|
|
#1531 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
Może jakbym miała swinkę to walczyłabym z jedzeniem boczku, kto wie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Rowing Jacka piłam jeno raz. Zamówiłam w knajpie z nalewaka, lekko mnie zamurowało, gdy przyszło do płacenia, ale po pierwszym łyku wiedziałam, że warto było ![]() Oraz Majutowy koth |
|
|
|
|
#1533 | |
|
|
Cytat:
). Nabytków jeszcze nie próbowałam w związku z dżinsową paranoją, no ale poczyniłam już kilka postanowień odnośnie zmiany diety, piwo się nie załapało Więc dziś wieczorkiem coś z tego spożyję
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1534 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1535 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie wiem z czego Ty cieszysz japę![]() Dobry Ale kciałabym wiedzieć z kogo oki? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tru musisz mnie podszkolić w smakach piw
|
|
#1536 | ||
|
Zakorzenienie
|
w sumie bym mogła, bo nikt mi nie każe na 8 chodzić, mogłabym na 9 np, ale siedzenie w pracy dłużej niż do 16 też mi się średnio uśmiecha ![]() Cytat:
ja przegapiłam niestety moment i nagle się okazało ze jest rozmiar więcej, nawet nie wiem kiedy to się stało ![]() Cytat:
![]() Przyszło mi zamówienie z YC ![]() aż żałuję że na prezenty kupiłam |
||
|
|
|
#1537 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam niestety do zrzucenia :/ od zamieszkania z tż przytyłam sporo. On ma figurę Masaja i za nic nie może przytyć, ja to co innego
|
#1538 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.zimno ![]() licz się tylko z gwarantowanym się wścieknięciem na ament po spożyciu paszteta z mieu , to jedyne , co na pewno się stanie po spożyciu i wałek ucieka i nierówno się wałkuje ![]() Śnieżka ufilcowała śliczne jabłuszko z ogonkiem , no i w nocy rozległy się jakieś podejrzane łomoty i gonitwy - a to kotha upolowała jabłuszko i starannie je rozczłonkowała na ogonek i resztę osobno i ułożyła w dwóch osobnych kocich legowiskach
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1539 | |||||
|
|
Zapraszam, nawet jeszcze dziś
Serio, szafka mi kipi od piwa, mamy dwa świetnie zaopatrzone sklepy blisko i ciągle coś przybywa, a z ubywaniem gorzej.I jeszcze sobie jakieś woska, albo inszego samplera odpalimy ![]() Cytat:
H. mnie zdiagnozował, że to dlatego, że ostatnio mniej jadłam i mi metabolizm zwolnił, musze go rozruszać na nowo Cytat:
![]() Cytat:
Ja niniejszym rezygnuję z chipsów i słodkich, kolorowych napojów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|||||
|
|
|
#1540 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Takie 3 przykładowe dałam jak to wygląda, niektóre jeszcze na środku "ozdobiłam", inne gęściej i powieszę może na chujce lub na jakichś gałązkach we flakonach Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cóż Łon taki wybredzioch? Wyprodukowałam późne pierniki
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1541 |
|
Panaroja
|
no to wygrasz niechybnie
a z kim będziesz walczyć , z nietopszem ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#1542 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najgorzej, że teraz są święta. Spędzę je u rodziców na wsi, przygotowują wieczerzę na 15 osób, a przy stole są 4 Jak wesele -40m kiełbas, 4 mięsa wędzone, 5 pieczonych, 2 blachy pasztetu, kutia, 4 różne śledzie, ryba w pomidorach, 5 półmisków galarety, sałatka z tuńczykiem, pieczone pierogi z grzybami, karkówka w sosie, barszcz, 2 różne karpie, jajka z majonezem, sałatka jarzynowa i inne, więcej nie pamiętam z tego, co mama mówiła, że zrobi. No i oczywiście ciasta. Mama sama ma 40 kg nadwagi, a mimo to tyle przygotowuje i nie rozumie, że to wszystkim szkodzi, bo przecież muszę wszystkiego spróbować, skoro się namęczyli Ja chcę wyłączyć mięso, żeby zejść w dół z tłuszczem w jedzeniu. Powoli mam nadzieję do tego dojść. Najłatwiej mi zrezygnować ze słodkich napojów, gorzej ze słodyczy i piwka (lubię ciemne
|
|
#1543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Biedna Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1544 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba wpadłaś z YC ![]() Cytat:
![]() Cytat:
poczekamy
|
|
#1545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedne jabłuszko ![]() Cytat:
ja zaczęłam tyć jak zaczęłam pracować i żywić się nieregularnie. Często chodziłam głodna, a jak sobie przypominałam że trzeba jeść bo zemdleję to np zjadłam batona ![]() teraz nie jem słodyczy prawie w ogóle, staram sie jeść regularnie ale nic mi się nie poprawia ... Wiśnie na śniegu (Duży słój) Świąteczne drzewko (Duży słój) Świąteczna róża (Duży słój) Herbatka rumiankowa (Mały słój) Rozgrzewające przyprawy (Świeczka) - to dla siebie na spróbowanie, dziś odpalę Jak tak poniuchałam na sucho to wszystkie mi się podobają no może te wiśnie trochę zbyt nachalne ale TŻowi się podobająDuże słoje ostatecznie wybierałam wg kryterium ceny, tzn wzięłam te które są obecnie w promocji
|
||
|
|
|
#1546 | ||
|
Zakorzenienie
|
no cuszsz....
![]() zawsze to lepiej się miło rozczarować ![]() Cytat:
![]() w Anglii teściłam jakiegoś lokalnego ale'a z porzeczkową nutą oczywiście nie pamiętam tam jak polewają piwo z pipy, to więcej zlewają niż do szkła trafia ![]() powinnam sobie założyć zeszyt do piwa ![]() Cytat:
związki tuczą ![]() zanim doczytałam, to ze zdziwieniem przyglądałam się na zdjęciu dziwnym 'późnym piernikom' ja wysmażyłam list miłosny i wysłałam to się chuop zdziwi jak z pracy wróci
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-12-17 o 18:45 |
||
|
|
|
#1547 |
|
Raczkowanie
|
Czytam właśnie o wyborze perfum i rosyjski portal radzi (tłumaczyłam na szybko):
"Jean Paul Guerlain powiedział: „Jestem przekonany, że jeśli mężczyzna zakochał się w kobiecie, to znaczy, że dokonała właściwego wyboru perfum” Przecież mężczyzna kocha nie tylko oczami, jak przyjęto się uważać. Według zasad, silnej płci nie podobają się mocne zapachy – mężczyzn o wiele bardziej intrygują ledwo wyczuwalne aromaty. Które z nich najbardziej przyciągają mężczyzn? Owocowe perfumy wzbudzają w mężczyźnie apetyt, i to nie tylko na jedzenie. Taki wpływ przede wszystkim mają zapachy truskawki i jabłek. Aromat ylang-ylang, wg specjalistów, może wzbudzić w mężczyźnie pożądanie, jest swego rodzaju afrodyzjakiem. Praktycznie żaden mężczyzna nie pozostanie obojętny aromatowi wanilii. Przyjemne jest również to, że kobieta pachnąca wanilią, wydaje się mężczyźnie młodsza. Zapachy kokosa i czekolady mogą mieć podobne działanie. Jednakże perfumy z nutami wanilii, kokosa i czekolady są dobre do przyciągnięcia mężczyzny, lecz kiedy dochodzimy do sypialni lepiej z nich zrezygnować i użyć zapachu imbiru, eukaliptusa czy paczuli. Aromat jaśminu zaś przypomina mężczyźnie prawdziwy zapach kobiety. Specjaliści w dziedzinie perfum uważają, że nawet brzydka kobieta, pachnąca jaśminem, zainteresuje mężczyznę. Notabene, wiele badań mających na celu wyjaśnienie czym, wg mężczyzn, powinna pachnieć kobieta pokazało, że prawdziwa kobieta powinna pachnieć ciastem, czymś słodkim, różami, ciepłem i przytulnym aromatem." Wyszło, że jak nic nie jestem kobieca
Wymienię 4 ml. Armani Prive Royal Oud na Armani Prive Ambre Soie i Amblre Orient Lakiery, kolorówka, włosy, zapachy, nowe ubrania i buty grudzień FREYA ARABELLA 30E Edytowane przez Kociasta Czas edycji: 2012-12-17 o 19:23 |
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kupiłam dzisiaj dekoloryzator....
|
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1551 | ||||||||||
|
BAN stały
|
A co to za wynalazek?
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No jak nie, jak tak?! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pieniądze wsuwa się za bieliznę przed, czy dopiero po napełnieniu kufla? --- Zrobiłem dzisiaj coś a'la smażone kluski śląskie, wyszło bez porównania lepsze, niż te z wody
|
||||||||||
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1556 |
|
Piers do przodu
|
Znaczy masz dobrze ukrwione
|
#1557 |
|
Raczkowanie
|
Spoora - ja raczej na wegetariankę pasuję
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a więc nie tak dużo ![]() 2. jeszcze nie miałam przyjemności płacenia tam za piwo
|
|
#1559 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To mowicie, ze to dziwne? ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- |
|||
|
|
|
#1560 |
|
Wpisz tu zomzing
|
![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- fłaśnie, np. Maja na cmentarzu znalazła
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

zwierzątko to zwierzątko, albo się je je albo nie wg mnie
Może jakbym miała swinkę to walczyłabym z jedzeniem boczku, kto wie

). Nabytków jeszcze nie próbowałam w związku z dżinsową paranoją, no ale poczyniłam już kilka postanowień odnośnie zmiany diety, piwo się nie załapało 

tylko nie wiem z czego Ty cieszysz japę