Żonki 2009 cz. XXXIV - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-16, 08:26   #4801
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 09:16   #4802
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
pomysl z kolacja super!!
a z tymi kwiatami 25 to dla mnie troche wyrzucenie kasy
alby zwykly ladny bukiet albo cos innego w liczbie 25!
wiem ze sa drogie ale za to do zjedzenia smaczne bukiety z ferrero roche
mam takie samo zdanie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ho

ale pospaliśmy!!! poszlismy spać po 22 bo byliśmy u mojej koleżank iz pracy i chlopaki znalazly wspolny jezyk i gdyby nie to że dzieci zmeczone.... no ale przyszlismy do domu i pierwszy raz od chyba roku czas poszlismy spac razem i spaliśmy do 8,50! zaszaleliśmy!

kupilam Patowi gre Sowa mądra glowa - nawlekanki - bo w lidlu jest mega promocja od czworaj bo 12.99 a wszędzie ponad 20, kupilam jeszcze caly ich zestaw dla moich przedszkolakow ale mlodemu tylko nawlekanki bo na reszte za maly i siedzial wczoraj godzine i nalwekal, ale ile bylo przy tym skupienia i koncentracji!!! warto!
Stary 2012-12-16, 09:25   #4803
kliwia
Zakorzenienie

hej, qwlasnie ubralam z zuzka choinke
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 09:29   #4804
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
hej, qwlasnie ubralam z zuzka choinke
my w piątek będziemy piec pierniczki i ubierac choinke a w niedziele u moichrodzicow

Laski melduje ze 33 dnia dolecialam na sabacik! mega spoźniona!!! ale jestem!!!!! uf!! jak mlodzieniec jeszcze sprawny togo wykorzystam, jak dogorywa to se na niego tylko popatrze i podumam!!

a wogole dostalam na urodziny zadżebystą bransoletkę http://www.bydziubeka.pl/bransoletki...a2611-9014.htm

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2012-12-16 o 09:45
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 09:58   #4805
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dziewczynki, 25 rocznica ślubu moich rodziców zbliża się wielkimi krokami wypada w święta.

Co proponujecie??
Takie ważne rocznice to zawsze dylemat mi też te kieliszki się nie podobają, a cena mocno wygórowana kolacja we dwoje fajna sprawa, może do tego bilety do teatru czy kina

Marta, spóźnione, ale najlepsze życzenia urodzinowe niech się spełnią Twoje plany i marzenia

wczoraj ubrałam choinkę i przystroiłam dom po raz kolejny (już chyba 6 czy 7) mamy choinkę od Rmf-u ) ma chyba 2,5 metra

Laski widziałyście już filmik akcji Mafia dla psa?!!!!
http://www.siepomaga.pl/r/dlapsa
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=1quiKLMy0ng
ja wczoraj płakałam ze śmiechu, ale akcja jest super!

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Edytowane przez gold-fish
Czas edycji: 2012-12-16 o 10:11
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 11:03   #4806
myszka_maj
Zakorzenienie

hej

ja w koncu czuje sie jak czlowiek...wracam do zrowia

gold ja widzialam. kampania kontrowersyjna ale fajna

ja z prezentow mam kupione tylko dla tomka. garaz z torami z wadera drewniane puzle z alfabetem. male autka i traktor. ksiazeczke kredki i kolorowanke i owoce do krojenia. ciekawe czy cos go zajmue na dluzsza chwile...dodam ze to wszystko nie jest tylko od nas ale tez od jednych i drugich dziadkow i wujostwa nie mam nic dla rodzicow. dla tza ani dla siebie...niestty wszystko kupuje sama....

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 11:44   #4807
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
tak na allegro
http://allegro.pl/as17-cieply-koc-z-...2839548680.htm

oki jutro wrzuce do klubu
dziekuję

Cytat:
Na grupie zabawowej mieszalismy ciasto i pieklismy male ciasteczkowe muffinki znow wszyscy sie wybrudzili haha fajnie bylo!
W czwartek teraz nie bedzie grupy zabawowej!!

pomysl z kolacja super!!
a z tymi kwiatami 25 to dla mnie troche wyrzucenie kasy
alby zwykly ladny bukiet albo cos innego w liczbie 25!
wiem ze sa drogie ale za to do zjedzenia smaczne bukiety z ferrero roche

Zaliczylismy kolejne zakupowanie-ile dzis bylo ludzi w sklepach,a pewnie najwiecej bedzie za tydzien!
Kupilam sobie torebke na prezent od mamy.

Wybieram jeszcze prezent dla Toma od mojego brata, wacham sie pomiedzy:
http://allegro.pl/gra-edukacyjna-mys...871205581.html

http://www.krolestwodzieci.pl/zabawk...aby-00484.html

Tomus uwielbia klub przyjaciol myszki miki. Juz nie mowie ze chcialabym dla niego:
http://allegro.pl/klub-przyjaciol-my...870728115.html
fajny ten klub przyjaciol ale pewnie duzo za drogi by mogl byc prezentem od brata...moze dziadkowie mu kupia?

Cytat:
my w piątek będziemy piec pierniczki i ubierac choinke a w niedziele u moichrodzicow

Laski melduje ze 33 dnia dolecialam na sabacik! mega spoźniona!!! ale jestem!!!!! uf!! jak mlodzieniec jeszcze sprawny togo wykorzystam, jak dogorywa to se na niego tylko popatrze i podumam!!

a wogole dostalam na urodziny zadżebystą bransoletkę http://www.bydziubeka.pl/bransoletki...a2611-9014.htm
fajna duzo fajnych bransoletek widze na tej stronce

A ja wczoraj zaliczylam grzanca w moim miescie o 18 dzwonila kolezanka czy sie wybierzemy i mowimy ze spoko, po czym moj maz stwierdzil ze zmeczony zwinal sie w klebek na kanapie i zasnal wiec poszlam sobie sama bylo fajnie i tak cieplutko!! w srodku nocy 8 stopni na plusie to lubie
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 11:51   #4808
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
to gdzie dzisiaj imprezujecie?

Kolacja będzie - mam nadzieję
A kwiaty lepiej zwykły bukiet czy 25 kwiatów?

Mam jeszcze brata, ale brat młodszy, studiujący więc nie wiem jak z finansami
Może coś dorzuci, może nie - zależy czy uskładał
Ana - nie musi być 25, mniejszy bukiet też się nada

Cytat:

Daj się napić młodzieńcowi z kocioła to raz dwa siły odzyska

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Takie ważne rocznice to zawsze dylemat mi też te kieliszki się nie podobają, a cena mocno wygórowana kolacja we dwoje fajna sprawa, może do tego bilety do teatru czy kina

Marta, spóźnione, ale najlepsze życzenia urodzinowe niech się spełnią Twoje plany i marzenia

wczoraj ubrałam choinkę i przystroiłam dom po raz kolejny (już chyba 6 czy 7) mamy choinkę od Rmf-u ) ma chyba 2,5 metra

Widziałam - bardzo mi się podoba, ale czekałam na "umyjcie rączki"

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
hej

ja w koncu czuje sie jak czlowiek...wracam do zrowia

gold ja widzialam. kampania kontrowersyjna ale fajna

ja z prezentow mam kupione tylko dla tomka. garaz z torami z wadera drewniane puzle z alfabetem. male autka i traktor. ksiazeczke kredki i kolorowanke i owoce do krojenia. ciekawe czy cos go zajmue na dluzsza chwile...dodam ze to wszystko nie jest tylko od nas ale tez od jednych i drugich dziadkow i wujostwa nie mam nic dla rodzicow. dla tza ani dla siebie...niestty wszystko kupuje sama....
Czemu kupujesz sama? Wyciągnij Tż na zakupy

Melduję, że impreza była fajna, w sumie to pierwszy raz byłam na czymś takim - w czasie przyjęcia zdarzyły się dwa "śmiertelne" wypadki i trzeba było rozgryść kto jest mordercą - naprawdę fajny pomysł na urozmaicenie zaraz sie zbieramy i śmigamy na miasto, bo jeszcze 2 prezenty mamy do kupienia, a jakoś nie możemy nic ładnego znaleść.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 12:07   #4809
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
tak na allegro
http://allegro.pl/as17-cieply-koc-z-...2839548680.htm

oki jutro wrzuce do klubu
nie działa link

Ja dziś muszę zamówić ten koc dla mamy, potem coś jeszcze dla niej dokupię. Dla taty zamówię kalkulator biurowy. Dla męża chyba portfel, chciałam telefon komórkowy mu kupić, ale po świętach dostanie z pracy bony, wiec się wstrzymam, kupimy za bony.
Coś do teścia jeszcze, ale niech M. się głowi
No i to by było wszystko.

A w tygodniu pojedziemy sobie po mała żywą choinkę, bo nie mieliśmy w naszym pokoju żadnej, była tylko jedna duża w salonie, no ale w tym roku chce swoją małą
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 13:15   #4810
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

DZIĘKUJE
a ilmik znam podoba mi się

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
A ja wczoraj zaliczylam grzanca w moim miescie o 18 dzwonila kolezanka czy sie wybierzemy i mowimy ze spoko, po czym moj maz stwierdzil ze zmeczony zwinal sie w klebek na kanapie i zasnal wiec poszlam sobie sama bylo fajnie i tak cieplutko!! w srodku nocy 8 stopni na plusie to lubie
no i super!!!

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
nie działa link

Ja dziś muszę zamówić ten koc dla mamy, potem coś jeszcze dla niej dokupię. Dla taty zamówię kalkulator biurowy. Dla męża chyba portfel, chciałam telefon komórkowy mu kupić, ale po świętach dostanie z pracy bony, wiec się wstrzymam, kupimy za bony.
Coś do teścia jeszcze, ale niech M. się głowi
No i to by było wszystko.

A w tygodniu pojedziemy sobie po mała żywą choinkę, bo nie mieliśmy w naszym pokoju żadnej, była tylko jedna duża w salonie, no ale w tym roku chce swoją małą
już wrzucam -
hmm ten moj sprzedawca nie ma juz wiec muszisz szukać
http://allegro.pl/listing.php/search...+r%C4%99kawami
my bralismy cos kolo 30kilku zlotych

ja mialam ubierac choinkę w piątek ale z Patem nam się nudzilo bo WU w szkole wiec ubraliśmy dzis bedzie mial niespodzanke
Stary 2012-12-16, 13:30   #4811
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
DZIĘKUJE

no i super!!!

już wrzucam -

ja mialam ubierac choinkę w piątek ale z Patem nam się nudzilo bo WU w szkole wiec ubraliśmy dzis bedzie mial niespodzanke
chciałam od sprawdzonego sprzedawcy, ale cóż poszukam sama
Stary 2012-12-16, 13:45   #4812
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
chciałam od sprawdzonego sprzedawcy, ale cóż poszukam sama
no niestety już ich nie wystawia...
Stary 2012-12-16, 14:06   #4813
baja_86
Zakorzenienie

Zamówiłam już u innego Zaraz zapłacę i prezenty mam z głowy
BTW kocham zakupy na allegro
Stary 2012-12-16, 14:19   #4814
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Ana - nie musi być 25, mniejszy bukiet też się nada

Daj się napić młodzieńcowi z kocioła to raz dwa siły odzyska

Widziałam - bardzo mi się podoba, ale czekałam na "umyjcie rączki"

Czemu kupujesz sama? Wyciągnij Tż na zakupy

Melduję, że impreza była fajna, w sumie to pierwszy raz byłam na czymś takim - w czasie przyjęcia zdarzyły się dwa "śmiertelne" wypadki i trzeba było rozgryść kto jest mordercą - naprawdę fajny pomysł na urozmaicenie zaraz sie zbieramy i śmigamy na miasto, bo jeszcze 2 prezenty mamy do kupienia, a jakoś nie możemy nic ładnego znaleść.
super ze impreza udana rzeczywiście ciekawe urozmaicenie...

Powiedz mi w holandii sa standardowo sklepy otwarte w niedziele czy tylko dzis z racji zblizajacych sie swiat? u nas w niedziele wszystko pozamykane zwykle, chociaz dzisiaj chyba sa wyjatkowo otwarte...zaraz idziemy na miasto to oblukamy wczoraj przejechalismy sie do wiekszego miasta w poblizu i to byl blad bo wszedzie peeeeelno ludzi... miejsca do zaparkowania nie mozna bylo znalezc, potem ulica co chwila ktos ciebie deptal albo ty jego masakra....dobrze ze my wszystkie prezenty mamy kupione i w sumie pochodzilismy z 1,5 h po miescie i zwinelismy sie do domu, bo to wszystko nie mialo sensu

myslalam ze moze sobie kupie jakiegos ladnego ciuszka, ale tlumy w sklepie skutecznie mnie zniechecily...

Cytat:
DZIĘKUJE

no i super!!!

już wrzucam -

my nie mamy choinki bo nie bedzie nas tu przez caly okres swiateczny wiec stwierdzilismy ze szkoda kasy moze w przyszlym roku....

Cytat:
Zamówiłam już u innego Zaraz zapłacę i prezenty mam z głowy
BTW kocham zakupy na allegro
ja tez

Moj brat przyjechal dzisiaj z Anglii na swieta (studiuje tam)... przez 2,5 miesiaca schudl 10 kg.... powiedzialam mu ze sie pakuje i jade do niego haha
Stary 2012-12-16, 16:55   #4815
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

wrocilismy z miasta... w sumie to poszlismy sie tylko tak przejsc a okazalo sie ze niedziela handlowa i wszystkie sklepy otwarte... kupilam sliczna mala torebeczke w deichmannie za cale 8 euro i 2 sweterki w C&A za 5 euro/sztuka (zaczely sie wyprzedaże) - sweterki takie same tylko jeden żółty a drugi granatowy nie moglam sie zdecydowac na kolor wiec stwierdzilam ze za te cene to biore dwa haha

a teraz musze brac się za obiad dla meza na jutro do pracy ryba w sosie paprykowo-pieczarkowym mniam
Stary 2012-12-16, 20:26   #4816
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
super ze impreza udana rzeczywiście ciekawe urozmaicenie...

Powiedz mi w holandii sa standardowo sklepy otwarte w niedziele czy tylko dzis z racji zblizajacych sie swiat? u nas w niedziele wszystko pozamykane zwykle, chociaz dzisiaj chyba sa wyjatkowo otwarte...zaraz idziemy na miasto to oblukamy wczoraj przejechalismy sie do wiekszego miasta w poblizu i to byl blad bo wszedzie peeeeelno ludzi... miejsca do zaparkowania nie mozna bylo znalezc, potem ulica co chwila ktos ciebie deptal albo ty jego masakra....dobrze ze my wszystkie prezenty mamy kupione i w sumie pochodzilismy z 1,5 h po miescie i zwinelismy sie do domu, bo to wszystko nie mialo sensu

myslalam ze moze sobie kupie jakiegos ladnego ciuszka, ale tlumy w sklepie skutecznie mnie zniechecily...

my nie mamy choinki bo nie bedzie nas tu przez caly okres swiateczny wiec stwierdzilismy ze szkoda kasy moze w przyszlym roku....

ja tez

Moj brat przyjechal dzisiaj z Anglii na swieta (studiuje tam)... przez 2,5 miesiaca schudl 10 kg.... powiedzialam mu ze sie pakuje i jade do niego haha
Samba - normalnie są zamknięte w niedzielę, tylko w centrum Hagi są otwarte, a dodatkowo w centrum handlowym niedaleko nas w jedną niedzielę miesiąca. Generalnie małe sklepiki są pozamykane (spożywcze też) za wyjątkiem tych właśnie w centrum dużych miast i centrów handlowych (których tu jest jak na lekarstwo, więc przy większych zakupach trzeba się ołazić jak głupi).

Niezła dieta może brat jeszcze gotowania nie ogarnął

U nas też się wyprzedaże zaczeły mam obczajoną sukienkę, ale za normalną cenę jest za droga, w zeszłym tygodniu była przeceniona o 20%, w tym już jest 30%. Jak zejdzie do 50 to ją kupię

A i w niedzielę do centrum autem się nawet nie wybieram bo jest masakra, to samo w sklepach.

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2012-12-16 o 20:27
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 21:51   #4817
agus87
Zakorzenienie

ana mój trener personalny organizował imprezę zamknięta w knajpie z dj'em
zaprosił wszystkich swoich podopiecznych wraz z osobami towarzyszacymi

bylo super
Stary 2012-12-16, 22:15   #4818
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Dziewczynki, 25 rocznica ślubu moich rodziców zbliża się wielkimi krokami wypada w święta.
No pomysł z kolacją super, te kieliszki z tym szampanem jak ktoś lubi to też fajne. Zresztą 25 rocznice ma się tylko raz i można szaleć a nie patrzeć na funkcjonalność i czy się jeszcze przyda

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
żeby mu zeszło szybko huggiesy będą wycofywane w PL, jakieś inne nie odparzają go jeszcze?
oooo to nie wiedziałam o tych huggiesach. A z jakiego powodu mają zniknąć?

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
na święta wyjeżdżamy w góry do mojej rodziny, pomysł narodziłsię 3 dni temu
tak więc 8 dni w Muszynie/Krynicy

sylwka robimy u nas z Oleńką
super, święta w górach - marzenie

Cytat:
Na grupie zabawowej mieszalismy ciasto i pieklismy male ciasteczkowe muffinki znow wszyscy sie wybrudzili haha fajnie bylo!
W czwartek teraz nie bedzie grupy zabawowej!!
]
A dużo było dzieciaków? bo my jeszcze nie całkiem zdrowe a Hania K. była w szpitalu na zapalenie krtani więc jej nie było na mikołaju ani teraz, bo też walczyli z jelitówką (przywlekli ze szpitala)
A dlaczego nie będzie grupy teraz? Masz wolne czy za blisko świąt? a po świętach zaraz też nie ma?

A my byliśmy dziś na obiedzie u rodziców i uwaga pierwszy raz zostawiliśmy Łusię u dziadków na dłużej niż na chwilę - zrobiło się z tego 7 godzin ponad ale dali radę a i Ł za bardzo nie tęskniła. Więc git pierwsze koty za płoty

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 07:27   #4819
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć poniedziałkowo

SSR super, że Łucja dzielnie zniosła rozłąkę a dziadkowie dali radę, teraz będzie coraz łatwiej ją im zostawiać

iwka a na jaką sukienkę polujesz?

Marta świetną bransoletkę dostałaś na urodziny.

A ja się pochwalę, że po dwóch tygodniach diety i ćwiczeń schudłam 6 kilo a w pasie i biodrach spadło mi 12 i 7 cm Ten wynik to tylko stąd, że mam sporo nadprogramowych kilogramów do zrzucenia ale i tak takie małe sukcesy cieszą bo małymi kroczkami do celu Teraz tylko muszę oprzeć się pokusom w Święta
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 08:12   #4820
bzyczka1
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Kaszlę od kilku dni, gryzie mnie w gardle....

Powiedźcie mi jak się nazywaja te tabletki co Marta je zawsze poleca na gardło?? na suchy kaszel też chyba pomagają skoro nawilżają gardło co nie??

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 08:19   #4821
celi25
Rozeznanie

Hej - wpadłam tylko na chwilę życzyć Wam ciepłych, radosnych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia i od razu szczęśliwego Nowego Roku, bo nie wiem kiedy następnym razem zajrzę,
Postaram się po świętach coś więcej napisać

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 08:42   #4822
Gucia0987
Zakorzenienie

Wpadłam się przywitać.

Nie mam kiedy z Wami posiedzieć i na spokojnie Was poczytać. Pracy mam w pi.z.du zaczynam nie ogarniać...

TĘSKNIĘĘĘĘ!

Postaram zajrzeć na dłużej jakoś pod koniec tygodnia, ale postaram się Was podczytywać!

Miłego dnia!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 08:58   #4823
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość

oooo to nie wiedziałam o tych huggiesach. A z jakiego powodu mają zniknąć?

chyba im się nie opłaca, mają tylko we Włoszech je sprzedawać, a wszystko będzie w PL dostępne z tej firmy prócz pieluch, na tvn24 w jednym programie mówili , że do końca pierwszego kwartału będą u nas

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Powiedźcie mi jak się nazywaja te tabletki co Marta je zawsze poleca na gardło?? na suchy kaszel też chyba pomagają skoro nawilżają gardło co nie??

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 09:21   #4824
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Cześć poniedziałkowo

SSR super, że Łucja dzielnie zniosła rozłąkę a dziadkowie dali radę, teraz będzie coraz łatwiej ją im zostawiać

iwka a na jaką sukienkę polujesz?

A ja się pochwalę, że po dwóch tygodniach diety i ćwiczeń schudłam 6 kilo a w pasie i biodrach spadło mi 12 i 7 cm Ten wynik to tylko stąd, że mam sporo nadprogramowych kilogramów do zrzucenia ale i tak takie małe sukcesy cieszą bo małymi kroczkami do celu Teraz tylko muszę oprzeć się pokusom w Święta

gratuluje u mnie niestety waga ani drgnie.... ehhh, w dodatku obtarlam sobie paskudnie noge na piecie i nie moge chodzic na silke bo boje sie ze jeszcze bardziej to rozbabram i potem juz zawsze bede miala slady poza tym boli przy chodzeniu... moze ta chodakowska dzisiaj porobie...

poki co zbieram sie bo na 11 mam rozdanie dyplomow i jak tak dalej pojdzie to nie zdaze mialam budzik ustawiony na 7, ale mowie mezowi zeby mnie obudzil jak bedzie wychodzil... obudzil, ale mysle sobie jeszcze chwilka... wstaje a tu 9 no a jeszcze bym pospala... chyba dlatego ze pada i tak nie ciekawie na dworze....
Stary 2012-12-17, 09:38   #4825
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
U nas też się wyprzedaże zaczeły mam obczajoną sukienkę, ale za normalną cenę jest za droga, w zeszłym tygodniu była przeceniona o 20%, w tym już jest 30%. Jak zejdzie do 50 to ją kupię

A i w niedzielę do centrum autem się nawet nie wybieram bo jest masakra, to samo w sklepach.
tylko trzymaj rękę na pulsie żeby ci jej ktos nie podkupił!

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość

a dziękuję i jesteś genialna z tym chudnięciem

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

ja nie tabletki ja glosal http://www.aptekaotc.pl/p/pl/1885/gl...o_-_25_ml.html
to spray

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Wpadłam się przywitać.

Nie mam kiedy z Wami posiedzieć i na spokojnie Was poczytać. Pracy mam w pi.z.du zaczynam nie ogarniać...

TĘSKNIĘĘĘĘ!

Postaram zajrzeć na dłużej jakoś pod koniec tygodnia, ale postaram się Was podczytywać!

Miłego dnia!
dajesz dajesz dajesz malenka!!

Cytat:
poki co zbieram sie bo na 11 mam rozdanie dyplomow i jak tak dalej pojdzie to nie zdaze mialam budzik ustawiony na 7, ale mowie mezowi zeby mnie obudzil jak bedzie wychodzil... obudzil, ale mysle sobie jeszcze chwilka... wstaje a tu 9 no a jeszcze bym pospala... chyba dlatego ze pada i tak nie ciekawie na dworze....
milego rozdania!
Stary 2012-12-17, 10:59   #4826
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Bzyczko polecałaś kiedyś taki krem na zimno bez wody z apteki dla dziecka, nie moge znaleźć. podpowiedz

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 11:09   #4827
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

żeby mu zeszło szybko huggiesy będą wycofywane w PL, jakieś inne nie odparzają go jeszcze?
A czemu huggiesy mają być wycofane?
Fajne są używamy ich od samego począdku i nigdy uczuleń nie było. Miałam też kilka paczek Dady z biedronki i też nie uczulały ale huggiesy bardziej lubie.

Cześć
u nas szalony weekend, w sobote od rana do wieczora na uczelni siedziałam, w niedziele o 9 rano przyjechała ta fotografka co pamiętacie jak wam pisałam że wygrałam na FB sesje zdjęciową, super babeczka, przemiła, przyjechała z synkiem. Bardzo fajnie sie bawiliśmy podczas sesji, uśmialiśmy sie ze hej najpierw zrobiła Kubie samemu kilka zdjęć potem z nami a potem przebraliśmy go w strój mikołaja i z lampkami sie bawił i bombkami . Zrobila dosyć dużo zdjęć sesja trwała przeszło godzinę. Pod koniec tygodnia mamy dostać zdjęcia na płycie żeby na święta mieć prezent a jeszcze zrobi nam fotoksięgę (za darmo) z tych zdjęć Już sie nie moję doczekać
Potem na godz 12 jechałam na uczelnie jeszcze do 16.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 11:29   #4828
bzyczka1
Zakorzenienie

Scio aquastop, nivea baby na każdą pogodę też jest bez wody.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 11:47   #4829
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 11:49   #4830
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
A czemu huggiesy mają być wycofane?
Fajne są używamy ich od samego począdku i nigdy uczuleń nie było. Miałam też kilka paczek Dady z biedronki i też nie uczulały ale huggiesy bardziej lubie.

SSR odpisałam wyżej czemu

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości