy¶ to by³ jej kompleks, ale stwierdzi³a, ¿e pod skalpel nie pójdzie, ma inne atuty, a biust ma przede wszystkim ZDROWY i to siê liczy. A jak siê komus nie podoba to to jego problem, nie jej.
Te¿ znam kobiety o ma³ym biu¶cie, nawet bardzo ma³ym i do tego szalenie atrakcyjne i maj±ce du¿e powodzenie. Dlatego moim zdaniem podej¶cie autorki ma kluczowe znaczenie - mo¿na mieæ mniejszy biust od niej, nie ukrywaæ tego (a wrêcz eksponowaæ) i wygl±daæ i czuæ siê kobieco i seksownie.

Cowie ma racjê, biust ma³y jest czêsto ³atwiejszy do ubrania i mo¿na sobie pozwoliæ na bardzo ciekawe fasony, mocno wyciête bluzki, bez pleców itp. Mo¿na te¿ ubraæ siê bardzo seksownie i nie wygl±daæ wyzywaj±co, co czêsto bywa problemem przy wiêkszym biu¶cie.
Stary 2012-12-17, 18:01   #30
JustShe
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 520

Cytat:

chyba troche przesadzasz Mam biust o rozmiarze gg i prawie 30 lat i nic mi sie po kolonach nie obija, zawisc ech zawisc

co do autorki, mloda jestes, jeszcze moze ci sporo urosnac, mnie rosl do 23 roku zycia

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:

tak, czujemy sie urazone, bo wypowiedz nie na miejscu, nic nie wnosi do watku, tylko pokazuje twoj brak kultury lub brak wyobrazni

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.