Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-17, 21:25   #1201
misiadelko
BAN stały

Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez larys__a Pokaż wiadomość
Pamięta mnie tu ktoś? :P

Dobry wieczór nie mam szans Was nadgonić chyba by m musiała być bezrobotna
W pracy młyn i w domu młyn przed świętami że wizaż to teraz dla mnie rarytas!

No dobra te co lubią wieczorem to Was teraz z góry przelecę :P
To mnie nie przelecisz
Bo wizaż to w ogóle jest rarytas
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 21:25   #1202
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Tez myslałam o tym podskoku z dirty dancing ale stwierdziłam ze to nie wyjdzie bo jak mi sukienka przez głowe przeleci to każdy będzie moje 4 litery widział hehe xD
wyobraziłam to sobie i oplułam monitor
Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
ja pamiętam, tak jakby przez mgłę

dzięki Cieszę się, bo ma mocno pod górkę z karierą zawodową i wreszcie mu się wszystko układa
i dobrze, że się układa, nie może być cały czas do dupy! Oby tak dalej!!

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 21:31   #1203
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
monikkad, nie ma za co Może ja tak przez to ciężko przechodziłam bo zabieg miałam robiony latem?
Być może, skoro mój ortodonta zalecał robić zimą to może coś w tym jest... Pocieszam się, że skoro przeżyłam ból po usunięciu pęcherzyka żółciowego to już wszystko przeżyję... A wtedy po operacji bolało mnie około dwóch tygodni i to bardzo mocno...

A jak jest z jedzeniem?? I mówieniem po zabiegu?
Stary 2012-12-17, 21:32   #1204
aszuelka
Zakorzenienie

mycha ja mam readera sony, ale cos tam wiem o innych firmach wiec sie pytaj

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 21:35   #1205
poznanianka1990
Zakorzenienie

monikkad, przez jakieś 2-3 dni jadłam same papki (kaszka manna to główne danie było ), a potem stopniowo coraz twardsze rzeczy - najpierw kawiorek pokrojony w kostkę, potem chleb pokrojony w kostkę, ale bez skórek itd. A z mówieniem to tylko w pierwszy dzień był problem, potem już ok Mając aparat ortodontyczny gorzej mówiłam przez pierwsze dni niż po tym zabiegu.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 21:38   #1206
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
wyobraziłam to sobie i oplułam monitor
Dzięki xDDD
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 21:39   #1207
poznanianka1990
Zakorzenienie

Mykam spać, bo jutro znów trzeba wcześnie wstać.
Dobranoc

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 21:43   #1208
klaudia1534
Raczkowanie

A ja odkąd trafiłam na swoją dentystkę, to jakoś nie boję się tak bardzo wizyt, wiem że dostanę znieczulenie i będzie ok Ale tym dłutowaniem to mnie przerażacie.. Mnie dopiero rosną ósemki ale dentystka mi powiedziała, że wszystkie z próchnicą.. Ząb ledwo co się pokazał a już zepsuty i jakim cudem?

My z P. bardzo lubimy rozmawiać na tematy ślubu, wesela, a jeszcze bardziej wspólnego domu i dzieci

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 21:54   #1209
larys__a
Rozeznanie

velika jak Ci powiem że stawiam kolejkę to o mgle nie ma mowy no nie? :P aaa i gratki dla chłopa! Ty toś sie przy nim ustawiła nie ma co!

misiadełko nie martw sie jutro z rana tez pewnie jakaś PM nas przeleci

Ja właśnie to zrobiłam za jednym zamachem wszystkie naraz- skubana jestem!
larys__a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 21:57   #1210
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
to nam pomogłaś
Ja zawsze wolałam rano, ale odkąd chodzę do roboty to nie ma opcji - poza weekendami. Za to chłop woli wieczorem i weź tu człowieku dogódź
W ogóle postawię co nieco, chłop miał dziś ślubowanie na aplikanta adwokackiego, dostaje kilka stów podwyżki w pracy, jest co świętować
Też chcę podwyżkę
Gratulacje dla Chłopa Twego

Mój woli zawsze i wszędzie. Jak zamieszkamy razem to mnie chyba zamęczy

Cytat:
No dobra te co lubią wieczorem to Was teraz z góry przelecę :P
Z góry?! Nie lepiej od tyłu?
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 22:04   #1211
esica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Strach pisać, bo same zboczuchy tutaj nawet sie nie obejrzysz i ktoś cię przeleci
esica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 22:09   #1212
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez esica Pokaż wiadomość
Strach pisać, bo same zboczuchy tutaj nawet sie nie obejrzysz i ktoś cię przeleci
Skoro mowa o tym
http://www.humorpage.pl/obrazki/w/35...przeleciec.jpg

Ja też mam ósemkę do usunięcia, ale narazie nie idę bo musiałabym wtedy iść na L4 ;/ Bólu się nie boję. Za dużo już w życiu przeszłam żeby bać się bólu zęba

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 22:18   #1213
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
cikulada poprosze o dopisanie mnie do kalendarza urodzinowego - 18 maj pierwszy byczek na watku
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3817367 1]ja tez prosze o dopisanie do kalendarza urodzinowego, 19.01 [/QUOTE]
Zaraz was dopiszę tylko muszę na nowo skopiować ten kalendarz bo jest on ze starego wątku który został zamknięty i nie mam już możliwości edycji

Witam się po weekendzie i tyle napisałyście, że cały dzień (z kilkoma przerwami ) was nadrabiałam i dopiero teraz mi się to udało skończyć

Poza tym chcę się pochwalić, że udało mi się w sobotę załatwić sprawę z tym doktorem o którym wam pisałam, że najpierw zrobił kolokwium z książki po czym stwierdził, że i tak nikt jej nie przeczytał i nikomu go nie zaliczył No i uzgodniłam z nim, że da nam jednak szansę poprawy ale musimy ponownie pisać to nieszczęsne kolokwium ale z jeszcze większego zakresu materiału

Z spraw poza uczelnianych to wczoraj myślałam, że w końcu mojego TŻa uduszę Byliśmy w kinie w Bonarce i te z was, które kiedykolwiek tam były wiedzą jak wygląda wyjście z kina, ale mój TŻ jest ostatnio tak leniwy że przechodzi samego siebie Na filmie była jakaś pani w zaawansowanej ciąży razem z mężem, w związku z czym ochroniarz puścił ich drzwiami wejściowymi a mój I. myślał, że nam też się tak uda wyjść, bo przecież trasa do pokonania jaka jest za drzwiach wyjściowymi żeby znowu znaleźć się na terenie galerii jest tak długa, że jemu nie chce iść się taki kawał drogi No i poszedł do drzwi wejściowych ale ochroniarz go nie puścił, więc I. powiedział mu, że przecież tamci państwo jakoś nimi wyszli na co uzyskał odpowiedź, że tamta pani jest w ciąży i dlatego oni mogli tak wyjść i wtedy mój TŻ niewiele myśląc wskazując na mnie stwierdził, że ta pani (w sensie że ja) też jest w ciąży Ochroniarz widząc moją minę jak to usłyszałam wcale mu nie uwierzył i biedak musiał iść do wyjścia a później jeszcze ja go opierdzieliłam, że przecież nie jestem w żadnej ciąży i niech nie opowiada takich głupot

Zapomniałam, witam nowe PMki

Edytowane przez cikulada
Czas edycji: 2012-12-17 o 22:19
cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 22:18   #1214
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
monikkad, przez jakieś 2-3 dni jadłam same papki (kaszka manna to główne danie było ), a potem stopniowo coraz twardsze rzeczy - najpierw kawiorek pokrojony w kostkę, potem chleb pokrojony w kostkę, ale bez skórek itd. A z mówieniem to tylko w pierwszy dzień był problem, potem już ok Mając aparat ortodontyczny gorzej mówiłam przez pierwsze dni niż po tym zabiegu.
Uff, no nic, będę musiała jakoś to przeżyć.
Jakby jeszcze mi się coś przypomniało to napiszę na priv
Stary 2012-12-17, 22:19   #1215
Tycikata
Wtajemniczenie

Ja też coś mam na dobranoc -> klik <-

- Loesje
Stary 2012-12-17, 22:24   #1216
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

dobra, to jednak też się wtrące bo tak to tylko Was podczytuje
Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Moi rodzice na dzień dzisiejszy myślą, że będą nam płacić za wesele. Bo jeszcze nie mówiliśmy im że mamy już konkretną datę wybraną
A razem z N. jednogłośnie stwierdziliśmy że nie przyjmiemy od nich pieniędzy na wesele, sami chcemy je zorganizować. Jeśli chcą nam dać pieniądze niech dadzą w prezencie, wtedy nie odmówimy
pociesza mnie to, że nie jesteśmy sami

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Najprawdopodobniej będzie to właśnie ta
https://www.youtube.com/watch?v=U9Zsh7dGhW8

A sami lepiej nie będziemy ryzykować zdrowia gości, bo ani ja, ani P. nie mamy talentu do śpiewania
Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
My niby kilka mamy na oku, ale jaka to będzie to jeszcze nie wiemy...

A właśnie, macie już obmyślone podziękowania dla rodziców?
piękna ta piosenka ale ja sie zastanawiam czy w ogóle w trakcie wesela robić podziękowania dla rodziców. Ja z Mamą jesteśmy strasznymi płaczkami, takimi mega i obawiam się, że mogłoby się to zamienić w potok łez tym bardziej, że nie mam już Taty, w lutym będzie 3 lata ja Go nie ma, więc byłoby to jeszcze cięższe.
Właściwie z TŻ o tym nie gadałam jeszcze, ale tak sobie narazie myślałam.

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
dla niego a powiesz nam jak go skusilaś? poczekamy do 22 jak coś

My jak byliśmy 3 lata temu w Grecji to zakochaliśmy się w niej także polecam
Madera też super też nam tym myśleliśmy aaa z tymi od okna w samolocie... dobre to było a co do konkretnej wyspy to prawdopodobnie Teneryfa

Dokładnie
Grecja boska, co nie? My tez byliśmy w zeszłym roku na Krecie i po prostu cud, miód

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Tak Was czytam i ciągle myślę - ale Wy macie dobrze z tymi rodzicami. Albo Wam opłacają wesela, albo dają w prezencie po 10 tysięcy... U mnie żadna strona nie zaproponowała sponsorowania wesela, wręcz powiedzieli, że nie mamy na to liczyć. Moja mama już odkłada teraz kasę, żeby mi w prezencie ślubnym dać tysiąc złotych, a rodzice TŻ-ta też dadzą nie więcej niż tysiąc. O ile moją mamę rozumiem, bo naprawdę nie ma kasy i dla niej to jest wyczyn, żeby dla mniej ten tysiąc odłożyć, o tyle teściowie mają wszystko w d..., w ogóle nie interesują się weselem, zapowiedzieli, że więcej niż tysiąc na pewno nie dadzą (a nie powiem, żeby byli jakoś szczególnie ubodzy) i jeszcza żądają, żebyśmy opłacili im nocleg w hotelu, w którym robimy wesele... Rozumiem, że z jednej strony powinniśmy im to opłacić, ale z drugiej wyraźnie było ustalone, ze NIE OPŁACAMY noclegów, bo nas po prostu na to nie stać. Ale już więcej nie piszę, bo zaraz mnie tu zlinczujecie jaka ja wyrodna synowa :PP

Z milszych rzeczy to mój nazywa swoją Fiestę Fiestką :PP Ewentualnie Fordziu :P Ale Szerszeń też się parę razy pojawiło :PP

Jestem totalnie dobita, bo okazało się jednak, że już na sto procent muszę usuwać te ósemki... No i na luty po sesji umawiam się na dlutowanie Także nie wiadomo czy w ogóle dożyję swojego ślubu.
Dasz radę, moja Mamcia miała niedawno usuwane i powiedziała, że spodziewała się czegoś gorszego

a sytuacja z teściami średnia...swoją drogą dziwne, że na co dzień są fajni, a o ślubie nie gadają ciekawe jak będzie z moimi?

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
a jeśli chodzi o samochody to my na naszego mówimy Żuk

a najlepiej jak w supermarkecie pytam TZ "gdzie żuka zaparkował" to ludzie myślą, że my rzeczywiście żukiem jeździmy
my Hondzie od TŻ mówimy Brudas

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Monika, łączę się z Tobą w bólu, też mam do rwania, ale nie śpieszy mi się :/

Oj dziewczyny po prostu tym pokręciłam tam pokręciłam, zaciągnęłam go do magicznego pokoju jakim jest sypialnia i ... jakoś tak sam z siebie zaczął wypytywać Nie powiem, mnie to też zachęciło do dalszych... starań Może ja myślę, że znalazłam na niego sposób, a on mysli sobie, że znalazł na mnie ja tam jestem ZA
trzeba wypróbować

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Ja na moje autko normalnie mówie "Laguncia" albo :ślicznotka "

Mój Tz bardzo rzadko rozmawia o ślubie....
nie przejmuj się nie które chłopy juza tak mają mój też

Cytat:
velika jak Ci powiem że stawiam kolejkę to o mgle nie ma mowy no nie? :P aaa i gratki dla chłopa! Ty toś sie przy nim ustawiła nie ma co!

misiadełko nie martw sie jutro z rana tez pewnie jakaś PM nas przeleci

Ja właśnie to zrobiłam za jednym zamachem wszystkie naraz- skubana jestem!
Cytat:
Gratulacje dla Chłopa Twego

Mój woli zawsze i wszędzie. Jak zamieszkamy razem to mnie chyba zamęczy

hahaha

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Zaraz was dopiszę tylko muszę na nowo skopiować ten kalendarz bo jest on ze starego wątku który został zamknięty i nie mam już możliwości edycji

Witam się po weekendzie i tyle napisałyście, że cały dzień (z kilkoma przerwami ) was nadrabiałam i dopiero teraz mi się to udało skończyć

Poza tym chcę się pochwalić, że udało mi się w sobotę załatwić sprawę z tym doktorem o którym wam pisałam, że najpierw zrobił kolokwium z książki po czym stwierdził, że i tak nikt jej nie przeczytał i nikomu go nie zaliczył No i uzgodniłam z nim, że da nam jednak szansę poprawy ale musimy ponownie pisać to nieszczęsne kolokwium ale z jeszcze większego zakresu materiału

Z spraw poza uczelnianych to wczoraj myślałam, że w końcu mojego TŻa uduszę Byliśmy w kinie w Bonarce i te z was, które kiedykolwiek tam były wiedzą jak wygląda wyjście z kina, ale mój TŻ jest ostatnio tak leniwy że przechodzi samego siebie Na filmie była jakaś pani w zaawansowanej ciąży razem z mężem, w związku z czym ochroniarz puścił ich drzwiami wejściowymi a mój I. myślał, że nam też się tak uda wyjść, bo przecież trasa do pokonania jaka jest za drzwiach wyjściowymi żeby znowu znaleźć się na terenie galerii jest tak długa, że jemu nie chce iść się taki kawał drogi No i poszedł do drzwi wejściowych ale ochroniarz go nie puścił, więc I. powiedział mu, że przecież tamci państwo jakoś nimi wyszli na co uzyskał odpowiedź, że tamta pani jest w ciąży i dlatego oni mogli tak wyjść i wtedy mój TŻ niewiele myśląc wskazując na mnie stwierdził, że ta pani (w sensie że ja) też jest w ciąży Ochroniarz widząc moją minę jak to usłyszałam wcale mu nie uwierzył i biedak musiał iść do wyjścia a później jeszcze ja go opierdzieliłam, że przecież nie jestem w żadnej ciąży i niech nie opowiada takich głupot

to faktycznie straszny leń z Niego
do tej pory myślałam, że to ja jestem typem wyjątkowo leniwca, ale chyba zmienie zdanie

ale za tą ciąże to bym go opieprzyła

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 22:24   #1217
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:

Haha, niezły ten Twój TŻ U nas to zawsze ja ta bardziej leniwa w chodzeniu gdziekolwiek, TŻ grzecznie wszędzie na około :P

Mój mnie dziś irytuje lekko, bo pojechał ze swoimi boskimi koleżaneczkami z pracy w jakąś delegację i oczywiście nawet do mnie nie zadzwoni wieczorem, bo jak mi smsem wyjaśnił, mają kolację wigilijną Godzina 22.30, a oni dalej siedzą Bosh, jak mnie wkurrrr, że on cały czas gdzieś jeździ w tej swojej cho.le.rnej pracy. A tak btw. na podwyżkę czy choćby premię dla pracowników to nie mają, ale na wywożenie pracowników wciąż na jakieś delegacje, fundowanie im noclegów w drogich hotelach i wypasionego żarcia to jednak kasę firma ma :/

Hej Pysia Miło, że napisałaś do nas Czytałam dzisiaj Twój wątek ten o tym, gdzie się łączą wszystkie PM-ki i gadają o czym chcą (Na wykładzie czytałam, bo umierałam z nudów :P) To chyba Ty jesteś założycielką, prawda?

Edytowane przez monikkad
Czas edycji: 2012-12-17 o 22:27
monikkad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 22:26   #1218
cikulada
Zadomowienie

Kalendarz urodzinowy PM2014

Styczeń
12
Waniliova
19
myha618

Luty
22
cikulada

Marzec
3
pysia1987
12
little_zosh
24
iLoNuS_ktl
26
wioliix

Kwiecień

Maj
18

aszuelka
23
adziia13

Czerwiec
21
Angel_21_

29
Nati_kk

Lipiec
4
velika
6
Piankka
31
kulbensikowa

Sierpień
3
Tycikata
16
monikkad
23
ane3kaa

Wrzesień
2
dodaja
15
poznanianka1990

Październik
2
Barbra85
22
misiadelko

Listopad
19
agunineczka

Grudzień
4
kishlaczkowa
7
alloffkowa
8
klaudia1534

Edytowane przez cikulada
Czas edycji: 2013-01-11 o 22:12
Stary 2012-12-17, 22:28   #1219
little_zosh
Rozeznanie

Cięzko strasznie was nadgonić, ale w końcu mi się udało!

starry_eyes witaj, witaj

Cytat:
Poznanianka, to ja mam kilka:

1. Ile to trwa? (na jeden ząb)
2. Czy coś czujesz w trakcie zabiegu czy mega ból jest dopiero potem?
3. Czy byłaś na zwolnieniu lekarskim potem?
Pozwolę się sobie wtrącić
Też miałam usuwane (wszystkie cztery ) chociaż po jednej...
W trakcie zabiegu czułam tylko, że ktoś mi grzebie w buzi Duuużo gorzej było potem - jak puściło znieczulenie, to za każdym razem wymiotowałam i bolało koszmarnie. Za to na następny dzień już za bardzo nie bolało (ale do jedzenia tylko kaszki!), no i byłam spuchnięta jak chomik przez dwa dni Ale już z główki i tylko się cieszyć Także tego - fajnie nie jest, ale zdecydowanie da się przeżyć

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 22:30   #1220
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Kalendarz urodzinowy PM2014
Cikulada wciśnij mnie na 3 sierpień proszę

- Loesje
Stary 2012-12-17, 22:31   #1221
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Cikulada wciśnij mnie na 3 sierpień proszę
Nie ma sprawy, już się robi

Stary 2012-12-17, 22:34   #1222
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie ma sprawy, już się robi
Senk ju

- Loesje
Stary 2012-12-17, 22:34   #1223
monikkad
Wtajemniczenie

Cikuladka Mnie też wciśnij proszę

16 sierpnia )

Little_zosh, dzięki za wypowiedź
Stary 2012-12-17, 22:36   #1224
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Haha, niezły ten Twój TŻ U nas to zawsze ja ta bardziej leniwa w chodzeniu gdziekolwiek, TŻ grzecznie wszędzie na około :P

Mój mnie dziś irytuje lekko, bo pojechał ze swoimi boskimi koleżaneczkami z pracy w jakąś delegację i oczywiście nawet do mnie nie zadzwoni wieczorem, bo jak mi smsem wyjaśnił, mają kolację wigilijną Godzina 22.30, a oni dalej siedzą Bosh, jak mnie wkurrrr, że on cały czas gdzieś jeździ w tej swojej cho.le.rnej pracy. A tak btw. na podwyżkę czy choćby premię dla pracowników to nie mają, ale na wywożenie pracowników wciąż na jakieś delegacje, fundowanie im noclegów w drogich hotelach i wypasionego żarcia to jednak kasę firma ma :/

Hej Pysia Miło, że napisałaś do nas Czytałam dzisiaj Twój wątek ten o tym, gdzie się łączą wszystkie PM-ki i gadają o czym chcą (Na wykładzie czytałam, bo umierałam z nudów :P) To chyba Ty jesteś założycielką, prawda?
Si ale ostatnio coś mało osób tam zagląda a mam głód rozmawiania o ślubie

oj, znam skądś tą sytuacje w firmie. W byłej pracy u mojego TŻ to samo było i jeszcze Jego koledzy zawsze Mu gadali: "Grzechu, pamiętaj, że to co się dzieje na imprezie firmowej zostaje na imprezie"
na szczęście mój TŻ żadnym "figo fago" nie jest czasami nawet się śmiejemy, że gdyby nie moja inicjatywa to do teraz trzymalibyśmy się maks za kolanko

na szczęście pracę zmienił :-D

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2012-12-17 o 22:37
Stary 2012-12-17, 22:39   #1225
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

oj, znam skądś tą sytuacje w firmie. W byłej pracy u mojego TŻ to samo było i jeszcze Jego koledzy zawsze Mu gadali: "Grzechu, pamiętaj, że to co się dzieje na imprezie firmowej zostaje na imprezie"
na szczęście mój TŻ żadnym "figo fago" nie jest czasami nawet się śmiejemy, że gdyby nie moja inicjatywa to do teraz trzymalibyśmy się maks za kolanko

Zaglądaj do nas częściej Jak widzisz jesteś mile widzianą osobą na tym wątku więc jeśli możesz to udzielaj się u nas trochę więcej

Stary 2012-12-17, 22:42   #1226
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Zaglądaj do nas częściej Jak widzisz jesteś mile widzianą osobą na tym wątku więc jeśli możesz to udzielaj się u nas trochę więcej
Popieram!

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 22:42   #1227
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:

U mnie to jest właśnie taka w miarę nowa jego praca Tzn. w styczniu minie rok odkąd tam pracuje. Praca ogólnie fajna, ale te jego wyjazdy już mnie wnerwiać zaczynają powoli.

Boże, nic dzisiaj nie zrobiłam, a w piątek moje super boskie zajęcia z ulubionym profesorem, nie wiem kiedy się wyrobię. Ale coś dzisiaj nie miałam dnia.

Idę spać, kobietki Dobranoc
Stary 2012-12-17, 22:43   #1228
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
jestem w miarę na bieżąco ze wszystkim bo czytam cały czas
to tak w skrócie: oświadczyn oficjalnych jeszcze nie było (rodzice TŻ nawet jeszcze nie wiedzą o takim zamiarze ), mojej Mamie już coś tam zdradziłam
w listopadzie byliśmy oglądać dwie sale i po Nowym Roku chyba się zdecydujemy na jakąś z nich
z fotografem poczekamy do lutego do targów ślubnych, może uda się coś załatwić w dobrej cenie byłam w zeszłym roku i na prawde było dużo ciekawych ofert

podsumowując jeszcze nic nie mamy załatwione

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2012-12-17 o 22:45
Stary 2012-12-17, 22:46   #1229
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
jestem w miarę na bieżąco ze wszystkim bo czytam cały czas
to tak w skrócie: oświadczyn oficjalnych jeszcze nie było (rodzice TŻ nawet jeszcze nie wiedzą o takim zamiarze ), mojej Mamie już coś tam zdradziłam
w listopadzie byliśmy oglądać dwie sale i po Nowym Roku chyba się zdecydujemy na jakąś z nich
z fotografem poczekamy do lutego do targów ślubnych, może uda się coś załatwić w dobrej cenie byłam w zeszłym roku i na prawde było dużo ciekawych ofert
Więc trzymam kciuki żeby udało się wam znaleźć na tych targach jakiegoś fajnego fotografa

Stary 2012-12-17, 22:49   #1230
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Więc trzymam kciuki żeby udało się wam znaleźć na tych targach jakiegoś fajnego fotografa

dzięki chcieliśmy najpierw kumpla od TŻ ale ostatnio się trochę na Niego wkurzyliśmy i chyba będziemy normalnie kogoś szukać.
W ogóle nie mamy szczęścia do znajomych na tyle, że oprócz mojej przyjaciółki z dzieciństwa (wychowywałyśmy się praktycznie razem, do swoich rodziców mówimy Ciocia, Wujek) chyba nie będziemy mieli na weselu żadnych znajomych

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości