|
|
#4801 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
Treść usunięta
|
|
|
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ho ![]() ale pospaliśmy!!! poszlismy spać po 22 bo byliśmy u mojej koleżank iz pracy i chlopaki znalazly wspolny jezyk i gdyby nie to że dzieci zmeczone.... no ale przyszlismy do domu i pierwszy raz od chyba roku czas poszlismy spac razem i spaliśmy do 8,50! zaszaleliśmy! kupilam Patowi gre Sowa mądra glowa - nawlekanki - bo w lidlu jest mega promocja od czworaj bo 12.99 a wszędzie ponad 20, kupilam jeszcze caly ich zestaw dla moich przedszkolakow ale mlodemu tylko nawlekanki bo na reszte za maly i siedzial wczoraj godzine i nalwekal, ale ile bylo przy tym skupienia i koncentracji!!! warto!
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
hej, qwlasnie ubralam z zuzka choinke
|
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
my w piątek będziemy piec pierniczki i ubierac choinke a w niedziele u moichrodzicow
![]() ![]() Laski melduje ze 33 dnia dolecialam na sabacik! mega spoźniona!!! ale jestem!!!!! uf!! jak mlodzieniec jeszcze sprawny togo wykorzystam, jak dogorywa to se na niego tylko popatrze i podumam!! ![]() a wogole dostalam na urodziny zadżebystą bransoletkę http://www.bydziubeka.pl/bransoletki...a2611-9014.htm
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-12-16 o 09:45 |
|
|
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi też te kieliszki się nie podobają, a cena mocno wygórowana kolacja we dwoje fajna sprawa, może do tego bilety do teatru czy kina Marta, spóźnione, ale najlepsze życzenia urodzinowe wczoraj ubrałam choinkę i przystroiłam dom ) ma chyba 2,5 metra ![]() Laski widziałyście już filmik akcji Mafia dla psa?!!!! http://www.siepomaga.pl/r/dlapsa https://www.youtube.com/watch?featur...&v=1quiKLMy0ng ja wczoraj płakałam ze śmiechu, ale akcja jest super! Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2012-12-16 o 10:11 |
|
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja w koncu czuje sie jak czlowiek...wracam do zrowia gold ja widzialam. kampania kontrowersyjna ale fajna ja z prezentow mam kupione tylko dla tomka. garaz z torami z wadera drewniane puzle z alfabetem. male autka i traktor. ksiazeczke kredki i kolorowanke i owoce do krojenia. ciekawe czy cos go zajmue na dluzsza chwile...dodam ze to wszystko nie jest tylko od nas ale tez od jednych i drugich dziadkow i wujostwa nie mam nic dla rodzicow. dla tza ani dla siebie...niestty wszystko kupuje sama....
|
|
|
|
#4807 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale pewnie duzo za drogi by mogl byc prezentem od brata...moze dziadkowie mu kupia?Cytat:
duzo fajnych bransoletek widze na tej stronce ![]() A ja wczoraj zaliczylam grzanca w moim miescie o 18 dzwonila kolezanka czy sie wybierzemy i mowimy ze spoko, po czym moj maz stwierdzil ze zmeczony zwinal sie w klebek na kanapie i zasnal wiec poszlam sobie sama bylo fajnie i tak cieplutko!! w srodku nocy 8 stopni na plusie to lubie
|
|||
|
|
|
#4808 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Melduję, że impreza była fajna, w sumie to pierwszy raz byłam na czymś takim - w czasie przyjęcia zdarzyły się dwa "śmiertelne" wypadki i trzeba było rozgryść kto jest mordercą - naprawdę fajny pomysł na urozmaicenie
|
|
#4809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś muszę zamówić ten koc dla mamy, potem coś jeszcze dla niej dokupię. Dla taty zamówię kalkulator biurowy. Dla męża chyba portfel, chciałam telefon komórkowy mu kupić, ale po świętach dostanie z pracy bony, wiec się wstrzymam, kupimy za bony. Coś do teścia jeszcze, ale niech M. się głowi No i to by było wszystko. A w tygodniu pojedziemy sobie po mała żywą choinkę, bo nie mieliśmy w naszym pokoju żadnej, była tylko jedna duża w salonie, no ale w tym roku chce swoją małą
|
|
|
|
|
#4810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ilmik znam podoba mi się ![]() Cytat:
Cytat:
- hmm ten moj sprzedawca nie ma juz wiec muszisz szukać http://allegro.pl/listing.php/search...+r%C4%99kawami my bralismy cos kolo 30kilku zlotych ![]() ja mialam ubierac choinkę w piątek ale z Patem nam się nudzilo bo WU w szkole wiec ubraliśmy dzis bedzie mial niespodzanke
|
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety już ich nie wystawia...
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam już u innego
Zaraz zapłacę i prezenty mam z głowy BTW kocham zakupy na allegro |
|
|
|
#4814 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiście ciekawe urozmaicenie... ![]() Powiedz mi w holandii sa standardowo sklepy otwarte w niedziele czy tylko dzis z racji zblizajacych sie swiat? u nas w niedziele wszystko pozamykane zwykle, chociaz dzisiaj chyba sa wyjatkowo otwarte...zaraz idziemy na miasto to oblukamy wczoraj przejechalismy sie do wiekszego miasta w poblizu i to byl blad bo wszedzie peeeeelno ludzi... miejsca do zaparkowania nie mozna bylo znalezc, potem ulica co chwila ktos ciebie deptal albo ty jego masakra....dobrze ze my wszystkie prezenty mamy kupione i w sumie pochodzilismy z 1,5 h po miescie i zwinelismy sie do domu, bo to wszystko nie mialo sensu ![]() myslalam ze moze sobie kupie jakiegos ladnego ciuszka, ale tlumy w sklepie skutecznie mnie zniechecily... Cytat:
moze w przyszlym roku....Cytat:
![]() Moj brat przyjechal dzisiaj z Anglii na swieta (studiuje tam)... przez 2,5 miesiaca schudl 10 kg.... powiedzialam mu ze sie pakuje i jade do niego haha |
|||
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilismy z miasta... w sumie to poszlismy sie tylko tak przejsc a okazalo sie ze niedziela handlowa i wszystkie sklepy otwarte... kupilam sliczna mala torebeczke w deichmannie za cale 8 euro
i 2 sweterki w C&A za 5 euro/sztuka (zaczely sie wyprzedaże) - sweterki takie same tylko jeden żółty a drugi granatowy nie moglam sie zdecydowac na kolor wiec stwierdzilam ze za te cene to biore dwa haha ![]() a teraz musze brac się za obiad dla meza na jutro do pracy ryba w sosie paprykowo-pieczarkowym mniam
|
|
|
|
#4816 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niezła dieta może brat jeszcze gotowania nie ogarnął![]() U nas też się wyprzedaże zaczeły mam obczajoną sukienkę, ale za normalną cenę jest za droga, w zeszłym tygodniu była przeceniona o 20%, w tym już jest 30%. Jak zejdzie do 50 to ją kupię![]() A i w niedzielę do centrum autem się nawet nie wybieram bo jest masakra, to samo w sklepach.
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2012-12-16 o 20:27 |
|
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
ana mój trener personalny organizował imprezę zamknięta w knajpie z dj'em
zaprosił wszystkich swoich podopiecznych wraz z osobami towarzyszacymi bylo super
|
|
|
|
#4818 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A dlaczego nie będzie grupy teraz? Masz wolne czy za blisko świąt? a po świętach zaraz też nie ma? A my byliśmy dziś na obiedzie u rodziców i uwaga pierwszy raz zostawiliśmy Łusię u dziadków na dłużej niż na chwilę - zrobiło się z tego 7 godzin ponad ale dali radę a i Ł za bardzo nie tęskniła. Więc git pierwsze koty za płoty
|
|
#4819 |
|
Zadomowienie
|
Cześć poniedziałkowo
![]() SSR super, że Łucja dzielnie zniosła rozłąkę a dziadkowie dali radę, teraz będzie coraz łatwiej ją im zostawiać ![]() iwka a na jaką sukienkę polujesz? Marta świetną bransoletkę dostałaś na urodziny. A ja się pochwalę, że po dwóch tygodniach diety i ćwiczeń schudłam 6 kilo a w pasie i biodrach spadło mi 12 i 7 cm Teraz tylko muszę oprzeć się pokusom w Święta
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Kaszlę od kilku dni, gryzie mnie w gardle.... Powiedźcie mi jak się nazywaja te tabletki co Marta je zawsze poleca na gardło?? na suchy kaszel też chyba pomagają skoro nawilżają gardło co nie??
|
|
#4821 |
|
Rozeznanie
|
Hej - wpadłam tylko na chwilę życzyć Wam ciepłych, radosnych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia i od razu szczęśliwego Nowego Roku, bo nie wiem kiedy następnym razem zajrzę,
Postaram się po świętach coś więcej napisać
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam się przywitać.
Nie mam kiedy z Wami posiedzieć i na spokojnie Was poczytać. Pracy mam w pi.z.du zaczynam nie ogarniać... TĘSKNIĘĘĘĘ! ![]() Postaram zajrzeć na dłużej jakoś pod koniec tygodnia, ale postaram się Was podczytywać! Miłego dnia!
|
#4823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje u mnie niestety waga ani drgnie.... ehhh, w dodatku obtarlam sobie paskudnie noge na piecie i nie moge chodzic na silke bo boje sie ze jeszcze bardziej to rozbabram i potem juz zawsze bede miala slady poza tym boli przy chodzeniu... moze ta chodakowska dzisiaj porobie...poki co zbieram sie bo na 11 mam rozdanie dyplomow i jak tak dalej pojdzie to nie zdaze mialam budzik ustawiony na 7, ale mowie mezowi zeby mnie obudzil jak bedzie wychodzil... obudzil, ale mysle sobie jeszcze chwilka... wstaje a tu 9 no a jeszcze bym pospala... chyba dlatego ze pada i tak nie ciekawie na dworze....
|
|
|
|
|
#4825 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i jesteś genialna z tym chudnięciem ![]() Cytat:
to spray ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczko polecałaś kiedyś taki krem na zimno bez wody z apteki dla dziecka, nie moge znaleźć.
|
|
|
|
#4827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajne są używamy ich od samego począdku i nigdy uczuleń nie było. Miałam też kilka paczek Dady z biedronki i też nie uczulały ale huggiesy bardziej lubie. Cześć u nas szalony weekend, w sobote od rana do wieczora na uczelni siedziałam, w niedziele o 9 rano przyjechała ta fotografka co pamiętacie jak wam pisałam że wygrałam na FB sesje zdjęciową, super babeczka, przemiła, przyjechała z synkiem. Bardzo fajnie sie bawiliśmy podczas sesji, uśmialiśmy sie ze hej najpierw zrobiła Kubie samemu kilka zdjęć potem z nami a potem przebraliśmy go w strój mikołaja i z lampkami sie bawił i bombkami . Zrobila dosyć dużo zdjęć sesja trwała przeszło godzinę. Pod koniec tygodnia mamy dostać zdjęcia na płycie żeby na święta mieć prezent a jeszcze zrobi nam fotoksięgę (za darmo) z tych zdjęć Już sie nie moję doczekać![]() Potem na godz 12 jechałam na uczelnie jeszcze do 16. |
|
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
Scio aquastop, nivea baby na każdą pogodę też jest bez wody.
|
|
#4829 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.

mi też te kieliszki się nie podobają, a cena mocno wygórowana
kolacja we dwoje fajna sprawa, może do tego bilety do teatru czy kina
nie mam nic dla rodzicow. dla tza ani dla siebie...niestty wszystko kupuje sama....