|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)
Cytat:
![]() Pisząc to brałam pod uwagę że za chwilę któraś z was coś przekręci ![]() I się nie pomyliłam ![]() No z tym bólem nie jestes sama,napewno jest nas sporo,tak więc to napewno naturalne aczkolwiek mi na naturalność jakoś tak mało odpowiada ![]() Deli-no ciekawe ciekawe ile zarabiają ? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurde chyba cza iść spać...
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A no cza zadzierać już dupsko ![]() Mój synek właśnie zaczął buszowanko w brzuszku ![]() ![]() No nic idę jeszcze kibelkowi dupkę pokazać przed snem,znaczy siku ![]() Dobrej nocy dziewczęta ![]()
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
Ja tam se machne jeszcze odcinek csi na 13th street:p
Poza tym sasiedzi z gory maja impreze, qrwa oni imprezuja raz w tygodniu co najmniej!!!!!! Niecaly tydz temu wstalam siku o 4.30 a oni dalej napieprzali z muza. Nie wiem jak ich pietro to wytrzymuje :/ wrrrr
#665 |
Zakorzenienie
|
A ja zaraz będę oglądać "bez śladu", Mała trochę kręci się w brzuszku, ale tym razem jakoś to boli, chyba na prawdę ma tam już coraz ciaśniej..
Ahh, jak czytam co Nasza Nina pisze o macierzyństwie to kurczę..nie mogę się coraz bardziej doczekać. Aż z tego wszystkiego poszłam i wstawiłam dzieciowe pranie. Kombinezonik i trochę ciuszków co kolorem pasują. Pytanie: mam troszkę rzeczy granatowych (z tych co po chłopczykach dostałam + jedna bluza, którą kupiliśmy gdy Amelka miała być Adasiem ![]() Lenova: Jak sie czujesz? Ostatnio wszystkie Twoje posty są mi bardzo bliskie, i martwię się o Ciebie, kochana! |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, tej nocy już chyba nie idę spać. Tak mnie wszystko swędzi, że idzie oszaleć. Do tego zaczęła mi wychodzić pokrzywka jak dotknę swędzącą skórę. Dobrze, że mam torbę już spakowaną do szpitala, bo mam coraz gorsze przeczucia, że się za chwilę przyda. Teraz czekam do wizyty, mam o 9 i zobaczymy co lekarz zadecyduje. Mam do dokończenia książkę, jakieś 300 stron, to myślę, że do rana będę miała zajęcie. Spiszę z klubu telefony do Delicjanki i Black, jako że codziennie udzielają się na forum i jakby mnie przypilili do szpitala to dam znać, choć niewyobrażam sobie tego teraz przed Świętami ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
Suzi : trzymam kciuki!
Spokojnie - nawet jeśli to cholestaza to powinni ci szybko próby wątrobowe zrobić, dobrać leki, żeby wskaźniki spadły i puścić do domu. Trzymaj się! |
![]() ![]() |
![]() |
#668 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Ojej, to rzeczywiście...
Ale najważniejsze, żeby Ci ulżyło. Jesteś na bezpiecznym etapie ciąży, najwyżej wrócisz z maluszkiem. Trzymam kciuki, żeby lekarz szybko interweniował i sytuacja się rozwiązała możliwie najlepiej dla Ciebie i dla Dziecka, żebyście się nie musieli objawami męczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ninagg śliczna Twoja mała i jaką ma fryzurkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
Suzi kochana trzymam kciuki za jutrzejsza(dzisiejsza
![]() ![]() Jakby Ci bylo malo 'przygod' w tej ciazy, ehhhh
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
O, Lady, nie śpisz?
Ja też. |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
Nie spie, z Djerba siedzialam na gg i katem oka csi ogladalam, poza tym sasiedzi w gory impreze mieli, trzaskali i darli sie niemilosiernie, na szczescie chyba poszli na miasto.
Debrah, Ty chyba czesto spac nie mozesz prawda? Chyba czesciej sie Twoje posty pojawiaja w nocy niz w dzien ![]()
#674 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Nie moge cos spac wiec postanowilam was nadrobic. 4 strony od wieczora-ah wy gaduly! Nina-fajnie ze tak szybko odnalazlas sie w roli mamusi, mam nadzieje ze u mnie bedzie podobnie...
Wspolczuje przygody z policja, oby szybko ta sprawa sie wyjasnila. No i mam nadzieje ze z ta cholestaza to falszywy alarm. Czekamy jutro na wiesci. Maz wlasnie wstal do pracy a ja pewnie wroce do liczenia baranow |
![]() ![]() |
![]() |
#675 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co po porodzie....???? ---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:30 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Hello
Poszlam spac o 2.30 i wstalam razem z mezem, 6.40 ![]() Bokeh, Szaja, snilo mi sie, ze wyladowalysmy wszystkie trzy na porodowce, wy juz dawno bylyscie po, a ja urodzic nie moglam ![]()
#677 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że nie tylko ja mam problem z zaśnięciem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No nic :p witam się z rana ![]() Szukam pomysłu na sałatkę na święta. Bo na Wigilię jedziemy do jednych i drugich rodziców, i zawsze robimy sałatkę i im dajemy, ale w tym roku coś nie mam pomysłu. Chyba nie lubię Świąt ![]() Ninagg jeszcze raz gratuluję ![]() ![]() Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2012-12-18 o 07:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Zakorzenienie
|
Hejo.
![]() Ja też już nie śpię. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witajcie!!! Ja tez juz nmie spie. Siedze i czekam na pierwszy ruch Oli i juz jestem ob.rana po pachy, bo w ogole sie nie rusza, nawet po zaczepkach. Zwariuje zaraz.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
31 dni do porodu
![]() Maluchna, moj maly szaleje po goracym kakao, moze sprobuj? ![]() W ogole sie wkurzylam, maz wlasnie zadzwonil, ze dzisiaj do konca dnia maja rozplanowac sobie urlopy na przyszly rok ![]() ![]()
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2012-12-18 o 07:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zadomowienie
|
Ide sie wykapac i jak sie nic nie zmieni to pojde do miejscowej przychodni, zeby lekarz tetno zbadal. Nienawidze kakao, ale moze sie skusze. Sproboealabym ze slodkim, ale nawet jednego cuksa w domu nie mam.
#682 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ale sie po nocy rozpisalyscie ![]() ja gdzies o 1 w nocy obudzilam sie ze zgaga ;/ wzielam Len do ssania, zrobilam siku i poszlam dalej spac naszczescie usnelam zaraz ![]() to o czym juz pisalysmy np. wladki laktacyjne, masc na sutki itp ![]() Cytat:
![]() ciekawe co u suzi zaraz bedzie 9 ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Siemka Laski
Ale pogoda;/ snieg sypie i chyba deszcz wsio zaaamarznięte.... jade zaraz do szkoly;/ poźniej po nosidełko jade(Wczoraj mialam jechać, ale były takie korki na miescie ze odpuscilam) jeszcze jutro uczelnia i koniec do koniec do końca stycznia;p Suzi!! trzymam kciuki ! maluchna, nie martw się na pewno dzidzia leniwa ![]() moja też jakaś leniwa z rana, aż zjadłam banana, kanapke i płatki z pomarańczą i się obudziła bo rano to zawsze się rusza ![]() aaaaaaj trza się ubrać;p
![]() |
#685 | ||
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() nocne gaduły ![]() widze, ze nie tylko ja miałam dzisiaj problemy ze spaniem... z tym, że wieczorem usnełam około 23 a nad ranem ![]() ![]() czekam na kuriera dziś i licze na to, że bedzie- jak nie to mega negatyw pójdzie ![]() ide szykowac sniadanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej, wstałam i lece was poczytać ![]()
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Ja wyprawiłąm od 6 męza i nie mogłam usnąc..więc jak Was "z wczoraj nadrobiłam" ..to usnęłam potem a teraz idę coś przekąsic...
dziewczyny nie wiem co się dzieje...ale odkąd pojawiły się pomarańcz3e..i mandarynki...jem je jak opętana...nawet w nocy na siusiu jak idę...podchodzę do kuchni....i jem jedną .to już opsesja...co dwa trzy dni kupujemy po 3 kg mandaryneek i ze dwa kg pomarańczy...jem je do śniadania pomiędzy..po obiedzie...caaaały czas ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lece oglądać serial, mąz mi wczoraj wykupił premium na maxvideo na 90 dni ![]() ![]()
![]() |
#690 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
My dziś zaczynamy 37 tydzień ![]() Kuzynka do mnie dzwoniła i mówiła że jej znajoma urodziła SIŁAMI NATURY córkę 67cm i 6,700kg Chyba padnę. Ponoć jakichś większych problemów z tym nie miała. Ja się zastanawiam kto taki mądry pozwolił w ogóle na naturalny poród takiego kolosa. Miałam dziś iść zrobić badania, ale inteligentnie, zamiast do pojemniczka nasiurałam do kibelka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.