![]() |
#1831 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Ja dzisiaj mam płaczliwy dzień tęsknoty...straszne
![]() A i mam ochotę mu napisać,że tęsknię za nim bardzo ;(
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ Edytowane przez behemotkot Czas edycji: 2012-12-17 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1832 |
Zadomowienie
|
nie pisz.nie ma sensu.mi też źle już od rana.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1833 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1834 |
Rozeznanie
|
![]() eh...pewnie i tak nie napiszę w ogóle od kilku dni nie mam z nim kontaktu on chyba tez próbuje się bardziej odciąć
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1835 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1836 |
Zadomowienie
|
Mój ex dzień po rozstaniu ma nową dziewczynę..
![]()
#1837 |
Zadomowienie
|
Tak zmieniajac temat zeby nie bylo tylko glupiego wspominania
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1838 |
Zadomowienie
|
A może jakieś seriale? Ja ostatnio oglądam Dextera, polecam
![]()
#1839 |
Nie depcze krokusów
|
Niech mu Bozia w dzieciach wynagrodzi
![]()
![]() |
#1840 |
Zadomowienie
|
wlasnie chyba bardziej filmy, byle jakie, takie co ogladalyscie i polecicie. Nie mam neta w swoim pokoju wiec biore lapka do neta i sciagam filmy by miec co w pokoju ogladac :/
#1841 |
Zadomowienie
|
Sądzę, że nie byłby z tego zadowolony, bo dzieci nie znosi
![]() Nie powiem, żeby mnie to jakoś nie zabolało, ale ja już nawet (na razie przynajmniej) nie chcę się z nim przyjaźnić ![]()
#1842 |
Raczkowanie
|
Długo się zastanawiałam nad sytuacją, którą wam wczoraj opisałam i stwierdziłam, że napiszę do tego chłopaka że nagłe zaprzestanie spotkań jest dla mnie bez sensu i że odpuszczam. Tak chyba bedzie najlepiej, nie mam ochoty czekac aż książę kiedys sie zdecyduje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1843 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1844 | |
Zadomowienie
|
rebound girl ,what a pity;p
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1845 |
Zakorzenienie
|
Dostałam wizę. Mogę oficjalnie ekscytować się styczniową randką. Och, ach, och, ach. Jestem przeszczęśliwa, podekscytowana, mam motylki w brzuchu.
![]() Za to eks ciągle do mnie pisze, jest to nieznośne. Nagle interesuje go to czuję, dopytuje się o moje uczucia, sugeruje mi, że nadal mam uczucia do niego, sam mi pisze, że już mnie nie kocha a ja ograniczam się do "ok", "aha" i "nie wiem, po co i to piszesz". Mówi, że powinniśmy dbać o komunikację. Teraz, po rozstaniu? To brzmi jak żart. ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- 500 dni miłości, dobry na rozstania.
![]() |
#1846 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj był ostatni odcinek, ale bez spoilerów bym prosiła
![]()
#1847 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To super! ![]() to jest w sumie zabawne, ze niby chca normalnych kontaktow, ja w to nie watpie, bo moze serio tak jest, ale okej szczerosc szczeroscia, ale zeby mowic "nie kocham cie" kurde no. nie wiem czy to brak taktu czy co, ale takich rzeczy sie chyba nie mowi w ogole. ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Oki sciagam choc ogolnie raczej nie mam juz rozterki i nie potrzeba mi takich filmow :P ale obejrze ![]() Wczoraj jadlam cebule i jedzie teraz ode mnie cebula, cala skora ![]()
![]() |
#1848 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ha,mówiłam,że liczy na t,że mu napiszesz,że go kochasz jeszcze albo,że tęsknisz. Faceci. To mu napisz,żeby dał ci spokój albo nie odpisuj. Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2012-12-17 o 10:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Zakorzenienie
|
Po czterech latach (ponad!) powinien znać mnie lepiej. :P
#1850 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Koniec serii czy koniec serialu w ogóle;d? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1851 |
Zakorzenienie
|
Koniec serialu..
![]()
#1852 |
Raczkowanie
|
Napisałam do niego uprzejmie, że nie interesuje mnie układ, a w którym ja się staram a on nie wie czego chce. Stwierdził, że za późno na to żebyśmy dalej byli razem. Uznałam, że nie odpowiada mi jego podejście, bo jak mi na kimś zależy to nie zrywam przy pierwszej okazji. Usłyszałam "Ty masz takie podejście, ja mam inne i go nie zmienisz". Hmm, cieżki przypadek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1854 |
Zadomowienie
|
Może ta pogoda na nas tak wplywa że każda chce napisać do ex-a ale się powstrzymuje?
Ja tez ciągle zerkam na telefon, chce napisać ale tego nie robie, ciągle myślę o tym kiedy kogos pozna, czy już podrywa. Ale wtedy staram się sobie wmówić że właśnie bedzie żałował. I może jakaś pozna ale stwierdzi że to zły wybór :P Nie wiem.... ale nie mogę niczym innym zająć myśli.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
Raczkowanie
|
No dzisiaj chyba jest jakiś taki dziwny dzień. Kurcze, dziewczyny niech się zacznie nowy rok, na pewno w 2013 będzie lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1856 |
Zadomowienie
|
Dokładnie. Jestem za. A wczorajszy wieczór i dzisiejszy dzień ma dziwną aurę... Miałam się o wiele lepiej i nagle siu jest znów straszny dół. Może pogoda....
Ja marzę o nowej pracy...nowych ludziach, zmianie środowiska. Myślę, że jak się zaangażuję w nową pracę to myśli oderwę. A teraz mam pracę zdalną z domu więc ani znajomych ani oderwania głowy, bo siedzę na kanapie na ktorej zawsze z nim zalegałam, piszę na naszym wspólnym komputerze i wyć mi sie chce... |
![]() ![]() |
![]() |
#1857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro mam randkę z kimś nowym, po prawie 2 tygodniach gadu-gadu (dla mnie to i tak za dużo), ale na nic się nie nastawiam, co ma być to będzie. No i znów wczoraj widziałam się z eksem, ale czuję że coraz dalej się od niego oddalam - czuję, że będziemy się widywać coraz rzadziej i rzadziej, aż w końcu zostanie tylko sam sentyment i miłe wspomnienia. Mimo tego, że dopiero teraz jest tak naprawdę tak, jak w związku być powinno. A pogoda faktycznie ohydna, cały dzień boli mnie dzisiaj głowa :/
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-12-17 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1858 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ile temu się rozstałaś? Ja 1,5 miesiąca i ani myślę się z kimś spotykać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez anoska Czas edycji: 2012-12-17 o 13:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1860 |
Raczkowanie
|
Zazwyczaj dość szybko jestem gotowa na nową znajomość ale z każdym kolejnym niepowodzeniem zaczynam nabierać przekonania, że faceci w moim wieku są wybrakowani albo mają jakieś chore wymagania.
Zauważam też że coraz łatwiej przychodzi mi trzymanie dystansu. Cieszę sie, że z tym chłopakiem teraz wszystko sie skonczylo, bo już zaczynałam czuć coś do niego i pewnie za kilka tygodni byłoby mi bardzo źle. A tak, no cóż... nie ten to inny, patrzę na to logicznie i cieszę się, że nie zgodziłam się na jego warunki tylko po to żeby z kimś być. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.