|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
czemu? przecież ma taką fachową wiedzę
|
#1472 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
łotewa
|
|
|
#1473 | |
|
Rozeznanie
|
Nadrobiłam kilka stron i sikam ze śmiechu , uwielbiam tu wchodzić
Cytat:
Ja też Czytałam tego meila i nie macie takiego wrażenia że ona mogła sama to niby do siebie napisać aby zaś zrobić koło siebie zamieszanie żeby jej posłodziły "fanki" Maxineczka też miała schizofrenie może to takie skutki uboczne nagrywania na YT . ![]() Nie lubię tego jej mlaskania dziwnego ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- dekoracje świąteczne u Szusz http://www.youtube.com/watch?v=7r5D3U697AQ Od dwóch lat prosili ją o taki film Tag : O mnie u Pana Olimpia http://www.youtube.com/watch?v=ZifZqtmWTyM ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- A po co to ? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=JDaEgMD2MnE ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Tag u małej czarnej , czego jeszcze o mnie nie wiecie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=7zDvitLdDQs Edytowane przez Qloui Czas edycji: 2012-12-17 o 19:00 |
|
|
|
|
#1474 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Powtarzając za słynnym politykiem i filozofem: "nie będzie niczego" |
|
|
|
|
#1475 |
|
Blond forever!
|
Mam wrażenie, że niedługo będzie wysyp dziewczynek o imieniu Hania, ponieważ zarówno Karolina ze Stylizacji, Pan Olimpia i Pusia nadałby tak na imię swojej córce
|
|
#1476 |
|
Rozeznanie
|
Neonowy makijaż u Saruni i
![]() http://www.youtube.com/watch?v=WJHG6oIiDYc Zwolnili już ją z tj nowej pracy że zrobiła sobie takie pazury bo niedawno mówiła że nie może mieć takich w nowej pracy ?
|
|
|
|
#1477 |
|
Karo
|
owcagies 56 min. temu
w takich paznokciach wykonujesz zabiegi na twarz? Odpowiedz · sarunia7771 17 min. temu tak..nauczylam sie.. nie sądzę, aby czyszczenie dobrze szło w takich kwadraciakach, chyba że jedzie pazurami |
|
|
|
#1478 |
|
Rozeznanie
|
RGP na facebooku pokazała ciasteczka z Biedronki.
W Biedronce za około 7 zł można kupić komplet świątecznych ludzików - ciasteczek i pisaki brokatowe do ich ozdobienia/pomalowania. Ciasteczek jest bardzo dużo chyba z 10 albo 12. Pisaki 3 szt ale nie wiem jakie kolory bo nie otwierałam jeszcze. Kupiłam dzisiaj jeden zestaw. Jutro z moim chłopakiem kupimy sobie alkohol na wieczór i będziemy bawić się w malowanie ludzików. haha on - 25 lat ja - 23 ![]() a co tam... czy zawsze trzeba być poważnym?? ![]() Polecam Wam ten zestaw!!!! |
|
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie chce już myśleć co żyje pod jej paznokciami... |
|
|
|
|
#1480 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
zaprogramowania solarium nie biorę pod uwagę...
|
|
#1481 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym sobie nawet makijażu nie dała zrobić kosmetyczce z takimi pazurami...
|
#1482 |
|
zawsze mam racje
|
ladymln: na suchą skórę polecam kosmetyki z mocznikiem- 5 do 10%, bo powyżej tego jest już złuszczający.
Albo coś z kwasem hialuronowym. Koniecznie się smarować od razu po kąpieli- jest różnica. Jeśli chodzi o produkty do kąpieli- warto przestawić się na takie olejkowate żele pod prysznic- ale nie wszystkie, bo niektóre mimo tego nadal mają sodium laureth sulfate, które na dłuższą metę skórę nie służy. Można też dodać jakiegoś olejku- może być nawet oliwa z oliwek do żelu pod prysznic.
|
#1483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno skorzystam z Waszych rad
|
|
|
|
|
#1484 |
|
Raczkowanie
|
RGP na fejsie umieściła post o torebce MODALU - że sobie kupiła kolejną za 178 funtów itd...dziewczyny jej komentuja : że piękna choć dla nich droga...
I nasza Princeska nie była by soba gdyby nie wytkneła : 1) droga?? Zapraszam na stronę Balenciagi miałam w rękach Torbę za kilkanaście tysięcy funtów i uwierzcie mi to dopiero było drogie. 2) nie należę do osób dla których 800 zł to drobiazgi, ale pracuję od 16 roku życia, nie siedzę i nie płaczę że mi manna z nieba nie leci i w ten sposób wiem że zasługuję aby się od czasu do czasu rozpieścić. Znam ludzi którzy wydają 800 zł w dwa miesiące na papierosy - to dopiero jest rozpusta, która w dodatku zabija czy komentarz : droga torba jest już czymś totalnie hejterskim ? ![]() teraz bedzie coś hejterskiego - torba kompletnie do mnie nie przemawia. No ni w ząb. przypomina mi stare torby ze skóry wiszące na bazarze Różyckiego w Warszawie...
...I don't try to be awesome, awesomes tries to be me... Edytowane przez othecat Czas edycji: 2012-12-18 o 12:11 |
|
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie osoby pracującej od kilku lat 800 zł za torbę to, dużo, i ot tak sobie bez poważnego przemyślenia bym sobie takiej nie kupiła. |
|
|
|
|
#1486 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Moim zdaniem jeśli ma zamiar kupić niech kupuje ale po co o tym pisze że facebooku niessia25 czy nissiax83 kupują sobie torebki Michaela Korsa czy Louis Viutton ale nie widziałam aby pisały na jakimś portalu czy sobie kupić czy nie kupić i pytały swoje widzki co one na to ? Kupują i nic nie mówią potem wychodzi na jakimś filmiku że ma Śmieszy mnie takie wychwalanie się głupkowate na co to mnie stać , bo dobrze wie że oglądają ją nastolatki bo wątpię aby jakieś kobiety w dojrzałym wieku pracujące i mające jakiś status zawodowy oglądały by coś tak płytkiego
|
||
|
|
|
#1487 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam dość tych filmików z prezentami bo wiekszość rzeczy któe pokazują dziewczyny są bardzo drogie
fajnie że mają kasę , ale te filmiki nie są dla mnie pomocne i proszę znalazłąm coś sensownego ![]() http://www.youtube.com/watch?v=DvSwlkpoz7E |
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też go wczoraj oglądnęłam i muszę powiedzieć, że Lulu bardzo fajnie i pomysłowo wyszedł ten filmik
|
|
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1490 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie...gdzie tam był najazd że rozpieszczona...hm?
...I don't try to be awesome, awesomes tries to be me... Edytowane przez othecat Czas edycji: 2012-12-18 o 13:53 |
|
|
|
#1491 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1492 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Bo z tego posta wynika, że dziewczyny jedynie skomentowały, że torba ładna, ale dla nich za droga - żaden hejt, za to princeska wspomniała coś o rozpieszczonych (czyli niepracujących od 16 - go roku życia) osobach...
|
|
|
#1493 |
|
Rozeznanie
|
Nie rozumiem działania fb. Napisałam RGP komentarz o treści "przykro się czyta takie chamskie odpowiedzi do widzów" (czy tak takie chamskie komentarze, coś w tym stylu). Post był widoczny chwilę a teraz go nie ma. Wykasowała go czy co.
Nie dla mnie te "fejsbuki". |
|
|
|
#1494 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najwyraźniej usunęła... Co do jej komentarza, to faktycznie tylko dzięki ciężkiej pracy może sobie OD CZASU DO CZASU kupić coś droższego.. A przy okazji kupiła tacie BMW, a mamie jakiś inny super samochód. Jakoś nie wygląda na osobę, która haruje od rana do nocy... NIE - nie zaglądam jej do portfela, ale po co sugerować innym, że są nierobami i tylko potrafią narzekać jeśli każdy kto trochę myśli zauważy, że Laura nie pochodzi z biednej rodziny.. Ja też ciężko pracuję, ale niestety nie stać mnie żeby kupić sobie mieszkanie w Warszawie. |
|
|
|
|
#1495 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no kochana nie wpisałaś sie w trend :- boże jaka cudna ta torebka! - jejku jakaś Ty cudna Laureńko! - 100 zł za świeczke ??- to przecież taniocha!!! - Tylko Ty Laurko pracujesz reszta narodu siedzi i czeka na manne z nieba ![]() czy ona naprawdę myśli że tylko ona pracuje ? życzę jej bożonarodzeniowo troszkę wiecej szacunku do widza.
...I don't try to be awesome, awesomes tries to be me... Edytowane przez othecat Czas edycji: 2012-12-18 o 15:41 |
|
|
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
ej jakie bmw, bo ja nier w temacie
|
|
|
|
#1498 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1499 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1500 |
|
Rozeznanie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/46154/...lki_plus_size/ Ktoś wstawiał zdjęcia, gdzie widać było Marzenę na castingu, więc może poszła jako modelka plus size
.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

fajnie że mają kasę , ale te filmiki nie są dla mnie pomocne i proszę
znalazłąm coś sensownego