|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część V
hej masakra!!!!!!!!!!1
czuje sie jeszcze giorzej ja niewiem czy aby oskrzeli zawalonych nie mam ![]() Siedze od rana w masce bo smarkam kicham i mam kaszel ale na szczescie suchy a Rozi nie spała z emna w lozku.(jak tzta niema to spimy razem) Głowe mi zaraz rozsadzi!!!!!!!!! dzwoniłam rano do lekarza o 8.30 o rejestracji juz niema ![]() mowie to na popoludnie prosze a pielegniarka mowi czy cos pilnego ja mowie z etak ze chora jestem a mam dziecko male a ona ze poani doktor pani nie przyjmie popoluddniu bo jest w ciazy to powiedzialam krzykiem zeby poszla na zwolnienie bo do przychodni raczej przychodza ludzie chorzy a nie zdrowi. Ale mama zadzwonila do lekarza tego co juz rejestrachi niema prywatnie na komorke i mam przyjsc o 13. Przyjmie mnie normalnie(nie prywatnie) wiec dobrze bo ja niewiem jak bym przezyla kolejny dzien i noc z malym dzieckiem. W masce chodze Dziecko sie z emnie smieje ale wiadomo musze ją nosic na rekach kolo Niej robic wiec bez maski ani rusz bo nie chce Jej zarazic na same swieta
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj a co on znowu nawywijał?
|
|
#1864 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
No to z tej okazji
|
||
|
|
|
#1865 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U nas Młody obudził się z płaczem o 6:30 i marudzenie od rana. Przed chwil podchodzę do łóżeczka, a on w poprzek leży ![]() Może nawet, by to takie złe nie było, tyle, że on długi jest i głowa w kierunku szczebelek, a noga prawie pomiędzy nimi. |
|||
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
hej
u na spobudka o 5 potem namawianie do spania, w koncu usnął o 6.30 i pospalismy do 9 ![]() gratuluje ząbków ![]() i najlepszego dla Kubusia |
|
|
|
#1867 |
|
Wtajemniczenie
|
witam się po weekendzie
nadrabiałam na bieżąco, ale weny do pisania nie miałam.... 100 lat w zdrówku i szczęściu dla Lusi z okazji półrocznicy!!! wvictoria- brawo dla Kubisia na 4. miesiące!!! bebe-gratulacje dla Gosi z okazji wyjścia ząbków depoison trzymam mocno kciukaski za Zosię....czy Ona też te szczepienie tak okropnie przechodzi??? co do licytacji kombinezonu, to racja raczej sensu nie ma....muszę podjechać jeszcze na jedno osiedle, gdzie też jest h&m-może tam znajdę ![]() u nas nocki mijają fajnie-dziś spała Lilka do 6, zjadła i potem dalej lulu i pobudka teraz w sobotę nas poniosło i choć mieliśmy kupić najtańszy model Canona EOS'a, ze względu na to, że była promo kupiliśmy 600D ![]() z dobrych wiadomości, to jeszcze tylko!! 2 dni i jedziemy do Polski już odliczam godziny.....
Edytowane przez karolka110 Czas edycji: 2012-12-17 o 09:37 |
|
|
|
#1868 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
depoison za szczepienie Zosi
Edytowane przez LadyMagnolia Czas edycji: 2012-12-17 o 10:06 |
|
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
bebe gratuluje ząbków
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już jej nie karmię na śpiocha a tylko wtedy, jeśli się obudzi i dopomina. Że może całe noce przesypiać to wiem ![]() wiecie co moje dziecko robi? Wsadza sobie zabawki do buzi, zagryza, puszcza rękami i trzyma je w buzi jak pies
|
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
pojechał na poligon
![]() będzie ciężko ale - ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
moja tak robi z pieluchą ale ile dzisiaj gongów od niej dostałam Taka mała a taką ma siłę ![]() Ostatnio jak leżała u mnie na brzuchu to z rozpędu wsadziła mi palca w oko , ja odruchowo odsunęłam głowę i walnęłam w ścianę
|
|
|
|
|
#1872 | |||
|
Zadomowienie
|
witam się poweekendowo
![]() dziecinka mi od paru dni intensywnie ćwiczy i dupcię dźwiga przy leżeniu na brzuszku, jednocześnie wspierając się na łokciach... już sobie wyobrażam takiego małego szkraba raczkującego po domu ![]() Cytat:
Cytat:
dla silnej IgusiCytat:
![]() ![]() bebe gratulacje ząbków
|
|||
|
|
|
#1873 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1874 |
|
Rozeznanie
|
Joł
gratuluje ząbków Kubuś ma słodkie oczy ciekawe czy po mamusi czy po tatusiu ![]() Najpierw się pochwalę a potem ponarzekam, albo na odwrót. Młody budził się co godzinę na jedzenie i jadł!! W nocy zjadł więcej niż za dnia. Do tego niby spał ale się cały czas rzucał i musiałam go wziąć do nas. Ale za to rano mi to wynagrodził bawiliśmy się i zaczęłam do niego szczekać jak pies i pierwszy raz zaśmiał się w głos |
|
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam w planach kupić ten aparat.
Chciałabym lepszy no ale niestety na chwilę obecną nie da rady a ten mój mnie tak wnerwia Często nie chce załapać karty w tym momencie kiedy trzeba, robi z fleszem bardzo jasne zdjęcia jak w poświacie jakiejś, a zaś bez flesza non stop rozmazuje. Więc pytanie końcowe, możecie mi coś powiedzieć o tym aparacie, bo ładnie wygląda, widzę że ma 16mpix a na reszcie się nie znam ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
A ja rozśmieszam smyrankiem w brzuszek i pierdzioszkami, choć ona też z tych rzadko śmiejących się na głos |
|
|
|
|
#1876 |
|
Wtajemniczenie
|
ostatnio zamówiłam 5szt kaszek holle a w paczce przysłali mi 4 szt(mają młyn bo dużo zamówień) więc zadzwoniłam z wyjaśnieniem,pani bardzo mnie przepraszała no i właśnie dosłali mi brakującą kaszkę i gratis 5 łyżeczek Holle
![]() trzymajcie dziś kciuki, idziemy do CZD na wizytę odnośnie tego jajeczka
|
|
|
|
#1877 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1878 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziękujemy podwójnie _____________________ tak poza wszystkim to: 1. ubraliśmy wczoraj choinkę. Mały patrzył jak zaczarowany jak światełka migały Już próbował się do tej dobierać ale odpuścił. Widać plastiku akurat nie lubi ![]() 2. dziś rano młody próbował się obrócić z plecków na brzuch. Niestety ręka mu przeszkadza więc się drze o pomoc. Ale wygląda to jak milion dolarów
|
|
|
|
|
#1879 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A z tym gryzieniem to może rzeczywiści psa Ci naśladuje :hahaha :Cytat:
![]() chyba każde dziecko śmieje się z innego powodu. Antek raz się śmiał, jak małż wodę, że strzykawki wypuszczał- nie wiem ,czemu go to tak bawiło. Lubi jeszcze pierdy w szyjkę i jak matka do niego mówi: "moja kochana Paskudo"
|
||
|
|
|
#1880 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No i najlepszego z okazji ukończenia 4 miesięcy ![]() Cytat:
![]() trzymam
|
||
|
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiście ![]() Wiki a Ty co się nie chwalisz że Twój K. kończy 4mc ![]()
|
|
|
|
|
#1882 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pokaż mu co trzeba z rączką zrobić. Ja raz Luśce pomogłam - znaczy przesunęłam jej rękę tak, żeby po przewrocie nie miała jej pod brzuszkiem i w momencie zaczaiła o co chodzi ![]() Cytat:
bo pobudka była o 2. I tak to zazwyczaj wygląda, je koło 22-24 (zależy o której pójdzie spać), potem czasem 2-3 i o 6jak nie, tort przegapiłaś
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
tak ?
to nie możliwe ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Ten post mnie przegapił a nie ja jego A tort The Best
|
|
|
|
#1884 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
trochę popisałyście na szczęście Młode mnie rozpieszcza, jeszcze śpi, no albo chory :/ mógł zarazić się wczoraj od niby zdrowej kuzynki - jak mnie coś takiego wnerwia "zdrowi zdrowi" a potem "kończy antybiotyk" no i wczoraj zaśmialiśmy się z małżem jak Młody specjalnie zakaszlał i zgadnijcie co cały wieczór robił? specjalnie kaszlał i patrzył na nasze reakcję moje kochanierozwaliłaś mnie tym tekstem śliczne zakupy Zosia będzie najładniej ubraną dziewczynką w okolicy, pewnie już jest :P za szczepienieCytat:
mój pierwszy najpierw postawił pierwsze kroczki a potem raczkował mamy zaprzyjaźnionego ortopedę i poradził nam żeby jednak raczkował ale przecież nie upilnujesz takiegotak czy inaczej silna z Igusi dziewczynka ![]() Cytat:
Phdwao super zakupy ![]() Kubuś przesłodki Gosia piękne ma ząbki muszę i jak uwiecznić na foto, u nas dużo lepiej już je widać
Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2012-12-17 o 15:06 |
||
|
|
|
#1885 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a opatuliłaś tak do zdjęcia czy normalnie tak robisz?Cytat:
|
|
#1887 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Antek jak go nakarmię po kąpieli potrafi spać do 4, tylko czasem go dokarmiam jak bardzo płytko śpi i mało zje. Tylko u nas pora kąpieli jest zawsze ta sama 20 a jedzonko wtedy proponuję do oporu. Gdyby nie ta kąpiel to nie wiem jakby jadł. |
|
|
|
|
#1888 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Miałam dać go jeszcze raz specjalnie dla Ciebie ale widzę, że znalazłaś No ale żeby nie było wątpliwości: Kończymy dziś z młodym 4 miesiące - on po tej stronie brzucha, ja jako mama z dzieciem po tej stronie ![]() I tort: |
||
|
|
|
#1889 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przy mojej straszej też wydawało się, że nie będzie raczkować, ale w końcu raczkowała. Trochę jej pomagałam w nauce .Cytat:
Cytat:
![]() Z tej okazji Mały jest słodki. Cytat:
Cytat:
.Mała siedzi mi właśnie na kolanach i podgryza mi kciuka. Wczoraj jadła marcheweczkę z niewilkim kawałkiem ziemniaczka i nawet wcinałaładnie. jeszcze nie do końca dobrze radzi sobie z memłaniem, ale nauczy się. Pod koniec obiadku już ładnie otwierała buźkę .
|
|||||
|
|
|
#1890 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
po bardzo udanym weekendzie Nadia ma stan przed gorączkowy 37,9 w pupci , czyli 37,4 ....żadnych innych objawów poza marudzeniem, ale też jest i pogodna i się śmieje ...wszystko ładuje do buzi i wielki ślinotok może to ząbki jak myślicie ???? z jaką temperatura idzie się do pediatry chyba powyżej 38 co ? Już Was nadrabiam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

Ale pojechał i mam mini detoks od niego na 5 dni 

No to
z tej okazji 

za szczepienie Zosi

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

bo pobudka była o 2. I tak to zazwyczaj wygląda, je koło 22-24 (zależy o której pójdzie spać), potem czasem 2-3 i o 6