Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-16, 23:14   #4741
new_me
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 901
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV

Cytat:
Napisane przez versatille Poka¿ wiadomo¶æ
Nie przeszkadza Ci zapach Amli? Miê ju¿ od niej niedobrze
Je¿eli po Joannie nie masz problemów z przesuszonym/swêdz±cym skalpem to na pewno nie zaszkodzi ona w³osom
zalezy kiedy:P jesli mam spac z amla na wlosach to jest to dosyc uciazliwe, ale w dzien nie mam z tym wiekszych problemow, gorzej ze wspolmieszkancami

wlasnie pamietam ze pisalas kiedys ze tez lubisz tezn szampon

jakos nie moge sie przekonac do tych lzejszych szamponoiw/mycia odzywka, bo mam po nich uczucie nieczystych wlosow
ta ziaja jest wlasnie d/s i b/s wiec zaczne je uzywac b/s, moze to cos da, mam tez jantara moze jego tez uzywac na dlugosc puki nie zaopatrze sie w cos nowego

new_me jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-16, 23:21   #4742
Lethie
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 115

Cytat:
Napisane przez pluskotka Poka¿ wiadomo¶æ
Cieszymy siê
Zawsze lubi³am byæ dziwna
nie dziwna tylko oryginalna

Moje w³osy
Lethie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-16, 23:27   #4743
moooniek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 793

Cytat:
Cieszymy siê
Zawsze lubi³am byæ dziwna
ja te¿, ale nigdy nie s±dzi³am, ze u¿ywanie od¿ywki jest czym¶ dziwnym:P
nie daje mi spokoju to, ze nie wiem kim jeste¶
moooniek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-16, 23:34   #4744
grudniowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 731

Cytat:
Napisane przez Sweetlady5 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja mam miêkkie, b³yszcz±ce w³osy bez ¿adnych dziwnych od¿ywek do w³osów. U¿ywam tylko szamponu pokrzywowego i p³uczê w³osy letni± wod±
Ze tak powiem: good for you.
Stary 2012-12-17, 01:12   #4745
Likke
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 12

Dziewczyny nie wiem co mam robiæ, od ponad tygodnia w³osy lec± mi jak g³upie (( Jestem w trakcie stosowania Belissy, u¿ywam olejków, nie stresuje siê. Nie mam ¿adnych nowych kosmetyków do w³osów, ostatni sza³ zakupowy mia³am ponad miesi±c temu. Do tej pory u¿ywa³am g³ównie na wypadanie kuracje Joanny z czarn± rzep±. Co wam pomog³o?
Likke jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-17, 08:08   #4746
JudytaKas
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 471

Cytat:
Napisane przez Likke Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny nie wiem co mam robiæ, od ponad tygodnia w³osy lec± mi jak g³upie (( Jestem w trakcie stosowania Belissy, u¿ywam olejków, nie stresuje siê. Nie mam ¿adnych nowych kosmetyków do w³osów, ostatni sza³ zakupowy mia³am ponad miesi±c temu. Do tej pory u¿ywa³am g³ównie na wypadanie kuracje Joanny z czarn± rzep±. Co wam pomog³o?
No masz ja te¿ przysz³am siê po¿aliæ moje paskudy wogóle siê nie s³uchaj± - jaki¶ kryzys normalnie

Mi na wypadanie bardzo Jantar pomóg³ (regularnie stosowany)- ju¿ 3 tygodnie przerwy w stosowaniu mam i dalej mi nie wypadaj± (jutro do apteki po odbiór dwóch kolejnych)

"Spraw, aby ka¿dy dzieñ mia³
szansê staæ siê najpiêkniejszym
dniem twojego ¿ycia."
JudytaKas jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-17, 08:55   #4747
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
Napisane przez Sweetlady5 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja mam miêkkie, b³yszcz±ce w³osy bez ¿adnych dziwnych od¿ywek do w³osów. U¿ywam tylko szamponu pokrzywowego i p³uczê w³osy letni± wod±
w takim razie co Panna robisz na w±tku, który zowie siê 'walk± o zdrowe i piêkne w³osy'?

Oesu, dzisiaj Romantic pod czepek. Spuszy, nie spuszy, ganz egal. Przecie¿ i tak nie wychodzê dzisiaj z domu.

I oficjalnie mówiê: Vatika ulubionym olejem mym. Dzia³a prawie jak Sesa, a taniej.
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-17, 09:19   #4748
santi santi
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 399

Witam z rana
Zaspa³am raptem 2 godziny i zapomnia³am o masce na olej. Drobiazg, wcale nie mam dzisiaj rozmowy kwalifikacyjnej
Mam nadziejê, ¿e AiK i 20 minut z Bingaczem jako¶ zmotywuj± w³osiwo do zacnego wygl±du.

Jedna santi wystarczy
santi santi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-17, 09:38   #4749
Lils121
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 724

Witam poniedzia³kowo. Grudniowa, powiedz jak tam po ry¿owym efekty? bo dzisiaj na mnie te¿ patrzy³ w sklepie, ale szepnê³am mu ze musi poczekaæ... u¶miechniête oczy, ³adne w³osy, w ogóle jak patrzê tak na zdjecia które wstawiacie to nie wiem co ja tu robiê z Wami, bo moje siê nie umywaj± do Waszych, ba, nawet nie umywaj± siê do tych które widzia³am wczoraj w ko¶ciele u dziewczyn, a za³o¿ê siê ¿e nie wszystkie siê jako¶ szczególnie przyk³adaj± do pielêgnacji.

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

W ogóle to wczoraj robi³am przegl±d kosmetyków i mam isane z babassu ok 1/3 opakowania, otwarta w lipcu, nie polubi³y¶my siê jako¶ szczególnie wiec albo pójdzie na golenie nóg, albo oddam w dobre rêce w zamian za co¶ fajnego jak która¶ chcia³aby. Jutro i tak bêdê na poczcie (medsik) wiêc mogê i j± wys³aæ.

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

kremm, ja jak chcia³am i¶æ na sylwestra dosyæ daleko powiedzmy to umy³am lodówkê mia³am wtedy 16 lat i podkre¶la³am dlaczego to robiê, mama niechêtnie ale siê zgodzi³a, bo widzia³a ¿e mi zale¿y. Fajnie by³o wtedy jak siê cz³owiek musia³ staraæ. Tak powoli doczytujê i mia³am tak± sam± sytuacje jak Ty z rodzicami, mo¿e teraz wydaje Ci siê to nie w porz±dku, ale ja z perspektywy czasu widzê ¿e to dzia³anie nie by³o ¿eby mi zrobiæ na z³o¶æ, dla Ciebie te¿ rodzice chc± jak najlepiej, no i przez to, có¿, troszcz± siê o Ciebie.

Edytowane przez Lils121
Czas edycji: 2012-12-17 o 09:43
Lils121 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-17, 09:41   #4750
grudniowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lils121 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam poniedzia³kowo. Grudniowa, powiedz jak tam po ry¿owym efekty? bo dzisiaj na mnie te¿ patrzy³ w sklepie, ale szepnê³am mu ze musi poczekaæ... u¶miechniête oczy, ³adne w³osy, w ogóle jak patrzê tak na zdjecia które wstawiacie to nie wiem co ja tu robiê z Wami, bo moje siê nie umywaj± do Waszych, ba, nawet nie umywaj± siê do tych które widzia³am wczoraj w ko¶ciele u dziewczyn, a za³o¿ê siê ¿e nie wszystkie siê jako¶ szczególnie przyk³adaj± do pielêgnacji.

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

W ogóle to wczoraj robi³am przegl±d kosmetyków i mam isane z babassu ok 1/3 opakowania, otwarta w lipcu, nie polubi³y¶my siê jako¶ szczególnie wiec albo pójdzie na golenie nóg, albo oddam w dobre rêce w zamian za co¶ fajnego jak która¶ chcia³aby. Jutro i tak bêdê na poczcie (medsik) wiêc mogê i j± wys³aæ.
Dzien dobry
nie wiem, jak ryzowy, bo jeszcze nie probowalam. Kupilam go, bo ten z pestek winogron prawie caly wykonczylam(nie tylko na wlosy, przyznaje), a mam jeszcze masla. Na razie wiec niestety musi poczekac w kolejce.
A moje wlosy przykladowo wcale nie sa az takie piekne. Z wygladu sa nadal suche, choc sie nie pusza, sa przyjemne w dotyku i przynajmniej wizualnie jest ich wiecej.

Na Twoim miejscu nie pisalabym, ze zuzyjesz isane z babassu na nogi... niektore co wrazliwsze dziewczyny moga tego nie przezyc
Stary 2012-12-17, 09:45   #4751
Lils121
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 724

Cytat:
Napisane przez grudniowa Poka¿ wiadomo¶æ
Dzien dobry
nie wiem, jak ryzowy, bo jeszcze nie probowalam. Kupilam go, bo ten z pestek winogron prawie caly wykonczylam(nie tylko na wlosy, przyznaje), a mam jeszcze masla. Na razie wiec niestety musi poczekac w kolejce.
A moje wlosy przykladowo wcale nie sa az takie piekne. Z wygladu sa nadal suche, choc sie nie pusza, sa przyjemne w dotyku i przynajmniej wizualnie jest ich wiecej.

Na Twoim miejscu nie pisalabym, ze zuzyjesz isane z babassu na nogi... niektore co wrazliwsze dziewczyny moga tego nie przezyc
O! winogronowy te¿ na mnie patrzy³, ale mam BDFM i z orzechów laskowych tak¿e tamte musz± poczekaæ na jakie¶ denko, ale jak przetestujesz to mo¿esz opowiedzieæ o efektach, bêdê wdziêczna a jak zrobisz porównanie z winogronowym to ju¿ w ogóle No w³a¶nie dlatego pisa³am ¿e mogê oddaæ w dobre rêce ten z babassu.
Stary 2012-12-17, 10:39   #4752
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:
Napisane przez Likke Poka¿ wiadomo¶æ
du¿o pozytywnych opinii ma kozieradka ponoæ zatrzymuje wypadanie. u mnie ostatnio z wypadaniem jest znacznie lepiej, podczas czesania i mycia lec± tylko pojedyncze w³oski wydaje mi siê, ¿e to po toniku wzmacniaj±cym babuszki agafii albo po prostu skoñczy³a siê jesieñ
Cytat:
Napisane przez santi santi Poka¿ wiadomo¶æ
Witam z rana
Zaspa³am raptem 2 godziny i zapomnia³am o masce na olej. Drobiazg, wcale nie mam dzisiaj rozmowy kwalifikacyjnej
Mam nadziejê, ¿e AiK i 20 minut z Bingaczem jako¶ zmotywuj± w³osiwo do zacnego wygl±du.
powodzenia! trzymam kciuki
dzisiaj zdenkowa³am AiK
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-17, 11:27   #4753
nafiyqa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 15 813

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Poka¿ wiadomo¶æ
I oficjalnie mówiê: Vatika ulubionym olejem mym. Dzia³a prawie jak Sesa, a taniej.
W moim rankingu po ostatnich testach rowniez pnie sie w gore
A na poczatku przygody z wlosomaniactwem strasznie wywijala mi koncowki.

nafiyqa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-17, 11:33   #4754
pluskotka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 508

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Poka¿ wiadomo¶æ
W moim rankingu numer jeden A próbowa³am: oliwy z oliwek, oliwki Babydream, Alterry z migda³em, lnianego (najgorzej wypada) i winogronowego, ale raz. Winogronowemu dam szansê, zakupiê i bêdê testowaæ d³u¿ej, bo pierwsze testy wysz³y pomy¶lnie.
A Vatika, jako jedyny z tych olei najlepiej mi siê domywa, a wydaje siê najbardziej t³usta w d³oniach, mniej mi siê w³osy str±kuj±, skóra g³owy bywa uspokojona (choæ nie wiem czy to jej zas³uga, zreszta skalp bywa kapry¶ny) i w³osy wizualnie lepiej wygl±daj±
Nie wiem czy to zas³uga kokosu, czy te¿ wszystkich dodatków.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
pluskotka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-17, 11:46   #4755
grudniowa
Rozeznanie

Cytat:
W moim rankingu numer jeden A próbowa³am: oliwy z oliwek, oliwki Babydream, Alterry z migda³em, lnianego (najgorzej wypada) i winogronowego, ale raz. Winogronowemu dam szansê, zakupiê i bêdê testowaæ d³u¿ej, bo pierwsze testy wysz³y pomy¶lnie.
A Vatika, jako jedyny z tych olei najlepiej mi siê domywa, a wydaje siê najbardziej t³usta w d³oniach, mniej mi siê w³osy str±kuj±, skóra g³owy bywa uspokojona (choæ nie wiem czy to jej zas³uga, zreszta skalp bywa kapry¶ny) i w³osy wizualnie lepiej wygl±daj±
Mialam vatike jakis rok temu, kiedy wlosomaniactwo jeszcze sie mi nie snilo. Nie robil mi cudow, ale wtedy moja cala pielegnacja ograniczala sie do szamponu, wiec raczej nic dziwnego...normalnie wstyd sie przyznawac
Stary 2012-12-17, 11:48   #4756
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Poka¿ wiadomo¶æ
mi Vatika niesamowicie zmiêkcza w³osy i to mi pasuje. G³adkich nigdy mieæ nie bêdê, to niech przynajmniej miêtkie s±.

Ojaciekrêce, jaka ja z rañca beznadziejna we wspó³pracy jestem. Grzywka wpad³a mi do kanapki z keczupem, wiêc posz³am do ³azienki i opitoli³am grzywkê. A przecie¿ mia³am zapuszczaæ.

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2012-12-17 o 11:49
Stary 2012-12-17, 11:54   #4757
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grudniowa Poka¿ wiadomo¶æ
Mialam vatike jakis rok temu, kiedy wlosomaniactwo jeszcze sie mi nie snilo. Nie robil mi cudow, ale wtedy moja cala pielegnacja ograniczala sie do szamponu, wiec raczej nic dziwnego...normalnie wstyd sie przyznawac
Dlatego ja siê cieszê, ¿e nie zabra³am siê za Vatikê na pocz±tku w³osomaniactwa- mia³am zniszczone, rozja¶niane w³osy. Pewnie kokos by mi jeszcze bardziej te w³osy spuszy³. Zesz³am z farby, cieniowania i w³osy mam teraz ¶rednioporowate w stronê niskich

Cytat:
mi Vatika niesamowicie zmiêkcza w³osy i to mi pasuje. G³adkich nigdy mieæ nie bêdê, to niech przynajmniej miêtkie s±.

Ojaciekrêce, jaka ja z rañca beznadziejna we wspó³pracy jestem. Grzywka wpad³a mi do kanapki z keczupem, wiêc posz³am do ³azienki i opitoli³am grzywkê. A przecie¿ mia³am zapuszczaæ.
dzio³cha sory wery, ale zero logiki w tym. Czemu jej nie umy³a¶?
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
Stary 2012-12-17, 11:57   #4758
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:

a nie lepiej by³o umyæ ach my kobiety
kawiatura mi pad³a a pisanie na ekranowej doprwadza mnie do sza³u. w sumie klawatura siê nie zepsu³a tylko j± zala³am wod± z bagien (skrzyp +pokrzywa) i gorne klawisze odmówily wspó³pracy-teraz suszy siê na grzejniku a jak na z³o¶æ mam pisma do napisania

dniem twojego ¿ycia."
Stary 2012-12-17, 11:59   #4759
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:

trzeba by³o keczup wywaliæ przez okno, a nie grzywkê ¶cinaæ
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-17, 12:09   #4760
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
dzio³cha sory wery, ale zero logiki w tym. Czemu jej nie umy³a¶?
Cytat:
Napisane przez JudytaKas Poka¿ wiadomo¶æ
a nie lepiej by³o umyæ ach my kobiety
Cytat:
Napisane przez say-hello Poka¿ wiadomo¶æ

trzeba by³o keczup wywaliæ przez okno, a nie grzywkê ¶cinaæ

Fak logik, grzywka by³a do brody, teraz do koñca nosa jak s±dzê. No nic. Uro¶nie przecie¿.

Trzymaæ siê, bo jutro cisnê szatana na trzepaku!
Stary 2012-12-17, 12:16   #4761
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Fak logik, grzywka by³a do brody, teraz do koñca nosa jak s±dzê. No nic. Uro¶nie przecie¿.

Trzymaæ siê, bo jutro cisnê szatana na trzepaku!
W³a¶nie wcze¶niej popacza³am na to ile masz postów i czekam na zwisaj±cego szatana (i na zdjêcia, grzywki te¿ ). Tylko zaszatanuj w pó¼niejszych godzinach popo³udniowych
Stary 2012-12-17, 12:35   #4762
201612231846
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 143

Hej ,hej!

Dzisiaj pewnie bêdê testowa³a olej z pestek winogron
201612231846 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-17, 12:53   #4763
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie tez lniany najslabiej, dlatego l±duje wewnetrznie
Najlepiej do tej pory spisywal sie orzech wloski i winogrono - daj mu szanse

Stary 2012-12-17, 12:54   #4764
AnnClaiir
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 474

Cytat:
Stary 2012-12-17, 13:41   #4765
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 433
GG do xxxJuanaxxx

Hej,

jeju... ale dawno mnie tutaj nie by³o... ponad 2 miesi±ce... Ciekawe czy kto¶ jeszcze mnie pamiêta...
Praca na pe³ny etat + studia dzienne i niestety brak³o mi czasu na wszystko inne... trochê odpu¶ci³am pielêgnacjê w³osów, ale od dzi¶ posanawiam siê poprawiæ Tak¿e noc spêdzi³am z olejem z orzechów arachidowych pó¼niej maseczka z miksem pó³produktów, a teraz sobie schn±
Niestety nie jestem w stanie nadrobiæ 2 w±tków, tak¿e proszê o wybaczenie. Obiecujê ju¿ ¶ledziæ wszystko na bie¿±co

W pi±tek wybieram siê podci±æ koñcówki, bo s± straaaszne... I zacznie siê wielki powrót do pielêgnacji

Mam nadziejê, ¿e przyjemicie mnie spowrotem...
xxxJuanaxxx jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-17, 13:44   #4766
nafiyqa
Zakorzenienie

Co prawda pytanie nie wlosowe, ale moze bedziecie znaly odpowiedz
Czy w polskich Rossmannach jest dostepne serum do twarzy Alterra z granatem? Na KWC go nie widze.

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2012-12-17 o 13:52
Stary 2012-12-17, 13:57   #4767
karmazynka99
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 152

Cytat:
Napisane przez santi santi Poka¿ wiadomo¶æ
Witam z rana
to obys dosta³a pracê !

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Poka¿ wiadomo¶æ
Hej,

jeju... ale dawno mnie tutaj nie by³o... ponad 2 miesi±ce... Ciekawe czy kto¶ jeszcze mnie pamiêta...
Praca na pe³ny etat + studia dzienne i niestety brak³o mi czasu na wszystko inne... trochê odpu¶ci³am pielêgnacjê w³osów, ale od dzi¶ posanawiam siê poprawiæ Tak¿e noc spêdzi³am z olejem z orzechów arachidowych pó¼niej maseczka z miksem pó³produktów, a teraz sobie schn±
Niestety nie jestem w stanie nadrobiæ 2 w±tków, tak¿e proszê o wybaczenie. Obiecujê ju¿ ¶ledziæ wszystko na bie¿±co

W pi±tek wybieram siê podci±æ koñcówki, bo s± straaaszne... I zacznie siê wielki powrót do pielêgnacji

pmiêtamy!

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie w³osów z wiza¿em : 65cm completed

Moja pielêgnacja w³osów
karmazynka99 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-17, 13:57   #4768
kreoolka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 506

Czesc dziewczyny!! Mam pytanie odno¶cie eko kosmetyków. Wiecie mo¿e gdzie mo¿na kupic ska³dniki ¿eby samemu sobie robic szampon, maskê do w³osów itp. Wiem,¿e gdzie¶ w krakowie jest taki sklep ale nie mogê znalezc na necie ;/
kreoolka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-17, 14:00   #4769
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Poka¿ wiadomo¶æ
Hej,

dniem twojego ¿ycia."
Stary 2012-12-17, 15:15   #4770
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 956

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Poka¿ wiadomo¶æ

u¶miechniêteoczy ³adne w³osy
jeju, dziêkuje

Cytat:
Napisane przez bleedingsun Poka¿ wiadomo¶æ
Wow, cudne!!!

To moje dzisiaj po koczku.
bêde to powtarzaæ za ka¿dym razem jak wrzucisz zdjêcie, jestem wielk± fanka twoich w³osów!

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
A czego oczekujesz od kremu? Mi siê podoba jako ca³o¶æ, ale sama bym go nie wziê³a, bo mnie trójglicerydy zapychaj± Ale zapychaj± mnie - Ciebie nie musz±
takiego jakiego¶ nawil¿enia, od¿ywienia, mam próbkê i jest fajny, szybko sie wch³ania, skóra miêciutka i ogólnie zadowolona z efektów jestem, zastanawiam sie nad kupnem ca³ego opakowania i w³a¶nie nie wiedzia³am czy nie ma czego¶ co zapycha
chyba go przetestuje

dziêkuje ci bardzo Kasiu

Cytat:
Napisane przez Lils121 Poka¿ wiadomo¶æ
dziêkuje bardzo, ale przede mna tez jeszcze d³uga droga...

a u mnie lniany króluje, chociaz fakt ¿e vatiki nie mia³am, nie kusi mnie bardzo bo mam w domu czysty kokosowy i jak go próbowa³am to mi nie pasi³

idê na³o¿yæ na w³osy psikacz zrobiony z bingacza z shea, wody, olejku rycynowego i olejku z alterry
a na skalp olejek z papryczk±

zimno mi jako¶ dzi¶, upiekê dzi¶ ciasta na ¶wiêta ju¿, bo to takie co musz± zmiêkn±æ
buziaki

Blog!
U¶miech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.