|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
jedyne co mnie jara to karp bo uwielbiam ale to se mogę zjeść i bez świąt |
|
|
|
|
#1472 | |
|
BAN stały
|
Gryksia jest gruba i w realu, i w Biedronce, i wszędzie indziej gdzie się tylko pojawi
![]() Cze Flądhrąs Cytat:
![]() ![]() To dla mnie w litrowy kufel od piwa ![]() A byłem tam 1. listopada i nie sprawdziłem, czy ciągle jeszcze tkwi w dziurze w murze (a to ze 20 lat już będzie) |
|
|
|
|
#1473 |
|
Piers do przodu
|
Gryxiu pije whiskacza - kcesz??
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
ale dla znalazcy nowy jak bum cyk cyk
Cytat:
ale nie na święta bo te hodowane na tę okolicznośc nie walą mułem, za szybko i jakoś sztucznie rosną i to nie to ale pamiętam karpia z dzieciństwa ![]() teraz trudno takiego utrafić i jeśli już to trafiałam na ten smak tylko latem
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. to fakt, zaśliniłam sie ten smak z dzieciństwa utracony - ale u nas znajomy ma stawik priv i rybka jest prima sort - choć faktycznie lepsza latem - kupujemy cały rok - nie wiem co jest na rzeczy oddalam się - od jutra znów cienszki tydzień baj baj Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-12-16 o 23:55 |
|
|
|
|
#1476 | |
|
BAN stały
|
U nas chujka już stoi, choć w tym roku to ja tych Świąt wcale nie widzę
Cytat:
Ale u nas karpia jada się tylko i wyłącznie na BN, nie widzieć dlaczego ![]() No jasne! ![]() |
|
|
|
|
#1477 |
|
Piers do przodu
|
Dawaj szkło
u mnie karp jest na Wigilię - i tylko wtedy mi naprawdę smakuje zwłaszcza smażony
|
#1478 | |
|
BAN stały
|
:biegniezeszklanica:
Cytat:
![]() --- Czy ktoś z Was używa i poleca kawiarkę (taką jak z załącznika np.)?: |
|
|
|
|
#1479 |
|
grozi wypollizowaniem
|
eeeyyyyy...satysfakcję z własnej przenikliwości umysłu? ![]() ale normalnie siedze i pacze jak mi chuika przeswieca przez moj nowy stół i nibyvictorie ghosty i normalnie ![]() a własnie skrbtk pytala coto victorie som: https://www.google.pl/search?q=victo...OY-JhQe4xYDYAg
|
|
#1480 |
|
Piers do przodu
|
Kawiarka jest super ale ma mały minus - jedna mała kawa - dużo zmywania
|
#1481 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1482 |
|
grozi wypollizowaniem
|
i przyznam sie ze moja chuika jest wcale nie polliatyczne
suoma, drewno , cekiny, brokat i zuoto ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- ha ficisz chuopie jak dawno cie nie było! a tu takie njusy!
|
|
#1483 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kcem ![]() Cytat:
![]() i powodzenia jutro Cytat:
![]() zawsze chciałam mieć Cytat:
![]() idziesz jak burza Cytat:
|
|
|
#1484 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1485 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Co do zmywania - zły argument, lubię Tylko te amelininowe i kanciaste troszku kijowo wyglądają, na all już po dwadzieścia parę zł ![]() Pamiętam, jak w zeszłym roku bodajże wklejałem speszyl for ju pollyastyczne chujki postindustrialne ![]() Sprawdzę razem następnym, obiecuję Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() phyyy, a kto się przejmuje tym co będzie jutro ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Polly tak mi się przypomniało Ty pewnie chcesz wiedzieć czy warto mieć szczotę elektrik ja myślę że tak ale są przeciwnicy np. szwagier i sis mówią nie i to zdecydowanie, że np. bardziej osad się zbiera niż przy zwykłej ![]() nie wiem o co biega najlepiej spróbować samemu
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2012-12-17 o 00:41 |
|
|
|
|
#1487 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1488 |
|
Piers do przodu
|
Flo polewam i lece spać, dziś jeszcze fabrik wzywa
![]() Branoc Aaaa Gryxiu jedynie original są dobre
|
#1490 |
|
To ja :)
|
Witam w pierwszym dniu kieratu w tym tygodniu
![]() Chyba mija mi wściekłość i do głosu dochodzi tumiwisizm. Już mi się nawet nie chce pachnieć... Tzn. ok,mogę, ale nie wiem czym... Jadę na jogę,może mi endorfiny uszami trysną, jak się trochę poruszam. Miłego dnia!
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
wstawanie było straszne
|
|
|
|
#1492 | ||||
|
Panaroja
|
Znad pieruńskiego sajgonu
małych nie lubieu , bo się wałkuje i wałkuje , a na dodatek nowoczesne wałki mają ronczki na stałe ufiksowane , nie obrotowe , nie lubieu Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja bym nie kciała , bo bym jak boniedydy legularnie lądowała zadkiem obok takiego cuda a nie na nim ![]() No i znowu mnie gardło boli , glut atakuje i mnie częsie nosz chorera jeszcze mi znowu zarazy brakuje ![]() Choinki jeszcze ni mom , karpia ni mom , mam ino pierogi i sianko z zeszłego roku .A , i barszczyk w kartonie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1493 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1494 |
|
Piers do przodu
|
|
#1495 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kawa szatan z niego wychodzi, pyszna musialam sie jednak na kapsulki przestawic, bo mi jednak zbytnio na watrobe siadala taka kawa ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
Cytat:
ja ogolnie niemal miesa nie jadam, ale... jako dziecko wakacje spedzalam u dziadkow, a tam hodowano kroliki, ja na nich wykarmiona jestem ![]() dla mnie to bylo bardziej przyswajalne miesko od drobiu ![]() zakupy wczoraj swiateczne zrobilam za bony pracowe....ale co mi po tym, jak dalej nie wiem co zrobic na wigilie, tak aby i chlop moj zjadl ![]() jemu to chyba jakiejs ryby uzmaze i tyle
|
|
#1496 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ejjjj, nie chwaliłaś się stołem.....
albo może to ja przegapiłam bo o krzesłach na stówę pamiętam że mówiłaś, o roletach też coś tam było, a o stole nie.... a fogle to poka stół ![]() ale kurde, Polly, przecież można pójść sobie do prywatnej kliniki i zapłacić odpowiednio i mieć nowy zomp kiedy Ci się zamarzy, w niedzielę o 3 nad ranem zapewne też ![]() ja się od jakiegoś czasu zastanawiam czy nie kupić, piłam z tego kawę u brata, smak bez porównania z plujką nawet z tej samej taniej kawy to jak tym wałkować
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1497 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogrubione - widać Cytat:
![]() Cytat:
![]() Częściowo przeleciawszy i machnąwszy znad deszczu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1498 | ||||||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Mursz, a pamiętasz, jak Ci Tasmeem od Rasasi zachwalałem, że "nie bój się jaśminu nic a nic" i takie tam, a Ty się następnie srodze zawiodłaś? Okazało się, że ja przecież męskie Tasmeem mam, gdyż ponieważ albowiem damskich próbek perfum wcale nie zamawiałem, o Spróbuj się przestawić na późniejsze wstawanie, będzie lepiej Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1500 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

To niepojęte od cię

u mnie karp jest na Wigilię - i tylko wtedy mi naprawdę smakuje