Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-17, 11:55   #1051
Kate Noir
Zakorzenienie

Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6

Nie było mnie pół dnia a tu już sajgon zaraz lecę po chleb, później na koksownie, a jeszcze później może uda mi się kopsnąć do centrum bo miałam coś tam załatwić ale nie pamiętam co

Waniliova ale romantyczny ten twój TŻ Mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze między wami. Parę dni temu marudziłam mojemu, że mam problem ze stroną startową bo zainstalowały mi się jakieś złośliwe dodatki i nie mogę tego usunąć... to naprawił, ja tu otwieram przeglądarkę a tam strona startowa: Kocham Kasię Serio mój tż, nie wygląda na romantyka a czasami tak mnie zaskakuje :P Tak sobie rozkminiam, że teraz chyba moja kolej....

kroooliczek89 też byłam za takim mniejszym weselem ale widzę jak tż'owi zależy... ma być na 120 os z czego max 40 os ode mnie (zamknełabym się w 23 ale skoro mamy być i tak rozrzutni...)

Cytat:
Napisane przez starry_eyes Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, można dołączyć?
Witaj! Nie jestem z podkarpackiego ale prawdopodobnie będę tam brała ślub, a konkretniej w Rzeszowie
Gdzie planujecie wesele i na ile osób?

Kishlaczkowa hej jak tam siostra? Wiadomo już coś?

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
nie mogę się już świat doczekać ... chodź trochę zaczyna się panika robić bo teściowie poznają się z moimi rodzicami mama moja już 7 mięs na obiad zaplanowała haha
To my wpadliśmy na obiad do mojej mamy zrobić niespodziankę - tż chciał się zapytać o moją rękę. Nie uprzedzałam, że będą zaręczyny (ukrywałam to)... na stole były 3 rodzaje mięsa, 2 ziemniaków... Tż wpada z kwiatami, pyta się, a mama w panice: mogłaś uprzedzić to bym przygotowała coś lepszego

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
Ta - wszystkie mowia tylko do piatku a w piatek przyjezdza do mnie tesciowka ja nie chce swiat z nia.....
Może założymy jakiś klub narzekających.... Ja bym mogła dużo napisać ale wstrzymuję się...

Cytat:
A ja juz dawno mialam pokazac mojego wielkoluda ale jakos nie mialam kiedy moj olbrzymek
robi wrażenie
Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
witam się dziewczyny ja mam bojowe zadanie muszę namówić TŻ żeby się wyspowiadał jutro to będzie bojowe zadanie chyba będę musiała trochę nagrzeszyć przed spowiedzią żeby się zgodził
Ja też chciałam pójść pierwszy raz chyba od 4 lat, ale tż uświadomił mnie, że nie ma sensu bo przecież mieszkamy ze sobą...

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2012-12-17 o 11:56
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 11:56   #1052
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Misiadelko kamerzyści to jedni z jakich wrzucałaś Mój TŻ obejrzał ich filmiki i jednym słowem podsumował: bierzemy. Stanowczo i bez wyjaśnień... Później gdy pokazywaliśmy mojemu tacie to zaczął mówić, że mają fajne pomysły i łączą to z logiką, a u innych mu tego brakowało . A mój tato: super, niczym dokumentalny...
TAKŻE DZIĘKUJĘ!!! Pomogłaś nam bardzo!

Edytowane przez Kishlaczkowa
Czas edycji: 2012-12-17 o 12:05
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 11:56   #1053
aszuelka
Zakorzenienie

cikulada poprosze o dopisanie mnie do kalendarza urodzinowego - 18 maj pierwszy byczek na watku

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 12:00   #1054
aszuelka
Zakorzenienie

Znalazlam zdjecie katalogowe uwielbiam go dziekuje za wszystkie mile slowa jak juz mialam miec zareczynowy, to musial byc bardzo widoczny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 51CH16IfX5L._SL500_.jpg (34,2 KB, 23 załadowań)

16.06.2018 ślub
Stary 2012-12-17, 12:04   #1055
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Kishlaczkowa hej jak tam siostra? Wiadomo już coś?

To my wpadliśmy na obiad do mojej mamy zrobić niespodziankę - tż chciał się zapytać o moją rękę. Nie uprzedzałam, że będą zaręczyny (ukrywałam to)... na stole były 3 rodzaje mięsa, 2 ziemniaków... Tż wpada z kwiatami, pyta się, a mama w panice: mogłaś uprzedzić to bym przygotowała coś lepszego
Kate Noir z siostra wyszła we czwartek ze szpitala, ale widziałam się z nią dopiero w weekend. Miała na maxa osłabione płuca, a dodatkowo ma wklęsłą klatkę piersiową (taka jej uroda) i płuca nie mogły nabrać odpowiedniej ilości powietrza i dochodziło do osłabnięcia, a dodatkowo siostra odczuwając problem z nabraniem powietrza zaczęła odczuwać strach i przyśpieszał się jej oddech, co dodatkowo ograniczało ilość powietrza w płucach. Lekarze stwierdzili, że dochodziło do hiperwentylacji. Zrobili jej trochę badań i w polu widzenia miała zmiany, ale mówią, że w okresie dojrzewania powinno to zaniknąć.

To zrobiliście niespodziankę No i Twoja mama jakby przeczuwała, że coś się święci skoro taki obiad zrobiła!

Edytowane przez Kishlaczkowa
Czas edycji: 2012-12-17 o 12:06
Stary 2012-12-17, 12:04   #1056
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość

Pikna choina ale największe wrażenie na mnie zrobiły Twoje dzieciaszki jakie śmieszki kochane, chyba dumne z choinki bo się tak ustawili ładnie do zdjęcia
Ustawialy się na rozkaz, bo inaczej nie da rady
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 12:07   #1057
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Znalazlam zdjecie katalogowe uwielbiam go dziekuje za wszystkie mile slowa jak juz mialam miec zareczynowy, to musial byc bardzo widoczny

Jest duuuży, ale na dłoni wygląda ślicznie (widziałam wcześniejsze zdjęcia jakie wrzucałaś ) Ja osobiście bałabym się z takim chodzić... Tyle kamieni!
Stary 2012-12-17, 12:07   #1058
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Ustawialy się na rozkaz, bo inaczej nie da rady
śmieszne cudaki
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 12:09   #1059
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Nadrobiłam Was, a dokładnie 9 stron!

Zdjęcia ma bardzo fajne!!! A w cenie z allegro macie też i plener rozumiem?

Nam udało znaleźć się fotograf za 1700 (po znajomości za full pakiet razem z plenerem No i czekam, aż kamerzyści podeślą nam wersję finalna umowy i będziemy podpisywać! A po Nowym Roku zostanie nam tyko zespół - uff...

starry_eyes witamy!

A mój TŻ przy przeprowadzce zbił czub, który dostałam od tatusia i ma za zadanie kupić nowy czerwony, taki jaki dostałam! Bo jak nie to...

Ale choinka jest śliczna i faktycznie - białe lampki dodadzą wielkiego uroku.. A jakie masz fajne psiaki!!! Jak grzecznie usiadły w rządku Jak się wabią?
od lewej - lala(grzywacz chiński) i Ziuta(mix amstaffa z bullterierem)
Stary 2012-12-17, 12:09   #1060
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Misiadelko kamerzyści to jedni z jakich wrzucałaś Mój TŻ obejrzał ich filmiki i jednym słowem podsumował: bierzemy. Stanowczo i bez wyjaśnień... Później gdy pokazywaliśmy mojemu tacie to zaczął mówić, że mają fajne pomysły i łączą to z logiką, a u innych mu tego brakowało . A mój tato: super, niczym dokumentalny...
TAKŻE DZIĘKUJĘ!!! Pomogłaś nam bardzo!
Ojej bardzo się cieszę Przydało się na coś moje marudzenie przez chyba 4 dni I intensywne poszukiwania
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 12:10   #1061
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starry_eyes Pokaż wiadomość
mala_czarna_21 - z Jasła jestem a Ty w Krk tylko się uczysz czy na stałe?
ja właściwie tu studiuje ale spędzam ti 4/5 roku, w domu u rodziców jestem raz na 2-3 tygodnie
ja jestem z granicy podkarpacia i małopolski mam jakies 35 km do Jasła
Cytat:
Waniliova ale romantyczny ten twój TŻ Mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze między wami. Parę dni temu marudziłam mojemu, że mam problem ze stroną startową bo zainstalowały mi się jakieś złośliwe dodatki i nie mogę tego usunąć... to naprawił, ja tu otwieram przeglądarkę a tam strona startowa: Kocham Kasię Serio mój tż, nie wygląda na romantyka a czasami tak mnie zaskakuje :P Tak sobie rozkminiam, że teraz chyba moja kolej....
witam imienniczkę

misiadelko właśnie ja mam w takich tubkach kolorowych ale barwniki spożywcze, będę musiała dzisiaj zakupić takie pisaczki dzięki

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 12:10   #1062
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Też ich wczoraj używałam Za niecałe 6 zł fajny patent tylko szkoda że tak mało kolorów.
I palce trochę bolą

mala_cZarna mój TZ miał radochę przy dekorowaniu, polecam zatrudnić faceta, potem chodzi dumny jak paw jakby co najmniej sam te ciastka upiekł

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2012-12-17 o 12:12
Stary 2012-12-17, 12:12   #1063
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Kate Noir z siostra wyszła we czwartek ze szpitala, ale widziałam się z nią dopiero w weekend. Miała na maxa osłabione płuca, a dodatkowo ma wklęsłą klatkę piersiową (taka jej uroda) i płuca nie mogły nabrać odpowiedniej ilości powietrza i dochodziło do osłabnięcia, a dodatkowo siostra odczuwając problem z nabraniem powietrza zaczęła odczuwać strach i przyśpieszał się jej oddech, co dodatkowo ograniczało ilość powietrza w płucach. Lekarze stwierdzili, że dochodziło do hiperwentylacji. Zrobili jej trochę badań i w polu widzenia miała zmiany, ale mówią, że w okresie dojrzewania powinno to zaniknąć.

To zrobiliście niespodziankę No i Twoja mama jakby przeczuwała, że coś się święci skoro taki obiad zrobiła!
Dobrze, że już wyszła Teraz musi na siebie uważać! A tą hiperwentylację będą jakiś leczyć?
Mama zawsze tak robi jak ktoś przyjeżdża... moim zdaniem trochę przesadza i głupio się czuję jak tyle pracy wkłada w obiad. Przecież mi by wystarczyło gdyby był kotlet z kurczaka Lubi jak wszystko zjemy i bierzemy dokładki... a skoro u mnie jest cała rodzina niejadków to wszystkopochłaniającego tż'a wręcz wielbi

Tak się zastanawiam, wiecie już co i do czego będziecie tańczyć? Myślę, że już powinnam się za to zabrać bo jak na imprezach wyginam śmiało ciało to z kolei mam problem z zapamiętaniem kroków
Gromadzicie listę piosenek na wesele?
Stary 2012-12-17, 12:12   #1064
Piankka
Zadomowienie

Zabijcie mnie... nie chce mi się iść na popoludnie do pracy, akurat teraz przed świętami... niech ten tydzień już zleci

Jutro wyniki cytologii
Stary 2012-12-17, 12:14   #1065
misiadelko
BAN stały

Piankka psiaki jak siedzą

Kate mówisz o pierwszym tańcu? Mam dwie piosenki na oku, jeden walc angielski, jeden walc wiedeński, chyba nie będziemy się uczyć, bo walce mamy w małych paluszkach i dobrze tańczymy.
Ja mam tylko problem z tańczeniem z niektórymi facetami, takimi, którzy za delikatnie prowadzą, bo wtedy sama zaczynam prowadzić

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2012-12-17 o 12:16
Stary 2012-12-17, 12:14   #1066
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
I palce trochę bolą

mala_cZarna mój TZ miał radochę przy dekorowaniu, polecam zatrudnić faceta, potem chodzi dumny jak paw jakby co najmniej sam te ciastka upiekł
Pisaki są mniej dokładne, ale dają radę i tak jak napisała misiadelko palce bolą po jakimś czasie. Do precyzyjnych zdobień polecam lukier i szprycę, lukier można zabarwić na dowolny kolor.
Stary 2012-12-17, 12:15   #1067
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Jak na skazaniu (zwłaszcza ta po prawo)
Stary 2012-12-17, 12:18   #1068
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Tak się zastanawiam, wiecie już co i do czego będziecie tańczyć? Myślę, że już powinnam się za to zabrać bo jak na imprezach wyginam śmiało ciało to z kolei mam problem z zapamiętaniem kroków
Gromadzicie listę piosenek na wesele?
Mi się marzy, żeby zatańczyć do Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing (z Armagedona), ale nie wiem czy zaciągnę TŻa na kurs tańca

Nad listą piosenek jeszcze nie myślałam
Stary 2012-12-17, 12:20   #1069
Angel_21_
Rozeznanie

Kate Noir moja mama też z reguły walnie 3 mięska na obiadek więc widzę że podobnie mamy co do spowiedzi bo mój mi od roku obiecuje że pójdzie jak by moi się dowiedzieli to pewnie mieli by jakieś ale do ślubu =/ a po drugie nie chce tego stresu i o☠☠☠☠☠☠☠u przed ślubem od księdza, że nie da rozgrzeszenia że to że tamto
Stary 2012-12-17, 12:23   #1070
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Pisaki są mniej dokładne, ale dają radę i tak jak napisała misiadelko palce bolą po jakimś czasie. Do precyzyjnych zdobień polecam lukier i szprycę, lukier można zabarwić na dowolny kolor.
mam szprycę ale z dość dużym otworem niestety i nie wiem czy by było a poza tym boje się, że mi lukier w niej zstygnie

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 12:25   #1071
klaudia1534
Raczkowanie

Dzień dobry
W końcu miałam chwilkę żeby Was nadrobić Mam jakiś ciężki okres teraz bez chwili wolnego.. Mamuśka zawala mnie porządkami świątecznymi, na uczelni też zaczynają się już kolokwia zaliczeniowe i jest jeszcze praca licencjacka. Dzisiaj siedzę i wkuwam do kolosa z angielskiego.
Miałam sobie już cały tydzień wolny zrobić a tu się okazało że we wtorek i czwartek muszę przyjechać na jedne zajęcia

A co do piosenki to ja mam mnóstwo które mi się podobają ale czekam jeszcze na to, że może znajdę tą jedyną i tylko do niej będziemy chcieli tańczyć

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 12:28   #1072
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

ja tez prosze o dopisanie do kalendarza urodzinowego, 19.01
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 12:30   #1073
starry_eyes
Wtajemniczenie

Cytat:

Witaj! Nie jestem z podkarpackiego ale prawdopodobnie będę tam brała ślub, a konkretniej w Rzeszowie
Gdzie planujecie wesele i na ile osób?
Wesele planujemy w naszych okolicach, tj. Jasło ewentualnie Krosno Tak wstępnie to wychodzi nam koło 150 osób (zalety dużej rodziny ) Ale chyba będzie problem z salą, bo ze wstępnego rozeznania widzę, że większość jest na jakieś 130 osób..

P.S. Dziewczyny, macie szybkie tempo zapełniania stron, że aż ciężko za Wami nadążyć

starry_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 12:33   #1074
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:

Kate mówisz o pierwszym tańcu? Mam dwie piosenki na oku, jeden walc angielski, jeden walc wiedeński, chyba nie będziemy się uczyć, bo walce mamy w małych paluszkach i dobrze tańczymy.
Ja mam tylko problem z tańczeniem z niektórymi facetami, takimi, którzy za delikatnie prowadzą, bo wtedy sama zaczynam prowadzić
O to też tak mam! Jak ktoś tańczy jak ciapa (nie wymienię głośno kto ) To przejmuję prowadzenie... Wielu to wkurza Jednak jak bym miała tańczyć walca to boję się o kroki.

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Mi się marzy, żeby zatańczyć do Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing (z Armagedona), ale nie wiem czy zaciągnę TŻa na kurs tańca

Nad listą piosenek jeszcze nie myślałam
Też to lubię Mój sam zaproponował, że się zapiszemy... myślę że dużo pracy przed nami.
Chciałabym zatańczyć tak: https://www.youtube.com/watch?v=kY-68SQd8ZU ale wiem że to nie realne
Zastanawiam się czy nie lepiej wziąć coś szybszego, takiego pogodnego.
Do walca najbardziej podoba mi się walc z Nocy i Dni i Once upon a December.
Myślę, że do mojego ulubionego "I dlatego lubię mówić z Tobą" nie da rady zatańczyć
A co myślicie o tych tańcach mieszanych? Ja osobiście jestem na nie. Podobało mi się jak widziałam to pierwszy raz w amerykańskim wydaniu i było śmieszne... teraz wydaje mi się, że na co drugim weselu robią takie coś.
Stary 2012-12-17, 12:34   #1075
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Czyli koniec świata to nie mit!

Miałam ambitne plany żeby se pindzielnąć warkocza z tyłu i dupa mam zbyt lejące włosy
ojej, to już niedługo zaczynam sie bać xd
Cytat:
A ja juz dawno mialam pokazac mojego wielkoluda ale jakos nie mialam kiedy moj olbrzymek
faktycznie olbrzymek
Cytat:
cikulada poprosze o dopisanie mnie do kalendarza urodzinowego - 18 maj pierwszy byczek na watku
i to jaki !!
Cytat:
to białe złoto ?
Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Zabijcie mnie... nie chce mi się iść na popoludnie do pracy, akurat teraz przed świętami... niech ten tydzień już zleci

Jutro wyniki cytologii
mi też się nie chce teraz chodzic i to wyjątkowo oby do piątku....
Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
W końcu miałam chwilkę żeby Was nadrobić Mam jakiś ciężki okres teraz bez chwili wolnego.. Mamuśka zawala mnie porządkami świątecznymi, na uczelni też zaczynają się już kolokwia zaliczeniowe i jest jeszcze praca licencjacka. Dzisiaj siedzę i wkuwam do kolosa z angielskiego.
Miałam sobie już cały tydzień wolny zrobić a tu się okazało że we wtorek i czwartek muszę przyjechać na jedne zajęcia

A co do piosenki to ja mam mnóstwo które mi się podobają ale czekam jeszcze na to, że może znajdę tą jedyną i tylko do niej będziemy chcieli tańczyć
ja miałam taki do wczoraj uczelnia zaliczona więc zostały mi tylko 3,5 nadgodziny w pracy do wyrobienia ( + standardowo 8 h każdego dnia) i porządki więc luuuuuziku mam trochę
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 12:38   #1076
aszuelka
Zakorzenienie

alloffkowa no fakt - data urodzenia Jana Pawla II-ego jestem z siebie dumna (a raczej z mojej mamy, ze mnie akurat wtedy powila). Tak to biale zloto

16.06.2018 ślub
Stary 2012-12-17, 12:39   #1077
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

jestem glodna a dopiero co zjadlam drugie sniadanie xd ogolnie osotatnio wpierdzielam non stop cos
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 12:45   #1078
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
O to też tak mam! Jak ktoś tańczy jak ciapa (nie wymienię głośno kto ) To przejmuję prowadzenie... Wielu to wkurza Jednak jak bym miała tańczyć walca to boję się o kroki.

Też to lubię Mój sam zaproponował, że się zapiszemy... myślę że dużo pracy przed nami.
Chciałabym zatańczyć tak: https://www.youtube.com/watch?v=kY-68SQd8ZU ale wiem że to nie realne
Zastanawiam się czy nie lepiej wziąć coś szybszego, takiego pogodnego.
Do walca najbardziej podoba mi się walc z Nocy i Dni i Once upon a December.
Myślę, że do mojego ulubionego "I dlatego lubię mówić z Tobą" nie da rady zatańczyć
A co myślicie o tych tańcach mieszanych? Ja osobiście jestem na nie. Podobało mi się jak widziałam to pierwszy raz w amerykańskim wydaniu i było śmieszne... teraz wydaje mi się, że na co drugim weselu robią takie coś.
Układ długi, ale nie trudny, facet świetnie prowadzi. Jak popracujecie nad tym to tak samo ładnie zatańczycie. Ja bym chciała na kursie, żeby zrobili nam taki układ, żeby nikt kto na nas będzie patrzyła widział to, że tańczymy wyuczony układ.

Taniec do "I dlatego lubię mówić z tobą" mógłby być poważny problem

Tańce łączone - generalnie jestem na nie. Rzadko udaje się to młodym zrobić z klasą, tak żeby pasowało to do ich odświętnego wyglądu.
Stary 2012-12-17, 12:49   #1079
aszuelka
Zakorzenienie

A jak mam tanczyc do piosenki reggea?

16.06.2018 ślub
Stary 2012-12-17, 12:51   #1080
adziia13
Rozeznanie

Przede mną będą 2 dodatkowe mega wyzwania ślubne.
Po, albo przed oczepinami na weselu będziey mieć pokaz capoeiry (TŻ trenuje), po takim pokazie młodzi tańczą tradycyjną sambę, bardzo chciałabym zatańczyć ją poprawnie, żeby zaskoczyć TŻ (potrafię kręcić tyłkiem, ale nie tak) uczę się z filmiki mistrzyni samby http://www.youtube.com/watch?v=4Mf_PTB8juc jej tyłek żyje własnym życiem

A dwa, kiedyś TŻ powiedział, że chciałby zatańczyć ze mną prawdziwą lambadę, będziemy się uczyć z tego filmiki http://www.youtube.com/watch?v=iKoJw...eature=related (myślę, że to bardziej na poprawiny)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości